45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
antijedi #855 nem, de aza gáz hogy fs2k4-hez minden "jo" cucc fizetős, szal amig nem találunk valami warezolt fsaddon lelőhelyet addig max a nyálat lehet csorgatni... -
Nyiri #854 Tudtok valami jo panel editort fs 2k4hez? -
Nyiri #853 Tudtok valami jo panel editort fs 2k4hez? -
#852 ekkor jön jól a numerikus billentyűzet (én is azon nyomom). :D -
Nyiri #851 Azt csinalnam :D
Hetvegen egy sraccal multiba repkedtunk egy Bechcraftal (2 motoros kisgep) egymas utan szalltunk fel es szepen LHBP fele vettuk az iranyt: Csak 1500 labon eltort a joyom es utana eleg nehez volt iranyitani :[ De meg le tudtam szallni a Kilit repteren. A havernak rosszabb volt, mert neki az AP hulyult be es neki is le kellett szall, de nem sikerult :)
Most varom a postast, hogy hozza az uj joy-t, utana raindulok :D -
#850 Na mivan emberek? Mi ez a punnyadás? Tessék repüni. :D -
#849 Végre repülhettem F-14 tomcattal!!! (FS2002)Ráadásul a kedvenc századom kedvenc gépével: VF-84 Jolly Rogers cagbirdh... -
antijedi #848 hmm, te hogy javitotad meg a fokkert mert nekem perpill full nem megy :9 pedig ugyan azt cisnaltam, eleinte kiirt valami hibauziket amire ha yes kilépet ha no ment tovabb, egyszer ment is ugy de mukor ujra probaltam fekete kepernyo, es azota ezt csinalja :p -
antijedi #847 őőő nekem max péntek este jo egyelőre, hétvége tuti nem és ma se nagyon :( -
Nyiri #846 Most fejeztem be egy Szeged->Budapest utat 1 egymotoros geppel. A mai napot allitottam be es a real idojarast. Esett a ho fujt a szel, ugy dobalta a gepet, hogy csak lestem :)
Latotavolsag nem volt valami sok, de hala a VOR-nak es az ILS-nek szerencsesen megerkeztem :] -
Nyiri #844 Egyik este egy szeged->lhbp vagy nyiregyhaza->lhbp csoportos cessna repulest lenyomhatnank neten :] -
antijedi #843 lehet ;P
nah majd holnap , lehet ma mar faratt voltam az ilyesmihez :P -
Nyiri #842 Ha 1x megerted utana kurva jo :] -
antijedi #841 :) egyelőre még nem érzek oylan nagy kéztetést hogy midnenáron VOR-ozak :PP -
Nyiri #840 gyakorolj :] En most picit elkeseredtem az Instrument Pilot Checkdrive-nal, valami rohadt kocsog egy vizsga :[[[[
Az az egyik legnagyobb baj, hogy a veget nem ertem a feladatoknak :[ -
antijedi #839 tudom de azal se mentem sokra ;P
én is igy gondoltam valahogy hogy a vor-nal rateszi egyenest kifuto iranyara vagy mitomen es ako latom a müszeren hogy hogy tok raalni, de valami teljesen mast kellet csinalni trainingben :PP
és a vonalak veletlense mentek ugy ahogy nekik kelet volna :P -
Nyiri #838 #799 -
antijedi #837 amugy ez a VOR os repülés rájötem nekem is full homályos, valamit makogot a muki össze visza azt inkább kiléptem,full érthetetlenül magyarázott, pedig a többi lecke nagyrészét megértetem :P -
antijedi #836 lehet -
Nyiri #835 Lehet valami DC-s HUB-t kellene keresni... -
antijedi #834 az a gáz hogy a legjobb modok meg kiegek mind fizetősek, nincs valami "kevésbé legális" fs oldal ahol fentvanak esetleg warezolt cucok? -
antijedi #833 azon amaleves oldalon nem voltak fent? -
#832 Feléledt a topic!!!! -
Nyiri #831 Ujra vegigcsinaltam a leirast es most vettem eszre hogy a multkor 1 dolgot kihagytam :]
Most probalom megszerezni a PMDG 737-200 737-600, 737-700 737-800 packokat, de az fizetos :( -
antijedi #830 hogyan sikerült? :) -
Nyiri #829 Be tudtam uzemelni a Fokkert :] Fasza kis gep, meg dumal is :] -
antijedi #828 jah ok :) -
#827 De az nem olyan fílinges mint ott, ahhol 10 hónapot tölt el az ember a barátai társaságában. :-) -
#826 Mellesleg pont az ottani repülőtéren tanultam aerodinamikát meg repülőgépszerelést, és olyan királyos érzés félig meddig isemrős terepen repkedni. -
antijedi #825 eheh, epres jégkását bárhol lehet jot venni amerikában :P -
#824 Hajszálpontosan Arkansas és Texas határán. Egyik fele Texas, a másik fele Arkansas és király epres jégkását lehet venni nyáron a főút mellett. :DDD -
antijedi #823 izé, msot már kezd érdekelni: holo a pöcsömben van ez a texarkana?? :PPPP -
#822 Hosszabb távon én is AP-vel repülök (megnézem ki az az elvetemült aki képes kézi irányítással megtenni a Dallas-Texarkana távot egy Cessnával). -
Nyiri #821 Szerinted en autopilotaval szallok le? :] Csak akkor hasznalop AP-t mikor tobb 10 nm-t kell megtennem egyiranyban, mikor jon az ILS es leszallas egybol kikapcsolo. -
#820 Meg különben is, nekem legtöbb izgalmat a leszállás okoz és azt nem lehet síma autoplótával lerendezni. -
#819 Hát most pont ugyanannyi pilóta szükséges hozzá mint a VOR-hoz vagy bármihez. Azért a csíkon tartani nem egyszerű dolog (tekintve, hogy az átlag pilóta nem nagyon használ szint és menetkiegyenlítőt egy Cessnában). -
antijedi #818 a le és fölszálláshoz ;P -
antijedi #817 eddig nem találtam hozzá nagyon serialt de azért ha valaki mégis talál szoljon :) -
antijedi #816 nah kiprobáltam crashbak-et, hááát, félsiker
a látványon midnenképp javit viszont fizetős, szal valami extra szép törés anim-ok csak ako jönek elő ha beirunk egy serialt, de azért még igyis jobb mint az alap törés sokkal :) -
Nyiri #815 Ugy semmi ertelme :] Minek pilota?