45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#8199 ejj :D -
#8198 photoshop -
#8198 photoshop -
#8197 eltudjátok nekem árulni, hogyan kell festést csinálni? :S
thx -
karesz22 #8196 nem luxus csak nemtalálok semmit:S ahogy most ezt se. ugyanolyan mint ami van a PMDG-hez?amúgy ez nekem azért fontos, mert tegnap este összejött a PMDG-vel a repülés csak félúton megbolondult az altitude hold. nemtudod, hogy ez miért volt? -
#8195 Semmi gond segítek, kattints a bannerre ha már olvasni luxus. -
karesz22 #8194 bocs, hogy mindíg ezzel traktálom a népet de pss airbus-hoz nincs ilyen FMC help? -
karesz22 #8193 bocs, hogy mindíg ezzel traktálom a népet de pss airbus-hoz nincs ilyen FMC help? -
kolszal #8192 Hello, Cessna betölt, műszerek, motor leállít. FS kilép, FS betölt, és láss csodát, ahogy hagytad a gépet úgy indul akár a PMDG is. A lényeg, hogy nem elég a főmenübe kilépni, az egész oprogiból ki kell. L -
kad #8191 Friss:
NZ verte Franciaorszagot rugby-ban!!! -
mcsaba #8190 Sziasztok! Nem tudom beállítani hogy ne beindított géppekkel induljon a program, én most FS2002-őt használok, próbáltam az FS2004-et is de az kicsit akadt, de úgy emlékszem annál is hasonló volt a helyzet, próbáltam hogy leállítottam mindent a gépbe mentettem de mikor újra betöltöttem akkor a hajtómüvek le voltak állva de sokminden bekapcsolt állapotban volt hiába mentés előtt kikapcsoltam, ha tudjátok miért van vagy hogyan lehet megoldani vagy valahol beállitani hogy teljesen leállítot géppekkel induljon a progi kérlek irjátok meg, előre is köszönöm. -
karesz22 #8189 és mondja az ATC-s emberke, hogy merre kell mennem vagy nekem kell megnézni a VOR-okat? -
karesz22 #8188 de amugy nem az a gondom, hogy nem tudom bevinni a cuccost, mert az megvan. csak kezdésnél most is IFR-re kell menni? -
#8187 Olvasni olvasni olvasni dokumentumokat. A PMDG-nek azért elég jó a manualja. A FAQ csak egy irányadás a jobb megértéshez. A repülésben nehéz valamit kétszer ugyanúgy megcsinálni :) Ha megérted hogy mit nyomogatsz és mit állítasz, akkor csukott szemmel megcsinálod bármely más paraméterekkel is. -
karesz22 #8186 engem érdekel ugyhogy nemadom fel:) de én hozzászoktam a sima fs-es gépekhez és nagyon nehéz igy megérteni hogy mi mit jelent amúgy meg a faq-ban részletesen levan írva, de mindent ugyanúgy csináltam és az adatok is másak lettek... -
Matth3w #8185 Lehet , hogy nem 737, 747- el kéne kezdeni és akkkor talán szép fokozatossan mindent megértenél... Amúgy a faq -ban mindent részletessen leír -
#8184 Az elég vicces lenne... :) Olvasd el a leírást inkább, keresgess a neten hogy hogyan kell vezetni egy igazi gépet, mert az pontosan ugyan olyan :) Nem feladni kell hanem megtanulni, ha érdekel. Azért nem tudod vezetni mert ez nem olyan elnagyolt gagyi hogy megnyomod a gombot és repül, hanem minden műszere ki van dolgozva, pont ugyanúgy működik, mint a valóságban. Ha magyar oktatóanyag kell, akkor pár ezer forintért vásárolhatsz a PCHELPER-en magyar oktatóvideókat mindenféléről többek közt kifejezetten a PMDG-hez. -
karesz22 #8183 na hi megint... Hogyha most ez nemjön össze akkor én feladom a PMGD-k reptetését. Betápláltam mindent a konzolba de amikor felszállok akkor nemtudom hogy merre kell mennem és milyen magasan. el tudná nekem valaki magyarázni msn az egészet?:S
Karesz -
#8182 De az vagy a LAGO-tól vette meg, vagy a LAGO embere vitte át. Most is árulja a Simmarket is de Aerosoft-on keresztül. Az FSX-es verzióban sem lesznek új modellek, mert nincs rá idő, ki kell adni, alapvetően ez pedig egy reptér scenery, a phototexture csak egy ráadás, hogy ne legyen egy semmi közepén a reptér, mert Budapest nem éppen felismerhető az FS-ben. Később a többi project függvényében viszont könnyen elképzelhető, hogy lesz, gondolkoztunk már rajta. Ígérni nem tudom sajnos, rengeteg dolgunk és munkánk van. -
#8181 Ez menni fog, de leginkább nem erre irányult a kérdésem, hanem hogy később beleteszitek e ezeket(fsxes verzióba vagy ilyenek), úgyértem frissebb nem lago kopirájtos modellekkel? Vagy kezdjünk el gondolkodni ezek legyártásán?
Egy a lago kopirájt azért mondjuk érdekes, mert ha jól rémlik annó az aerosoft is kaidta a sceneryt fs2004hez, és ha nem tévedek nagyjából ugyan azok a modellek voltak benne. :-) -
#8180 Szia Zacsi! Az épületek azért nem kerülhettek bele mert LAGO copyright alatt vannak. Így csak a város texture mehetett át ebbe a verzióba. A BP2004 azonban összehozható az új reptérrel. A lényeg: Telepítsd az új scenery-t. A BP2004-et teljesen iktasd ki a scenery library-ból, de néhány fájl mégis kell:
- az összes "AF2_..." -vel kezdődő fájl, de az "AF2_LHBP.BGL"-t NEM!
- bp_excl.bgl
- "bplib..." -el kezdődő fájlok pl: "bplib2003-1.bgl"
- "budapest...", ahol budapest után egy évszám áll, verziótól függően.
Ha az utolsó
patchet feltetted a Budapest 2004-hez akkor ez pl: "budapest2005.bgl"
- "budfalib.bgl"
Ezeket kellene átmásolni a BP2004-ből az új scenerynek a mappájába, de abba, ahol a város van nem pedig oda, ahol a reptér. Ha minden igaz a kettő külön van szedve és két külön mappába települ, a scenery library-ban a város az alacsonyabb prioritású. Mappanevet nem tudok mondani, mert még nem láttam a végső installert, hogy az Aerosoft hogy rendezte el. -
#8179 Alert, András!
Érdekelne, hogy mik a tervek a budapest2007-tel kapcsolatban. Nem voltam csütörötkön az András előadásán. De kíváncsi lennék, mi lesz a scenery többi részével, a kis repterekkel, a város nevezetességeivel. Ezek bekerülnek majd az fsxes változatba, vagy egyáltalán nem is tervezitek?
Látom a redbull pályánk full kompatibilis a sceneryvel. :-)))Mondjuk ez nem csoda. :-) -
#8178 Jeeee:) #8162 -
Matth3w #8177 Szia
Banner-->segédletek-->FMC Magyar leírás
-
#8176 Hát megérkezett...
-
karesz22 #8175 Csak nemtalálom az FMC programázost. KB hol van? -
kolszal #8174 Hello, FMC progamozást is érdemes elolvasni a FAQ-ban (Fennt jó nagy banner). Ott le is van írva az autopilot a végén, hogy mit tud. L -
karesz22 #8173 hát most vagy én vagyok nagyon láma vagy nemtudom... szereztem PMDG 737eseket és 747eseket de az autpilot sehol nemmegy. mert ott 4 gomb van a szélén és vagy a speedhold nemmegy vag a heading hold, a manualt elolvastam de nemlettem okosabb. Amúgy nagyon tetszenek ezek a pmdg gépek!
légyszi segitseket -
DJviolin #8172 "De eltudnátok mondani hogy hogy száljak fel?"
Előtted van az a nagy csúnya szürke beton. Annak a végén van az a piciny csúnya kis repülőcske. Próbáld valahogy felragasztani az égre azt a piciny csúnya kis repülőcskét, ott a nagy csúnya szürke beton végén.
"Mi a lényege,stb.......?"
Hát nem is tudom. Olyan, mint az élet. Igazából semmi értelme, de azt nagyon, és nagy precizitással tudja.
"Meg hogy van-e magyarositás hozzá?"
Őszintén: A valóságban milyen nyelven kommunikálnak egymással a pilóták? -
#8171 dt sorry
-
#8170 ne add fel mi is elkeztük vhogy
-
#8169 Szerintem töröld le . -
#8168 hát ha most kezdted, akkor cessnával kezd, ha meg azzal se tudsz felszállni, akkor itt az msnem: [email protected] , aztán válaszolok a KEZDŐ kérdésekre, hogyha már a kezdő lépéseken tulvagy, akkor itt a forumon találsz egy pár profit aki segít neked;) :D -
#8167 Sziasztok.Lenne egy kérdésem:
Feltettem a játékot.Jó meg tetszik.
De eltudnátok mondani hogy hogy száljak fel?Mi a lényege,stb.......?
Meg hogy van-e magyarositás hozzá?(hát erre nem kell válaszolni mert 100%hogy nincs :D ) -
karesz22 #8166 kösz szépen mindent királyak vagytok!!! -
kolszal #8165 Hivatalosan és nem hivatlosan is be lehet szerezni őket, csak keresgélni kell. Livery-ket pedig ay hivatalos oldaláról tudsz leszedni. www.precisionmanuals.com .L -
karesz22 #8164 Köszi és PMDG gépeket honnan lehet letölteni?:S amúgy ezek mennyire szépek kívülről? -
kolszal #8163 Valóban nagyon szép, grat. Animálás van benne? Mo-n CD-s verzióba lehet majd kapni, vagy csak töltőgetni lehet az aerosoftról? Tudom már volt kérdés, de azóta változott-e a helyzet? -
#8162 Köszi Alert és gratulálok a szép munkáért. Gyönyörű -
#8161 PMDG gépek természetesen mondják(van hozzájuk malév festés is), de mintha úgy rémlene a sima FS boingek is, bár valószínű tévedek ezek szerint. Meg gondolom a LevelD gépek is.