45215
  • alert
    Alapjátékot tedd fel majd a 9.1-es patch-et. És itt nézd meg hogy elindul-e. Ha igen, majd később valamelyik kiegészítő telepítése után már nem, akkor máris megvan a bibi.
  • Zsizsi34
    Lenne egy hatalmas problémám!
    Feltelepítettem a játékot, feltettem hozzá egy-két kiegészítőt, és amikor el akarom indítani a játékot, akkor a következőket tapasztalom:

Megjelenik az FS indító képernyője /persze nem teljes képernyőn, csak a képernyő közepén/ és várhatok akármeddig, nem indul a játék.

Ilyenkor mit kell tennem? Egyáltalán mi lehet a hiba oka?
  • Ripesz
    Basszus, most meg a Squawkbox3 veszett össze 9.1-es update-tel.
    Mi lehet? Nem találtam ilyen gondról jelzést semmilyen fórumban.
  • chicco
    ja nem te hanem isten hozott Bocs ha félreértetted
  • Zsizsi34
    köszi a segítséget!

de miért lettem "faszság"?
  • Ripesz
    Köszi minden segítő hozzászólást.
    9.1 úgy néz ki megoldotta a gondom. Lerepültem offline egy BUD-VIE-t, no fagyi.
    Köszi!!!
  • chicco
    Szia welcome faszság.Mindent megtalálsz a faqban .Jó ingyenes gyűjtőhely a z avsim.com.

jó az ingyenes bud scenery csak nem olyan részletes.inkább Ferihegy orientált
  • Zsizsi34
    Sziasztok!

Én még új vagyok itt az FS-ben, és lenne egy-két kérdésem:
    - Malev 737-es Boeing gépet (és egyéb más melév gépeket) honnan tudok letölteni?
    - Mennyiben másabb a fizetős, és az ingyenes Ferihegy Scenery?
  • Ripesz
    Este megnézem.

Köszi!
  • Papirzacsi
    De a lényeg sztem,h. próbáld ki a 9.1-es pecset. Az nagyon sok fagyásra megoldás az fsnél, talán nálad is megoldja a problémát.
  • Papirzacsi
    Nem ezt írtad le magad is?
    "De az az igazság, hogy más erőforrásigényesebb játéknál is hasonlót produkál, úgyhogy szerintem nem FS specifikus."

de a kérdésre válaszolva, igen, minden másnál, ami olyan beállítást akar használni, amit a monitorod nem tud.
  • Ripesz
    De akkor bármely más programnál is produkálná, nem?
  • Papirzacsi
    Amúgy még kérdés ,hogy tényleg fagy e, vagy csak lelövi a monitort.Mert ha az utóbbi, akkor esetleg olyan képernyőfrissítéssel próbálkozik adott felbontáson, amit a monitorod nem csipáz, és ilyenkor "lelövi" magát.
  • Ripesz
    Ezt még kipróbálom. De az az igazság, hogy más erőforrásigényesebb játéknál is hasonlót produkál, úgyhogy szerintem nem FS specifikus.
  • Papirzacsi
    Esetleg a 9.1-es pecs feltelepítése segítene, ha nem tetted meg eddig.
  • Ripesz
    Tudom, hogy nem erőmű a gép ehhez a műfajhoz, de egyébként nem szaggat, meg erőlködik csak úgy szépen, előzmény nélkül megdöglik.
    A driver viszonylag friss.
  • alert
    Sajnos ez a gép édeskevés a játékhoz :( azonban nem magyarázza miért fagy. Videókártya drivereket próbáltál cserélni? Valószínűleg az lesz a ludas ha semmi sem tuningolt és más játékban vagy teszttel nem történik hasonló.
  • DJviolin
    Én egy Intel P4 1,7Ghz, 256MB SDRam, Nvidia Geforce FX5200 128Mb géppel játszok, és minimum közeli beállításokkal röccmentesen megy.
  • Ripesz
    Sziasztok!
    Alap FS2004 kiegészítők nélkül, alap grafikai beállításokkal fagy,vagy lelövi a monitort.
    Cel2000, 256 MB RAM, ATI Radeon 9200 SE 128 MB.
    Memória kevés, vagy a videókártyával van valami?
    Megköszönném, ha véleményt mondanátok
  • Clidey

vagy

http://www.flightsim.cz/
  • Clidey
    www.avsim.com / www.flightsim.com / www.simviation.com -> File library -> Quick search: 'zlin'
  • DJviolin
    Sziasztok!

Feltettem ennek a repülőmodellnek a kettes verzióját. A problémám annyi, hogy a műszerek nem mozognak. :(

Erről a modellről mi a véleményetek?

Nem tudtok valami jó Zlin-142-es modellnek a nevét?
  • ColdFire
    wow :D
  • airbus
    VC-t nem bírja a gépem, egyik repülőben sem használom, pedig látom hogy szépen ki van dolgozva :)
  • chicco
    pedig a vc olyan hogyha hátranézel és döntöd a gépet a pilcsi zakója mozog a fogason.
  • chicco
    Szia Dávid nézz vissza a prividbe 10 perc mulva pls.
  • airbus
    Sziasztok!!

Véleményt szeretnék kérni...
    PSS vagy Captainsim 757 a jobb?
    Kinézetre nekem a captainsim tetszik jobban, a PSS megoldásait nem szeretem, engem a panel a 777-esükre emlékeztet... Egyéb kidolgozottságukban nemtudom melyik a jobb... VC nem érdekel, nem foglalkozom vele...
    Szóval, CS757 base package (B), vagy PSS 757?

előre is köszi
  • ColdFire
    OFF

Akinek van eladó Condorja, azt megvenném, fater nem adja ide a bankkártyáját, így használtan tudom csak megvenni.

ON
  • Royal76
    Na, végre! Nem kevés időm ment rá a pmdg 747-es hajtóműindítására! De végre (3checklist-ből) összehoztam és minden műxik, végre van autopilot is!
  • Deloi
    Azért berakhattad volna :)
  • nirdo
    Hopp, kép nem ment!
  • nirdo
    Sziasztok. Na akkor én is csatlakoznék a népes virtuális pilóta társadalomhoz. Ez lenne az egyik felszállásom részlete a sok közül. (Szerintem bot nélkül nem rossz:-D)
  • Papirzacsi
    Azzal sem. Az egyedüli probléma, ami egyébként szintén hiba, és valszeg ez is kártya hiba, és szintén AA-val függ össze, hogy ha be van kapcsolva az AA, akkor csak addig frissíti a képet, amíg vmi más ablak meg nem jelenik. Pl ha egy hint megjelenik vmelyik műszeren, akkor utánna cseszik frissíteni alatta a képet, és ott álló kép lesz.NA ez kurva idegesítő, de ez se mindig van.Mondjuk nem néztem hogy ezt megszünteti e az új driver. De alényeg, hogy nekem nem volt a za fekete ablakos probléma az induló képernyőn.
  • frecc
    Akko mákod van. Driveren beállított 4x vagy 8x AA-val sem?
    Mindenesetre nekem eddig sz*r volt, ezzel a driverrel meg jó.
  • Papirzacsi
    Szerényen be kell vallanom, hogy nekem 6600GT-m van, és piszkosul nem tapasztaltam ezt a "fekete ablakos" hibát, pedig aztán sokféle drivert kipróbáltam.
  • frecc
    NVIDIÁSOK FIGYELEM!

A FAQ-BAN EMLÍTETT "FEKETE ABLAKOS" PROBLÉMA MEGOLDOTTNAK LÁTSZIK A 91.47-ES FORCEWARE DRIVERREL. TEHÁT NEM SZÜKSÉGES A 2004-ES OMEGA DRIVERT HASZNÁLNI CSAK EMIATT.
  • Clidey
    Ofkóz'
  • chicco
    az SGF az clidey?
  • Papirzacsi
    még pár kép egy mutliból
  • exTrem
    Szerintem is gyönyörű mind a két flightzone scenery. Megvan mindkwttő és csak dícsérni tudom ... Fps barát, fotoreál és az éjszakai textúrák egyszerűen hihetetlenül szépek. Imádom remek !