MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CptSAB
Jó lesz! 😊
[HUN]FaTaL
Az könnyen elképzelhetõ, bár ha jól emlékszem nem is kéne tudnod bekapcsolni amíg el nem éred az 500 lábat.

http://goo.gl/gd6Zi5

Hont
Már én is beszoktam taxizásnál nyomni...
Nekem mostanában egy olyan hiba szokott jelentkezni, hogy az emelkedési variot felnyomja a beállított 2800m/s rõl 5400m/s re...
Becsekkoláskor beállítom, aztán pályára gurulás elõtt ellenõrzöm és Vr nél egyszer csak azt látom, hogy 5400 és kevés a toló erõ.
Már 2x elõ fordult.
Az, hogy a logolight csak a landiglight on állásába mûködik az normális?
(Ifly 737-700)
spmd
A készülödõ Pipis-hegyi repülõtérrõl egy kis elõzetes (FS9):
spyy55
Ha jól emlékszem, a tutorialjában 800Ft után kell felszállásnál megnyomni a VNAV-ot. Most úgy csináltam és gond nélkül ment. Lehet az volt a baj, hogy még taxizás közben aktiváltam. Lehetséges?

Papirzacsi
Szerintem nem. Az FMCnek semmi köze ahhoz, hogy manuálisan kell feltolnod a gázt, mert õ nem tolja, pedig bevan kapcsolva az A/T és a VNAV is.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

spyy55
Megoldódott 😊 Az FMC volt a ludas, stb... Egy LHBP-LOWW alatt mûködött jól, csak az a rohadt Autoland nem jött össze 16rwy-re 😞

spyy55
Fel ám! (tutorialt készítek, de valami biztos kimaradt, remélem megoldódik)

LegendTommy! Az fs2004-et ismerem, tudom az alap grafikáját hogy hogy néz ki, de az én gépemen nem errõl van szó. Nem várok az fs2004 tõl fsx grafikát ( mert az a nagy durranás ), azzal is tisztában vagyok hogy nem call of duty.
Más gépen nem így néz ki. Maga a grafikai árnyalatról beszélek,hogy annyira rossz. Valamint maga a képernyõ nagy felbontású. Mindenképp feltöltik egy screenshootot hogy mégis lásd valamennyire, ezen kívül köszönöm a segítséget, remélem lesz valami megoldás. :-)
Papirzacsi
És az A/T is felkapcsolva? Mert anélkül aztán hiába várod, hogy emelkedjen.

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

FMC-Takeoff page
spyy55
Ez hol, mikor?

Clidey
Nekem még sosem csinált ilyet, nem hiszem hogy bug. Valamit inkább elcseszel. Felszállás elõtt a Pre-Flight Complete üzenet megjelenik?

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Clidey
Overhead, jelzõfények kapcsolósor, jobboldal legszéle.

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

[HUN]FaTaL
Én inkább bugra gyanakodnék.

spyy55
<#falbav> hol a fenében vannak az éjszakai panelhez tartozó fények kapcsolói, mert semmit sem látok IFly)!!!

spyy55
Ezt nem értem <#kerdes>
iFly: emelkedésnél a VNAV + LNAV + Autopilot bekapcsolva. Az FMC-ben az automatán kiszámolt sebesség és magasság is rendben (bár változik a pitch miatt). Azt nem értem, hogy pl. FL180-ra van állítva az altitude és épp FL126-ról próbálok emelkedni, de nem akar. És még az engine-t is nekem kell állítanom a karral. Mintha nem lenne Autopilot. Tuti csak egy gomb a ludas, de nem jut eszembe... Ötlet valakinek?

Hogy érted, hogy játszhatatlan a grafika?
annyira rossz vagy annyira lassú?
Milyen gépen és milyen beállításokkal próbálkoztál?
Mit jelent, hogy nagy felbontású gép?😊
Esetleg tudsz screenshotokat berakni a grafikáról?
Azt tudnod kell, hogy ez egy 2004-es program ami alapból már nem "szép" kiegészítõk nélkül, lehet, hogy nálad is minden normális, csak te szebbhez vagy szokva. Ez egy szimulátor játék nem call of duty, ezt figyelembe kell venni.
Sziasztok!
Megkérek mindenkit, hogy aki tud légyszíves segítsen ebben a problémában:
fs 2004-nél nekem borzasztó rossz a grafika, az árnyalatok sötétbõl kicsit világosba szörnyûek egész egyszerûen játszhatatlan a grafika. Mindez fõként este- akkor nagyon. Nappal nm annyira. Pedig a graphic beállítások highn vannak és nagy felbontású a gépem. nem tudom mi lehet a gond.
Köszönöm.
8:46 Thai A340-600, elõtte Swiss A340-300

lehet hogy az az A340?
Az ami 8:46 nal emelkedik es az elotte levo azok melyik tipusok??
spyy55
<#nyes> Teszteltem FSPassengert... volt ám sikonyálás hátul! De a kényszerleszállást mindenki túlélte 😊

jaszy76
Csodálatos videó.

spyy55
Azért a 08:46-nál emelkedõ madárkát tényleg gyönyörûen eltalálták festésügyileg...

[HUN]FaTaL
Add el a pmdg gépedet és vedd meg az iflyt.

Gegi86
elinditod a z ase-t majd jobb oldal options, és graphics-nál a pipát kivenni "ENABLE asg auto-submit" helyrõl...
spyy55
eFeSPesszendzseresek: egy adott captaint repkedtem PMDG-vel, de most iFly-al szeretném folytatni. Lehetséges, mert hibádzik valami?

[HUN]FaTaL
Az egyik kedvenc repterem <#eljen> Jó videó 😊

Sziasztok!

Tudja valaki hol kell állítani az ase-t, hogy ne tegye be a texturáit a játékba csak az idõjárást generálja?
úristen... magam alá szartam a gyönyörtõl 😄 linkeljetek még ilyeneket egészen nyugodtan 😄

Hypo
<#eljen>

eggyik legigényesebb video, nagyon ügyes a srác és a kapcsolatai is megvannak.
polluxware
tökéletesen passzol<#eljen>

már vártam mikor készül el a végleges verzsön

Gegi86
Tudom hogy nem FS video de talán ezért nem haragszotok rám.
Clidey
Naon köszi, nem kell - már így is jócskán túlteljesítetted a tervet... 😊

CptSAB
MyBoss hogyan áll az AITraffic? Kell még valamilyen AFCAD? Értsd ez alatt, ami nincsen sem a Hungary2004-ben, sem másutt?
Köszönöm szépen a segítséget, sikerült feltenni😊

Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)

spmd
bplib2003-1.bgl szedi ki a gépek legjavát, de sajnos egy csomó apró "egyebet" is eltüntet, így marad a gépek kellõ távolságból figyelése.
Clidey
Még annyit, hogy azok a statik gépek amelyek a kis reptereken vannak, tényleg elég moslékul néznek ki - hisz még FS5-bõl "élték túl" a scenery különbözõ update-jeit. De remélem hogy a következõ peccsben Alerték eltûntetik ezeket a szemeteket és raknak be valami normálisat. Az se baj, ha esetleg velem csináltatják meg... 😄

[HUN]FaTaL
<#eljen>

Clidey
Ebbe a hibába már én is belefutottam a közelmúltban. Mivel semmi ilyen vagy ehhez hasonló textúrát nem gyártottam az LHDK sceneryhez, ezért kicsit körbenéztem az Addon Scenery mappámban és meg is találtam az LHSim csapat Pécs sceneryjében az ominózus cserepes virágokat és a rózsaszín fákat.
A kérdés azonban továbbra is kérdés maradt, hogy minek okán keveri bele az FS ezt a textúrát LHDK környezetébe, hisz Pécs elég messze van Dunakeszitõl ergo semmiképp sem tölt be LHDK-n állva Pécs textúrákat - szerintem. Talán az azonos file-nevek keverhetik meg a szart, de ez is csak tipp.
Nekem anno épp esedékes volt egy reinstall így azzal a problémám is megoldódott.

Az AI traffic viszont nálam mindíg is tökéletesen mûködött azzal az afcad bgl-el amit eredetileg is mellékeltünk LHDK Sceneryhez, semmi baj sincs vele, simán használja az AI gond nélkül, amire tán a legjobb bizonyíték hogy nem kaptunk még ezzel kapcsolatban visszajelzéseket soha senkitõl.

Nem tudom honnan szerzed az infót hogy e topiknak rossz hírneve van, de nem is igazán érdekel. Akin látszik az akarás, és nem elsõ blikkre szemeteli teli a topikot az épp aktuális problémájával, hanem elõtte veszi a fáradtságot és próbál utánanézni, tájékozódni azzal kapcsolatban de nem jut eredményre, annak - HA tud valamelyikõnk rá megoldást - nyílván segíteni fogunk. Mint ahogy milliószor meg is történik. De ha alapvetõ kérdéseknek sem képes utánanézni a delikvens majd nekiáll sértõdõzni/szájtépni hogy miért nem foglalkozunk vele, akkor igenis fenntartom magamnak a jogot hogy ha egy bizonyos szintet átlép, elküldjem a sovány malac faszára - akár tetszik ez itt bárkinek, akár nem.

CptSAB
Valamelyik bplib lesz a felelõs a többi ai gépért talán. Ezek a City mappában vannak, ha az Aerosoft Scenery van fennt.
spmd
Köszönöm a segítséget. Sajnos ezek az állományok csak LHBP-n tüntetik el a statik repülõket. LHBS, LHGD, LHHH, LHFH kisrepterekrõl nem. A Budapest City/scenery mappában sajnos nincs semmi ilyenre utaló nevû fájl, de próbálgatok kiszedni ezt-azt és kiderül.
Elméletileg nem teszteltem semmilyen "növényültetõ" programot, de újratelepítem az FS-t és meglátjuk mi kavar be.
CptSAB
A nálad látható Dunakeszi flórát és faunát sem a Budapest 2004, sem a Tibiék Sceneryjén nem találtam. Arra gyanakodok, hogy esetleg valamelyik objektum lerakosgató progival, Instant Scenery, EZ Scenery, Rwy12 stb.. esetleg tesztelés gyanánt lepakolgattál pár növényt, ami viszont ott maradt. 😄 De ez puszta feltevés. AI gépet még nem láttam Dunakeszin.. de ennek lehet az az oka, hogy nem is lett írva rá.

LHBP 2007
static_plane-lib.bgl és a static-plane-pos.bgl állományok átnevezése bgl-rõl bg_ stb. megoldja ezt a problematikát. 😄
relax 😊 én segítenék, de sajnos nem értek hozzá 😞 de biztos lesz hamarosan valaki, aki tudja mi a baj. bankii meg nem hinném, hogy felsõbbrendû tag lenne, szimplán lesz*rja a problémád és könnyebb utat választja vagyis a kötekedést. mellesleg a bmp-k nem a fejlesztõknek szól és bárkibõl lehet "fejlesztõ" ha hajlandó szánni rá egy kis idõt 😊

spmd
Nem igazán értem, hogy mire gondolsz. Talán arra, hogy beraktam volna a nemrégiben belinkelt textúra csomagot? (Felfogtam, hogy kiknek szól) Nem raktam be, ez így van "gyárilag" ahogy a képen van.
Az autogen-nél csak a megfelelõ pozícióját adtam meg a "gyári" fáknak (illetve a Base Scenery-hez mellékelt fáknak). Ezeket a fájlokat módosítottam:
005a2an1-tõl an7.agn-ig.
Sajnos elég rossz a híre ennek a fórumnak, és ahogy régebbi hozzászólásokat is olvastam, nem is csoda. Elég sok a "felsõbbrendû" tag. Természetesen van sok olyan is, akik segítõkészek, akiktõl tényleg tanul az ember, mivel senki sem úgy születtett, hogy ismerte volna az FS lelkivilágát. Bocsánat a sok lelkizésért.
Hát nem megírták a hozzáértõk, hogy a BMP-k F E J L E S Z Õ K N E K szólnak?!

Te aztán most jól befejlesztettél...