45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#8080 Alapjátékot tedd fel majd a 9.1-es patch-et. És itt nézd meg hogy elindul-e. Ha igen, majd később valamelyik kiegészítő telepítése után már nem, akkor máris megvan a bibi. -
#8079 Lenne egy hatalmas problémám!
Feltelepítettem a játékot, feltettem hozzá egy-két kiegészítőt, és amikor el akarom indítani a játékot, akkor a következőket tapasztalom:
Megjelenik az FS indító képernyője /persze nem teljes képernyőn, csak a képernyő közepén/ és várhatok akármeddig, nem indul a játék.
Ilyenkor mit kell tennem? Egyáltalán mi lehet a hiba oka? -
Ripesz #8078 Basszus, most meg a Squawkbox3 veszett össze 9.1-es update-tel.
Mi lehet? Nem találtam ilyen gondról jelzést semmilyen fórumban. -
#8077 ja nem te hanem isten hozott Bocs ha félreértetted -
#8076 köszi a segítséget!
de miért lettem "faszság"? -
Ripesz #8075 Köszi minden segítő hozzászólást.
9.1 úgy néz ki megoldotta a gondom. Lerepültem offline egy BUD-VIE-t, no fagyi.
Köszi!!!
-
#8074 Szia welcome faszság.Mindent megtalálsz a faqban .Jó ingyenes gyűjtőhely a z avsim.com.
jó az ingyenes bud scenery csak nem olyan részletes.inkább Ferihegy orientált -
#8073 Sziasztok!
Én még új vagyok itt az FS-ben, és lenne egy-két kérdésem:
- Malev 737-es Boeing gépet (és egyéb más melév gépeket) honnan tudok letölteni?
- Mennyiben másabb a fizetős, és az ingyenes Ferihegy Scenery? -
Ripesz #8072 Este megnézem.
Köszi! -
#8071 De a lényeg sztem,h. próbáld ki a 9.1-es pecset. Az nagyon sok fagyásra megoldás az fsnél, talán nálad is megoldja a problémát. -
#8070 Nem ezt írtad le magad is?
"De az az igazság, hogy más erőforrásigényesebb játéknál is hasonlót produkál, úgyhogy szerintem nem FS specifikus."
de a kérdésre válaszolva, igen, minden másnál, ami olyan beállítást akar használni, amit a monitorod nem tud. -
Ripesz #8069 De akkor bármely más programnál is produkálná, nem? -
#8068 Amúgy még kérdés ,hogy tényleg fagy e, vagy csak lelövi a monitort.Mert ha az utóbbi, akkor esetleg olyan képernyőfrissítéssel próbálkozik adott felbontáson, amit a monitorod nem csipáz, és ilyenkor "lelövi" magát. -
Ripesz #8067 Ezt még kipróbálom. De az az igazság, hogy más erőforrásigényesebb játéknál is hasonlót produkál, úgyhogy szerintem nem FS specifikus. -
#8066 Esetleg a 9.1-es pecs feltelepítése segítene, ha nem tetted meg eddig. -
Ripesz #8065 Tudom, hogy nem erőmű a gép ehhez a műfajhoz, de egyébként nem szaggat, meg erőlködik csak úgy szépen, előzmény nélkül megdöglik.
A driver viszonylag friss. -
#8064 Sajnos ez a gép édeskevés a játékhoz :( azonban nem magyarázza miért fagy. Videókártya drivereket próbáltál cserélni? Valószínűleg az lesz a ludas ha semmi sem tuningolt és más játékban vagy teszttel nem történik hasonló. -
DJviolin #8063 Én egy Intel P4 1,7Ghz, 256MB SDRam, Nvidia Geforce FX5200 128Mb géppel játszok, és minimum közeli beállításokkal röccmentesen megy. -
Ripesz #8062 Sziasztok!
Alap FS2004 kiegészítők nélkül, alap grafikai beállításokkal fagy,vagy lelövi a monitort.
Cel2000, 256 MB RAM, ATI Radeon 9200 SE 128 MB.
Memória kevés, vagy a videókártyával van valami?
Megköszönném, ha véleményt mondanátok -
vagy
http://www.flightsim.cz/ -
#8060 www.avsim.com / www.flightsim.com / www.simviation.com -> File library -> Quick search: 'zlin'
-
DJviolin #8059 Sziasztok!
Feltettem ennek a repülőmodellnek a kettes verzióját. A problémám annyi, hogy a műszerek nem mozognak. :(
Erről a modellről mi a véleményetek?
Nem tudtok valami jó Zlin-142-es modellnek a nevét? -
#8058 wow :D -
#8057 VC-t nem bírja a gépem, egyik repülőben sem használom, pedig látom hogy szépen ki van dolgozva :) -
#8056 pedig a vc olyan hogyha hátranézel és döntöd a gépet a pilcsi zakója mozog a fogason.
-
#8055 Szia Dávid nézz vissza a prividbe 10 perc mulva pls.
-
#8054 Sziasztok!!
Véleményt szeretnék kérni...
PSS vagy Captainsim 757 a jobb?
Kinézetre nekem a captainsim tetszik jobban, a PSS megoldásait nem szeretem, engem a panel a 777-esükre emlékeztet... Egyéb kidolgozottságukban nemtudom melyik a jobb... VC nem érdekel, nem foglalkozom vele...
Szóval, CS757 base package (B), vagy PSS 757?
előre is köszi -
#8053 OFF
Akinek van eladó Condorja, azt megvenném, fater nem adja ide a bankkártyáját, így használtan tudom csak megvenni.
ON -
Royal76 #8052 Na, végre! Nem kevés időm ment rá a pmdg 747-es hajtóműindítására! De végre (3checklist-ből) összehoztam és minden műxik, végre van autopilot is! -
#8051 Azért berakhattad volna :) -
nirdo #8050 Hopp, kép nem ment!
-
nirdo #8049 Sziasztok. Na akkor én is csatlakoznék a népes virtuális pilóta társadalomhoz. Ez lenne az egyik felszállásom részlete a sok közül. (Szerintem bot nélkül nem rossz:-D) -
#8048 Azzal sem. Az egyedüli probléma, ami egyébként szintén hiba, és valszeg ez is kártya hiba, és szintén AA-val függ össze, hogy ha be van kapcsolva az AA, akkor csak addig frissíti a képet, amíg vmi más ablak meg nem jelenik. Pl ha egy hint megjelenik vmelyik műszeren, akkor utánna cseszik frissíteni alatta a képet, és ott álló kép lesz.NA ez kurva idegesítő, de ez se mindig van.Mondjuk nem néztem hogy ezt megszünteti e az új driver. De alényeg, hogy nekem nem volt a za fekete ablakos probléma az induló képernyőn. -
frecc #8047 Akko mákod van. Driveren beállított 4x vagy 8x AA-val sem?
Mindenesetre nekem eddig sz*r volt, ezzel a driverrel meg jó. -
#8046 Szerényen be kell vallanom, hogy nekem 6600GT-m van, és piszkosul nem tapasztaltam ezt a "fekete ablakos" hibát, pedig aztán sokféle drivert kipróbáltam. -
frecc #8045 NVIDIÁSOK FIGYELEM!
A FAQ-BAN EMLÍTETT "FEKETE ABLAKOS" PROBLÉMA MEGOLDOTTNAK LÁTSZIK A 91.47-ES FORCEWARE DRIVERREL. TEHÁT NEM SZÜKSÉGES A 2004-ES OMEGA DRIVERT HASZNÁLNI CSAK EMIATT. -
#8044 Ofkóz' -
#8043 az SGF az clidey? -
#8042 még pár kép egy mutliból -
#8041 Szerintem is gyönyörű mind a két flightzone scenery. Megvan mindkwttő és csak dícsérni tudom ... Fps barát, fotoreál és az éjszakai textúrák egyszerűen hihetetlenül szépek. Imádom remek !