MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gegi86
Valaki véletlenül nem tudja hogy kell az A320 FLEX TO TEMPET-ét kiszámolni?
Hypo
egy dc 3 ast matatnek igazan😊)

polluxware
szóval te már matattál érbászt<#worship>

[HUN]FaTaL
😄

http://goo.gl/gd6Zi5

polluxware
figyumán.. megválasztanak, azt veszek amit csakarokám

még a légiközlekedésalkotmányátisátírom jobbkézzel

alert
Nem szandekoztalak rabeszelni, csak a bal-jobb kezes kerdeshez fuztem hozza 😊

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

[HUN]FaTaL
Szerintem még egy Cessnát sem 😄

polluxware
na jó.. legyen<#smile>

énakkorseveszekérbászt magamnak

alert
Tenyleg csak megszokas kerdese, sok botkormanyos kisrepulo is van, amit csak bal kezzel lehet vezetni. Sajat tapasztalat pl Diamond 20. Nem okoz gondot egyaltalan. A joy-t viszont en sem tudom balkezzel kezelni, az tenyleg mas. Az Airbus sidestick-nel pedig nincs jobb, nem nagyon lehet leirni, de annyira erdekes, nagy ellenallassal lehet csak mozgatni es megis finom es preciz a mozgasa, hogy gyerekjatek vele vezetni meg bal kezzel is, semmilyen joystick-hoz nem hasonlit.

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Clidey
Úgyúgy! <#nyes>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Wowww, nem semmi ez az iFly team...! Akinek esetleg nem volna bejárása a Licensed topikba:

"Hello Everyone,

I thought it was about time I updated everyone on the progress for the service pack. We hope to have the Service Pack ready for 2nd stage testing in approximately 10-14 days. At this time I will post a full list of what is included above the fixes to the bugs that we are aware of it.

The service pack includes a brand new sound set developed for the iFly team by Patrick Crammer and with the help of our real world crews. The sound set is based on how the aircraft should sound from the flight deck and makes a huge difference to the aircraft. In addition to this the FDE’s have been completely re worked to match the Boeing performance charts so the days of over powered aircraft are over, so it will be time to double check runway lengths etc.

A brand new addition is a tool in the config manager that allows you to build your own specific airline setup. From here you can select the style of the aircraft in your airline fleet and save these with the appropriate livery etc.

I am sure this is the question everyone wants answered, when will it be released? As we are at an advanced stage I can tell you that it will be the teams Xmas present to the iFly pilots and will be released before Xmas. We are still bug testing but all major show stopping issues have been addressed and now it is a case of tweaking and adding the finishing touches. As I have previously said when we get to 2nd stage testing we will be 1-7 days from release and at that time I will post a full list of features and fixes.

Everyone on the team really appreciates your patience it has taken a bit longer than we expected but we have added a lot more to the aircraft and it make my smile even bigger when I go flying.

As always I will keep everyone posted. Please don’t ask what has and hasn’t been done yet as we are still tweaking and shortly you will have a full list."

És végül pár kép:

<#taps><#bee1>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Nem tudja valaki, hogy FS9hez mikor jön az Overdrive a rexhez?

Hypo
szeeep

CptSAB
Hypo
fsx forumon raktam be videjoot😊

Ja jo kis cucc forumokon van az igazirol is sok video mivel aki csinalta az az eredeti cuccot repuli vagy valami ilyesmi😊 jo kis cruiser gep

polluxware
szépnek szép..

Hypo
jaja😊)) fent meg plane balkez a szarvon jobb kez radiot teker terkepet hajtogat szajjal fog😊))

Jo lenne na akkor fohaszkodoim

Hypo
Clidey
Mégegyszer mondom: ez csak megszokás kérdése. És mint a gyakorlat is mutatja - nincs vele problémája egy pilótának sem. 😊
Hogy te otthon a joyodba kapaszkodva mit csinálsz...az maradjon a te titkod! 😄

Clidey
Nem vagyok közlékeny!

Szegeden meg betony van, ilyen eccerû. 😊))

polluxware
de ez más! mellet bal kézzel is lehet markolászni, de ha nem vagy balkezes akkor.. (többit fantáziádra bízom)

tehát szarvkormány meg a joy nem ugyanaz...

polluxware
most hogy kicsit közlékenyebb vagy irányomban😉

mivan azzal a zlinnel, meg Hánszékkal?

apropó... most húzott el felettünk kis magasságban egy zliny..(szöged) hogy lehet ilyen idõben reppeni?

Clidey
Ez simán szokható. Sõt, nagyon hamar eljön az az idõ, hogy észre sem veszed hogy bal kézzel vezetsz. Amúgymeg egy kis C-172 esetében is le/felszálláskor pl bal kéz a szarvon, jobb kéz a gázkaron ugyebár.

A Cürih Érbász videjón meg valszeg azért nem a kapitány vezetett mert akkor épp nem õ volt a soros. 😊 Ez általában megegyezés kérdése ki melyik száron a pilot flying, a csíkok itt nem számítanak. 😊

polluxware
lusta vagyok rákeresni az a2a fórumon... de emlékszek hogy ez volt a lényege

nem elírás hanem kis és nagybetû keverése miatt

Clidey
"Meg szilveszter elott egy kis ropenes lehetne"

Oké, intézkedj az égieknél a hó elszûntetése érdekében! 😉

Clidey
Lehet. Nem sok tapasztalatom van vele, azt is ezer éve szereztem. Mint említettem volt, nálam hamar lekerült a porondról. Sajnos.

Clidey
Errõlvanszó 😊

Clidey
Ott valami más gebasz lehetett akkor. Egy textúra tud eltûnni (rossz formátum, filenév pl.), animálódni (esõcseppek pl.), de kontakt pontot méginkább FD-t vagy gaut befolyásolni semmiképp!

Csodák nincsenek! 😊

polluxware
nagyon

Gegi86
De viszont a pilóta kényelmesebben tudja a papír munkát elvégezni a kis asztalon és könnyebben is tud enni😊
Papirzacsi
Ilyen szinten, milyen már a jobbkezes kapitánynak a bal kezébe szarvat adni, vagy bal kezéhez tenni az orrfutó kormánykerekét?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

polluxware
nem repülöm , de milyen idióta dolog már a jobb kezes kapitánynak bal kezes joyt az arcába tolni... milyen hülye elképzelés már ez

sztem szubjektíve

vagy a másodpilótának akartak ezzel kedveskedni?

zürich/airbus vidijón is nem a kapitány emeli el, csak a kereket húzta bé, meg õ adta rá a tóóógát

nekem az airbus-ból a szarv hiányzik nagyon, A nagyvas legyen szarvas<#vigyor2>
polluxware
"Orbyx Lancair" ? ez új..

mennyire eszi a gépet?

polluxware
G1000 sztem inkább bonyis mint egyszerû.. legalábbis elsõre

hagyományos steam gauk esetében jobban belátja az ember, és tudja hogy mit hol keressen az adott mûszer(csoportok) között...

ott meg gyakorlatilag 2db (egyik oldali) lcd-re van "ömlesztve" minden egyben..

nemtom valóságban mennyire jól láthatóak ezek a panelek erõs napsütés közben

Gegi86
Abban egyet értek hogy az Airbus inkább a számítógépre bízza az irányítást és nem a pilótára "engem ez nem zavar, csak az hogy ilyet sose fogok vezetni<#rinya>"
De a Cessnaba nekem se tetszik a g1000, inkább az alap mûszerek és max egy gps 530w. Mondjuk ha egy g1000 Cessnát adnának elfogadnám azért😊
Hypo
Katanara en is varok veled egyutt😊)) Gyonyoriek a kepek, volt egy katanam azt hiszem fs9 re de annyira nem volt jo. De ez nagyon igeretes, egyszer mar mentem katanaval eloben erdekes kis madarka.

Hypo
Nehez megfogalmazni a rendszerek es a tobbi, de alapjaban veve a legnagyobb gondom vele hogy ezek repulo notebookok, es en tudom regimodi vagyok de en szeretem repulni a repulot.

De azert fejet hajtok az airbus mernokei elott mert tenyleg tudnak, caak nem az en vilagom.

Nekem a regi cuccok jobban bejonnek, egy g1000 es ga cockpit helyett is inkabb egy regi cessna😊)

Hypo
Jelenleg FS9: MD-11, Ifly 737, C130, B200, Super 80 ezek vannak fent ezekt hasznalom illetve Leveld bar most azt mar regota nem repultem

FSX: Airbus kivetelevel csak GA abbol van par fent, jelenleg Bn2 Islander, Orbyx Lancair, cheyenne, Beaver, SuperCub, es c185f es Caravan.

A tobbi gepet mindegyikbol kivettem mivel nem is hasznalom oket feleslegessen vannak csak ott.

Hont
Nálam ezek amik használatba vannak.
Airbus nálam is ki van lõve.
Ifly 737-700
Piper Cheyenne
Cirrus SR22G2
PMDG 737-800NG

Gegi86
Csak kíváncsiságból kérdezem mi nem tetszik az Airbus filozófiájából?
polluxware
ezt úgy általánosítva értettem😉

mi a TOP5 listád (fs9/5db ; fsx/5db)?

Hypo
En nem sopankodtam csak megjegyeztem hogy egy fos es nem amiatt mert nincs minden rendszer leszimulava es halal egyszeru az fmc, ezeken kivul se voltam elajulva tole, eleve nem birom az airbus filozofiat.

Clidey: Ja hat kerem nalam is a repulok elegge le vannak minimalizalva 3-4 tipusra oszt jonapot😊)

Meg szilveszter elott egy kis ropenes lehetne

polluxware
jut eszembe😊) sajnálom hogy nem csináltak VC-t fokker70/100hoz... símán odaver bármit sztem (pmdg md-11et is)

polluxware
ez tény.. eleve úgy kezdték el a preview fórumot is hogy kimondottan eye candy, és "easy" avionics

tehát ezután nemértem, miért sopánkodtak annyian.....

Viszont a Diamond Katana 4X az mostan nagyon Accusim jellegû lesz!

polluxware
annó a2a fórumban írta valki, hogy kisbetûk helyett nagybetûvel írta át a repaint nevét a cfg-ben, és olyanokat múkszott a piper cub hogy eltünt a gép farok része a talajban meg hasonlóak...

tehát így egyértelmûen azért nem merném ezt állítani......

vannak csodák

Clidey
Én is lényegében két gépet használok csak: az iFly-t meg a CS757-et. Bár a 757 most kissé háttérbe szorult... 😊

A Érbász X csak eye candy semmi más. Annak viszont odabasz szerintem. De ez tudott is volt még a kiadás elõtt. Majd késõbb talán lesz belõle egy professional release.

Ha száraz idõ lesz akkor szilveszterkor mindenképp. Amúgy meg depends on weather. 😊

Hypo
Na kerem akinek ennyi ideje van😊))) De tudom ismerem az erzest en igy voltam az md-11 el😊 Na de ha telapo jol megrakja a zsakot es lesz benne uj computer cuccok akkor neki allok fs9 et fsx et is visszarakni szepen most mar tudom melyuikbe mit szeretnek hasznalni elegge leszukult 4-5 gepre 😊

FSX csak is tongass x es PNW a legszebb parositas. FS9 hat kerem ifly tenyleg odatesz valoszinu maradok nala meg az md11 nel boven eleg😊

Viosnt tudom off topic de az airbus x MEKKORA FOS😊)) mar maga az airbus is egy hanyinger de ez az addon baaaaaaaaz:.

Maestro teli repules Keszin?😊

<#finom>
Hont
Azért írtam, hogy ha hiszed, ha nem...
Tudom, hogy elvileg semmi köze nem lehet a festésnek a mûködéshez...
Elõször én se hittem el. Aztán próbáltam a gyárit és azzal egész más dolgok jöttek ki...
Tudom, hogy nincs rá magyarázat.