45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#8320 Hmm hát nem tudom mit csináltál, a hibaüzi szerint nincs fent, és ha a "küldetései" sincsenek meg akkor biztos hogy eltávolítottad valahogy. A BP2007 scenery pedig mint már elmondtuk nem tartalmazza a nevezetességeket, hidakat, stb. Ez egy reptér scenery kiegészítve a BP photo textúrákkal. A réi LAGO féle BP scenery-vel viszont kombinálható, így már meglesznek a nevezetességek és minden egyéb. Az Aerosoft support fórumon nézz körül... -
frecc #8319 Na mind1...
Szóval azt mondja: unable to create FS2000 file \Pilots\filenév.pln...
-
frecc #8318 Na ez nem jött össze...
Talán most...
Kár, hogy nincs valami előnézet féleség :-)
-
frecc #8317 Sziasztok!
Használ valaki FS buildet?
Ha beállítom, hogy export to FS2000/02/04 és megadom neki az FS flight planek könyvtárát, akkor mér mondja ezt?:
-
schub #8316 :-) -
hefi #8315 Inkább csak az lenne a lényeg, hogyha kimegy a 2-es terminálhoz, mert a honlapon az van, akkor ne közöljék vele, hogy bocs, de az 1-esre jön (a tömegközlekedés nem valami jó arrafelé). -
Brikó #8314 Viszont az újban nincsenek hidak a Dunán, pedig max. felbontáson van minden. -
Brikó #8313 Hali!
Nem távolítottam el, pont ez a gondom. A hozzá tartozó "küldetések" viszont eltűntek az FS-ből... -
#8312 Valóban ne vegyen rá mérget mert a 2B-re is szokott menni Air Berlin. -
kolszal #8311 Hello, ha jól tudom az Air Berlin fapados járatokat, így az 1-esre forg érkezni. De ne vegyél rá mérget.. Üdv, L -
#8310 A bud.hu oldalon lévő járatinformáció hiteles, de javaslom akkor megnézni, mielőtt elindul, mert időjárás és forgalom befolyásolhajta. Mindenesetre órákkal az érkezés előtt már nemigen változtatnak csak különleges esetben. -
hefi #8309 Sziasztok!
Kérdésem lenne. Havernak jön egy ismerőse Németországból 12.15-én 9:50-kor (Air Berlin). Az lenne a kérdésem, hogy (mivel busszal megy ki) lehet-e tudni, hogy melyik terminálra jön a gépecske (1-es vagy 2-es)? Néztem a bud.hu oldalon található egynapos előrejelzést, de nem tudom, hogy az mennyire hiteles.
A válaszokat előre is köszönöm. -
#8308 Ennek semmi köze a Budapest 2007-hez, ez a régi BP scenery (a LAGO-s féle, benne is van a könyvtárnévben) mappáira hivatkozik. Lehetséges hogy azt eltávolítottad az új telepítése előtt, de nem törlődött a scenery library-ből. Töröld manuálisan: az FS2004 menüjében megtalálod a scenery library listát. -
Brikó #8307 Sziasztok!
Ma feltettem a Budapest 2007 scenery-t. Telepítés óta ez a hibaüzenet fogad, de a reklamált file ott van a helyén... -
jtompi #8306 Nekem ugyan ez a problémám NF7-e alaplap, geil memória Radeon9600 vidkari. Eddig minden ment csak amióta újra telepítettem a windózt azóta szarakszik -
freeair #8305 pl. www.aerosoft.de -
#8304 ejj ez jó volt -
#8303 Bármelyik normális boltban megtöltheted vele a kosaradat. -
Bacsa Szabolcs #8302 sziasztok
lene egy kérdésem!honét lehetne letölteni a játékot ja és eröre is nagyon köszi -
#8301 Gondoltam, a katonai szimekben magasról tojnak az időjárásra (talán a jövőben már nem), és erre tökéletes példa a lockon. Ott aztán az oldalszeles, le és felszállás vmi rémálom.
Amit, és ahogy leírtad arra enged következtetni, hogy az oldalszél a ludas a problémádban. -
nighthawk01 #8300 Igen, ez az első, bár régebben játszottam a Lock On-nal, de ott ugye csak katonai gépek voltak, meg nem volt ennyire részletes a szimuláció.
Ezen kívül még nyomtam az FS X demóját is, bár ott inkább az kötött le, hogy stabilan fusson a program, és nem fagyogasson. Végülis ez az első komolyabb polgári repülőszimulátorom.
A linket meg köszi, át fogom tanulmányozni! -
freeair #8299 hááát első tapasztalatom megvolt az fsx ről.. go back to fs2004!!! nagyon siralmas:( (még) a főmenűben lévő zene elösször kellemes de egy perc után már zavaró! Megvolt az első fagyásom is vagyis restart... ugyanúgy mint az fs2004el... az alapgépek siralmasabbak mint a 9esben. az időjárás maradt szar, a repterek sem jobbak, scenery csak bivajgépnél érezhető.. az én gépem: a7n8x-x amd 2200+ gef 6600 512ddr. tudom gyengus de kb. 30% os teljesítménybeállítsánál szinte akadás nélkül nem is megy egy alapgép sem... irreális a töltési idő, de ezt már megszoktam. atc semmit nem javult, viszont jobban konfigurálható a progi. konklúzió: kell egy bivaly gép, ami még nincs is:) és egy fél év amíg élvezhető progikat kifejlesztenek hozzá vagy átírják a jelenlegiket amik simán megállnák a helyüket, pl. wilc737 pss757 frankfurt scenery, lhbp scenry activesky stb. én maradok fs9nél de elöbb lezúzom az x-et:) sziasztok:free -
#8298 Sztem kezdj el gondolkodni ezen, hasznos lenne.
Ez az első repülőszimed? -
nighthawk01 #8297 Sziasztok!
Nemrég vettem meg az FS-2004-et, és egy furcsa jelenséggel kapcsolatban szeretnék kérdezni. Szóval: vajon mitől lehet az, hogy ha egy repcsivel a kifutópályán vagyok, és növelem a sebességet a felszálláshoz, akkor a gép hirtelen elkezd balra kanyarodni, amit ellenkormányzással lehet csak kompenzálni? Ha nem csinálok semmit, akkor a gép szépen lemegy a kifutóról, és továbbra is balra veszi az irányt, aztán egyszer csk újra normálisan kormányozható lesz.
A jelenség teljesen véletlenszerűen jelentkezik, repülőtértől, és géptípustól függetlenül. (egyébként nem raktam fel kiegészítést, csak néhány repcsit az avsim.com-ról.)
Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm! -
fake10 #8296 Lehet alaplap hiba az ujraindulás úgy, hogy minden más normálissan fut csak az fs nem ? Én már csak alaplapot(ASRock K7VT4A) + cput nem csekkoltam...)
elég rom program ez az FS D: -
freeair #8295 van még egy megoldás.... én nekem ez bevált! a menüben csak a klaviatúrával irányíts, egeret ne használj! nekem is ugyanez van egér kattog és restart, és én az egérrel hoztam összefüggésbe, stval csak jobbra balra és tab:) hajrá u.i.: amúgy most telepítem az fsxet remélem jó lesz... -
frecc #8294 Ja...
Új..
Inkább úgy fogalmaznék: másik :-)
Nem volt kedvem lapot, procit, ramot, vidkarit cserélni egy döglött KV7 miatt.
Amúgy megoldódott a probléma. Gyerekek, ez az FS azért nagyon érdekes.
Az úgy volt, hogy először indítottam az fs-t és a getting started képernyő volt a default. Hogyha onnan akartam egyből settings, megdöglött.
Utána visszamentem fs-be, elkezdtem klikkelni jobbra-balra, kiléptem fs-ből, úgy hogy a create flight volt az uccsó képernyő amin vótam, visszamentem azt jó lett.
Hát azé... na nem mondok semmit... -
#8293 új NF7? pedig ez igencsak régi lap :) nekem is ilyen van a 2.0-ás legfrissebb bios-al, FS-el nincs vele bajom de nem a legjobb.. -
frecc #8292 Na most mi a szar lehet...
Segíccsen valaki. Új alaplap (Abit NF7), minden zsírul megy, minden feltelepítve.
Csak.
Fs indul (egyébként nincs már fekete ablak..), el tudok indítani egy repülés, tudok mászkálni a create flight menüben, viszont ha a settings menü bármelyik pontjára (pl General) rámegyek, azt csinálja a gép, hogy egymás után kattog mintha az egérrel klikkelnék fs-ben, aztán újraindul.
Ilyenkor mi a ... lehet?...
Amúgy csak alap Fs-fs9.1 update van fent. -
#8291 Csak FS-nél csinálja? -
freeair #8290 nem a7n8x-x-es alaplapom van.. ezek az abitek szarok.. megkérdeztem egy számítógépszerelő haverom és ő azt mondta h ez a jelenség csak akkor fordulhat elő(windows hiba nélkül:) ha a proci túlmelegszik és a leégése ellen újraindítja a gépet... na ez elég érdekes mert nekem akkora baszott hűtőm van(direkt amd miatt), hogy ez elképzelhetetlen.... -
frecc #8289 Nem Abit KV7 alaplapod van véletlenül?
Csak vicc volt... -
fake10 #8288 Csősztök !!!!!
Az a helyzet hogy fél éve nemjátszottam fsel tegnap felraktam nyomok egy fly nowt betölti minden zsír, full throttle, elkezdek gyorsulni és egyszer csak "mintha restet nyomtam volna" ujra indúl a gép (látom más is panaszokodik erre...). Nemtudom mitől lehet de finoman szólva r0hadt idegesítő már kiprobáltam szinte mindent persze eredmény nélkűl. Radeon 9600prom van + 1giga kingstone (nemhinném, hogy memória hiba sztem köze nincs semmilyen hardware hibához mivel már szinte mindent kipróbáltam) eddig ugyanezzel a konfigal normálissan futott de mostmeg áhhhh.... Ha valaki tud vmit erről az írjon.
-
#8287 kíváncsi vagyok -
#8286 -
#8285 De én nem AF-ről beszélek hanem élsimításról (AA - anti aliasing). Az AF az anizotróp szűrés a textúrákra (anisotropic filter - AF). AA-ból pedig max 6x -osakat lehet a mostani kártyákon állítani viszont zabálja a proci meg a vidkari teljesítményét. Mindent duplán triplán számol stb.. -
frecc #8284 Helló Mindenki! Valóban Alert, tényleg minden 3d-ben így volt ezért is gondoltam hogy se nem FS se nem kártyahiba. Teszteltem én má sokféle gépen, de mindenhol bizsergett. Ráadásul ha rányomom a 16x AF-t, akkor meg pláne.
Jtompi! Az is lehet h az AGP vezérlő dobja el magát, vagy a lapon valami. Nekem pl a szabálytalan műveletes problémámat nem oldotta meg a vid.kari csere, memória nekem is ok, tehát marad az alaplap...
Mellesleg ha korábban nem volt ez a hibajelenség,egyszer meg csak lett, akkor erős hw gyanús a dolog, ahogy Zacsi is írta. -
#8283 Ez a villogás-bizsergés amiről beszélsz.. csak arra tudok gondolni, hogy AA hiánya. Ugyanis minnél nagyobb a felbontás annál kevésbé villog. És igen valóban a vékony vonalaknál és a tárgyak éleinél van valamint speckó formátumú pl átlátszó textúráknál (Ferihegy felirat, fák), de ebbe ne menjünk bele. Megoldás: minnél magasabb felbontás (1280x1024) és élsimítás (anti-aliasing). 1280x1024-es felbontásban 2x-4x-es AA-val már nem "bizsereg". De ez minden 3D-s alkalmazásban így van. -
freeair #8282 ugyenez a jelenség....:( -
jtompi #8281 Ja és a photoshoppal igen nagy méretű képekkel dolgozom, és az eszi a memóriát. de nincs gondom vele.