45215
  • Hmuda
    Vagy ha most feljössz a matrixra akkor ha megkeresed az ims-fs9a.bin, ims-fs9b.bin, ims-fs9c.bin, ims-fs9d.bin és a .cue fájlokat akkor adok slotot neked hogy leszedhesd.
  • Hmuda
    Megfelelő hubra menj rá, mert pl a MATRIX-on rengeteg embernek megvan és bár tényleg vannak oylanok akik állandóan ledobják az embert, szerencesére előfordulnak normálisabb egyének is.
  • PLackó
    hááát,elkezdtem de mindíg mindenki kidobott.:(
  • Hmuda
    Ajánlom a DC++-t. Lehet lassan fog lejönni de még mindig ingyenes.
  • PLackó
  • FREAK
    már azt hittem, jogtisztát akarsz letölteni....
  • PLackó
    warez sem akadály,csak valaki mondjon egy címet please!
  • PLackó
    please valaki!!
  • PLackó
    honnan lehetne letölteni a játékot?
  • mEkLaU
    Thx:)
    Nemvolt egyszerü mer sok mindenre kellett figyelnem!
    Ideges is voltam de aztán meg tudtam csinálni!
    Rudderral Flaps használatával simán le lehet szállni billel is legalábbis én már érzem a dolgot.Még egy két hétig bombardierral kisérletezgetek és akkor nekiállok a 737-esnek azzal kb egy hónap amig hiba nélkül le tudok maj szállni
  • Ren
    Joxy: koszonom
  • Joxy
    Ren:
    A MALÉV ezt az útvonalat használja, szvsz a BA-nél se lehet túl sok eltérés:

UP41 BABUS UL602 RKN UL980 LAM
  • Ren
    Bocsi, nem teljesen ontopic, de a temaba vag: tudja valaki, vagy meg lehet valahol tudni, hogy a British Airways (bar gondolom a tobbi kozvetlen jarat is ugyanrra megy) Budapest-London jarata nagyjabol milyen utvonalat repul?
  • antijedi
    ms joyok is minőségiek állitolag csak kurva drágák... :/
    tény hogy saitekek legjobbak ár/érték viszonylatban egyenlőre
  • disgust
    aqurva! Minden elismerésem a tiéd, ha billentyűzetről nyomtál ilyen sikeres leszállást!
    Bárhogyis, de a Saitek joyok a legjobbak. Ráadásul nem is olyan drága. A Cyborg 3D már tökéletesen megfelel bármilyen repülős játékhoz.
    A Microfos meg a Logitec joyok potijaival kapcsolatban gyakran hallottam panaszt.
  • disgust
    Tudtok valahonnan letölthető műrep. gépeket lehetőleg reálishoz közelítő repülési dinamikával?
  • Taranov
    Kösz, és az hogy néz ki és hogy lehet megismerni?
  • ToMy_
    Ha van a repteren uzagkut, gurulj kozvetlenul melle.
    Ha nincs, igy jartal :)
  • Taranov
    Hellosztok!

Nem tudja valaki, hogy hogy lehet megtankolni, ha útközben üzemanyag-hiány miatt leszálltam?
  • Joxy

A ChProdukt gyártja
  • Glpetyus
    KVIKKSHÚT ^.^
  • mEkLaU
    Sziasztok!Elövettem a játékot, és elkezdtem vele játszani de ugye billentyüvel, mos két nap és sok óra játék után már billentyüvel elég jó szinten vagyok, bombardier-el mentem egy Maldive Szigetek(Gan) - Sri lanka (INTL leszállopálya) menetet jo 3 ora volt, de nagyon jol összejött minden idöbe ereszkedés, fékszárnyak, magasság minden, és a leszállás is nagyon jo volt!Ezért is gondoltam h jobban is nekiállnék a játéknak és valami joystickot szeretnék hozzá venni!Mi a legjobb joystick repülös játékhoz???Tehát kifejezetten a legjobb mos nem kell itt legjobb ár/teljesitmény kategoriát elövenni csakis a legjobbat!köszi elöre is!!
  • matya007
    köszi szépen!
  • Joxy
    Matya:
    Kodek-ek keverhetnek be szvsz, haverom is így járt.
    Valahol volt erre leirás, hogy ilyenkor mit lehet tenni, majd elő keritem, azt kirakom ide
  • Nyiri
    Nem mind. De vannak olyanok, melyek mukodnek
  • Charly
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni a 2002-es repülők jók a 2004 alá?
  • matya007
    Sziasztok!
    Nem tudjátok hogy miért van az hogy a játékban nincsenek normális hangok söt a légiirányítóknak sincs hangja pedig be van állítva!
    előre is köszi.
  • Joxy
    Ma reggel:

• Joxy
    Írj neki menetrendet :)
    Gyere magánba ha segithetek: [email protected]
  • berczy #908
    Egy kérdés!

Letöltöttem egy gyengébb texturájú gépet AI-nak.

Azt hogyan tudom berakni a játékba, hogy spontán használja, mint a beépített gépekek?

Nem tudok rájönni!

Berczy
  • Doma #907
    Életemben nem jáccottam a flight simmel, csak úgy tűnt mintha ahhoz lennének kiegek azon a oldalon ígyhát beraktam ide!
  • Joxy
    Jah ez jó kis oldal, ez az AVSIM portálon belül levő site, ami Steve "Bear" Cartwright, tesztjeit közli.
    Érdemes "http://www.avsim.com/pages/0604/" a link végi hónapot át irogatni, és vissza menöleg is nézzegetni a cuccokat.
  • Doma #905
    nem tudom hogy MS Flight Sim. 2004 hez van e, de találtam egy oldalt amin kiegek vannak, sztem Nektek való!
    Ha nem akkor is a szándék volt a fontos
    ????
  • Joxy
    Berczy:
    AI forgalom ügyében látogass el a, projectAI oldalára:
    PAI
    és tölds le az official files menüből a pai instalert, és a kivánt légitársaság csomagját. Miután kicsomagoltad a zip-ből, az instaler progi val rakd be a játékba a légitársaságot.
  • berczy #903
    Sziasztok!

Két kérdés az FS2004-ről.

Amikor berakok egy Sceneryt akkor van egy aminél nem rakja rá a játékban a texturákat. (nevesül az Old Traffort Stadion)
    Ilyenkor mit lehet tenni?

Másik. Mondjuk akarok ferihegyre mesterséges AI forgalmat generálni. Azt hogyan kell importálni a játékba?

Plusz az AI gépeket, hogyan kell rábírni, hogy használja a játék? Mármint, hogy azok is repüljenek?

Amugy az AI forgalomnál, azt is meg lehet csinálni, hogy menetrend és légitársaságok pergéptipusok szerint menjenek a gépek mondjuk ferihegyen?

Előre is köszi a válaszokat!

Berczy
  • Zoli22
    Hát pasz, még megprobálom kalibrálni, de azért kösz! Pontosan miért is nem szeretjük a logitech yoj-okat? ezért?
  • antijedi
    próbáld meg leveni joy-t az egész gépről majd ujra feltenni
  • antijedi
    hmm akkor nemtom, nem lehet hoy joy calibrálásal van valami gond?
  • Zoli22
    Nem nincs, mert egy helybe áll aztán balra idönként rángatozik, olyan mint ha sokszor egymás után megnyomnám a pedálokat, biztos hogy nem trim.
  • antijedi
    nincs eltrimmelve?