MS Flight Simulator 2004
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nekem mostanában egy olyan hiba szokott jelentkezni, hogy az emelkedési variot felnyomja a beállított 2800m/s rõl 5400m/s re...
Becsekkoláskor beállítom, aztán pályára gurulás elõtt ellenõrzöm és Vr nél egyszer csak azt látom, hogy 5400 és kevés a toló erõ.
Már 2x elõ fordult.
Az, hogy a logolight csak a landiglight on állásába mûködik az normális?
(Ifly 737-700)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Más gépen nem így néz ki. Maga a grafikai árnyalatról beszélek,hogy annyira rossz. Valamint maga a képernyõ nagy felbontású. Mindenképp feltöltik egy screenshootot hogy mégis lásd valamennyire, ezen kívül köszönöm a segítséget, remélem lesz valami megoldás. :-)
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
iFly: emelkedésnél a VNAV + LNAV + Autopilot bekapcsolva. Az FMC-ben az automatán kiszámolt sebesség és magasság is rendben (bár változik a pitch miatt). Azt nem értem, hogy pl. FL180-ra van állítva az altitude és épp FL126-ról próbálok emelkedni, de nem akar. És még az engine-t is nekem kell állítanom a karral. Mintha nem lenne Autopilot. Tuti csak egy gomb a ludas, de nem jut eszembe... Ötlet valakinek?
annyira rossz vagy annyira lassú?
Milyen gépen és milyen beállításokkal próbálkoztál?
Mit jelent, hogy nagy felbontású gép?😊
Esetleg tudsz screenshotokat berakni a grafikáról?
Azt tudnod kell, hogy ez egy 2004-es program ami alapból már nem "szép" kiegészítõk nélkül, lehet, hogy nálad is minden normális, csak te szebbhez vagy szokva. Ez egy szimulátor játék nem call of duty, ezt figyelembe kell venni.
Megkérek mindenkit, hogy aki tud légyszíves segítsen ebben a problémában:
fs 2004-nél nekem borzasztó rossz a grafika, az árnyalatok sötétbõl kicsit világosba szörnyûek egész egyszerûen játszhatatlan a grafika. Mindez fõként este- akkor nagyon. Nappal nm annyira. Pedig a graphic beállítások highn vannak és nagy felbontású a gépem. nem tudom mi lehet a gond.
Tudja valaki hol kell állítani az ase-t, hogy ne tegye be a texturáit a játékba csak az idõjárást generálja?
Gigabyte H55M-S2H, Core i3 2,93Ghz, 4GB DDR3 1333Mhz, GT220 1GB DDR3, 500+80GB HDD Nem sok, de egyelőre elég lesz:)
A kérdés azonban továbbra is kérdés maradt, hogy minek okán keveri bele az FS ezt a textúrát LHDK környezetébe, hisz Pécs elég messze van Dunakeszitõl ergo semmiképp sem tölt be LHDK-n állva Pécs textúrákat - szerintem. Talán az azonos file-nevek keverhetik meg a szart, de ez is csak tipp.
Nekem anno épp esedékes volt egy reinstall így azzal a problémám is megoldódott.
Az AI traffic viszont nálam mindíg is tökéletesen mûködött azzal az afcad bgl-el amit eredetileg is mellékeltünk LHDK Sceneryhez, semmi baj sincs vele, simán használja az AI gond nélkül, amire tán a legjobb bizonyíték hogy nem kaptunk még ezzel kapcsolatban visszajelzéseket soha senkitõl.
Nem tudom honnan szerzed az infót hogy e topiknak rossz hírneve van, de nem is igazán érdekel. Akin látszik az akarás, és nem elsõ blikkre szemeteli teli a topikot az épp aktuális problémájával, hanem elõtte veszi a fáradtságot és próbál utánanézni, tájékozódni azzal kapcsolatban de nem jut eredményre, annak - HA tud valamelyikõnk rá megoldást - nyílván segíteni fogunk. Mint ahogy milliószor meg is történik. De ha alapvetõ kérdéseknek sem képes utánanézni a delikvens majd nekiáll sértõdõzni/szájtépni hogy miért nem foglalkozunk vele, akkor igenis fenntartom magamnak a jogot hogy ha egy bizonyos szintet átlép, elküldjem a sovány malac faszára - akár tetszik ez itt bárkinek, akár nem.
Elméletileg nem teszteltem semmilyen "növényültetõ" programot, de újratelepítem az FS-t és meglátjuk mi kavar be.
LHBP 2007
static_plane-lib.bgl és a static-plane-pos.bgl állományok átnevezése bgl-rõl bg_ stb. megoldja ezt a problematikát. 😄
Az autogen-nél csak a megfelelõ pozícióját adtam meg a "gyári" fáknak (illetve a Base Scenery-hez mellékelt fáknak). Ezeket a fájlokat módosítottam:
005a2an1-tõl an7.agn-ig.
Sajnos elég rossz a híre ennek a fórumnak, és ahogy régebbi hozzászólásokat is olvastam, nem is csoda. Elég sok a "felsõbbrendû" tag. Természetesen van sok olyan is, akik segítõkészek, akiktõl tényleg tanul az ember, mivel senki sem úgy születtett, hogy ismerte volna az FS lelkivilágát. Bocsánat a sok lelkizésért.
Te aztán most jól befejlesztettél...