45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
jtompi #8280 le lett tesztelve az egész gép. különösen a memóriára figyeltem. De ha az lenne a gond akkor más programnál is fagyás lenne. A munkámhoz elengedhetetlen a photosop. És azzal sincs semmi hiba. Csak az FS szarakodik. Feltettem a patch-et is. Ezért nem értem. -
#8279 Első ötletem ,hogy vajon feltetted e a 9.1-es peccset? Ez mint már sokszor leírtam itt is, sok fagyás és egyéb problémát megold az fsben. Azért mert 1 évig jól futott a rendszereden, az nem jelent semmit sajna, hw simán tönkremehetett azóta, pl memória vagy vmi. -
jtompi #8278 Hi! Nekem is néha teljesen szabálytalan időközönként újraindítja a gépemet az FS. Se hibaüzenet, se semmi. Csak úgy mintha reset gombot nyomtam volna. Már kérdeztem itt a fórumon de mindenki azt mondta memória hiba. Leteszteltem a memóriát és semmi hiba. Ezzel a konfiggal már ment legalább 1 évig hiba nélkül. Nekem akkor kezdett el szarakodni, amikor újra telepítettem az egész gépet. Már a legfrissebb drivert is letöltöttem a kártyámhoz. Ja és a végén: nekem ATI Radeon 9600-as van. Ha valaki tud egy jó megoldást azt megköszönném mert ilyen fiatalon is kezdek kopaszodni (mert lassan kitépem). Eddig 5ször raktam újra mindent. ÉS nem a fizetős kiegészítőknél csinálja. Ha nem rakok fel semmit csak az alap FS-t, hát akkor is. -
freeair #8277 nekem nem villog semmi 3dben:) mondjuk én csak az ablaknál kinézésre használom csak virtual cabinban.... más: szerintetek lehet pss cockpitet és captain gépet összedobni? -
frecc #8276 Hi! A repülés töltésekor nekem is villog a képernyő, de ezt már említeni se akartam a sok gond-baj mellett. Szóval neked is volt fekete ablak... Zacsi, te egy mázlista lehetsz a kártyáddal. Lehet, hogy a kártya alatt lévő konfig is szabályozza, hogy van-e fekete ablak vagy sem?
Én most fogok tesztelni egy radeonnal és ha ott nincs szabálytalan művelet, akkor biztos a kártya a ludas és dobhatom a szemétre.
MINDENKI! Van egy általános grafikai jelenség, ami állítólag nem kártyahiba, kíváncsi lennék, hogy kinek hogyan jelentkezik. Történetesen, hogy 3D-ben a vékony vonalak néha villgonak, én ezt nevezem "bizsergésnek". Pl. állok egy helyben a gépemmel és villog a fák koronája vagy pl. parkolok Lago Ferihegyen a Ferihegy 2 felirat alatt, elindulok pushback-kel és villog az egész ferihegy 2 felirat mint a szemét. Egy nagy FS szaki szerint ez nem kártyahiba, hozzáteszem más kártyáknál is tapasztaltam ugyanezt. Az AF-től valamennyire függ, mert minél részletesebb a grafika, annál nagyobb a villogás. Nem tudjátok h ez mi miatt lehet és mit lehet vele csinálni? -
freeair #8275 hello. agp-s van. fenn volt a legújabb driver is és nekem is felkete volt agépek ablaka..:S a régivel nincs fekete ablak..jah meg csinál olyanokat hogy amikor elkezdi tölteni a játékot(fly now gomb után hosszú csík:) akkor villogó a képernyő:S elég gáz a kártya pontosan:Albatron agp6600 256mb... nem értem h mi lehet a baj:S:S:S:S:S:( -
#8274 Srácok ,nem tudom mi bajotok a 6600-zal. Frecc, kipróbáltam amit múltkor mondtál ,és 8-szoros AA-nál sincs fekete képernyő, csak az az egy sajnálatos probléma van, hogy a hintek vonalától lefelé megáll a kép, ami elég idegesítő és ez is az AA számlájára írható, de ezzel még együtt lehet élni valamennyire. Viszont se fagyást, se szabálytalan műveletet, se újraindulást nem csinált még a kártya. 93.71-es forceware, 6600GT, és agp-s. -
frecc #8273 Üdv testvér a GF6600-asok körében. GT-d van? AGP?
Nekem ugyanis az van és problémáim vannak vele szintén. Nekem az FS szabálytalan műveletet csinál, de más 3d-s játékok is. Meg volt olyan is, h gondolkodás nélkül kilépett a progiból..
A drivered elég régi, sztem töltsd le a 93.71 forceware drivert és rakd fel. Kérdés: a 77.72-es driverrel van neked "fekete ablak" az aircraft választó képernyőn bekapcsolt antialiasing esetén?
Sztem egyébként ezzel a kártyával valami marhára nem zsír...
-
abelino #8272 Sziasztok!
(Mint Alert is irta, pl: FSX.)
Default géppel (baron) kipróbáltuk a "Shared cockpit"-ot: Az egyik irányitja a joy-t, a másik _is_ tudja kezelni a maradékot. (Flaps, gear, trimm, autopilot, nav, comm, lights ...) Müködik.
Az irányitó - pilóta(ák) üzemmód is megy, az irányítói pult inkább felejtős, kb egy kis reptér VFR üzemmódja.
-
freeair #8271 Hello! lenne egy kérdésem! Miért csinálja azta gépem, hogy lefagy? najó egy microsoft alatt ez hülye kérdés, de a lényeg h bizonyos gépeknél egyszerűen újraindul. rákattintok valamire, pl. fmc-ben egy gomb, vagy pl. a belt sign gombra és magától újraindul, hibaüzenet nélkül! ezt csak fsben csinálja(fs9) és csak néhány gépnél. pl. f1atr, de wilco alatt semmi gond nincs. köszi előre is a segítséget. ja és gf6600 van, én erre gyanakszom mert az elöbbi kártyámmal sosem volt gond, volt már win újratelepítés az új kártyával, felraktam az eredeti gyári cds drivert 77.72 de semmi javulás..:( -
kolszal #8270 Bocs más smiley akart menni -
kolszal #8269 Igen szoktunk, de az online repülésnek az a lényege, hogy a legvalósághűbben próbáljuk szimulálni a valós légiirányítást, forgalmat. Ehhez szükséges az általad nem szívlelt avionika, aerodinakmika, stb...., amit ha akarsz ha nem be kelle vágni, hogy képbe legyél mit csinálsz. Ill a fónia, képzeld el, hogy elrepülsz Párizsba, és ott magyarul akarnál a csigazabálókkal társalogni, hogy mégis melyik páéya van használatban Üdv, L -
kori101 #8268 :(( Egyébként szoktatok on-line repülni? Van olyan magyar VA , vagy szerver ahol lehet on-line repülni, mellőzve az angol rádiózást? Vagy jól látom,hogy a Vatsim és az Ivao-n kivül halott az on-line repülés. Nekem nem nagyon megy az angol fónia, és a többi szigoru szabályt sem akarom bevágni, viszont szivesen repülnék kötetlen utvonalakat... -
#8267 Akkor ez nem fog összejönni. Csak neten keresztül lehet megvásárolni és működő netkapcsolat kell legalább egy gépen hogy használni tudd mert online ellenőrzi a szerveren a hozzáférésed érvényességét. Crack nincs hozzá. Másik lehetőség hogy FSX-el játszol, abban elméletileg lehet ilyeneket. Hogy gyakorlatilag hogy van az passz... -
kori101 #8266 Kösz, cak nem tudom neten keresztül megvenni!:-( -
#8265 Szia!
A címe: http://gates.to -
#8264 co-pilot, fsnet :D -
kori101 #8263 Üdv, FsNet programot keresek, vagy valami mást amivel lehet online co-pilot-tal repülni?? Tud valaki segíteni? köszönöm. -
#8262 Milyen kérdés ez, persze. Miért, te nem? Szégyeld magad.:-O -
#8261 ejj... :D
ezt az SF-260at megvetted? ^^ -
#8260 Itt van.:-)
Erre gondoltál nem? Én amúgy nem használom. :-P -
#8259 adnál egy msnt zacsi? :\ -
#8258 hogyis hívják azt a progit amivel reptereket lehet szerkezteni? :\ -
#8257 hol szoktatok repülni, melyik szerveren?
vagy ilyen magán, alkalom adtán megcsinált szerver? :D -
#8256 :-D biztos van ilyen neve is bizonoys helyeken, de az. -
#8255 fs2004 Real Air SIAI Marchetti SF.260 2005? -
#8254 Tényleg messzire nyúlik vissza a kérdés, de kb ugyan olyan messze a választ is megtalálod(#7620). :-DDD
Sf-260 -
#8253 te zacsi ez milyen gép?
kicsit régire nyul vissza a válasz de mind1.... :D
ha lehet énis mennék repülni ilyen repkedésekre;) -
#8252 Nem, vhogy nem értem, hogy szükségem lenne arra a VIP-ra. :-) -
#8251 VIP-ra nem gondoltál?:) -
#8250 hát ezigy nem a legjobb :D -
#8249 Nos ilyen. átkonviztam 256 szynes gifbe, mert max 8kb lehet a mérete. :-) -
kori101 #8248 KÖSZ, MÁR SIKERÜLT, NEM AZ IDŐVEL VOLT BAJ, HANEM AZ FMC-N KÖZÖLNI KELL VELE A KOORDINÁTÁKAT, KÁR HOGY EZ IGY VAN MEGCSINÁLVA, JOBB LENNE HA MŰKÖDNE AZ IRS FELÜLETE, KÖSZ. -
abelino #8247 Hi!
Olvasd el a manualt, az IRS kalibrálása "real" beállítással több perc!
abelino -
#8246 nincs mit;)
megmutatod hogy jó-e? :D
nem gyakran csinálok ilyet :D
Ha rossz tedd vissza;) -
#8245 Nekem még arra se vót időm ,hogy megkérjek vkit, hogy csinálja meg helyettem. :-DDD De azért köszi.;-) -
DJviolin #8244 Ez hogy? -
#8243 sok időmbe telt, fárasztó aza 2 perc :D -
#8242 Irigyellek hogy ennyi időd van :D -
thomka #8241