45215
  • ColdFire
    ejj :D
  • exTrem
    photoshop
  • exTrem
    photoshop
  • ColdFire
    eltudjátok nekem árulni, hogyan kell festést csinálni? :S
    thx
  • karesz22
    nem luxus csak nemtalálok semmit:S ahogy most ezt se. ugyanolyan mint ami van a PMDG-hez?amúgy ez nekem azért fontos, mert tegnap este összejött a PMDG-vel a repülés csak félúton megbolondult az altitude hold. nemtudod, hogy ez miért volt?
  • alert
    Semmi gond segítek, kattints a bannerre ha már olvasni luxus.
  • karesz22
    bocs, hogy mindíg ezzel traktálom a népet de pss airbus-hoz nincs ilyen FMC help?
  • karesz22
    bocs, hogy mindíg ezzel traktálom a népet de pss airbus-hoz nincs ilyen FMC help?
  • kolszal
    Hello, Cessna betölt, műszerek, motor leállít. FS kilép, FS betölt, és láss csodát, ahogy hagytad a gépet úgy indul akár a PMDG is. A lényeg, hogy nem elég a főmenübe kilépni, az egész oprogiból ki kell. L
  • kad
    Friss:
    NZ verte Franciaorszagot rugby-ban!!!
  • mcsaba
    Sziasztok! Nem tudom beállítani hogy ne beindított géppekkel induljon a program, én most FS2002-őt használok, próbáltam az FS2004-et is de az kicsit akadt, de úgy emlékszem annál is hasonló volt a helyzet, próbáltam hogy leállítottam mindent a gépbe mentettem de mikor újra betöltöttem akkor a hajtómüvek le voltak állva de sokminden bekapcsolt állapotban volt hiába mentés előtt kikapcsoltam, ha tudjátok miért van vagy hogyan lehet megoldani vagy valahol beállitani hogy teljesen leállítot géppekkel induljon a progi kérlek irjátok meg, előre is köszönöm.
  • karesz22
    és mondja az ATC-s emberke, hogy merre kell mennem vagy nekem kell megnézni a VOR-okat?
  • karesz22
    de amugy nem az a gondom, hogy nem tudom bevinni a cuccost, mert az megvan. csak kezdésnél most is IFR-re kell menni?
  • alert
    Olvasni olvasni olvasni dokumentumokat. A PMDG-nek azért elég jó a manualja. A FAQ csak egy irányadás a jobb megértéshez. A repülésben nehéz valamit kétszer ugyanúgy megcsinálni :) Ha megérted hogy mit nyomogatsz és mit állítasz, akkor csukott szemmel megcsinálod bármely más paraméterekkel is.
  • karesz22
    engem érdekel ugyhogy nemadom fel:) de én hozzászoktam a sima fs-es gépekhez és nagyon nehéz igy megérteni hogy mi mit jelent amúgy meg a faq-ban részletesen levan írva, de mindent ugyanúgy csináltam és az adatok is másak lettek...
  • Matth3w
    Lehet , hogy nem 737, 747- el kéne kezdeni és akkkor talán szép fokozatossan mindent megértenél... Amúgy a faq -ban mindent részletessen leír
  • alert
    Az elég vicces lenne... :) Olvasd el a leírást inkább, keresgess a neten hogy hogyan kell vezetni egy igazi gépet, mert az pontosan ugyan olyan :) Nem feladni kell hanem megtanulni, ha érdekel. Azért nem tudod vezetni mert ez nem olyan elnagyolt gagyi hogy megnyomod a gombot és repül, hanem minden műszere ki van dolgozva, pont ugyanúgy működik, mint a valóságban. Ha magyar oktatóanyag kell, akkor pár ezer forintért vásárolhatsz a PCHELPER-en magyar oktatóvideókat mindenféléről többek közt kifejezetten a PMDG-hez.
  • karesz22
    na hi megint... Hogyha most ez nemjön össze akkor én feladom a PMGD-k reptetését. Betápláltam mindent a konzolba de amikor felszállok akkor nemtudom hogy merre kell mennem és milyen magasan. el tudná nekem valaki magyarázni msn az egészet?:S
    Karesz
  • alert
    De az vagy a LAGO-tól vette meg, vagy a LAGO embere vitte át. Most is árulja a Simmarket is de Aerosoft-on keresztül. Az FSX-es verzióban sem lesznek új modellek, mert nincs rá idő, ki kell adni, alapvetően ez pedig egy reptér scenery, a phototexture csak egy ráadás, hogy ne legyen egy semmi közepén a reptér, mert Budapest nem éppen felismerhető az FS-ben. Később a többi project függvényében viszont könnyen elképzelhető, hogy lesz, gondolkoztunk már rajta. Ígérni nem tudom sajnos, rengeteg dolgunk és munkánk van.
  • Papirzacsi
    Ez menni fog, de leginkább nem erre irányult a kérdésem, hanem hogy később beleteszitek e ezeket(fsxes verzióba vagy ilyenek), úgyértem frissebb nem lago kopirájtos modellekkel? Vagy kezdjünk el gondolkodni ezek legyártásán?

Egy a lago kopirájt azért mondjuk érdekes, mert ha jól rémlik annó az aerosoft is kaidta a sceneryt fs2004hez, és ha nem tévedek nagyjából ugyan azok a modellek voltak benne. :-)
  • alert
    Szia Zacsi! Az épületek azért nem kerülhettek bele mert LAGO copyright alatt vannak. Így csak a város texture mehetett át ebbe a verzióba. A BP2004 azonban összehozható az új reptérrel. A lényeg: Telepítsd az új scenery-t. A BP2004-et teljesen iktasd ki a scenery library-ból, de néhány fájl mégis kell:

- az összes "AF2_..." -vel kezdődő fájl, de az "AF2_LHBP.BGL"-t NEM!
    - bp_excl.bgl
    - "bplib..." -el kezdődő fájlok pl: "bplib2003-1.bgl"
    - "budapest...", ahol budapest után egy évszám áll, verziótól függően.
    Ha az utolsó
    patchet feltetted a Budapest 2004-hez akkor ez pl: "budapest2005.bgl"
    - "budfalib.bgl"

Ezeket kellene átmásolni a BP2004-ből az új scenerynek a mappájába, de abba, ahol a város van nem pedig oda, ahol a reptér. Ha minden igaz a kettő külön van szedve és két külön mappába települ, a scenery library-ban a város az alacsonyabb prioritású. Mappanevet nem tudok mondani, mert még nem láttam a végső installert, hogy az Aerosoft hogy rendezte el.
  • Papirzacsi
    Alert, András!
    Érdekelne, hogy mik a tervek a budapest2007-tel kapcsolatban. Nem voltam csütörötkön az András előadásán. De kíváncsi lennék, mi lesz a scenery többi részével, a kis repterekkel, a város nevezetességeivel. Ezek bekerülnek majd az fsxes változatba, vagy egyáltalán nem is tervezitek?

Látom a redbull pályánk full kompatibilis a sceneryvel. :-)))Mondjuk ez nem csoda. :-)
  • ColdFire
    Jeeee:) #8162
  • Matth3w
    Szia
    Banner-->segédletek-->FMC Magyar leírás
  • eyecandy
    Hát megérkezett...
  • karesz22
    Csak nemtalálom az FMC programázost. KB hol van?
  • kolszal
    Hello, FMC progamozást is érdemes elolvasni a FAQ-ban (Fennt jó nagy banner). Ott le is van írva az autopilot a végén, hogy mit tud. L
  • karesz22
    hát most vagy én vagyok nagyon láma vagy nemtudom... szereztem PMDG 737eseket és 747eseket de az autpilot sehol nemmegy. mert ott 4 gomb van a szélén és vagy a speedhold nemmegy vag a heading hold, a manualt elolvastam de nemlettem okosabb. Amúgy nagyon tetszenek ezek a pmdg gépek!
    légyszi segitseket
  • DJviolin
    "De eltudnátok mondani hogy hogy száljak fel?"
    Előtted van az a nagy csúnya szürke beton. Annak a végén van az a piciny csúnya kis repülőcske. Próbáld valahogy felragasztani az égre azt a piciny csúnya kis repülőcskét, ott a nagy csúnya szürke beton végén.

"Mi a lényege,stb.......?"
    Hát nem is tudom. Olyan, mint az élet. Igazából semmi értelme, de azt nagyon, és nagy precizitással tudja.

"Meg hogy van-e magyarositás hozzá?"
    Őszintén: A valóságban milyen nyelven kommunikálnak egymással a pilóták?
  • chicco
    dt sorry
  • chicco
    ne add fel mi is elkeztük vhogy
  • exTrem
    Szerintem töröld le .
  • ColdFire
    hát ha most kezdted, akkor cessnával kezd, ha meg azzal se tudsz felszállni, akkor itt az msnem: [email protected] , aztán válaszolok a KEZDŐ kérdésekre, hogyha már a kezdő lépéseken tulvagy, akkor itt a forumon találsz egy pár profit aki segít neked;) :D
  • Attila889
    Sziasztok.Lenne egy kérdésem:
    Feltettem a játékot.Jó meg tetszik.
    De eltudnátok mondani hogy hogy száljak fel?Mi a lényege,stb.......?
    Meg hogy van-e magyarositás hozzá?(hát erre nem kell válaszolni mert 100%hogy nincs :D )
  • karesz22
    kösz szépen mindent királyak vagytok!!!
  • kolszal
    Hivatalosan és nem hivatlosan is be lehet szerezni őket, csak keresgélni kell. Livery-ket pedig ay hivatalos oldaláról tudsz leszedni. www.precisionmanuals.com .L
  • karesz22
    Köszi és PMDG gépeket honnan lehet letölteni?:S amúgy ezek mennyire szépek kívülről?
  • kolszal
    Valóban nagyon szép, grat. Animálás van benne? Mo-n CD-s verzióba lehet majd kapni, vagy csak töltőgetni lehet az aerosoftról? Tudom már volt kérdés, de azóta változott-e a helyzet?
  • exTrem
    Köszi Alert és gratulálok a szép munkáért. Gyönyörű
  • Deloi
    PMDG gépek természetesen mondják(van hozzájuk malév festés is), de mintha úgy rémlene a sima FS boingek is, bár valószínű tévedek ezek szerint. Meg gondolom a LevelD gépek is.