45215
  • alert
    Szvsz ebből semmi nem lesz. A közlekedés nincs megoldva. Már csak abba érdemes belegondolni hogy sehogy nem lehet megközelíteni azt a helyet. Illetve igen, csak nem tudom feltűnt-e valakinek hogy hétköznap délelőtt és délután odajutni akármilyen útvonalon másfél óra a 15 perces menetidő helyett a dugó miatt. Új utat pedig nem fogadnak oda építeni vonatot meg főleg nem. Szóval abból nem sok lesz amíg a közlekedést meg nem csinálják mert mindenki lekésné a gépet :D Térképeket lehet találni neten, de megnézheted a google earth-el is, elég nagy felbontású fotó van róla. A pálya viszont az egyik legjobb, viszonylag hosszú, elég széles és nagyon vastag a beton, a legnagyobb gépeket is elbírná.
  • alert
    Tökéletesen működik. Még tesztelési fázisban van, többeknek van problémája vele, de be is kell konfigolni. Olvasd el az Aerosoft fórumot, mindenre ott van a megoldás. A manualt pedig ne felejtsd ki, mert nem olyan egyszerű a dolog hogy feltelepíted és kész is.
  • sajoati
    hi all... szo van arrol, h Tokolt reaktivaljak... vannak esetleg valakinek otletei arrol, hogy hogyan kozelitik majd meg a nagyobb gepek, milyen gep szallhat le oda max., stb, stb?
    (+terkepek esetleg)
  • frecc
    Há nekem ez az AES demó verzió Aerosoft EDDN scenery-vel nem műxik...
    Mellesleg az a flight se nagyon van meg, amit ő installkor elvileg feltelepít.
  • Frequency
  • frecc
    Hi! Hááát... directx audio gyorsítás nélkül marha ufó hangja van az ATC-nek....
    Lehet hogy mégis inkább másik hangkártya lesz a megoldás. Főleg ha számításba vesszük, hogy van a szekrényben egy SB Audigy 2NX...
  • jtompi
    Szeva Frecc!

Ha alul a minden adat mentése gombra nyomsz, akkor csinál egy txt-t, és akkor a köv indításnál is marad a beállításod. Nekem legalábbis így megy. Nem lesz újból gyorsítás.
  • frecc
    Szeva!

Nekem annyi bajom van a dxdiaggal, hogy vmi miatt nem menti el a hangon végzett módosításokat, illetve a legközelebbi indításkor megint van gyorsítás...
    Nem tudja valaki h lehet rábírni, hogy jegyezze már meg egyszer és mindörökre? :-)
  • Sanyix
    Mit vágtál le? Hogy ofp-vel Il2-vel, orbiterrel, armával játszom? :)
  • HASLZ
    halli mindenkinek!

Tudna nekem valaki kuldeni egy augusztusi AIRAC-ot?!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ujra kellett telepitenem a PMDG-t es a regi AIRAC-om eltunt.
    Azt hiszem az Augusztusi volt az utolso ingyenes, ha azt valaki atlone a [email protected] nagyon megkoszonnem.
    Koszi elore is a segitsegeteket

csao
    SLZ
  • jtompi
    Hi!
    Én már letöltöttem rég az új drivert, de nem ment. Tegnap átállítottam én is a direktikszet, és kattintgattam. :-))))))))))))) Semmi hiba! Semmi újraindulás!
    Hónapok óta küzdöttem vele, de senki nem tudott segíteni. Mindenki azt mondta hogy memória hiba. Igazából azóta volt porblémám, amióta újra raktam az egész gépet.
    Na mind1. A lényeg hogy sikerült. Nagyon köszi a segítséget még1szer!
  • frecc
    Szeva! Tegnap próbáltam megint a dolgot, lehet hogy directx átállítás nélkül simán új nvidia driverrel is jó lesz. Tegnap legalábbis klikkeltem mint a barom és nem pusztult meg.
    Mondjuk én először nem az nvidiáról húztam le a drivereket hanem az abit honlapról, aztán lehet h az új driverekben már javították ezt a hibát.
  • jtompi
    Köszi a gyors válaszodat. Hát igen. Teljes rendszer újraindulás klikkhangok kíséretében.
  • frecc
    Hi!

Neked is klikkelés közben döglik meg úgy, hogy egy ideig hallod egymás után a klikk hangját?

Menj be a dxdiag-ba és a hang fülön a hangok hardveres gyorsítási szintjét vedd le nincs-re.
    A biztonság kedvéért feltelepítettem az nvidia honlapon található legújabb audio drivert.
    Könnyen lehet hogy valóban disable-ni fogom az nvidia audiovezérlőt és berakok valami kártyát ha valóban ez a gond (eddig úgy tűnik).

Üdv
  • jtompi
    Hi frecc!

Áruld el légyszi mit állítottál át a directx-en, mert hasonló problémával kűzdök.
    előre is kösz
  • ColdFire
    "BOOOOOOM HECCSÁÁÁÁÁT!!!!!"

Ebből egyből levágtam ^^
  • Sanyix
    És végül reinstallal el is indult, megy jól, de most már jön az uninstall, ennyi elég is volt :)
  • ColdFire
    "Kedvem lett egy kis civil lepüléshez, szal felraktam az fs2004-t."
  • Sanyix
    Hi!
    Kedvem lett egy kis civil lepüléshez, szal felraktam az fs2004-t.
    Elindítottam a gémet, beállítottam a grafikát, hangot. Aztán ki kellett lépnem, dolgom volt. Visszamentem a géphez, akarom újra indítani az fs-t, bejön az idulóképernyő, majd eltűnik, és ennyi. Nem történik semmi nem ír ki semmit, el is tűnik a folyamatokból az fs9.exe Safe mode-ban detto ugyanez, reset to defaults után szintén, és gép újraindítás után is. Most akkor mi van?
  • frecc
    Hi!

Láttam ezt az oldalt, a fő probléma az volt, hogy NINCS a gépen oreans32.sys és mégis indítani akarja.
    Viszont.
    Úgy néz ki megvan a probléma oka, bár még tesztelés alatt.
    Noha az eseménynapló azt mondja, hogy oreans32.sys nem indult el, a kék halál képernyőn meg nvmcp.sys döglik meg.

Utánanéztem az nvmcp-nek és kiderült, hogy az nvidia chipsetes lapokon az audiovezérlő régi driver és nem megfelelő directx beállításokkal elszáll pont ezzel a hibával. Ez magyarázhatja azt, hogy mindig csak klikkeléskor döglik meg, játék közben soha.
    Átállítottam directx-ben amit kellett még csak 1x teszteltem de eddig jó volt. Persze mindenki azt javasolja, hogy lőjjem le a biosban az nvidia audiovezérlőt és rakjak bele normális kártyát.

Azért nem semmi volt ezt így kitökölni... :-)
  • abelino
    Hi!
    (google)oreans32.sys -> link
    (esetleg vmi ilyesmi volt(van) fenn?)
  • Royal76
    Hali!
    Tudna nekem valaki egy használható boeing 777-es ajánlani? Amiket én találok azok nem az igaziak!
    Thx!
  • frecc
    Sziasztok!

Valaki segítsen ha tud please!
    Amikor klikkelgetek az FS-ben, állandóan elszáll kék halállal a ringyóz, az eseménynapló szerint nem bírt elindítani egy oreans32 nevű sys progit. Csak azt nem értem mi a sz*rért keres ilyet egyáltalán, ilyen sys nincs is s gépen meg nem is volt soha. Utánanéztem neten, egyesek spyware-ekre gyanakodnak, de se vírus, se spy nincs a gépemen.
    Elég idegesítő a dolog.
    Kösz
  • exTrem
    A videók alapján elképesztő. Marha jó végre valaki megcsinálta ...
  • alert
    Megváltoztatta az Aerosoft az oldalt. Az oldalukon az Flight Simulator 2004 > Tools menü alatt lehet elérni és rögtön az első termék (AES).
  • exTrem
    nekem hibás a link ...
  • alert
    Van demója is és videók is.
  • alert
    Ezt lessétek meg! Ez egy új Aerosoft termék, a lényege, hogy a scenerykben mozgatja az utasbeszállító hidakat (pontosan a repülőgép ajtajához) majd a személyzet jelenti hogy ajtónyitásra kész stb..., automatikus pushback szolgáltatást nyújt úgy hogy mindent a program végez, beszél hozzád a pushback irányító személyzet, felszállás előtt vagy leszállás után egy follow me car vezet a helyedre és nem előre definiált pozíciókra, hanem oda, ahova akarod. Ez egy teljesen új modul és rengeteg már elkészült scenery-t támogat, akkor is ha abban eddig nem volt se follow me, se mozgó beszálló híd, se pushback. További infó az oldalon.
  • alert
    Szia! Csak az Aerosoft forgalmazza és csak letölthető verzióban. Bankkártyával fizetsz, majd kapsz egy linket és cd-key-t és azonnal letöltheted. CD-s verzió csak az FSX-es változat megjelenése után lesz azzal együtt.
  • Jazz67
    Sziasztok!
    Egy infóra volna szükségem, itthon lehet-e már kapni az új Budapest 2007 sceneryt, (ha igen hol?) mert eddig akárhány boltot felhívtam sehol nem tudtak róla. Olyan lenne jó ahonnan postai utánvéttel meg tudnám rendelni.
  • ZOLEE22
    Köszönjük és neked is... Ja és nagyívben tessék elkerülni öt, ne hogy úgy járjon mint múltkor a 747 orrán…
  • ColdFire
    Boldog Mikulást (vagy hogy mondják ezt) mindenkinek!
  • GyuriX2572
    Ok, kipróbáljuk :)
  • alert
    Ezen szépen elfut az FS2004 alapjáték, de kiegészítők nélkül.
  • GyuriX2572
    Ilyen gépen ugye nem nagyon menne a FS2004: P4 1,6Ghz 512MB RAM, Ti4200 128MB ? FS2002 esélyes már?
  • exTrem
    Sziasztok sürgős lenne. Aki jól ért a gépekhez és tudna segíteni kérem vegyen fel msnre: [email protected] Ma kellene segítség. Két konfig közül kéne választanom. Köszi
  • CraKKo
    Hát izéé....... amit (alap configgal) a [.] billentyűvel operálsz Mikor megnyomom a képernyő alsó sarkába villan is egy felirat: "brakes" de a műszerfalon nem látom kijelezve hogy mi van. A géptípus meg mind1, pl. alap, Cessna.
  • alert
    ja és milyen géptípus?
  • alert
    Az aerodinamikaira, a féklapra, a differenciálra, a sugárra vagy az automata fékre gondolsz?
  • CraKKo
    Szevasztok! Egy láma kérdés: látható valahol a műszerfalon, hogy ki van-e engedve a fék vagy sem?