45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
LegendTommy #34169 avsim-en én sem találom, de flightsim-en fent van sok, fs2004 sound alatt keress rá ai-re -
#34168 -
#34167 igen, mert a kommentek között egy dícsérő sem volt a sok száz szidás mellett XD -
litlebubu #34166 Bocsánat, lemaradtam, az Avsim kidobta az új felületet, és visszaállította a régit? Hála istennek. -
litlebubu #34165 Az AI hangcsomag engem is érdekelne, de az AVSIM olyan szar lett, hogy semmit nem találok rajta. -
koreny20 #34164 köszönöm -
#34163 AI aircraft sounds keressd így, (igaz én flightsim.com-ot használom) lesz néhány, pl. Aaron Swindle Skysong Sounds stb.. -
koreny20 #34162 tudod a nevét esetleg hol keressem azt az ai hang csomagot? beirtam avsim keresőbe hogy ai sound de nem találok ilyen leírást hogy javítja az aik hangját -
#34161 én méénem vagyok profi?
-
#34160 Ha valaki megcsinalja, akar mas formaban, aldasom ra :) -
#34159 Hát...:(
Én nem találtam egy csomagot se...:(
Ami FAQ-t illeti, én itt főleg arra gondoltam, hogy azokat a dolgokat, amiket a többség használ, azokat kigyűjteni.
Pl a világítás kiegészítőknél is van pl a Nicks Lightfix, de szerintem a Redux sokkal meggyőzőbb.
Persze a hang csomagokba is van több olyan ami tökéletes!
Mondjuk ezt akár mindenki megcsinálhatja saját magának (már mint a "kategorizálást")de ha többen benne lennénk, akkor sokkal nagyobb lehetőségek nyílnának meg mindenki előtt!
Persze ha mind annyian olyan profik lennénk, mint Hypo és Fatal, akkor nem lenne rá szükség, de vagyunk itt páran hykomat-tok...:D -
LegendTommy #34158 ai forgalom hangjára van sok alternatív hang csomag avsim-en,
Faq-val kapcsolatban tetszene az ötlet nekem is, de az,hogy melyik repcsi milyen hangcsomaggal jó ez totál szubjektív, kinek mi jön be. -
#34157 Na itt a nagy csend tiszteletére egy kérdésem lenne!
Van megoldás az IA forgalom "zajának" tuningolására?
Nekem nagyon hiányzik az, hogy semmi hangjuk szinte.
Most vissza tértem az Ultimate Traffic-hoz.
Azt gondolom, ez a legtutibb.Tetszett a WOAI-is, de ott többször előfordult, hogy lapos gumival galoppoztak a gépek...
Más!
Kedves Alert ill Törzs Tagok!
Nem tudom, hogy van-e rá mód ill lehetőség ,valamint kedv és idő...
Esetleg megoldható lenne a FAQ bővítése oly módon, mint egy gyökér könyvtár.Elindulni az FS2004 mappából és szépen almappákba besorolni azokat a legfontosabb kiegészítőket ill hozzájuk kapcsolódó dolgokat. pl FS2004/Aircraft/iFLY737/TSS Sound B737NG
Nekem az a gondom, hogy simán elfelejtem, hogy mi az ami bevált és jól működött.
Gondolom, baromi nagy meló lenne, de szerintem ki lehetne osztani feladatokat...(Ha nincs rá igény, akkor nem szóltam...);)
-
litlebubu #34156 :-) Na, inkább fs-ezzünk, mielőtt értem jön egy nagy fekete autó! :-) -
#34155 jaj
mégis jóra gondoltam.. -
litlebubu #34154 A főnöködet kivéve? :-) A főnökök manapság halkan gondolkodnak, addig főnökök. -
litlebubu #34153 "Sose értem, bármilyen témából el lehet jutni Izraelhez...hihetetlen:)))"
Talán nem véletlen.
-
litlebubu #34152 Nem vízionálok én semmilyen csillagot, csak néha gondolkodom is, két bégetés között a nyájban. -
litlebubu #34151 Ja és az illetékesek persze (hivatalosan) nem tudtak semmit az esetről. :-) -
litlebubu #34150 Nincs! Én konkrétan azokra a katonai légi járművekre gondoltam, melyek nem is oly régen beléptek a légterünkbe és Ferihegy felett "gyakorlatoztak". -
#34149 elképzelhető;) remélem nincs harag azért.. -
#34148 Főnökömet kivéve csak olyan munkatársaim vannak, akik mindenhol sárga és vörös csillagot rémlátnak.. egyszer mondtam nekik, csinálok nekik Voodoo csillagokat, és azzal kergetem őket.. :D:D:D -
#34147 hát ez se egy Benny Hill-es hozzá szólás:)
Sose értem, bármilyen témából el lehet jutni Izraelhez...hihetetlen:)))
A Lazar csapkodjon az S8 asaval fenekbe:) -
litlebubu #34146 Az I7-emnek ehhez nem nagyon értem mi köze lehet, a rokonaimnak főképp.
Valóban annyi a csavar, hogy magad sem érted. -
litlebubu #34145 Bocsánat, ha megsértettelek a hovatartozásodat illetően. Úgy gondolom nagyon nem értetted mire gondoltam! -
#34144 túl sok benne a bonyolult csavar.. nyugi -
napstR #34143 csípős :D -
#34142 hááát, végülis a rokonok csak behozták az i7-et neked is.. -
litlebubu #34141 Itt már csak izraeli gépek repkedhetnek! -
#34140 Lehet, hogy olcsóbb a ukrán légtér felett repkedni, mint a magyar felett. Ha jól tudom fizetni kell érte, de csak tippelek, majd valami hozzáértőbb helyreigazít. :) -
#34139 szagunk van baszod XXXD -
#34138 Azért a reptérért nagyon kár. :( -
#34137 Többek között az A380 gépeken vettem észre, hogy mostanában kerülik az országot. Nem mindig, de sokszor.
Tegnap pl. teljes egészében kikerülte Magyarországot pár járat:
Zurich - Singapore menetben Lengyelország(!)- Ukrajna ívvel került ki minket.
Tegnap este 9-körül egyetlen egy gép sem volt Nyugat-Magyarország légterében.
Nem tudom. Fater is megjegyezte, hogy szerinte kerülnek minket.
Vagy csak rosszkor nézzük. :) -
#34136 Én nem vettem észre hogy kisebb lenne a forgalom itt nyugaton, sőt szerintem nagyobb lett és sok A380 repked erre felé.
OFF
Ja és milyen jó lett volna ha megépült volna a szomszédba az nagy Cargo reptér, de a kormányt nem érdekelte egy 100 milliárdos projekt, majd elmennek Lengyelországba a beruházok. -
#34135 Ha Te mondod! ;) -
#34134 jó ez így... nyugi -
#34133 Ennek ilyen következményei is vannak? Naiv vagyok? :) -
#34132 Brüsszel egyrészt nekünk nem diktál, másrészről NEMÉRDEKELANYUGAT!!! (by Hofi) -
#34131 Urak!
Pár hete folyamatosan nézegetem a Flightradar24 oldalt.
Ami feltűnt: látszólag elkerülik a gépek Nyugat-Magyarország légterét.
A korábbi forgalomhoz képest elenyésző az erre haladó gépek száma.
Beképzelem, vagy vmi oka lehet? Nagyon érdekelne. Köszi! -
#34130 Lehet végre a fejükhöz kaptak és rájöttek miért lajstromoznak egyre kevesebb magyar vitorlát, s miért szaporodnak gombamód a német lajstromok... :D