45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#34249 Nekem is csak egy fekete négyzet lett...:( -
#34248 Először én is azt hittem, hogy egy CD.
Aztán ráközelítettem és a középső rész, az olyan recés mint egy szennyvíz akna fedél!
Igazából most kezd össze állni a rendszerem, szóval az a "vas lemez" ott fog elrohadni, hacsak a vas gyújtó "Mormoncok" el nem lopják...
CSak akkor nyúlok már hozzá, ha a Petyáék elkészítik a "FERIHEGY" Update1.6!!!! -
#34247 Nekem inkább 2dbe vetített cdtok + cdlemeznek tűnik :D Amúgy nekem nincs ilyen, úgyhogy itt nálad nem tudom mi történt:D -
#34246 nv-vel lehet hogy működik, de nekem (és még nagyon sokmindenkinek) egy db fekete négyzetet fotóz win7en... -
#34245 Ne beszélj hülyeséget, miért ne működne a PrntScr?? Legfeljebb nem tudsz folyamatosan sotolni hanem minden egyes PrntScr után Alt+Tab-al ki vindózba, képszerkesztő progiba behív és elment...aztán újra előlről. Kicsit körülményes. :) -
Hsz:#34243 Tényleg olyan!;)
Lehet valami rejtett rakéta siló... -
#34243 Paks II -
#34242 Ez nálad lévő textúrahibának tűnik nekem. A print screen nem is fog működni dx alkalmazás alatt, használj frapsot. -
A kép felső harmadában, közvetlen a pálya betonja mellett!
Sajnos a Print Screen nem működik valamiért így teloval csináltam... -
#34240 hol-mi? -
#34239 LHBP-n 31L pálya jobb oldalán kb50 méterre mi az a 4db valami?
-
#34238 Könnyen vagy! Nekem újra kell tennem az egészet. :D
-
LegendTommy #34237 nekem összeomlott a windows, most ragom a rendszert utánna jön az fs, és iflyka;) -
#34236 Kíváncsi lennék a véleményetekre!
FS2004/FSGlobal2010/REX/Ultimate TRaffic2007/Ultimate Europa/LHBP2007
Full screen/ élsimítás/full grafika
FPS/30-35 között.
Még is be-be akadozik! Igaz, csak egy egy pillanatra, de akadozik!
Amit még megfigyeltem, az hogy sok HD videónál szintén ez a helyzet!
Érdekes, hogy ha ablak módba lépek, akkor az FPS. esik kb. 5-6-t és ott még élsimítás sincs.
Valamint még egy olyan kérdésem lenne, hogy full módba kicsit szürke a kép, van rá valami megoldás? -
#34235 na ifly sp2 felrakva, fs2crew leupdatelve, lassan mar kene egyet vele repulni:) csak na allnek ilyen rosszul a napoleon kampanyomal akkor lenne idom ra:)))) -
LegendTommy #34234 -
#34233 -
Tomyx82 #34232 Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlenül, hogy Radar Contact-ban hogyan lehet elérni azt, hogy zavartalanul le lehessen repülni egy STAR-t? Mert, hacsak nincs előre a reptervbe beépítve, akkor mindenáron vektorálni akar a pályára. Vagy még el is fogadnám, hogy előre beírjam, de nem lehetek biztos, hogy azt a pályát fogom kapni. Ha mégis azt kapom, akkor még mindig ott van az előírt magassági korlátok kérdése, mert ugye az RC nem ismeri ezeket és saját szája íze szerint vezérelné az ereszkedést. Ez pedig könnyen lehet, hogy ütközésben van a chart-on szereplő korlátozásokkal.
Örülnék, ha lenne valamilyen megoldás, mert jó vele repülni csak a vége... -
BPA102 #34231 Sziasztok! Esetleg tud valaki valamilyen megoldást arra hogy ne remegjen a helikopter! PL letöltöttem az ICARO Group BK117 gépet és mikor elérem mondjuk a 70-90kts akkor elkezd remegni! Ugyan ezt csinálja mondjuk néha az EC 135 is! Esetleg valami GAU hiba lenne? -
#34230 ...sajna nem jött össze a variáció. Ugyanaz a poklos színvilág :( -
#34229 Passz, egy percet nem repültem még sp2vel. -
Matyesz56 #34228 EDIT: ez már IFly sp2 után -
Matyesz56 #34227 Nem tudod véletlen, az mitől van, hogy utazón magától fejre áll a gép? :OOO -
#34226 Nekem a loccal nem volt gond a korábbival, ellenben a gs-sel igen. -
Matyesz56 #34225 nálam még mindig szar, ahogy elkapja a loc-ot -
#34224 SIDSTAR meg ILS elvileg javítva lett, autoland nem érdekel, kézzel szállok le. Viszont a TOD/TOC-t elvileg még mindig rosszul számolja. :( -
napstR #34223 nekem a kinézete tökéletesen megfelel :) pmdg vc sem volt szebb :D az viszont, hogy az ils-t nekem képtelen volt normálisan követni, autoland meg kb kizárva kicsit megfeküdte a gyomrom, ezért nem is kezdtem el airbusokkal foglalkozni. viszont ha ebben az evolutionban javították a hibákat akkor szívesen játszanék vele :) -
#34222 képek alapján nekem annyi jött le ,hogy integrálták a reaity wx500at, új gaukat készítettek, és köbö ennyi
a 2d panelek ugyanazok.. a 3d modellek is
szóval kinézetre gágyi, de legalább tlán stabil -
napstR #34221 :D akkor várunk :) -
#34220 Még nincs "próbaverzió" :D -
napstR #34219 sziasztok! airbus series evolution-ről valakinek tapasztalata? :) érdemes beruházni rá? :) -
#34218 *csak olvastam, hogy változott az egyik textúra :D -
#34217 Nem figyeltem, hogy mi változott csak olvastam. :) -
#34216 Csak az ülés szőrzete változott... :))) Én továbbra is használom az ide vonatkozó saját textúrám. :) -
#34215 Ahogy akarod, úgy telepíted azt írják. Full install, de rámegy az előzőre is. Viszont a festéseket ki kell menteni a cfgből (mást meg nem szabad mert akkor a módosítások ugye elvesznek) és változott az egyik vc textúra is, így azt át kell másolni a default festésből az összes többibe újra. De ezeket mind leírják a fórumukban. :) -
#34214 na vegre, de ez ugye full install nem sima update -
#34213 iFly 737NG SP2 released. -
#34212 747 -
#34211 Wilco Airbus Series Evolution Download version now available (FS9/FSX) -
LegendTommy #34210 mit-mit-mit?