45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#34129 Maga a hatósági díj nem sok, párezer forint. Én inkább a dolgok lefolyását kifogásolom...olyan nyögvenyelős hogy csak na. Meg ha az ember kifog egybizonyos hatósági pilcsit, akkor repülheted körbe az országot vizsga gyanánt... -
#34128 Bezony. Mi meg szívunk vele. -
#34127 Nem olvastam el mindet most, de majd pótolom. :) -
#34126 mondjuk az Eu az jobb lett mint volt de igy se tokeletes. Ja nekem is mondta az oktatom hogy az ellenorzon volt hogy valakivel 150nm est repultettek:)) persze a zsebere:) mindegy en azon paraztam csak hogy a kihagyott oraszam miatt ne szivjam meg na mindegy majd meg nyomoik tiz orat aztan bekaphatjak:) -
#34125 Tibcsi ez is csak a lére megy mint minden ebben az orszagban
-
#34124 öregem amekkora fejetlenség van a közlekedési hatóságnál... -
#34123 Na hát ez az, erről beszélek én is! Mást mond a Fehérvári, márt a Balla Sanyi...megint mást az X meg az Y...
Mondjuk ha csak egy ellenőrzőt kell repülni akkor az oké, de ne akarjon már az én zsebemre 2,5 órás útvonalat menni a hatóság (kitelik tőlük...)
Amúgy egy haverom már konvertáltatta a szakszóját...azóta csak úgy hívja hogy horgászengedély :D (ti. egy papirfecni az egész, no fénykép, no keményfedeles kötés. Nevetséges) -
#34122 de maugy akkora a fejetlenseg sneki nem tud semmit:((
tavaly amikor lejart 4 embertol 4 dolgot hallottam:)) a 4 bol 3 hivatalos szemely:))) erre varj gombot
-
#34121 Utolso infom szerint ellenorzot kell repulni, mivel a tel beszopatott, igy ebben az evben meg nincs rep ora, es ugye minimum tiznek kell lennie, szoval nekem azt mondtak kell mennem egy ellenorzot.
Nekem amugy tavaly augusztusban jart le, es akkor en mivel tavasz esozes volt nem tudtam repulni, igy augusztus utan elkezdtem orakat gyujteni ossze is jott kb 25 aztan tel, nem sikerult megcsinalni most varok ra de lehet megint mehetek meg 5-10 orat elotte.
Elvileg ugy lenne hogy automatice kuldik, ha megvan a ket datum kozott a minimum rep ido, de mivel a rpido sincs normalisan nyilvantartva csak bemondasra illetve meg akinek a regi szakszoja van ( nem tudom van e mar a zuj) annak kell ellenorzo.
Ugye EU is megvaltozott annak is uj formatuma lett. -
#34120 Hát mondjuk repülni én is repülök, csak épp nem dokumentálhatom hivatalosan. Szóval igazából cumi. -
#34119 Még jó hogy elolvasod a hozzászólásokat...én is írtam pölö hogy PMDG... :) -
#34118 Csak mindenki mást mond a hatóságnál hogy mik a követelmények...van aki azt mondja csak be kell adni a papirokat és küldik automatice az újat, van aki szerint újra kell vizsgázni mindenből, mások szerint meg csak repülni kell egy útvonalat... Szóval elég gáz a dolog... Te melyik verzióról hallottál? :) -
#34117 Az nagyon jó lenne :) -
#34116 PMDGvel megoldható, azt hittem iFly van a videón. :D Nem figyeltem eléggé a részletekre. :P -
#34115 Jo hat az LOL :))
Mondjuk itthon is lattam mar nem egyszer lejart szakszoval repulot.... -
napstR #34114 pmdg. úgy csináltam, hogy vc-ben kisétáltam hátrafelé :D -
#34113 És ez iFly?:)
Mert PMDGnél VCben (a nonvc modellnél) van Wingview akkor nem lesz baja, iFlynál külső nézetből lehetne, de az bugos. -
#34112 mekkora difi már amikor a twító kiscsaj úgy röpködött ,hogy fingja nem volt a műszerekről...
na jó ez meg egy másik véglet -
napstR #34111 hajrá ;) -
#34110 Grat jo lett!!
En is elkezdtem egyet tervezgetni, Debreceni repter bemutatasa, mint anno Pecs Pogany, meglassuk mennyi idom lesz ra. De mar az otlet megvan:) -
#34109 :))) detto ugyan ez a cipo:))) most varok hogy mikor tudom a hosszabbitast megcsinalni:) -
napstR #34108 sorry :D -
napstR #34107 na közben rájöttem, hogy 25 fps-sel konvertáltam, ezért akadt néhány helyen a videó, feltettem 30 fps-sel így már jó :) ez az új link, ha esetleg érdekel még valakit :) -
carlosfly #34106 Tedd má vissza! :D Nem tudtam megnezni... -
napstR #34105 kösz szépen mindenkinek!! :) wingview-t active camera-val csináltam, nekem nincs semmi baja :o -
#34104 Szerintem simán k*rva jó. Grat! -
LegendTommy #34103 nekem még van vissza vagy 3 rész, na meg a buffaloból is -
#34102 magyarán fizess? -
#34101 Hasítanám én, de a hatóság szerint túl rövid a szakszóm, ezért köteleztek rá hogy hosszabbítsam meg... :) -
#34100 Maestro itt a szep napsutes, mikor hasitod az eget? :0
-
#34099 Nagyon fasza kis vidi! És külön köszönet hogy nem rontottad el az összhatást a PMDG gagyi pilótafülkéjének bevágásával! :) -
#34098 Ne aggódjatok, Debrecen nem az én világom, készítsen oda a KL fotó terraint.. :P amúgy megvan valahol lementve 2009-es edisön.
Szolnok viszont az enyim világ, rotorlapátos azangyalát :D -
#34097 hihetetlen... -
#34096 Wingviewt mivel sikerült? AC nekem bugos, DBS-sel meg nem sikerült menthetőre csinálni. Pedig vár rám egy Zürich, hogy videózzak, minden megvan hozzá már csak a fejlesztőkre várok, hogy legyen végre wingview. -
Gratulálok!
Nagyon franko! Ügyes vagy! -
napstR #34094 köszi szépen :):) -
#34093 bakker benedvesedtem tőle.. -
#34092 lement az évadzáró.. ERA érvéjz -
napstR #34091 vannak benne hibák, de nem volt kedvem újra felvenni a részeket. remélem azárt így is tetszik majd azoknak akik megnézik :) (a végén a képek nagyon szépek;)) link -