45215
  • BPA102
    Nagyon ott van!!!!!!

• L Viper #34368
    Melyik területen reppentél? Szép hegyek.
  • L Viper #34367
    Nálam is jó. Alapból kigyomláltam a többi csomag régebbi fájljait.
  • CptSAB
    5-ös parking nálam default Cessna 172-el, Reims C150-el, L-60-al Carenado 172-el is jó. Crash nálam is be van kapcsolva.. azonban, ha az eredeti régi AFCAD állományt is használjátok, ami még a Magyar kisrepülőterek csomagban van, akkor lehet ilyen hiba, ugyanis az nincs optimalizálva. Ne felejtsétek el, én soha nem jártam még Pipishegyen. Enélkül csak fotókra tudtam hagyatkozni, ami azonban sokszor csal, mert egy aktuális pillanatot örökít meg. A LÉNYEG: a VFR-be csomagolt afcadot használjátok csak, minden más könyvtárban található AFX_LHGY.bgl felejtős. A Péter módosított változata a PONTOS, így nincsen crash!
  • BPA102
    Nem mintha engem zavarna mert nem zavar csak gondoltam megosztom! AMÚGY 5ös:D
  • polluxware
    előferdül sajnos.. as hamburgnál is láttam ilyet már.. vagy as tegel-nél
  • BPA102
    Ez lehet csak nálam van így?

• CptSAB
    ToMy elküldöd újra a fotókat (LHOY)? Nem találom, valamelyik nem katalogizált dvd-re írtam.. szívok mostanában állandóan emiatt.
  • CptSAB
    Nálam jó az 5-ös, de ezt is csekkolom bizti ami bizti. Áthelyezem stb.
    Az éjszakai textúrákat átállítom. Anno kb. 1 évvel ezelőtt kisérleteztem ki ezeket a beállításokat FSET-hez, mert minden narancssárga LM megvilágításban ragyogott. Őcsénynél is írtad. (mondhatjuk minden scenery világos ez alapján, de mondjuk azt, hogy itt már javítva lesznek) Köszi az észrevételt!
  • CptSAB
    Hazaértem melóból.. na igen tegnap kiszedtem az exclude négyzeteket. Átnézem és pontosítom a légifelvételek alapján (nem műhold!!), a fa-bokor határokat. Ez 1-2 agn állományt érint. Köszi az észrevételt!
  • polluxware

csak úgy..;)
  • polluxware
  • ToMy_
    Az évszakok egész jók lettek.
    De az éjszakai talaj viszont nagyon világos.

Egyébként meg le a kalappal.
  • ToMy_
    +1 LHGY

Viszont egy apróságot észrevettem: a RAMP 5-ről nem lehet elmozdulni a géppel, mert rögtön 'building crash' van. Az alap C172-vel is.
  • L Viper #34355
  • BPA102
    Vedd vissza a nagyítást jó lesz az vagy ha arra jársz szem becsuk :D
  • spmd
    Most teszteltem, fantasztikus lett. Óriási élmény volt az ismert tájak felett repkedni. Egyetlen negatívum, hogy a reptéren ahol a modellezők állnak, illetve a reptér északi végébe facsoportok kerültek. A valóságban csak alacsony bokrok vannak a modellezős résznél, illetve a kifutó északi végében csak a mátrafüredi domb oldalában kezdődnek a facsoportok, amit a reptérről nem látni.
  • Hont
    Körbe, oda - vissza berepültem a környéket!
    Nagyon tetszik! Igazán hangulatos!
    Nagyon szépen köszönjük!!!!
  • LegendTommy
    köszike
  • CptSAB
    Gyöngyös Pipishegy 1.1
    Gyöngyös Pipishegy VFR 1.1
  • BPA102
    Kókai Tibor féle féle TU-154 okozza a hibát ( fx_contrail_l.fx ,,, fx_contrail_s.fx ) cserélde ezeket a fájlokat és elvileg megy! nekem is volt ilyen
  • Hypo #34348
    ez egy ismert bug amugy avsim file libraryban van szebb is
  • m814
    A kondenzcsík gondot ha jól emlékszem valamelyik Nagy Tuskó okozza.
    Keresd meg a telepítő lemez (hogy melyik fejből meg nem mondom)effekt könyvtárában a contrail nevű fx fájlokat és írd velük fölül az FS-ben lévőket ill.ha van olyan amelyik a telepítőn nincs rajta azt töröld.
    A második gond az már valami komolyabb gáz de hogy mi okozza azt így meg nem mondom.
  • Punkbuster
    ez dreamwings? mert nekem is megvan de csak dísznek... vhogy nem akarnak közreműködni a gaugesek...hát megcsináltam egy szép 15 perces videót...utána másnap teljes felfordulás volt...
  • spyy55
    Uhhhuh :D Mit csináltál?
  • spyy55
    ...bárcsak amilyen szép lett kívülről, annyira szép és részletes lenne - hozzáértve kütyük - belül is (legalább)...

• Punkbuster
    sziasztok. egy gyors kérdésem lenne....a játékomban a gravitáció annyira felerősödött h a kondenzcsíkot lehúzza a földre... magyarán lefelé lóg a kondenzcsíkja a repülőknek anno is volt ilyen problémám azt mondták vmit ki kell másolni az fs telepítőjéből de nem emlékszem h mit légyszi segítsetek... másik problémám h Ferihegyem vhogyan duplázódott...szóval landolás után 2 kifutó látszódik, a taxiwayek eltűnnek vagy egymás mellett vannak duplázódva letöröltem feltettem újra de ugyanez...hát wtf ? pls help...
  • Gegi86
    Köszönöm szépen!
  • Hypo #34341
    01.

02.

03.
  • Gegi86
    Az igazság az, hogy én még nem nagyon foglalkoztam ezzel NOTAM-mal ezért ez nekem kínai. Ha van valami jóféle útmutató hozzá azt megköszönném.
  • Hypo #34339
    Javaslom a friss notam reszt.

http://www.ourairports.com/airports/LSZH/pilot-info.html
  • Gegi86
    Köszönöm szépen a linket, nekem meg van LSZH 2010 áprilisi térképe azon fel van tüntetve az RNAV Trasition de nem találtam semmilyen utalást a netten hogy ezeket az eljárásokat törölték volna, vagy csak én keresek rossz helyen.
  • Hypo #34337
    hatha itt megleled a valaszt
  • Gegi86
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy miért nincsen AIRAC 1103-1104 ben LZSH-nál RNAV TRANSITION? Mert most vettem észre, hogy ezek már nincsenek meg és éppen a 14 pályára akartam leszállni de MCDU szerint még el kellene repülni ZUE, AMIKI felé és ez után jön csak CF14. Ha valaki felvilágosítana, hogy miért csinálta ezt, megköszönném.
  • CptSAB
    Még ma elkészűl. 12km2 van vissza. A repülőteret meg Péter befejezi amint ideje engedi, és akkor az lesz így komplettben az 1.2-es. :)
  • LegendTommy
    1.1 hétvégén jön?
  • BPA102
    Nagyon jók ezek a scenery! Nagyon jó fognak jönni a helikopteres repüléseinkhez :D
  • CptSAB
  • BPA102
    Ök köszi szépen! Akkor megy fel a gépre egy Virtuális XP :)
  • CptSAB
    Én Laci bácsitól kaptam az sbuilder működő változatát, ugyanis a hivatalos letöltös nálam is mindig runtime errorral kihalt, hiába tettem fel minden cuccot. Privátban megy a működő verzió. Azonban.. én XP SP3-at használok. Ha a 7-es alatt ez sem indul el, akkor sokat nem tudok tenni, a 7-es nem az én asztalom.