MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyebkent nem jo a tv. Monitoron jobb,.Mikor van idom mindent at cipelni ez csak akkor megy.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Még nem teszteltem, de a látvány nem semmi.
Még vonat szimnek is jó lenne!
Ki a magyar fejlesztõ az Aerosoftnál?
Magyar "Hungarocamion"-k futkároznak az utakon.Az épületek is igen jól néznek ki.
Azt hiszem ez elött már csak a Comodore volt...
Sajnos nem fogom meg úszni a gépcserét én se...
(Hypo Barátunk legnagyobb örömére.) 😄
Szegényt már lassan örületbe kergetem az állandó Hardver gondjaimmal.😊))
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
gg
Van aki mindent bevetett a virágtartó karótól a felszedett parkettáig...
Vannak ötletes dolgok is, de a zöme pont a "taknyolás" miatt hulladék.
pl Én tuti vinilészterbõl csinálnék egy fülkét és arra építeném a cuccokat.
Az, hogy pozdorjából farigcsáljam, az elképzelhetetlen.
A mechanikus ill phneomatikus, hidraulikus és elektronikus dolgoktól egyáltalán nem tartanék. Inkább ezektõl a digitális csatolásoktól remegek. Ott tele van minden homályos bazi nagy köddel.
Üdv
es nem PM az egyetlen megoldas bar igaz eleg jo megoldas.
De pl 737 hez van mas megoldas is es olcsobb.
Aztan kerdes a muszereket es egyeb dolgokat veszed vagy gyartod....stb
http://goo.gl/gd6Zi5
Azt meg mondom, hogy nem kis kihívás egy ilyen projekt.
Én is kíváncsi lennék az újabb képekre ha lennének!😉
Nézegettem a PM oldalon az árakat... Horror!😞(
CSak közösen tudnék elképzelni egy ilyen beruházást...
Gratulálok az elszántság és a megvalósításhoz.
A Zsóka néni mit varrt neked? A vetítõvászont? 😄
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
31L rõl 150-152 kts sebinél a "c" várakozási pont elõtt emeltem el 295/5 csomós szélben 5'flap-l
LOWI meg azt hittem, hogy kevés lesz a pálya...(2000m)
Optikailag úgy néz ki, hogy nem is elég, csak a mûszerekre hagyatkozva bízik az ember a gép adottságaiban és a "B"vonalába tudtam elemelni.
Szerintem ott a V1 100kts nál is kevesebb...:S
Tényleg! Ezt milyen képlet alapján a legegyszerûbb kiszámolni?
Gondolom itt az se mindegy, hogy aszfalt, vagy beton...?
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Én nem vettem észre, hogy bár mi is nem mûködött volna...
Bár voltak olyan egységek, amiket nem próbáltam...
Hat majd egyszer eljutok, ido es penz kerdese csak😊)) Ja hat PM jo szoftware, ami a kivetitot illeti en probaltam mar projektorral csak ugy a buli kedveert nem volt rossz.
Mondjuk minden tiszteletem a mycockpit forumon levo emberkeke, otthonra epitgetnek ilyeneket, aze az se kutya😊)
A tények:
-Nincs fly-by-wire. Autotrim-re ne számíts, repülés közben a trimkereket kell pörgetned kézzel.
-A thrust levers-nek nincsenek meg a detendjei (clb, flex, toga), hanem azt egy sajátos MCDU menüben kell kiválasztani.
-Az autobrake körül valami nincs rendben. Jelenleg azt is csak az MCDU-ból lehet vezérelni. Direkt nem kapcsoltam be leszállás elõtt (touch'n'go), de földetéréskor mégis fékezett, és manuális fékezésre sem oldottak le.
-A robot leoldása után a trimbeállítás katasztrófális. Egybõl felrántja a gép orrát.
Hogy pozitív dolgot is említsek:
-Ránézésre tényleg airbus (a fentebb említettek alapján viszont én nem nevezném annak). A panelek szépen vannak kivitelezve.
-A sidestick és thrust lever-k a valósághoz nagyon közel állnak érzésre (kivéve persze, hogy a thrust leverek detendjeit nem lehet érezni a valódival ellentétben)
-A robotpilóta egység nekem nagyon tetszett, élmény volt kezelni.
-A kivetített táj nagyon szép.
-Kérésre kaptunk chartokat.
Nem mondom, hogy nem ajánlom, mert tényleg élmény, de mi csalódottan jöttünk el. Lehet, hogy nagyon voltak az elvárásaink? 😊
Érdemes kipróbálni, ez is egyfajta tapasztalat. A vélemény meg igencsak szubjektív.
viszont engem mondjuk érdekelne a véleményed, akár privátban is
Valahogy nekem az airbus soha nem volt a szívem csücske...
(Nem is lesz...😊
Ellenben ez a kivetítõs dolog elgondolkodtatott.Van valakinek itt a forumon?
Két kisebb LCD-n lehetne a mûszereket nyomatni, a kivetítõvel meg a scenery-t.
Hogy milyen volt?
Brutális!
B737NG!
Az egész egy nagyon jól kidolgozott, megszervezett és kialakított komplex dolog.
Persze itt többen a forumról már jártak igazi gép igazi pilótafülkéjébe, de aki még nem, az ne hagyja ki.
Én nekem szinte kicsordult a nyálam, mikor az ülést állítottam. Azért az a filing, ami ott van, azt otthon nem lehet kialakítani.
A panelek elsõ osztályúak.Az 6 db EFIS kijelzõtõl nem jutottam szóhoz.Projectmagenta-tól van a cuccok zöme.
4 PC viszi a "kacatokat".Meg az a 210 fokba vetített kép... (Fordulóba bedõlsz mint állat...😄)
Az emelkedés és a sülyedés is mozgatja a gyomrodat rendesen...😄
Szóval volt lábremegés rendesen.Nem vagyok egy izzados típus, de lehetett csavarni a ruhámat.
Elsõ körbe egy LHBP31L rõl volt egy Take off BADOV irányába, majd ANEXA, TORNO és LHBP13R Landing.
Sikerült nem oda vernem!😉 Pál Balázs volt a segítségem.
A második kör LOWI. Na ez már nehezebb feladatnak bizonyult. 08 -ról szálltunk fel Rattenberg irányába majd OBEDI-re repültünk. Forduló és vissza LOWI.
Ugyan ez az elsõ alkalom volt és sikerült is, de azért segítség nélkül nem egyszerû. Hiába tudjuk elméletbe, hogy most APU Gen-t Offolunk, de mire felnézünk az OVERHEADra és lenyomjuk az aktuális kapcsolót, addig annyi minden történik, hogy kezdhetjük a Chek listet elõröl.
Végeredményként az, hogy a FLAP-S karját megemeled és érzed a rugó ellen erejét vagy az OVHD-n az ISolation Valve kapcsolójának a kattanásával tudatosul, hogy most ez a helyén van, semmi otthoni "Joy" vagy 28" LCD nem rúghat labdába.
Én kívánom, hogy minden repülést kedvelõ legalább egyszer eljusson ide és megtapasztalja ezt az érzést!
Amikor kijöttem az épületbõl, már azon járt az eszem, hogy mikor jöhetek megint....
Bocs az OFFÉRT...
Jól sikerült...😊
Bár az igazat megvallva másod pilóta nélkül nem egy életbiztosítás...
Ez nagyon frankó oldal!
Ami azt illeti nem a lehetõségek tár háza LOWS megközelítése...
Azért LOWI durvább.😉
267' ról volt 24 csomós szél, 16Mérföld látótávolság, 5000f összefüggõ fasza sûrû kis felhõzet.
A 34 pályát adta VFR megközelítéssel.
Sajnos térképet nem találtam, így 4M-re párhuzamost vettem a pályával és 8000 láb magassággal 210m/h elmentem a pálya mellett.
Aztán 8 mérfõldre a pályától csináltam egy 180 fordulót és finálra húztam.
A gáz, a közeli hegyek.
Mi ilyenkor a megoldás?Az updet tartalmaz valami frissitést sid/star oldalról?
Ja! Az egész megközelítés már mondhatni sötétbe volt.
annó cheyenne-nel volt ilyen gondom
Valaki el tudná mondani hogy hogyan kell bekapcsolni a TCAS-t a PMDG 737-800-ban? Próbáltam már, beraktam TA/RA állásba, TFC-t benyomtam, de semmi egy gépet sem látok. egyaltalán mûködik a tcas PMDG-ben?