45215
  • ColdFire
    Alert? :)
    Bár ez nem teljesen jó :\
    sry offért :\
  • ColdFire
    papirzacsi ez nem lenne jobb?:)
  • ColdFire
    jáj, nézzétek a képeket, még a fejemet is bele lehet tenni a gépbe
  • kori101
    Sziasztok, továbbra is az a kérdésem, hogy ifly-747-en, vagy a pss-757- en ha cold and dark- ban indulok, hogy tudom az IRS-t bekapcsolni, mert az align lámpa villog és nem történik semmi. A manuált is hiába olvasom(angol), nem tudok rájönni, Help me, pls!!
  • Deloi
    Dx10 ide vagy oda, azért a 7950 GX2-nél nem lenne kétszer gyorsabb, sőt...
    Amúgy én x800xt-t használok, ami jobb, mint a GTO, de nem vagyok túl elszállva tőle. Persze a kártya nagyon jó lenne, csak sajna valszeg a procim miatt így se bírja túl jól, alig érzem jobbnak, mint az fx5600-al (2,4 GHz Intel). Fel is fogom húzni, hogy jobban ki tudjam használni a kártyát. De a lényeg az, hogyha a procid elég régi, akkor nem érdemes túl sok pénzt egy drága AGP-s kártyába fektetni. Talán a 256 mega az fontos. x1600 prot én nagy ívben elkerülném, de te tudod, x800-asok ezerszer jobbak. De inkább olvasd el ezt, ezt neked találták ki: AGP-s kártya tesztek.
  • alert
    Hát ennyi pénzért én sokkal jobb konfigot dobok össze már nemazért :D A grafikai meghajtás a 8800 GTX miatt cirka 2x gyorsabb lenne kapásból :D
  • ColdFire
    Proc: Core 2 Duo 80.000Ft
    Alaplap: MSI P965 Neo-F 33.000Ft
    Memory: 2x 1GB 60.000Ft
    Graf kari: Sapphire Radeon X1950 XTX 512mb 120.000Ft
    Winch: 300Gb 23.000Dt
    Dvd lejátszó: 9.000Ft
    Ház: 18.000Ft
    Táp: 600W 27.000Ft
    =
    370.000Ft
    +
    Jobb vidi kari: (Asus GeForce EN7950 GX2 1GB 45.000

u.i.: Az FSX 78%ot kapott... :)

Ggrafika 8
    Hangok 8
    Irányítás 10
    Hangulat 7
    Kihívás 8
    Szavatosság 10
  • alert
    Írd ide nincs Gamestarom :) thx!
  • ColdFire
    gamestartban egy elég durva gép van összeállítva, 350.000Ft, minden top szinte...
  • frecc
    Sziasztok!

Erről a kártyáról mi a véleményetek?
    HIS Excalibur X1600 Pro 512Mb

Csak mer a depo.hu-n 3000 Ft-tal drágább az X800GTO-nál és 2 év gar, 512Mb memória.
    Üdv
  • frecc
    Sziasztok!

Köszi a válaszokat!
    Valóban onnan fúj a szél, hogy nincs most pénzem alaplap+proci cserére, ha már cserélnék akkor valami dual core-os proci lenne vmi böszme PCI-E-s videókarival.
    Kösz, Alert, majd utánanézek az X800GTO-nak, igazából vágyom arra a 256 megára, ha már cserélni kell. Nekem egy FS fan haverom az Nvidia 7600GT-t ajánlotta. Erről mi a véleményetek? Állítólag nagyobbat teljesít mint az ATI X1600.

• kolszal
    Sőt másik érdekes dolog, hogy 2szer is letöltikéztem, és egyszer leszedett egy 13megásat, egyszer meg egy 15 megásat, és elvileg ugyanazt a file-t töltöttem :)
  • kolszal
    Sziasztok! Most töltöttem le az omegadrivert, és egy ablak ugrik fel, ahol nem tom mit kellene csinálnom. Igazából semmi nem történik csak annyit ír ki, hogy C:\ATI\Support\rad_x2kxp_omega_7z_exe is not supported archive. Lehet, hogy a catalyst túl friss neki? A 11-es version van fenn. L
  • alert
    Ja és eleve tuning kártya, van olyan verziója, amin tuning hűtő is van az ára kb ugyanaz. 30%-al többet simán megy ha jó verziót veszel.
  • alert
    Inkább ajánlom a 256 megás Ati X800 GTO-t, ha nem akarsz sokat költeni mégis szeretnél valamit. Ez egy jóval újabb kártya mint a 9600XT vagy 9800 Pro, van AGP verzió is, és jóval gyorsabb a 9800 Pro-hoz képest ráadásul újfajta chipje van... 35-40k körül lehet beszerezni, attól függően hol veszed.
  • exTrem
    Van egy eladó ATI 9600xt-m ha kell frecc.
  • L Viper #8223
    Nekem is pont olyan 6600-as AGP-s kártyám volt. Memória hibája lett. Fél év gar volt rajta még. Nem tudtak helyette ugyanolyat adni, mivel már nem gyártják.
    ATI Radeon X1600 PRO 256 mb-ost kaptam helyette. Eddig jók a tapasztalataim vele.
    Gondolom Neked sem áll módodban alaplapot cserélni. Ebből a kariból még van AGP-s és tesztek szerint is jobb mint a Geforce 6600-GT-d volt.
  • ToMy_
    Jah, aztán mindjárt dobja ki a kukába az alaplapját és a processzorát is, nem? mert Socket-A alaplap PCI-E foglalattal nincs a piacon...

Ez nem a kérdésre adott válasz/jótanács volt...

Frecc: vegyél nyugodtan ATi-t (9600XT, 9800Pro - akár használtan is) , ha felrakod a friss Catalyst-ot, vagy Omegát (ez utóbbival az én konfigomon plusz 5-10 fps-t kapok a Sapphire9600XT Ultimate kártyámmal), teljesen jól fog menni az FS2K4
    Ennél drágábbat nem érdemes, mivel a procid lesz a szűk keresztmetszet. Aztán ha majd fejleszted a további hardvert is, akkor érdemes beruházni egy komolyabb kártyába.
  • exTrem
    AGP-s kártyákat felejtsd el ! Már nem gyártanak több agp-s kártyát. PCI-E-s kártya kell már csak olyanoka lesznek.
  • frecc
    SZIASZTOK!

Úgy néz ki, megadta magát a jó kis 6600GT-m. Új kártyát kell vennem...
    A kérdés az lenne, hogy AGP-s kártyák közül melyek azok, amiket ajánlanátok és ATI vagy Nvidiában gondolkodjak-e? A FAQ-ban olvastam, hogy a radeonosok panaszkodtak FS-nél, de nekem meg az nvidiával volt marha rossz tapasztalatom (fekete ablak és társai+nincs hozzá omega driver frissítés).
    Kösz előre is
  • thomka
    Hali.
    Nem tudja valamelyikőtök, hogy a PSS777 nek miért működnek akadozva a műszerei? A játék tökéletesen fut akadás nélkül, a műszerek meg ugy reagálnak mindenre mintha 2 fps em lenne kb.
    Előre is köszi a segítséget.
  • Papirzacsi
    Már láttam a képeket a megjelenés napján, szerintem nem különsebben jók, a mélységélesség fogalmát meg láthatóan átértelmezte. LOL
  • alert
    Lol az photoshop :D Egyébként valami dúrva gépe lehet a srácnak. Pont most nézegettem Kb 350 ezer huf egy olyan gép amin ez akadás nélkül menne. 130 ezres core 2 duo procival számolva és a 170 ezres új DX10-es nVidia 8800 GTX 768 MB vidkarival :)
  • ColdFire
    és ez vajon szaggatas nelkul megy neki? :o
    hát amikor épp elemelkedik a földröl... brutális az a fű...
  • alert
    Egy srác marhajó screenshotokat csinált a Budapest 2007-ről, ajánlom :D ITT
  • karesz22
    hello

Airbus tudsz adni msnt, mert lenne pár kérdésem és az fórumon sok lenne... vagy vegyél fel engem: [email protected]
  • airbus
    Hali
    TO/GA-hoz nem jó az F4, akkor az FMA és az FD hülyeséget fog kiírni... A felszállási sebesség referencia rendszer bekapcsolásához fontos a tényleges TO/GA vagy FLEX állás, F4-gyel csak IDLE detend-ben ad le maximális teljesítményt!
  • exTrem
    Azért ott vagyunk mi is :)
  • Deloi
    De lehet. Nézd meg a bill beállításoknál(rudder), és allítsd arra, amire jól esik.
  • karesz22
    Hello!

A TO/GO állást az F4-el is el lehet érni nem? nekem nincs NUMPAD-em mert notebookrol tolom. És a taxizásnál hogy fordulok, mert azt sem akar, nem lehet a pedálokat nyomni?

Karesz
  • Mozes
    Szia Karesz!

Az airbus nem fog magától felemelkedni a pályáról, azt mindig "manuálisan" kell. A gázkart TO/GO állásba tedd és akkor adja le a max tolóerőt. Ha teljesen valósághűen akarod használni akkor minden indulás elött ki kell számolnod egy FLEX értéket és azt betáplálni a PERF ablakba. Ha ez megvan akkor már nem TO/GO, hanem FLEX tolóerő állásban kell felszállnod. A FLEX érték sokkal gazdaságosabb üzemelést eredményez, mint a TO/GO, ami minden körülmények között a maximális tolóerőt biztosítja és ezzel persze rohadt sok üzemanyagot fogyasztva.

Péter
  • karesz22
    kedvelem az Airbus FMC-jét és a manualokat is végigböngésztem és annak megfelelően csináltam mindent de valami gombot benyomhattam...
  • karesz22
    jo de nem a boeinghez hasonlítottam mert a betáplálás az ment de mitől nem fordult?
  • alert
    Az Airbus FMC-je, autopilot-ja, tolóerőszabályzása teljesen máshogy működik, mint a Boeing. Tanuld meg vezetni.
  • karesz22
    na nálam van egy újabb probléma. Airbus A330-300al mentem, betápláltam az utat EGLL-hez de már az gyanús volt, hogy nem fordult. feltettem a gázkart maxra és nem is emelkedett olyan 500 knots-al repesztettem a földön és semmi. nemtudjátok miért volt?
    Előre is kösz
  • Joybull
    köszi.
  • alert
    Az FMC reális adatok alapján dolgozik az FS adatbázisa pedig elavult és nem frissíthető. Valós útvonalat a FAQ-ban is említett linkeken tudsz keresni vagy készíteni, az FMC adatbázist frissíteni pedig a www.navigraph.com-on tudod pénzért.
  • Joybull
    Hali, egy kis segítség kellene az FMC programozásban. Már letöltöttem a segédletet, de ami nekem van, abban nincs meg minden beállítás, fogalmam sincs miért (PMDG). Hol tudom megnézni az utvonalpontokat és a légifolyosókat. Mikor a főablakban beállítom, hogy honnan hová a végén felhozott ablakból kiírt légifolyosókat nem veszi be az FMC. Ami a leírásban volt azt igen. Így nem igazán sikerül a repülés. Ha van valami leírás azt is megköszönöm.
  • ColdFire
    komolyan pls...
  • karesz22
    ok megtaláltam(végre...) még 1 fontos kérdésem lenne. a pedálokat nem lehet nyomni a földön?