45215
  • BPA102
    PSS + Vas FMC! igen
  • m814
    PSS Vas FMC?
  • spyy55
    Na ja. Sűrűsödik minden és egyre kevesebb a hely - ami több és több figyelmetlenséget von (majd) maga után, sztem... Nem ültem volna a Bombardierben :) egy jobb pofonnal az arcomon.
  • Gegi86
    Pont most láttam nagyon durva, hát így kell gyorsan megfordítani egy gépet:)
  • jaszy76
    Eztláttátok már?
  • BPA102
    Erre szoktam mondani, hogy kinek a pap és kinek a papné? Nekem tökéletesen megfelelt ( anno ) az overland gépek is! Nem egy csúcs modell na de.....! PSS? Erre meg csak annyi hogy vas_fmc!
  • BPA102
    Köszi! Nekem egy próbát mindenféle képen megér! megnézem van e nálam GE PRO lemez és tesztelem is :D! Még1x köszi!
  • spmd
    Sokan kérdezték már, hogy a Magyar tájat miként lehetne realisztikusabbá tenni, illetve, hogy ne üssön el annyira a VFR sceneryktől. Az én megoldásom a következő:
    Varjú László Hungary Base Scenery-hez az alábbi textúrákat (scenery/world/texture) cserélem, felűlírva az eredetit:
    - GE Pro textúrái közül a 010f2 kezdetű .agn és .bmp fájlokat átnevezem 005a2 kezdetűekre (ezek a "síksági" textek).
    - GE Pro 011b2 és 027b2 kezdetűeket használom a "hegyi" textúráknak.
    - GE Pro 128b2 kezdetűek a "mező" textúrák.
    - Kalcsó Gyula textúra csomagjából pedig a hiway/rail/river/road kezdetűeket (ezek az utak, vasutak és folyók textjei).

Biztos létezik jobb megoldás is, de talán ez is segítség lesz valakinek.
  • napstR
    megvan a probléma... elfelejtettem, hogy visszaállítottam full tank-ra és úgy akartam 220-al repülni :D kb 330-nál beáll egyenesbe :D köszi:) nah ha azt mondod, hogy g/s jó akkor próbálgatom, valszeg, csak én vagyok a láma :) nem lenne rossz egy ifly szintű a320 :)
  • [HUN]FaTaL
    Overland kaki, PSS meg szar a navadta :(

Evot még nem próbáltam, majd kipróbálom :)
  • Gegi86
    Hát nem tudom, hogy wilco evolution problémája lenne mert én tegnap megpróbáltam mindent, hogy olyan szögben álljon mint a tiéd de nekem csak alacsony sebességnél csinálta ezt, a trim-be nem is enged belenyúlni ha AP van mert egyből lekapcsolja azt. Szerintem nálad van valami gebasz és nem a géppel. G/S tény hogy még mindig nem az igazi de jobb mint volt, én már azért pár leszállás végig csináltam de talán egy szer volt, hogy nemvolt jó G/S, ja és az autoland mindig szépen lettet nekem a pályára a repülőt és nem elé, mellé.
    Összességében nem rossz wilco EVO, azt nem mondom hogy ennyi pénzt meg ér érte, de ha ez van ezt kell szeretni, mert személy szerint az airsimmert már eltemettem abból nem lesz semmi (de ne legyen igazam), csak az a bosszantó hogy Boeing 737-ből annyi van hogy csak na, tudom hogy sokan szeretik, de aki meg az Airbust szereti annak van a wilco és ennyi.
  • BPA102
    Próbáld ki a Simmers Sky Airbust vagy a PSS és nézd meg hogy vannak e ilyen hibák!
  • napstR
    természetesen sebesség rendben, flaps visszaállítva :S ezt a wilco evolution-t próbáltam ki, de csalódás... G/S-el is küzd, nem bírja elkapni normálisan, aztán túlságosan felhúzza 3-400 lábakkal aztán persze le az eleje gőzerővel és végül valahol a pálya előtt a földbe zuhan :D autoland-et hagyjuk... mondjuk én két iskolakört mentem csak vele, lehet az a probléma, hogy fmc nem volt teljesen beprogramozva. na de hát akkor sem kéne ilyet csinálnia...
  • Hypo #34396
    szakszo helyett jo a screenshot is:) deadzone kicsi sensitivity meg maxon, esetleg fsuipc progi bar fizetos, de en csak azzal konfigolom a joyt
  • [HUN]FaTaL
    Esetleg a gyárilag szar pitch és static_cg érték a config fájlban? Márh a Wilcoról van szó. :)
  • BPA102
    Esetleg valami súlyelosztási probléma? Felszállás után a flaps vissza állítottad?
  • w77d
    sebességed rendben van? hány csomóval repkedsz?
  • napstR
    sziasztok! miért megy így az a320-asom, elvileg egyenesen utazómagasságon??? kép ez valami trimm probléma? köszi!
  • Dokitudor
    Mindkét esetben a Simple vagy Advanced esetben a Sensitivity kb. 95%-on van mig a null zones 10%-on. Minden axis-ban. Tehát szinte ugyan az.Még egy érdekesség. Ha a nem rendesen működő egységnél a trothe, prop, mixture karokat megmozdítom(alapból)bármennyire kicsit is, akkor rögtön a maxra ugrik, de visszafele mozgatás esetén meg áll a kb75%-on.
  • Dokitudor
    Bocs hogy nem szak szavakkal írom le de a két karrendszer sensitivét és deadZone beállításait néztem meg és tökéletesen egyezik legalábbis szerintem. Ezért nem értem , hogy mi a franc van vele. Tudok valamit elküldeni hogy meg tudd nézni? Nagyon köszönöm, hogy próbálsz segíteni.
  • Hypo #34389
    Contols nal mi van beallitva a kulonbozo axisokhoz?
    Sensitivity? DeadZone?
  • Dokitudor
    Sziasztok!
    Először is köszönöm a tanácsot, meg ha nem is nekem szólt egyenest.A nyuszika előbb jött és hozott egy ssd-t. végre szabadon tudok játszani és nem akadozik a kép. Sajnos 2db raptort raidban megvert. Majd kezdek velük valamit. Mintha több lenne a megjelenített tárgy is, persze ez lehet hogy érzéki csalódás. Továbbra is van egy igen komoly gondom, tényleg szükség lenne a segítségetekre. Másfél éves gyakorlás után nem tudok tovább lépni a két motoros gépekre, mert a gyári Saltek Pro Flight Yoke szarv rendszere tökéletesen a kar rendszere egyáltalán nem működik rendesen. A kontrol panelon minden mozgást tökéletesen és lineárisan mutat, de a játékban (gyári vásárolt fs2004 és fsx)csak minimum és maximum értékek vannak. Tehát ha csak ezt használtam akkor maxon felszálltam és utána lezuhantam. A VC panelen is azt mutatja a gázkar, propeller állítás és keverék, hogy a legkisebb mozgatásra is vagy minimum, vagy maximumon állnak a karok. Kicserélni nem akarják, mert az ellenőrzéskor a kontrol panelen minden jó. Venni nem szeretnék újat mert a szarvval együtt adnák. Még jó hogy vettem egy Saltek Pro Flight Qadrant-ot és így tudok egymotorossal repülni. Most már tovább szeretnék lépni a nagyobb gépek felé. Nem segített a formatálás, wincsi csere, újra telepítés.
  • Hypo #34387
    sorry:)
  • [HUN]FaTaL
    Megelőztél :D
  • spyy55
    Hmmm... fincsi :)
  • Hypo #34384
    AES 2.11 Released
  • Hypo #34383
  • spmd
    Az ügyben kérném a segítségetek, hogy aki járatos az élpületek modellezésében, az megcsinálná a sástói kilátót a Pipisi VFR scenery-hez?
    Sajnos ez meghaladja a képességeim (túl ronda és nagyon erőforrásigényes lett amit csináltam). Úgy gondolom, hogy sokat dobna az összképen, ha ez elkészülne és nagyon hálásak lennénk érte.
  • ToMy_
    Hali,
    az 5-ös parkolóból ha előrefelé elindulok, kb. 3-4 méter után van crash.
    Viszont valószínűleg amiatt lehet, amit írtok is: a HUVFR kisrepterek.
    Majd kigyomlálom, és újra megpróbálom.
    Az őcsényi képek most csorognak felfelé, ha kész, küldöm a linket PM-ben.
  • Hypo #34380
    pedig már gép is utvonal is barát is minden megvolt,.......naaaaa
  • spyy55
    SŐT! Túl sok mindennek...
  • CptSAB
    Ez az idő nem a repülésnek kedvez.
  • spyy55
    :) Örülök, hogy túlélted! :D
  • BPA102
    Hát úgy néz ki hogy én is fogom! Ez több mint 6csomó :(
  • Hypo #34375
    entegnap buktam a repulest:)
  • BPA102
    Ha holnap az idő engedi és minden össze is jön akkor ezt lesz szerencsém kipróbálnom :)

• L Viper #34373
    Hát nem gyenge egy gép. Ki kéne próbálnom :)
  • L Viper #34372
    Jó kis VFR gép.
  • polluxware
    Tongass fjords és telephone creek (CBM5) -> CAB6

előszedtem egy reppenésre a Da20-at;)
  • spmd

Az épületek felőli látkép.