MS Flight Simulator 2004

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hont
Image of HA-LOJ. This is the actual plane.

* Callsign: MAH669
* Flightnr: MA669
* Reg: HA-LOJ
* Hex: 471623
* Model: Boeing 737-6Q8 (B736)
* Airline: Malev
* Lat: 47.58016
* Lon: 19.20657
* Altitude: 8175 feet (2492 m)
* Ground speed: 327 knots
(606 km/h / 376 mph)
* Track: 130°
* Radar: LHBP
* Squawk: 0166
* From : Amsterdam, Schiphol (AMS)
* To: Budapest, Ferihegy (BUD)
Ez vezeti a rekordot!😉
polluxware
pmdg md-11

2d panelen van gomb arra ,hogy bécsukjam az ajtókat?

shift-e nem múkszik

vagy billkombóval megy csak? close+arm

polluxware
no speed restriction.. "üzik"

mondjuk akkor is 250nek kéne lenni a határnak<#ejnye1>

Hont
Nézegettem most itt (http://www.flightradar24.com/) az LHBP re érkezõ forgalmat.
Most jött a párizsi járat utána meg közvetlen a milánoi.
6000ft még 275 csomóval jöttek jóval VEBOS után.
A párizsi 8000ft 295 csomóval ereszkedett.
Ezek szerint ök Starokat jóval 210 felett repülik?
Valamint ahogy néztem VEBOS-ról egybõl BB434 re repült...
Hypo
ICAO terkep és ablakon kinéz terepet beazonosit, és az irány se mellékes.

Gegi86
Itt megtalálsz mindent.
nagyon amatõr kérdés, de nem foglalkoztam még kisgépekkel 😊 pl egy cessna 152-vel hogy repüljek mondjuk egy lhdk-lhsm-et? 😄 semmi autopilot, gps etc? iránytû alapján és kész? 😄

Hypo
jaja jo hir 😊

Hypo
ja az valami röpke irat volt😊))))

off
Január 5.-tõl icepilots 2. évad, i want to get away, i want to get away, yeeeh
on
Hont
Dehogy is nem meséltem...
A HSZ#31335 kiveséztem...😊))
Hypo
mar te is voltál? és nem is mesélsz na szép😊

Hypo
😊))) bekönnyezem😊

bocs fs9.cfg-ben 😄 lol

Megoldottam a problémát úgy ahogy, a scenery cfg-ben irogattam át egy két dolgot, átküldöm a cfg-met akinek van ilyen problémája, én is eltettem ha ujra telepíteném a játékot csak bepasszintom a megfelelõ mappába!!

Clidey
Egy hidegfront utáni napon tõlünk fellátni egészen Gyöngyösig. 😊

Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...

Hont
Persze!
Arra mész amire akarsz egy árba van!
Én is B737 -n voltam.
(Megint arra mennék, ha tehetném!)
csak mert én kaptam ajándékba egy órás airbus repülést, de jobb szeretném a 737-est, kíváncsi vagyok vajon meg lehet-e velük tárgyalni 😊

és árkülönbség van az airbus és 737-es között? vagy ugyanannyi mindkettõ? 😊

köszi!

Hont
Nagyon rugalmasak!
Lehet velük könnyen egyeztetni.
Amikor én voltam, voltak elõttem is és mögöttem is...
Kb 3-4 nappal elõbb egyeztettem!
nem tudjátok véletlenül h a highfly-ba mennyire nehéz bejutni? szóval ez a foglalás csak formaiság vagy tényleg ennyien mennek, hogy nincs mindig idõpont?! 😄

Hypo
rakjal be mar screent esetleg jelold be priossal mit is kene neznunk es ugy talan konyebb mert most mar kezdem nem erteni de dereng valami😊)

NEM KELL HOGY BETÖLTSE AZ EGÉSZ TEJÚTRENDSZERT, csak annyi hogy FOKOZATOSAN homályosodjon!!!! Fatal vagy bármelyik blogger, feltennél egy képet ide spot view-ban 20ezer lát magasan csinálj légyszi egy screenshotot hogy látszodjon az is ami nagyjából alattad van meg az is ami 5 kilóméterre.
Kiváncsi vagyok hogy mennyire tudtad ezt a problémát megoldani.

Ezeket mind próbáltam, az igazi hiányosság nem az hogy elhomályosodik, hanem a lényeges szövegrész az volt hogy VONALBAN, tehát nem fokozatosan, ha valaki nem értené ez kb olyan mint amikor még kiadták az elsõ fs2004-et a repülõ fénye a talajon olyan volt mint egy kalapácsvetõnek a felfestett vonal ahova dobnia kellett aztán jött egy két kieg és lát valóságszerûen elhalványodó fényket voltak képesek csinálni, na ez az amit meg akarok oldani a tájnál

Hypo
sok minden befolyasolja, egy szep meleg nyari nap tokolrol felszallva eleg szar a latas pest felett feher szmotyi ..stb

Ugyan ez egy hideg teli napon amikor valamennyire sut a nap mindjart kellemesebb.

spyy55
A 60 és 40 km csak példa volt 😊 De már láttam tiszta idõben 50-60-ra is... SÕT! 😄

[HUN]FaTaL
A valóságban sem látsz el 40km-nél messzebre, egyébként én azt csak a távoli víz ocsmánysága miatt mondtam, nekem legalábbis azért van úgy, de én 60km-t mondtam nem 40et.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
A lowival semmi gond nincs, elég sokat repkedtem arra 😊

Hypo
Azt se szabad figyelmen kivul hagyni hogy neha a blurryt az okozza hogy a rendszer nem bir lepest tartani az engine-el, ezert ha kis geppel alacsonyan repulsz szerintem erdemes a kozvetlen kornyezetre osszpontositani esetleg kicsit vissza a beallitasbol, nagygeppel magasan megint mas. Es bizonyos kiegek nel elofodul hogy a tavoli taj se annyira csunya, illetve fsuipc visibility resze is segithet.

par fs9.cfg tweaket erdemes kiproblni ugyan azon a teruleten es tesztelni mikor kapod a legjobb aranyt, nem mondom hogy egyszeru de lehet vele elni es megprobslni minimalizalni.

spyy55
Tudom és tökéletesen igazad van. Egyszer FaTaL még ajánlotta, hogy vegyem le a távolságból az értéket kevesebbre, viszont akkor egy folyamatos tányér-Föld felett repkedtem, mintha a távoli tájakat levágták volna. Pl: egy 40km-es hegyet csak 30km-en belül észleltem! Tapasztaltam már azt is, hogy bizonyos évszakokban is más-más minõséget kaptam. Ezt pl. LOWI-nál vettem észre: téli textel sokkal szebb, részletesebb és élesebb, mint nyári textel. Az Alpok felett repkedve is szinte km-rõl km-re javul, illetve távolodva romlik a táj kinézete. GEP-em van fent, nem hinném, hogy attól lenne a FS9 számolósdija rosszabb. Nem szeretném túlragozni ezt az egészet, hisz sokan mondtátok, hogy nincs mit tenni a problémával kapcsolatban és a beállítások tesztelgetésével sem tapasztaltam szebb változást... SAJNOS! 😞

Hypo
A blurry egy elofordulo gond lehet minimalizalni es a tobbi de teljesen megszuntetni nem igen, pl gyors geppel alacsonyan gyakoribb az elofordulas mint mondjuk lassab geppel, de erdemes a visibilityvel is jatszani.

Amugy csak egy apro megjegyzes, az eletben se tu eles am minden meg ha jo a szemed akkor se na ezzel nem vedenem fs9 et csak ez is teny.

spyy55
Ezek szerint ezt a problémát nem lehet elkerülni? Pl.: a messzi tájat részletesen, élesben lássam? Nincs szükségem homályra, mert nem kell mínuszos szemüveget viselnem 😊

Hypo
ja ez ismert problema, de csak mellekessen a minden maxra huzva nem feltetlenul adja a legszebb kepet.....

Papirzacsi
Te elolvastad egyáltalán a problémáját?<#idiota>

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

Használj ASV6-ot és 90%-ban megoldja ezt a próblémát, van olyan beállitás benne hogy ha ködös idõ van talajközelben akkor fentrõl is generálja és nem nagyon látni a földet, és olyan is van benne hogy teljessen felhõk boritják a tájat(irják is zárójelben hogy ezt használva erõssen rontja az fs fps-ot) de szépen be lehet állitani ezeket a dolgokat.ajánlom ezt és google forditót, ez alapján sok minden beállitható.
spyy55
Ugyanez a bajom nekem is, pedig fullra van húzva minden 😞 Meg az a vöröskereszt is zavaró (felülrõl nézve kizoomolva), de az állítólag ez mind FSengine gagyisága...

spyy55
Ezzel a LOWI-val sztem sincs minden rendben... Már harmadszorra sem tudok elszakadni tõle, mert mindig kilép, vagy extra hibákat generál a gépen (iFly)

Sziasztok, régóta küzdöm azzal a problémával hogy lefele nézve pár kilóméterrõl, (fõleg spot view-ban) és a táj nem szépen fokozatosan homályosodik, hanem határozott egyenes vonal mentén, hallottam hogy a max_visibility-t kell állítani de meg hogy ez fs bug de igazából sok embernél látom hogy nyoma sincs ennek a problémának, a táj szépen fokozatosan homályosodik, akár a valóságban, rendkívül zavaró fõleg igy hogy valószínû van rá megoldás, ha másoknál mûködik tökéletesen,rengetegszer probáltam google-on angol magyar forumokon választ találni de nem sikerült. valaki tudna segíteni? esetleg találkozott már a problémával? elõre is köszönöm a segítséget

ryanair 800-as

Hont
Néztem ezeket az oldalakat én is akkor rögtön, de nem láttam ezt a gépet.
(nem gázturbinás volt a hangjából ítélve)
Hont
Az elõbb (22:50)elhúzott valami baromi nagy gép a M749-n TONDO irányába.
Nagyon nagy hangja volt! Mi lehetett?
Hont
Milyen festésû?
737-700?
ifly737

Hont
Milyen géppel mész?
valaki nem tudja miért lép ki a tetves fs lowi elõtt?? finalon fogja magát és exit hibaüzenet nélkül. ideg megb*sz

Kössz a segítséget!!! sikerült megoldni.

'ps' comprehended.
[HUN]FaTaL
Szerintem nincs, nyílik minden.

spyy55
iFly: nincs lehetõség arra, hogy az ajtókat külön-külön lehessen nyitni? A bill.kombóknál nem találtam beállítási lehetõséget... csak shift+E -re nyílik minden. (PMDG-nél lehetett, ráadásul csak az elsõ ajtó nyitására jöttek FSPassengeresek, és addig lehetett a hátsó ajtón keresztül elõkészíteni a gépet az utasok számára....)