MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spyy55

spyy55
EZT NEM HISZEM EL!!! Az emlegetett FSP talán ismét közbeszól? 😄 Nem kicsit ilyedtem meg, mikor véletlen megnyomtam "valamit" és leszáltak a bal fékszárnyak, majd a gép erõseb beOFFolt balra... A szakadó hang nem kicsit tûnik reális 😊 OVERSPEED = 78 Passenger KAO

Hali!
FSPassengerben mi a második fokozatban repülhetõ gép?Oké hogy multi engine hogy több propelleres de ott van a súlyhatár is.
Tudnátok valami gépet,gépeket mondani melyik az,azok?

Igen, utána én is gondoltam, hogy van valami repair, mert hát eléggé meghúztam az alját...😄 Bár nem gondolom hogy alig 4 óra repült idõ után ilyen szintû javítást igényelne. Minden esetre poén dolog😛

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

spyy55
FSPassenger???? Az miatt 😄 Hehe! Emlékszem, volt valami váratléan hiba nálam is.... JA! A 2es moci olaja beOFFolt... Befõtt még 6-8 %-nál.Aztán rájöttem, hogy elfelejtettem pár felszállás elõtt REPAINTolnííííí 😄 Na vajon akkor az is FSP??? 😄

Na megyek, mert tegnap Barcelba mentem, és haza kell ("kéne")onnan vinnem a szárnyait, de út közben beugrom Innsbruckba... - lesznek képek... Pááá <#wave>

[HUN]FaTaL
Mert a 800-900 csak egy kiegészítõ a 600-700hoz.

http://goo.gl/gd6Zi5

Csak a 800/900 van fent. Mért kell felrakni másik géptípust is elõtte?
Húha, most repültem egy LHBP - EDDF útvonalat, ami elég nyugodt volt, egészen a leszállásig, ahol nem nyílt ki a futómû. Nem tudtam hogy az FSPassenger ilyet is tud😊 Úgy tûnik ideje felkészülni a vészhelyzetekbõl, minden esetre jól sikerült a landing😊

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

[HUN]FaTaL
1. Felszállni manuálisan kell.
2. Nem találkoztam ilyen hibával, A/T ugye on?😄 600-700 is telepítve van? Mert az kell a 800/900hoz (és a 600-700at kell elõbb telepíteni)
3. Nem jól tekerted be a magasságot, vagy nem jól van beállítva az utazómagasság az FMCben.

Marwan95!
Igen sima FS 737-400 al toltam. Most úgy néz ki az Fs hogy felraktam 9.1 es patchet + REX + PMDG 737-800/900. Hát ez a PMDG teljesen más mint az alap 😊.
Ez az FMC is teljesen új. Találtam is leírást róla + youtube on tutorial videot is néztem de lenne kapásból pár kérdésem:

1: Az FMC képes felszállni is vagy ezt mindig manuálisan szoktak a pilóták?
2: Valahogy nem tartja a megadott sebességet. Felszállás után benyomom LNAV-ot és VNAV-ot. Szépen lerepüli a pályát, magasságot tartja. Sebességet is egy ideg tartja.Például megadom hogy 10ezer láb alatt max 250 legyen a sebesség azt szépen tartja is majd ha 10 ezer lább fölé emelkedik a gép akkor felgyorsul az általam megadott értékre ezt is tartja pár másodpercig és utána elkezd csökkenni vagy növekedni a sebességem. Innentõl kezdve én adagolom a tolóerõt...
3. A repülésem közepe felé kiirja következõ üzenetet az FMC és kikapcsol a VNAV :chechk mcp alt

Köszi szépen ha segítetek
[HUN]FaTaL
Tényleg, hát baloldalra kerül a SID is, jobb oldalra meg a waypoint. Bocs, mondtam, hogy lehet hogy fordítva van, ha ott ülök elõtte akkor tudom, hogy mit hova. 😄

#31310: iFlyban is ugyanúgy van mint a PMDG-ben, ez viszont 100%

spyy55
Pont fordítva van mindkettõben: BAL - légifolyósó , JOBB - adott pontok

Itt érdemes elidõzni egy kicsit. A Routfinder szabályos utat tervez, nem "valósat".
Azonban, ha valakinek az a legfontosabb, hogy egy adott járat általában szokásos útját repülje, semmi akadálya. Nem csak repterek adhatók meg depature és destination pontoknak, hanem intersection pontok is! Pl: BADOV - EGLL

Coolermaster RC-922M-KKN1-GP HAF,CORSAIR CX600W , GIGABYTE GA-P55A-UD3, INTEL Core i7-870(OC), Cooler Master Hyper 212 Plus, KINGSTON HyperX CL9 blue 1600Mhz 4x2Gb (OC), GIGABYTE GTX460SE 1GB

Igen, úgy emlékszem így volt a PMDG-ben, de itt az iFly-ban fordítva van, egyébként nem is engedi hogy máshova írjam.

[HUN]FaTaL
Bal oldalra waypoint jobb oldalra folyosó (asszem, 3 hónapja láttam utoljára FMC-t :/)

Srácok, hogy van az iFly FMC-ben ez az útvonal dolog? Az a gondom, hogy ha belövöm a légi folyosót, elsõ alkalommal jó, másodikra mikor megint beírom balra a folyosót, kissé meghülyül (vagy csak én nem értem) és onnantól szétszedi a dolgokat. Azt vettem le mintha meg tudnám neki mondani hogy egy adott folyosón ezt, aztán azt meg amazt a pontot repülje, de valahogy nem értem hogy van ez... Gondolom jó a progi, csak én vagyok béna...

Asszem azt csak slew-val lehet<#hehe> Addon vitorlázókban szokott lenni egy gomb amivel fel lehet húzatni!

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB

spyy55
Tudja valaki, hogy az FS9-ben az alap vitorlázó repülõt hogy kell a levegõbe húzatni?

spyy55
Ezek is szebbé teszik: bye-bye hdeSUN A cfg-hez nem értek 😞

spyy55
Jól látom, hogy a Logo Light FIX világítására is van letölcsi? (most nem tudom kipróbálni) Vagy az csak a tali737-re érvényes? Vagy az iFly-ra alapba? Mert eléggé idegesítõ, hogy a Logo-kat éjszakai repülésnél nem lehet megvilágítani. Kissé élettelen...

exTrem
Urak, valaki letudná nekem írni egyben, hogy az FS9.cfg-ben milyen értékeken állítsak feltétlenül és mennyire állítsam azokat ? Valamint pár hete valaki mutatott egy fórumot ahol a nap megjelenése az FS-en belül sokkal realisztikusabb lett ( sokkal nagyobb lett a korona, hasonló dolgok ) ehhez is valamit finomítgatni kellett az efes cfg-jében, ez is kellene ha valaki le tudná írni nekem 😊. Elõre is köszönöm szépen a segítségeket!

chicco
itt megvan a 6000.ik is

chicco
Merci

spyy55
<#worship>

Clidey
Hivatalosan letölthetõ már a kezdetek kezdete óta. <#smile>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
<#eljen><#smile>

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Nem kell hozzányúljak, már van Norwegian festés, igaz nem a 6000th. 😊

spyy55
Van valakinek iFly default alap festése PSD-ben? (mint pld PMDG-nek Repaint kit PSD file-ai)

spmd
Köszönöm szépen. Természetesen szerepelni fog mindenki a readme-ben 😊

chicco
Nekem egyébként kimondottan bejön a Norvégok hozzáállása példaértékû.

És bevallom tetszik ez a festés. Füles nem nyúlsz a Photoshophoz mostanában???

1 szép 800 as az ifl-yhoz??

m814
Kár hogy nincs lopakodónk,és zero G gépünk.Azokhoz könnyen találnánk neveket a parlamentben....

LHSimulations web http://www.lhsimulations.com LHSimulations Facebook:https://www.facebook.com/LHSimulations

chicco
Nos ezen a vonalon haladva maradhatunk a Con Air-nél

Széles G,Csányi,és mostanság nálunk sokat megforduló Demján nem csodálkoznék ha a végén tényleg rajta lennének.

Fûles

Ezt nem tudtam bár sejthetõleg évjárat külömbség az van.Minden esetre a vér nem válik vizzé.

Hypo
Matolcsy es Szijjarto kepet😊)))))))

Clidey
A kettõ nem egy személy Apci, a Góbét az öreg Rubik tervezte, a kockát pedig a fia találta ki. 😊

Én mindenképpen számításba venném Rotter Lajost és/vagy Asbóth Oszkárt, ha már repülés, valamint a "szokásos celebeket" Széchenyi, Petõfi, stb.

chicco
ok köszi

chicco
A Norvég fapados légitársaság gépein nagy Norvég írók ,színészek, fizikusok vagy egyéb okokból híres emberek képei vannak.

Érdekelne,hogy Ti kinek a képét tennétek a Magyar gépeinkre.
Rubik, már csak a Góbéért is a kockáról nem is beszélve.

Ha lehet ilyen kérés folytatnátok a sort.

C-vitaminos kilõve az már keresztelt volt 767 idejében.

Tudni tudnak, csak még nekik sincs meg, most néztem meg én is! 😊 Amint fellelem valahol szólok!

chicco
ÁÁÁ nem pontosítás csak hogy milyen változások vannak hihetetlen.

Nálunk volt a 6000TH Boeing 737NG

6000

8Q8

chicco
Köszi.OFF Oroszok még nem tudnak róla ON

<#szomoru2>

Clidey
Köszi a pontosítást Apci! <#eljen><#wink>

Sajnos nincsen kreditem, mert csak úgy lehet letölteni, nekem csak mindig írnak, hogy mikor milyen frissítés jött. De 1-2 nap és biztos meg lesz.

Clidey
Valamint a sárga Merci is tõlem származik ahogy látom... 😊
Természetesen használhatod õket, egyetlen feltételem, hogy majd a scenerydhez mellékelt readme-ben (gondolom csinálsz hozzá) említs meg engem hogy azok a cuccok tõlem vannak.

Hypo
Hat FS atc je szarik a starra szoval ugy nehez lesz, szeliranybol megtudod a hasznalatos palayat es atisbol. FMC flightplanbe TD elott kerj magassg csokkentest a kivant magassagra es DES NOW es repuld le a start ( ATC tol meg ha az ido olyan atvaltasz VFR re es akkor nem csesztet.

chicco
valahova nem tudnád feltenni. DATA.hu pl

chicco
Hi füles.Kis szösszenet. A Malév gépei is különbözõek.Nyáron belefutottam 1 idõszakba amikor fmc navdata update volt.Ez alapból aviata feladat ,de nem jelenti azt ,hogy nem tudtam nekik segíteni.Hisz ez is csak számítógép.KB annyi hogy kapsz 6 lemezt (1,44mb) és a kiválasztott általában FMC-L re rátöltöd az adatokat.Amikor lemez kell cserélni csak pakolod a következõt és kész.A végén meg a két fmc közt lehet cross loadolni ami meg sokkal gyorsabb mintha ismét a lemezekkel bajlódnánk.Nos rutinosabb kollégák ,ha kész van 1 600 as mondjuk es 1 másikra is rá kell tölteni a cuccokat akkor egyszerûen kihúzzak az fmc-t és átbattyognak vele a másik géphez.Ott crossload majd visszatöltés megint a jobbról balra.DE NEM MINDIG MÜXIK mer más a S/N az fmc-k közt is.Én sem hittem el .Az,hogy 600/700/800/900 közt lehet eltérés az normális hisz a motor teljesítmény különbözõ.Az elsõ madár a LOB volt x wc volt rajta aztán volt váltás és y WC-vel szerelték.Boeing is állandóan változtat bulletineket épít be még a line-on.Ezért lehet az S/n számra hagyatkozni csak meg a B7Q6 kód is leképezi igazából milyen stádiumban hagyta el a gép Seattle-t. A belsõ meg kész katasztrófa mindent Effectivity kódhoz kell igazítani ha nem teszed meg csúnyán berendelhetsz mondjuk 60 db vészkijárati ablakot amibõl 1 600ason max 2 db van.
Volt rá példa.

Tegnap jött az email a Navigraphtól, végre van iFly 737NG FMS frissítés!

Link!

Ciao

spyy55
FMC-ben, vagy rádión, vagy térképrõl, vagy bármirõl: lehet infot szerezni pl. félúton arról, hogy a DES Airport épp melyik rwy-t és STAR (ha van) használja? Mert néha olyan messze van néhány STAR, hogy még brutális magasságból sem kezd el süllyedésre utasítani az irányító, csak az elhagyása után. (a szél változása közbeszólhat ugyebár)

Hypo
Akit erdekel Plan-G bol kint a v2 kepek itt
http://www.tasoftware.co.uk/planG.htm

CptSAB
Nagyon jóóó.. !!!<#taps><#eljen>