45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
karesz22 #8160 Hello! kéne egy jo cockpit voice fshez vagy egy olyan gép ami mondja a magasságot leszállásnál. Ha van valami jó malév gép légyszi azt is mondjátok.
Kösz -
#8159 kinek most mi a favorit gép? én nem váltogatom őket, de azért megkérdezem :D
most:
Tu-154
B1900 -
kori101 #8158 Sziasztok, iFLY-747 -en nem tudok autopilot-ot kapcsolni, Miért??
És a No alutoland és No land3 , valamint TCAS Fail hibákat sem tudom elüntetni. Tud valaki segíteni?Előre is kösz. -
#8157 Nem javít :). Csak szebb és reálisabb textúrákat konvertál az efesbe. -
#8156 Amúgy az AS az javít az égbolt grafikáján is, vagy csak reálisabb időjárást ad? -
#8155 Na az FSUIPC 3.52-t feltettem, és azzal megy végre, szóval mondhatni igazad volt! Nem fértek össze! Kösz! -
#8154 Nem a legújabbat használom. FSUIPC 3.48-at. Melyik a legújabb? Próbáltam AS 4-el, 5-el, de most kipróbálom a 6-al is, talán az csinál vmit. -
#8153 Nincsmit. Mégegy tipp: ha most kezdted el a műszeres navigációt és komolyan érdekel, akkor az FMC-t felejtsd el. Az nem navigáció csak a gombok nyomkodása :) -
Matth3w #8152 Közönöm Alert a gyors választ, akkor az első megoldás lesz a nyerő :) -
#8151 A megoldás hogy online repülsz valós irányítással vagy offline, de irányítás nélkül. Az FS adatbázisa régi, a beépített ATC pedig lebutított. Az FMC-vel meg főleg nem lehet összehozni, mert az friss adatbázissal rendelkezik, az FS pedig semmilyen új valamint rengeteg régebbi navigációs pontot sem tartalmaz és nem is lehet frissíteni. -
Matth3w #8150 Sziasztok . Lehet hülye kérdés de most kezdtem el a műszeres navigációt ... kérdésem a következő: hogy tudom megcsinálni , hogy amit mondanak a toronyban az pontossan az a repülési út legyen amit én 1 repüléstervezővel megcsináltam és beálítottam az fmc-ben mert nincs szinkronban a kettő erre tudnátok vmi ötletet Köszi
Üdv: Máté -
#8149 Az adat amit írni akar az AC nem írható csak olvasható az FSUIPC-ben. Lehet hogy nem kompatibilis azzal az FSUIPC verzióval az AC5? Milyen FSUIPC-t használsz? A legújabbat? Mást nem tudok elképzelni, mert elméletileg még eredeti FSUIPC se kell neki. Próbáld ki inkább az Active Sky 6-ot. -
#8148 Miért nem tud nekem csatlakozni az ActiveSky 5? Ezt írja:"FS is not yet connected". Pedig fsuipc log fájljában megnéztem, és érzékelte az active sky-t. De ott is kíírt egy hibát:"49532 WRITE0 [M1] (failed, read-only!) 330A, 2 bytes: 4C 04". Alapvetően hogyan kell eljárni, hogy csatlakozzon. Próbáltam flight plan-t processelni, lefutott, de akkor is not connected! -
abelino #8147 Hali!
Vagy használd ezt:
http://www.fsroute.com/
(egyenlőre ingyenes) -
ToMy_ #8146 Szia,
igen, van rá lehetőség, mindössze 15euró / 6hónap
Routefinder nemfree változat
Van egy csomó export-formátuma: Plain text, SquawkBox, Flight Simulator 200X, FSNavigator, PMDG 737, X-Plane 7.30, Wilco's 767 PIC / Level-D 767 -
frecc #8145 Sziasztok!
Van arra lehetőség, hogy a routefinder-rel generált útvonalat megetessem az FS-sel offline repüléshez?
Ha igen, melyik útvonal buherátor képes erre?
Köszi -
JHrepklub #8144 A Jöbő Háza Repülő Klub aktuális előadása: Flight Simulator X
Előadó: Kozma András.
Időpont: 2006. november 16. csütörtök 18:30
Találkozó: 18:15-től a Jövő Háza kiállítás Beszélgető körében
További információ:
http://origo.hu/tudomany/technika/20061019programajanlo.html
http://www.jovohaza.hu/engine.aspx?page=repuloklub -
HASLZ #8143 FS2004-et szeretnem hasznalni a gepen, az FSX-et meg sem merem probalni.ugy 3 kilot szanok a gepre, amit nem azert vennek hogy tudjak rajta jatszani. Csak ha mar veszek egy laptopot akkor tudjam az olyan elonyeit is elvezni hogy mikor nem vagyok otthon akkor is ki tudjak egy kicsit kapcsolodni, mintha repulnek
kineztem egy gepet: Fujitsu Siemens Amilo Pa1538, sulinetbol meg 60 vissza is jon
mit gondoltok rola?
koszi a segitsegeteket
udv SLZ -
#8142 Nos először is a kérdés hogy FSX vagy FS2004? Ha FSX-et akarod laptopon futtatni akkor csak annyit mondok hogy 1 millió fölött van az ár. Ha FS2004-et, akkor mostmár mindenképp az új Intel duo 2 core dupla magos procival szerelt laptopot vegyél 1 giga memóriával és valami jobb VGA-val. Ezeken már nagyon szépen fut még kiegészítőkkel is gyakorlatilag akadásmentesen az FS2004 full grafikán. Egy ilyen laptop ára 300-400 ezer között van alkatrésztől függően. 250 ezer alatt viszont zicher hogy nem kapsz olyan laptopot, amin élvezhetően fut. -
Air #8141 Mivel az FS nagyon hardvererzekeny ezert minnel erosebb proci (Celeron, Sempron felejtos), minnel tobb ram (legalabb 1GB) es minnel jobb vga. Sajnos ezek fuggvenyeben a notebookok ara hatvanyozottan emelkedik, ezert jatekra (foleg FS-re) a felso arkategoriaju (>300Ft br.) gepek lehetnek jok. Egyebkent egyaltalan nem javaslom az ilyen iranyu torekveseket. A notebookokat elsosorban nem jatekra szanjak, bar most mar vannak olyan extrem felszereltsegu gepek is, amik barmelyik mai jatekkal megbirkoznak. -
HASLZ #8140 Hello mindenkinek!
Segitsetek legyszives. A tanacsotokra lenne szuksegem!
Szeretnek egy laptopot venni, kulonbozo celokra, de szeretnem ha az FS is mukodjon rajta. Nem baj ha egy nagyon kicsit szaggat a jatek, de nem akarom hogy elvezhetetlen legyen.
Milyen laptop hasznalhato erre a celra? mibe faj ez nekem? mire kell figyelni?
Sajnos ezekhez a dolgokhoz nem ertek,ezert kerem a hozzaertok tanacsat.
Elore is koszi a valaszokat!
udv SLZ -
thomka #8139 Egyenlőre még nekem is jobban tetszik az FS9, de ha már több kiegészítő lessz a FSX hez akkor lehet áttérek arra. -
frecc #8138 Jahh... be vót nyomva a reklámkép szűrő.... -
frecc #8137 HOL???
-
#8136 Szisztok!
...egyedül én vagyok ugy ezzel hogy kiprobáltam az FSX-et és inkább az FS9et tolom ?:c
{sry a láma kérdésért} -
#8135 Ott van az! -
frecc #8134 Hová lett a fakú banner? -
Ripesz #8133 SZiasztok!
Szerintetek miért nem látszik squawkbox-szal csatlakozva a reptér forgalma. ( be van állítva, hogy 40 mérföldön belül lássa a gépeket és van is forgalom a rádióforgamazás alapján )
-
#8132 Köszi. Akkor ezek szerint csak bezavart a régi codec. Amúgy mplayert használok, az is integrált codeceket használ, elég okos, magyar(asszem), és ingyenes :) szóval jó az. Csak néha jól jön az a Windows Media Player -
#8131 Az FS csak az alap windows media codecet használja a wav-okhoz, más hanggal nem is dolgozik. Nem kell és nem lehet hozzá feltelepíteni semmit. Esetleg Windows Media Player 9 codec packot letöltheted és feltelepítheted, de ez alapból már benne van az XP-ben. Ha csak olyan codec packot keresel, amivel le tudsz játszani filmeket és nem cseszi el az FS-t, akkor ajánlok inkább egy lejátszót: VLC Player Ebbe integrált codecek vannak, nem kell hozzá semmi és mindent lejátszik, DVD player is egyben és gyors, magyar, ingyenes, minden ami kell. -
#8130 Azt kérezném, hogy ti milyen audio kodecet használtok, amivel rendesen megy a játék, mert nekem a régivel nem ment, csak ACE-val, de most újraraktam a gépemet, és nem akarom azt a dög ACE-t feltenni, ami amúgy semmire sem jó. -
Royal76 #8129 Nov 19.-én a Discovery-n az Airbus (sajna nem emléxem melyik típus, talán a 319) tesztelése!!! -
DJviolin #8128 Sziasztok!
Új adás a Légcsavaron. Szám szerint a kliencedik. Ajánlom minden szimulátoros figyelmébe. Nem véletlenül. :) -
kolszal #8127 Ok, levlistán fennt vagyok majd írok is, a hozzászólásod végét vettem.... -
#8126 Internetes vásárlásra tudtommal csak a dombornyomott bankkártyák alkalmasak. Ha tagja vagy az IVAO-nak vagy VATSIM-nek ott a tagok közt szoktak cserélődni dolgok levlistákon fórumokon stb... de ha kicsit kutatsz neten megtalálod máshol is. -
#8125 LAGO Ferihegy hiba, bár lehet hogy ott felszedik a havat bizonyos részekről :DDDd
Na szóval:
Ha az idő-t ferihegyen havasra állítom, akkor a kifuto kozt hót száraz a fű, semmi hó rajta:)
na csak ennyi, lehet direkt ilyen :D
báj:) -
kolszal #8124 Sziasztok! Sajnos amióta az AIRAC-ok letöltése fizetőssé vált, számomra sem könnyű megszerezni a legfrisebb letölthető verziót. A kérdésem az lenne, hogy nem lenne-e valakinek letöltögetni a frissítéseket, én pedig szívesen beszállnak abba a tetemes összegbe. (Ha jól tudom 5 frissítés letöltése 10 EUR körül mozog tehát nem egy nagy cucc) Sajnos a kártyámat nem fogadja el, és a support sem tudott mit mondani. Üdv, Laci -
#8123 Nemtudom miért szidjátok annyira a bill-t, szerintem sokszor precízebben lehet vele irányítani, mint joy-al. Pl vizsgán, ahol minden fél fok számít, én inkább bill.el tartottam az irányt, mert azzal pontosabban lehet. Ha num5-öt megnyomod tartja a dőlésszöget, így egyenesbe is könnyű állítani. A föl le mozgás kicsit nehezebb, de az ember ugyis trimet használ többnyire. Ami nagyságrendekkel könnyebb joyal az a hirtelen manőverek, éles fordulók, és hasonlók, na az tényleg nehéz billel összehozni, amúgy csak gyakorlás kérdése. Sztem.. (ettől függetlenül én is joyt használok,mert az élvezetesebb, de előtte elvoltam bill-el is) -
#8122 Ezt nem lehet megmondani abszolút videókártya a függő a régi kártyák nem is tudják.. ha pedig gyenge a gép akkor ráterheli a procira is. Próbáld ki inkább :) -
DJviolin #8121 Egy láma kérdés:
Mondjuk egy nagyon gyenge gépen mennyire rontja a teljesítményt a 16 szoros Anizotróp Filtering?