45215
  • polluxware
    baszódjon meg az egész birka ország

• polluxware
    végre valahára elüldöztük a mocskos komcsikat... de várj! itt vannak a nyilas fasiszták HURRÁ!
  • polluxware
    egy kis adalék a liszt feri ügyben..
  • LegendTommy
    várom a végleges kapos és taszár repteret,) a Kaposvfr fölé
  • m814
    Ugyan már Tomi!
    Mire jó ez?
    Tessék szorgalmasan és ügyesen dolgozni az FS kiegészítőkön, mint eddig.
    Mi is megtesszük ami tőlünk telik.
  • CptSAB
    vicces, vicces.. majd ha kiadtátok megoldom.. :P
  • m814
    Na basszus! Azt a részt elfelejtettük "beszemcsésíteni" a privjún.
    Muszáj lesz oda valamit raknunk.
  • tsGucci
    Oda a valóságban is raktak egy exclude boxot....

Amikor volt a debreceni repülőnap tavaly, volt alkalmunk az Istvánnal körbebolyongani... persze véletlenül keveregtünk arra.
  • CptSAB
    okké.. nem a hátsó régiót, hanem a kép közepét értem, a terminál fái mögött :) Mintha ki lenne excludálva minden.
  • m814
    Egyenlőre csak a reptér lesz benne, a landmark, landclass projekt új, amolyan OrbX szerű formát fog kapni rövidesen.Üresség?? A háttérben ez a Magyarország Base, fullra húzott autogennel.
  • CptSAB
    Weboldalam Orosz Petinek köszönhetően működik, de sajna pillanatnyilag fájlcserélő üzemmódban van. Különböző FS projektek részelemeit töltögetem fel és küldöm el a linket (mások ezt rapidon, megauploadon teszik nekem..) az érintetteknek. Sajna arra már nem nagyon jut idő, hogy az oldalt is frissítsem, bezzeg keresőrobotok, kéretlen hozzászólások formájában özönlenek. Adós vagyok még két scenery feltöltésével is, elvégre a Szeged VFR még tavaly elkészült, az Öcsény VFR is a publikációra vár. Jó nekem, én élvezem őket.. nagy a szanaszét állapot!
  • CptSAB
    látom a repülőteret beültettétek, de a távolban még mindig nagy az űr, muti a távolabbi tájat, a várost.. :D lécci, lécci.. Elvégre tudtommal itt már lesz fotó terrain is a röptér képeit láttam már sokszor.. céép az, de a pudling a tejszinhabbal jó
  • LegendTommy
    s ne feledkezzünjk meg Szabó Tomi csodás vfr scenceryei-ről sem.
    flighsim.com és keres rá Tomi-ra;)
    btw van vagy lesz újra st design weboldal?
  • Hont
    http://www.lhsimulations.hu/?page_id=41
  • w77d
    valaki nem tudja belinkelni az eddig elkészült magyar reptereket???
  • Hont
  • LegendTommy
    hajra
  • Hypo #34072
    :)) Popec, egy landolas mar megvolt, eddig minden sima fps konstans, texturak a helyen.
  • m814
    Már csak néhány nap.....

• chicco
    Hát állj közelebb azok sem rosszak.
  • CptSAB
    Köszi Carlos!

Ingyen és bérmentve dolgozgatok.. FS-ben. Köszi a felajánlást, de nem fogadhatom el. :) Jövő hónapra tervben van az a plusz 1GB ram. Nálam a Donate= az az elismerés és a szakmai kritika. Jó érzés, ha használható dolog kerül ki, amit mások is letöltenek, feltesznek. Megtisztelő, ha a profik ötletekkel segítenek, vagy pl. be tudok szálni privát fejlesztésbe mint pl. a Magyarország Alap Scenery, MiG-21, béta tesztelőként.

Igaz nem vagyok könnyű eset.. engem a kisgépes repülés illetve a Magyar Légierő érdekel. Nekem többet érnek a "poros hétvégi" sportrepülőterek és a rég kihalt katonai betonok, mint a regionális, nemzetközi forgalom. Így érthető, hogy a mezőgazdasági munkát végző Kamov, Hiller, vagy a szunyogírtó Cmelak és Ancsa vagy a Kaposújlak-Pécs-Őcsény között akrobatikázó Cessnák, Piperek, Cirrus SR és Bulldogok jelentik az élményt, nagyon nem hatódom meg egy utasszállítótól, abból rengeteg húz el a fejem felett, amíg Budapesten laktam, elég közelről láttam őket, de valahogy nem ugyanaz az érzés volt, nem öntött el az adrenalin tőlük:).
    Ehónapban akartam venni, de meghalt a Radeon hűtése, szép kört futottam miatta. Nagy nehezen lett rábarkácsolva hűtés. Mért is ne menjen rá a szabvány..
    RAM után jön majd a VGA csere is az idén. Ez a 64 bites csoda 207 végén lett véve, de nem bírkózik meg a scenerykkel. Taszár és Kaposújlak is túl közel vannak egymáshoz. A videón nem látszik, de nagyon sok új objektum került Taszárra az elmúlt két hétben, és még nincsenek textúrázva, na akkor szakad majd bele a VGA. :) Újlak is a szép tavaszi időjárásra vár.. Nyavaja essen bele.. mindig van meló FS-ben.

Mindenesetre Köszönöm!!! Jól esett.
  • carlosfly
    Szuper! Miszter! Az a confod ami oda alulra van irva? Ha igen en tamogatnam a munkaidat! Gazdag nem vagyok de egy 1 gigas ramot nagyon szivesen kuldok neked ha dobsz egy postacimet priviben ;) remelve hogy egy par szazalekot az is javit a dolgokon es tamogat a szimulatoros kozossegben vegzett munkalatokban :)

Udv Fly
  • CptSAB
    Egy időre most pihi lesz az MF-el, de a ma elkészült immár valóban MF-ről egy képet még berakok. A 1844-es egy taszári Bisz. A LAGO Biszhez megpróbálok egy paintkitet összehozni majd..
    Mehlin Rainer írta: Ön túl gyors :), mert ő az elmúlt két hétben nem haladt előre sokat. Viszont az észrevételem alapján javított újra a műszerfal modellezésén és textúráin, így a sarok probléma is megoldódott. Ahogy pofásodik ki a cucc, úgy látszódik, hogy ez egy nagyon profi gép lesz, nagyszerű rep dinamikával.

Köke a like-ot!
  • polluxware
    +lájkoltam
  • jaszy76
    Hát, nem mondom, hogy nincs hangulata a videónak.
    Nagyon szép munka!
  • CptSAB
  • polluxware
  • gfarkas
    Alakul ez szépen.
    A lokátor éppen célzóüzemben van, a cél beért a lövési zónába.Ha a fejhallgatóban hallani hogy a rakétafej is befogta a célt, lehet nyomni a gombot a boton...
  • CptSAB
    Így néz ki most a műszerfal. A lokátor és kezelőelemei még nincsenek rendesen elkészítve. Jópár eleme hiányzik még a műszereknek, de nem szabad elfeledni, nincs kész ez a modell. A radar kép az én művem, ez egy statikus gau. Eredetileg egy egyszinű zöld mező az egész. De Mehlin mesternek is tetszett. :)

• alien1313
    Nekem emlékeim szerint kezdetektől van, hold, de valamikor letöltöttem kiegészítőt (nagyfelbontású hold) és az is gyönyörű). Na meg a valós csillagkép is élvezhető. De ha valaki használja az időzóna átlépéséből adódó FS alap hibát javító programot az kérem keressen PÜ-ben.
  • CptSAB
    Semmi gond. Hegesztem a 21-es műszerfalát a Mehlin Rainer féle géphez. Most akarok kicsikarni tőle megint egy kis textúra változtatást a KUSZ-2500K sebességmérő felett, ugyanis a műszerfal felső sarkát állította be a műszerfoglalatok bemélyedéséhez. Igen ám.. de ha ott is hozzáadom a grafix ficsőrt, akkor elég bután néz majd ki a cucc. A jelenlegiben meg az zavar, hogy a lekerekített sarok helyett van egy négyzet beugró a lemezbe.
  • gfarkas
    Tomi !
    Megjött az anyag, nem lesz kis munka úgyhogy egy kis időt kérek.

Délután elment a netem azért nem tudtam előbb írni, bocsika.
  • CptSAB
    Van benne, én már sokszor repültem úgy.. azt viszont meg nem mondom, hogy a Hold naptári változását hogyan követi FS.
  • CptSAB
    fsnordic-on van moon kieg
  • koreny20
    fs2004ben van akinek megjelenik a hold? mert nekem egyáltalán nem
  • CptSAB
    LW sávon lehetett fogni de ami ithon van ketyere azon nem jön be. Csak MW és FM. Hiába, régi jó Videoton RA5542-es.. kapcsoló és gomb annyi volt rajta, mint egy MiG kabinban.. :D Ehhez lehetett külső erősítőtől kezdve mindent kötni, oldalt volt valami 5-6 csatlakozó hely.
  • Hypo #34053
    Ha mar a regi nav rol megy a tarsalgas a glass cockpites idokben akkor szerintem ez FS szinten egy tok jo kis osszefoglalo
    katt ide

Hat es az abszolut gyongyszem tutorialokkal es minden egyebb nyalanksagal
    ITT
  • Hont
    Ne hogy abba hagyjátok a párbeszédet...!
    Csorog a nyálunk a gyönyörtől!
    Hogy miket tud itt az ember fia!
  • gfarkas
    Hát hogy mit hallottál azt nem tudom mert a közép-hosszu hullám jól és messze terjed, minél rövidebb a hullámhossz, annál inkább úgy terjed, mint a fény (persze erősen egyszerüsítve), akár "árnyéka" is lehet.A KIRA-TIRA-k (NDB-k)a saját nevüket is adják morze jelekkel, így lehet azonosítani hallás útján, hogy éppen melyikre repülsz.Ez sípol az fs-ben is.
  • Hypo #34050
    Abacus:))))))))) mindig rohogok ha latom. bar EZscenery elemekbol azert profitalok de...