MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdezni is tudni kell!
Pontosítanék!
Meg tudnád mondani nekem, hogy LHBP A3-A4 guruló út találkozásánál,ha 31l irányába állunk balkézfelõl van a sarkon egy 10.5m magas fenyõ, hogy milyen tulajdonságokkal bír?
Gondolom nem lehet a poligon száma x-y mert akkor használhatatlan.
Azért beszéltem általánosságba, mert nem értek hozzá, csak van egy gondolatom, amire szeretnék pontot tenni.
Ha jó a gondolat, akkor az mindenkinek jó, ha nem, akkor meg max. ezt az idõd dobod el, amíg a hülye kérdésemre válaszolsz.
Azt mondják azért néz ki valaki bölcsnek, mert hallgat...
Én sajnos szeretek kérdezni, ha valamit nem tudok. Tudom, hogy az a topik nézete, hogy mindenki vegye a fáradságot és keresgéljen, mielõtt ide ír és ne kérdezzünk hülyeségeket.
Aláírom!Elnézést. (Privátba foglak keresni este.)
Ebbõl szerinted mégis mit kellene kihámoznunk?!
Hat hogy mondtak, hogy hasznaljam, de nem segitett😊))))))))
Meg lehet határozni egy 3d "objektum" optimális méretét?
Gondolok itt egy átlagos, de megfelelõen kidolgozott átlag méretre.
Pl Egy épület vagy egy fa. Esetleg egy híd.
"Próbáld meg minél precízebben körülírni a problémádat!"
(...) Mondták hogy használjam a Daemon Tools-t de ez sem segít (...)
Ebbõl szerinted mégis mit kellene kihámoznunk?!
Btw, az elsõ cédét bemountolod, elindul az install, majd amikor kéri a második cédét, bemountolod azt is az elsõ cédé helyére, és fut tovább a telepítõ. Majd így tovább a második és harmadik cédénél is. Ha így nem települ akkor rossz az image fájl amit lewarezoltál. Amúgy a topikon TILOS a warez, ezt tartsd mindíg szem elõtt!!! Ha máskor ilyen kérdésed van inkább priviben intézd, vagy google a te jó barátod.
PS.: You don't have to use foreign language in this topic, because we are poor people here and can't speak any other bullshit language. Thanks in advance.
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
hey everyone, I would need some help. I've got the Flight Simulator 2004, but the problem is I can't install it. I got all the 4 cd's on my pc. When cd first installation is done, it needs the second one, but I can't launch it. I was told to use the Daemon Tools, it helps neither. What to do?
Kíváncsian várom, hogy mi volt az oka ennek az amúgy offtopik problémának.
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
http://goo.gl/gd6Zi5
Egyébként ez nem 175 százalékos teljesítménykülönbség, hanem most valamiért kb. 60 százalékkal lassabb a gépe grafikus megjelenítésben.
Corsair HX850AX | ASRock P67 Fatal1ty Pro | i7 [email protected] GHz | 2x4 GB DDR3 2133 MHz | EVGA GTX580 SC | Crucial M4 SSD & 2xSamsung F3 1 TB | Logitech Z4 | Dell U2311H | Windows 7 Pro 64 | FS9.1
<#falbav>#falbav>
Azert kosz az otleteket..!
Seven-Four-Seven--Heavy
CPU:39C
1.mag:40C
2.mag:40C
aux :25C
GPU mem:52C
GPU environment:43C
sztm ezek nem melegek..
Kozbe megneztem..az osszes jatekom(pl arma megfelezodottaz fps..remek..
Seven-Four-Seven--Heavy
A homersekleteket hol talalom az everestben..?
Seven-Four-Seven--Heavy
A vezérlõpulttól a programok beállítási lehetõségéig nézd át. Én már jártam így.
A RAM-okat latja(3G😎a gep..Az lehet h nem ugyanazokba a slot-okba raktam vissza..?
Vagy vmi nem kap eleg tapot mert a csatlakozok mas sorrendbe lettek visszadugaszolva..?
Esetleg a bios beallitasok alltak vissza..?(vagy az nem all vissza ha szetszedik a gepet..?)
Nem tudom..kerdesek..barmilyen otlet jol jon..
Seven-Four-Seven--Heavy
tragedia tortent..hatha vki tud segiteni..?!
egyszer csak visszaesett az FPS-m 13-15-tel..
kb 2 hete az osszes szimulatoromban(FS9, LockOn FC,DCS) ahol eddig 30-40 kozott volt az FPS 13-17 korul van akarhanyszor elinditom barmelyiket..
semmilyen progit nem raktam sehova azota es nem toltottem semmit..
lehet osszefuggesben h elotte atomokra szedtem a gepet tisztitasra..??
csak nem ertem mert osszerakva minden tokeletesen mukodik azota is..
csak az emlitett FPS esest tapasztaltam..(tehat a teljesitmeny visszaesett vhol..)
ha vki tud javasolni barmit, megkoszonnem..!
szevasztok..!
Seven-Four-Seven--Heavy
Az út valószínûleg marad így, ahogy van. Inkább elkészítem a környék látványosabb objketumait, mint pl. sástói kilátó, gyöngyösi 20 emeletes stb.
Ha valaki találkozott az alábbi problémával és tud kérem segítsen. Vettem egy Pro flight yoke system egységet. Az instalálás után megnéztem minden beállítási lehetõséget (érzékenység, null zona, controlpanel)és sajnos csak a kormány mûködik rendesen a karok nem. A prop, mix, throt nem lineárisan mozog, a játékban, hanem vagy csak max vagy min. A control panelnézetben pedig tökéletesen mozognak a piros jelzõk. Több repen is ellenõriztem és a játékban csak kettõ állást ismer fel. Az érdekesség még az is fokozza, hogy vettem közben egy plusz pro flight quad-ot (a kétmotoros gépek repülése esetére)és ez pedig tökéletesen mûködik. Ennek a control panel beállítása (piros jelzõ értékek) tökéletesen megegyezik a yoke karokéval. Már újra instaláltam a Saltek software-ket de a gond ugyan az.
FS autogen fákat lehet ültetgetni az objektum elhelyezõ progikkal. ag_tree_lib-re keress rá avsimen, vagy flightsim.com-on.
Utakra visszatérve.. Alert javaslata megfontolandó. Gmax-ban kiszerkeszted az utakat, a szélükre egy kis alfás fû, ez..az, azonban ez akkor mutat jól, ha alatta a felszin is már elõ van készítve (gmax v. fotóscenery), ellenkezõ esetben nem kizárt, hogy picit hülyén fog kinézni. Gmax nagy elõnye, hogy a különbözõ módosítókkal bármit megtehetsz. Amíg az FS minden landclass, terrain textúrát 0-fokra igazítva jelenít meg, addig a gmax objektumok textúráit úgy csûrheted-csavarhatod, ahogy neked tetszik.
Ott ha jól emlékszek CDP kiterjesztésûek...
Más: nincs meg valakinek a PT Tu-154B-2 magyar panelja? Nem találom sehol, halottak a linkek amikre rábukkantam.
VC nézetben csak nálam nem lehet elindítani a hajtómûveket, vagy másnál is elõfordul? A hajtómû indítógombját megnyomva csak egy pillanatra forog fel, gyors nyomkodásra ugyan elindul, de ahogy eléri az alapjáratot leáll. 2D panel nézetben gond nélkül elindítom.
Az utakat hogyan csináltad? gmax ground polygon? Vagy valami más? Tulajdonképpen gmax-ban a legegyszerûbb, megrajzolod és ráhúzod a textúrát. Textúrát pedig olyat rajzolsz, ami tetszik (füves, kavicsos, föld, stb). Vagy konkrétan mi a problémád vele? A képen az látszik, hogy valahogy így csináltad...
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Más: a Francois-Denis féle c-150 szélvédõit hogyan lehetne "letakarítani", mert elég rosszul látni át rajta?
A reptér "bejárata":

Intel Core 2Duo E5800 3.20GHz 4GB DDR2 RAM NVIDIA GeForce GTS450 2048MB
Embertelen munka lehet egy profi kiegészítõben, amig nem foglalkoztam ezzel a témával, nem is gondoltam volna.
Lassan-lassan elkészül az amatõr pipishegyi reptér is:

2. Használható Airbus sajnos nincs, a Wilco sem az, talán majd a 2es verzió.
1, Szerintetek miért van az, hogy az iFly 737 világítása (taxi, landing) az sokkal elõrébb világít, mint ahol jó lenne?(tehát olyan 1-200 méterrel elém) Nem emlékszem, hogy van-e ilyen beállítás, vagy az valami más gépnél vagy játéknál volt. Illetve lehet hogy a REX okozza? Bár más gépeknél nem tapasztaltam. Még annyit, hogy ez nem egybõl jelentkezik, elsõ pár percben, vagy ha nem kapcsolok más nézetre (igazából nem tudom melyik) akkor jó, aztán egyszer csak rossz lesz.
2, A másik pedig, hogy használható Airbus csak a Wilco-féle van? Az az igazság hogy nekem se a grafikai minõség, se a rendszerek valahogy nem tetszenek, és már úgy repülnék azokkal is (kedvet kaptam Andy Rüesch filmjétõl)<#rolleyes>#rolleyes>
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)