MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még a légiközlekedésalkotmányátisátírom jobbkézzel
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
"Hello Everyone,
I thought it was about time I updated everyone on the progress for the service pack. We hope to have the Service Pack ready for 2nd stage testing in approximately 10-14 days. At this time I will post a full list of what is included above the fixes to the bugs that we are aware of it.
The service pack includes a brand new sound set developed for the iFly team by Patrick Crammer and with the help of our real world crews. The sound set is based on how the aircraft should sound from the flight deck and makes a huge difference to the aircraft. In addition to this the FDE’s have been completely re worked to match the Boeing performance charts so the days of over powered aircraft are over, so it will be time to double check runway lengths etc.
A brand new addition is a tool in the config manager that allows you to build your own specific airline setup. From here you can select the style of the aircraft in your airline fleet and save these with the appropriate livery etc.
I am sure this is the question everyone wants answered, when will it be released? As we are at an advanced stage I can tell you that it will be the teams Xmas present to the iFly pilots and will be released before Xmas. We are still bug testing but all major show stopping issues have been addressed and now it is a case of tweaking and adding the finishing touches. As I have previously said when we get to 2nd stage testing we will be 1-7 days from release and at that time I will post a full list of features and fixes.
Everyone on the team really appreciates your patience it has taken a bit longer than we expected but we have added a lot more to the aircraft and it make my smile even bigger when I go flying.
As always I will keep everyone posted. Please don’t ask what has and hasn’t been done yet as we are still tweaking and shortly you will have a full list."
És végül pár kép:
<#taps>#taps><#bee1>#bee1>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Ja jo kis cucc forumokon van az igazirol is sok video mivel aki csinalta az az eredeti cuccot repuli vagy valami ilyesmi😊 jo kis cruiser gep
Jo lenne na akkor fohaszkodoim
Hogy te otthon a joyodba kapaszkodva mit csinálsz...az maradjon a te titkod! 😄
Szegeden meg betony van, ilyen eccerû. 😊))
tehát szarvkormány meg a joy nem ugyanaz...
mivan azzal a zlinnel, meg Hánszékkal?
apropó... most húzott el felettünk kis magasságban egy zliny..(szöged) hogy lehet ilyen idõben reppeni?
A Cürih Érbász videjón meg valszeg azért nem a kapitány vezetett mert akkor épp nem õ volt a soros. 😊 Ez általában megegyezés kérdése ki melyik száron a pilot flying, a csíkok itt nem számítanak. 😊
nem elírás hanem kis és nagybetû keverése miatt
Oké, intézkedj az égieknél a hó elszûntetése érdekében! 😉
Csodák nincsenek! 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
sztem szubjektíve
vagy a másodpilótának akartak ezzel kedveskedni?
zürich/airbus vidijón is nem a kapitány emeli el, csak a kereket húzta bé, meg õ adta rá a tóóógát
hagyományos steam gauk esetében jobban belátja az ember, és tudja hogy mit hol keressen az adott mûszer(csoportok) között...
ott meg gyakorlatilag 2db (egyik oldali) lcd-re van "ömlesztve" minden egyben..
nemtom valóságban mennyire jól láthatóak ezek a panelek erõs napsütés közben
De a Cessnaba nekem se tetszik a g1000, inkább az alap mûszerek és max egy gps 530w. Mondjuk ha egy g1000 Cessnát adnának elfogadnám azért😊
De azert fejet hajtok az airbus mernokei elott mert tenyleg tudnak, caak nem az en vilagom.
Nekem a regi cuccok jobban bejonnek, egy g1000 es ga cockpit helyett is inkabb egy regi cessna😊)
FSX: Airbus kivetelevel csak GA abbol van par fent, jelenleg Bn2 Islander, Orbyx Lancair, cheyenne, Beaver, SuperCub, es c185f es Caravan.
A tobbi gepet mindegyikbol kivettem mivel nem is hasznalom oket feleslegessen vannak csak ott.
Airbus nálam is ki van lõve.
Ifly 737-700
Piper Cheyenne
Cirrus SR22G2
PMDG 737-800NG
Clidey: Ja hat kerem nalam is a repulok elegge le vannak minimalizalva 3-4 tipusra oszt jonapot😊)
Meg szilveszter elott egy kis ropenes lehetne
tehát ezután nemértem, miért sopánkodtak annyian.....
Viszont a Diamond Katana 4X az mostan nagyon Accusim jellegû lesz!
tehát így egyértelmûen azért nem merném ezt állítani......
vannak csodák
A Érbász X csak eye candy semmi más. Annak viszont odabasz szerintem. De ez tudott is volt még a kiadás elõtt. Majd késõbb talán lesz belõle egy professional release.
Ha száraz idõ lesz akkor szilveszterkor mindenképp. Amúgy meg depends on weather. 😊
FSX csak is tongass x es PNW a legszebb parositas. FS9 hat kerem ifly tenyleg odatesz valoszinu maradok nala meg az md11 nel boven eleg😊
Viosnt tudom off topic de az airbus x MEKKORA FOS😊)) mar maga az airbus is egy hanyinger de ez az addon baaaaaaaaz:.
Maestro teli repules Keszin?😊