MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm, ez hasznos volt. (Most retteghetek, hogy mi nem fog mûködni rendesen!<#smile>#smile>)
Determines the order of appearance of the panels on the screen. Takes values from 0 (bottom) to 100 (top).
forras: itt
forras: itt
Nincs több rossz ötletem! <#vigyor0>#vigyor0>
Rajta van a middle gombon, én is próbáltam már ráállítani újra, de mégsem mûködik. :/
http://goo.gl/gd6Zi5
Tudja valaki, hogy a zorder=x mit befolyásol a panal.cfg-ben?
Szerintem nem javították, friss telepítés után ki kellett törölnöm az említett sorokat. Külföldi fórumokon találtam rá erre a magoldásra de senki sem tudta mit jelentenek ezek a sorok a panel.cfg-ben: zorder=x. (Az x helyén 1-20-ig számok vannak.)
Még egy tipp: az fs indítása után az alt-ra lenyíló menüben a beállítások alatt megnézted a AC konfigját. Lehet, hogy ezt a funkciót nem tette rá egy gombra sem.
Még egy tipp: az fs indítása után az alt-ra lenyíló menüben a beállítások alatt megnézted a AC konfigját. Lehet, hogy ezt a funkciót nem tette rá egy gombra sem.
egyszerû nagyszerû online fuel planner 737/100 ....... md-11ig (sok fajta)
Látod most nem emlékszem, de azt hiszem a default cessnán sem mûködött, egyébként iflynál ezt nem javította a hotfix?
Egéren nincs gomb, csak oldalt (MS LaserMouse 6000).
Egéren nincs gomb, csak oldalt (MS LaserMouse 6000).
Hali! Van kettõ tippem. Milyen gépnél nem mûködik? Ha csak ifly akkor a panel.cfg-ben a zorder sorokat töröld vagy iktasd ki //zorder//. Ha mindnél: ha az egereden a görgõ mögött, elõtt van még egy gomb akkor arra konfigurálja a vc-ben való forgást. (Ez a rövidítés nem túl szerencsés!)
Néztem, f1view nem volt, de lehet, hogy az lesz a vége 😊 DBS-t is próbáltam ott meg mindkét irányban kifelé zoomol.
menüjében azt hiszem van valami állítási lehetõség, mouse look, internal view nézted? esetleg nem volt fent régebben az f1view? mert a kettõ kombinációját használtam én régebben.
Ha eddig használtál no CD patch-t, akkor szükséged van egy 9.1-es verziójú no cd patch-re az update után. Aztán menni fog.
Hogy hol tudod letölteni, arra nem emlékszem, de keress rá. Talán flightsim-en fent van, nem esküszöm rá.
Hogy hol tudod letölteni, arra nem emlékszem, de keress rá. Talán flightsim-en fent van, nem esküszöm rá.
Nem, frissen van felrakva de nem csinál semmit az egérrel. Mozogni tudok a billel de avval nemsokra megyek.
hangolni
fmc-be lehet hangolna a nav radiokat
Elvileg a görgõvel kéne mennie, Fatal. Ha amúgy mûködik minden akkor nem tudom mi lehet a gond, nem lehet hogy kikapcsolt az egész? (mondjuk azt biztos észrevennéd😄)
Én is kérdezek, kettõt is. Az egyik, hogy én nem tudom felrakni az MD-11-et, (PMDG persze) mert kéri az FS patchet, ami amúgy fent van. Mikor sikerült feltennem, asszem az pont reinstall után volt. Erre van megoldás? (jó lenne nem újrarakni megint mindent) Illetve a másik, ezt anno az MD-11-nél, és a 747-esen is tapasztaltam, hogy itt már nincs ilyen "nav" betekerõ cucc a rádió panelon? Tehát VOR, ILS nincs? Vagy ezeket már teljesen átvette az FMC és kész?
Én is kérdezek, kettõt is. Az egyik, hogy én nem tudom felrakni az MD-11-et, (PMDG persze) mert kéri az FS patchet, ami amúgy fent van. Mikor sikerült feltennem, asszem az pont reinstall után volt. Erre van megoldás? (jó lenne nem újrarakni megint mindent) Illetve a másik, ezt anno az MD-11-nél, és a 747-esen is tapasztaltam, hogy itt már nincs ilyen "nav" betekerõ cucc a rádió panelon? Tehát VOR, ILS nincs? Vagy ezeket már teljesen átvette az FMC és kész?
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
igazából mióta trackir-t használok kötelezõ lett.
<#banplz>#banplz>
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Srácok! Active camerában nem a nyomvatartott scrollal lehetne forogni meg zoomolni ilyesmi? Mert nekem nem csinál semmit :/
Ertema mit irsz es 99% ban egyetertek, de nekem md 11 meg mindig jobban bejon mint az airbusok.
Valahogy van valami varazsa nem tudom megmagyarazni, de meg is elvezet vele a repules.
Valahogy van valami varazsa nem tudom megmagyarazni, de meg is elvezet vele a repules.
imádom, viszont amit most mondok az nem fog tetszeni😄 sajna nincs vc-je<#falbav>#falbav><#duhos2>#duhos2><#vigyor2>#vigyor2>
Én is próbáltam régebben, nekem túl automatikus az egész, Lsas rendszer nem jön be😞 Ha nagyvas akkor marad nekem a 737, valahogy ott még érzõdik a régi cocpit feeling, NG ide vagy oda, de az újabb boeingek pláne airbus-ok, ahogy te szoktatd nevezni repülõ laptopok😊 ahol nem pilóták vannak hanem operátorok😊 Mindazonáltal az MD-11 egy gyönyörû masina.
ugye ugye mondtam😊) en elsore beleszerettem, csak ajanlani tudom, es imadom amikor bekattan a throttle a gear hangjat mindent😊 Javaslom egyszer ha teheted probald ki fs2crew al egyutt szuper.
Ja es a legjobb a hajtomu inditas foleg fs2crew al ,szupi
Ja es a legjobb a hajtomu inditas foleg fs2crew al ,szupi
tetszetõs kis masina😉 fokker70 után nem volt nehéz lerepni egy próba utat vele.. az fmc szinte teljesen ugyanaz a szisztyéma (ugyanúgy meg van benne hogy fordítva trekkeli a flightplan page-n a bejegyzéseket😊
az autopilot meg külön tetszik benne..
az autopilot meg külön tetszik benne..
Kozepso fmc ott tudod a cargo ajtokat es a tobbi ajtot kezelni illetve a szemelyzetet utasitni ra. FMC ben azt hiszem SIM parancs es ott megy a refueling is ( ami tud manualt, fms alapjan vagy automatikusan)
Azt hiszem, mi nem az EU hoz lettünk csatolva...😞(
Nézzétek meg EDDF környékét. Nem nagyon van ereszkedõ gép ami túl lépné.
Emelkedõknél elõ fordul, hogy 260-280 mennek.
Azt néztem, hogy van egy-két "makramézó" gép😄 Van amelyik a karácsonyi sálat köti...😄
Nézzétek meg EDDF környékét. Nem nagyon van ereszkedõ gép ami túl lépné.
Emelkedõknél elõ fordul, hogy 260-280 mennek.
Azt néztem, hogy van egy-két "makramézó" gép😄 Van amelyik a karácsonyi sálat köti...😄
ez is része a "magyar modellnek" 😉
ergó nincsenek szabályok LHBP körzetében 0tól szent péter lábig..
ergó nincsenek szabályok LHBP körzetében 0tól szent péter lábig..
"miatt lett kitalálva és ezt Európa szerte alkalmazzák."
már nem mindenhol
már nem mindenhol
Igen, láttam én is olyan gépet, amit nem jelenít meg...
Persze a rep szab. lehetõvé teszi a "no speed restrictiont" ha az irányító engedélyezi, de ha jól tudom ez a 250csomó környezet és zaj védelmi okok miatt lett kitalálva és ezt Európa szerte alkalmazzák.
Csak nálunk nem?
Most ránézek a "precíz" EDDF-re!😉
Persze a rep szab. lehetõvé teszi a "no speed restrictiont" ha az irányító engedélyezi, de ha jól tudom ez a 250csomó környezet és zaj védelmi okok miatt lett kitalálva és ezt Európa szerte alkalmazzák.
Csak nálunk nem?
Most ránézek a "precíz" EDDF-re!😉
azért gondlom tudod hogy ezek nem mind exact 30fps-es adatok ám...
oszinak nem kéne akkor elsietni, hogy mikor ér a kifutó végére a stingerrel
oszinak nem kéne akkor elsietni, hogy mikor ér a kifutó végére a stingerrel
Nekem is meséltek már haverok olyat hogy rongyoltak befele százzalgázzal, és a végén már futót kellett nyitniuk hogy lassuljanak valamicskét. 😄
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...