45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#34329 Az 5-ös közel van az épülethez. Ha a gép cfg-je nem megfelelő adatokat tartalmaz, akkor könnyen lehet, hogy virtuálisan továbblóg a modellnél. Pl. CaptainSim MiG-21UM is ilyen. Furcsa dimenziókat adtak a készítők. A 23-as "nem igazán" Pipishegyre való. :D Azért köke! A repülőtér épületeit Péter készítette, Laci bácsi fáival, Tibinek is van benne tudtommal ez-az cucca. Enyim eredeti AFCAD, illetve egy tallonba tett sbuilder polygon táj, amit a fotóscenery váltott ki. -
BPA102 #34328 Ha nem bánod a logotak kirakom a mi oldalunkra partnerekközé! -
BPA102 #34327 Köszi szépen -
BPA102 #34326 Hát ami a nagy problámám a sbuilder indítása RUN Time error ír szóval esem tudom indítani! ( Win 7 64bit ) Rendben ha esetleg érdekel a tárhely szólj bár ezt se nagyon tudják üzbek golyó fejűek tologatni 24 órás védelem :D Esetleg ha valamiben tudok segíteni PL objektum készítés vagy bármi szólj és ha van időm segítek! Illetve amit még nem sikerült értelmeznem ezek a google erath texturák! -
#34325 Megnéztem Facebook-ot. Frankó! -
#34324 Megírod miben van szükséged segítségre, és iparkodok rá válaszolni. Tárhely gond nincs már, mert Alert segített. Azért köszi. Oldalamra nem teszek file adatokat, mert párszor már belerondítottak, flightsim-hez meg kispályásak a delikvensek. Ami nincs fennt flightsim-en az nincs kész (Matkópuszta, Jakabszállás, Őcsény, Szolnok, Kaposújlak-Taszár):D
Vagy csak pillanatnyilag nem áll szándékomban megosztani (Pér-Bőny még az ősszel elkészült a VFR alap), az itt sokak álltal lehordott Orosz Mónika féle scenery épületei vannak benne pillanatnyilag, de már begyüjtöttem a fotókat az épületekhez, addig meg azok is megfelelnek. Sajna a Hungary 2004 objektumai fixek, azokat nem tudtam arrébb rakni.
-
BPA102 #34323 Így van ahogy mondod! Bár, szerintem azért kezdő ként annyira nem is lett vészes! Facebbok itt van több kép is mert 9db baleset scenery csináltam! Kalcsó Gyula texturákat nem is halottam még de utána nézek! Illetve szeretném az országot teljesen efedni ezekkel a scenerykel! Még valami! Látom hogy gondokkal küzdesz ( tárhely ) ha gondolod én szívesen megajándékozlak egy aldomainnel ( www.djkenji.hu/stdesign ) amennyiben érdekel keres meg privátban! KÖSZI A TANÁCSOKAT! Bár majd sbuilder-ben kéne egy kis help ha ráérsz! -
alien1313 #34322 Hello!
tesztelem LHGY-t és az 5-ös parkolóhelyen egy MIG23-ban indítva a sceneryt building crash történik.
Egyébként gyönyörű és köszönöm a munkádat. -
LegendTommy #34321 -
#34320 -
#34319 Nemsoká lesz picit több időm, de azért egy gyors tesztet csináltam.
Nagyon éledezik a környék. Eddig tuti a Scenery
Szépen passzol Laci Bácsi munkájához is.
Egy hajnali kör:
-
#34318 Hiányoltalak! Rég írtál, tettél fel képeket! -
LegendTommy #34317 köszi Tomi -
#34316 Szépen alakul !
Kár, hogy nem nagyon van időm mostanában FS-ezni. :(
-
#34315 -
#34314 Közeledek ám a Halley Apollo repülőtérhez.. :) 2 textúra szettet is tesztelek, majd elválik melyik lesz jobb. Egy authentikus Eger lenne az igazi, a várral, műemlékekkel. Tessék várni ott a szőlőtükék között lesben állva. Igazából egy szép Apollo Fox modell hiányzik majd hozzá. A cseheknél láttam pár hónapja képeket, de sehol a modell, a készítő, lesz-e valami belőle.. az UK VFR-es Fox nem olyan mint amik nálunk röpködnek :( -
#34313 Jó ez a videjó.. az eredeti/ill. Laci bácsi féle textúrák szokhatóak, néha visszasírom őket, nem ezt az angol egyentájat.. :D én egy vegyes megoldást használok, GE Pro és Kalcsó Gyula textúrái. Gyuszi textúrái tompítanak egy keveset az angol zöldségen. Nincs igazi szép megoldás rá. Ha a GE van használva + egy kis textúra cserebere, akkor a települések jobban visszajönnek. Oroszoknál láttam ígéretes landclass textúra projectet, csak az hibádzik benne, hogy nincsenek átvezető keretek a textúrákon. Úgy meg azért annyira nem okés.
-
#34312 A "DE VAN"-on van mindig a hangsúly.. nem kell szabatkozni, mert a nincs mindig a leginkább hiányérzetet keltő és így a legrondább, ha tudod, hogy ott azon a helyen van. Így van egy kis csomag, ami hiányt pótól mindaddig, amíg nem alkotsz újat helyette. :D -
#34311 Akkor engedelmeddel jön a link, egyenlőre még csak itt:
Gyöngyös - Pipishegy v.1.0.0 Béta
Remélem jó hír, hogy sikerült 92 km2-re kitolni a scenery határát, így folyik Abasár, Gyöngyössolymos és Gyöngyös feldolgozása. Az Ózon Hotel és a Sástó-i Élménypark azonban éppen kimarad, eddig lehetett sajnos feszíteni a határt. Szóval hétvégére egy update verzió. A hangárokat, gyárakat pedig várjuk. (amúgy is olyan csúnya a gyárak helyén látható autogen épülettömb) -
BPA102 #34310 Köszi! Ha lesz egy kis időm átnyálazom az egész fórumot! Még valami! Csináltam egy pár balaeset scenery mint a videón is látható illetve légimentő báis és kórház packot Fs2004hez! Esetleg ha valaki igényt tart rá kérem jelezze és ( privátban ) és küldöm! Nem profi munka DE VAN :) -
#34309 valaki régebben tudott erre is emgoldást itt, át kell nevezgetni pár textúrát és akkor Laci bácsi sceneryje a GE textúrákat fogja használni.. -
BPA102 #34308 Használtam én is! De attól félek ha felrakom akkor elvesznek a Magyar dolgok! pl a Varjú László féle scenery mert ugye most így minden út, víz, falvak megtalálhatók
-
#34307 nálad szerintem az alap fs textúrák vannak. Én pl a ground environment pro-t használom.. -
BPA102 #34306 Ohh! Én Varjú László féle MAS scenery használok de mint látod a színek nem jók! Szívesen elfogadnám az ötleteket a te kinézetedhez :D ! Ha nem veszed sértésnek vagy tolakodásnak :) -
#34305 az -
BPA102 #34304 Ez Fs2004? Mármint a kép? -
BPA102 #34303 XD nem fogok -
#34302 csak a tájnak olyanná lenni, amilyen a ...
-
#34301 Ugye milyen nehéz a leszállás? ;) De máskor ne küldj ekkora ventilátort az arcukba... :D -
BPA102 #34300
-
#34299 Nagyon szuperül néz ki, köszönjük. Jelenleg betegszabin vagyok, így lesz egy kis időm "kiépíteni" a hiányzó két sárkányoshangárt. Tervbe van véve még a Szent Anna tónál levő kápolna, a sástói és a kozmári kilátó, illetve a reptér melletti gyárak és házak modellezése. Ezek nagyon sokban hozzájárulnak a környék látképéhez. -
#34298 AGL 450 méter felett nyugodtan vihetsz utasokat sétarepülésre. A katonai légterek a part mögött kezdődnek. Ha nagyon reális akarsz lenni, akkor megnézed a Hungarocontrol oldalán a napi légtérkérelmeket. Figyeled a magasságot, légteret. De mint azt tudjuk FS nem szankcionál, hogy mééé repültél be kispillangó, kitépem a szárnyaidat.. amúgy a légtérszerkezet átalakítása előtt még nem voltak a való életben sem efféle szabadságjogok, mint most ami van a civil repülés számára. -
#34297 köszi, akkor már értem :) -
#34296 Csak repkedj! :) Élvezd ki az FS szabadságát! :D -
#34295 Nyáron rendőrségi MD-500-ok. A TRA-11B légtér van Tihanytól északra, 1200-2900m magasságig, no meg Szentkirályszabadja. Várpalota-Zirc-Székesfehérvár között lőterek vannak. Maga a Tihanyi-félsziget felett pedig 450 méterig környezetvédelmi légtér van. -
#34294 Sajnos FS nem tudja visszaadni a pipishegyi katlant. (kivéve, ha kinyírom az AFCAD-ot, de akkor meg tényleg csak vizuális repülőtér van.) Délelőtt már teszteltem északnak és keletnek, most pedig délnek és nyugatnak - Jászberény - Gödöllő leszállással. -
#34293 gyerekek való életben Tihany környékén van valami tilalom? Fs-ben szeretek ott repkedni de való életben nem igen látok arrafelé senkit :) -
carlosfly #34292 Ez de komoly volt mikor novendek voltam :D. Elreppentunk oktatommal ide hat mit mondjak .. elég izgi leszállás volt :) -
#34291 Elvileg most végeztem a növényzettel és a településekkel.. tesztrepülés, utána feltöltés a repülőtér épületeit modellező Péter számára, és ha minden oks.. akkor előszőr az oldalamról lesz letölthető (rövid az átfutási ideje :D), majd flightsim.com-ról egyébbként nem nagy a scenery, de hangulatos.. nekem legalább is. -
LegendTommy #34290 mikor?