45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#937 Vagy ha most feljössz a matrixra akkor ha megkeresed az ims-fs9a.bin, ims-fs9b.bin, ims-fs9c.bin, ims-fs9d.bin és a .cue fájlokat akkor adok slotot neked hogy leszedhesd. -
#936 Megfelelő hubra menj rá, mert pl a MATRIX-on rengeteg embernek megvan és bár tényleg vannak oylanok akik állandóan ledobják az embert, szerencesére előfordulnak normálisabb egyének is. -
#935 hááát,elkezdtem de mindíg mindenki kidobott.:( -
#934 Ajánlom a DC++-t. Lehet lassan fog lejönni de még mindig ingyenes. -
#933 -
#932 már azt hittem, jogtisztát akarsz letölteni.... -
#931 warez sem akadály,csak valaki mondjon egy címet please! -
#930 please valaki!! -
#929 honnan lehetne letölteni a játékot? -
mEkLaU #928 Thx:)
Nemvolt egyszerü mer sok mindenre kellett figyelnem!
Ideges is voltam de aztán meg tudtam csinálni!
Rudderral Flaps használatával simán le lehet szállni billel is legalábbis én már érzem a dolgot.Még egy két hétig bombardierral kisérletezgetek és akkor nekiállok a 737-esnek azzal kb egy hónap amig hiba nélkül le tudok maj szállni -
Ren #927 Joxy: koszonom -
#926 Ren:
A MALÉV ezt az útvonalat használja, szvsz a BA-nél se lehet túl sok eltérés:
UP41 BABUS UL602 RKN UL980 LAM -
Ren #925 Bocsi, nem teljesen ontopic, de a temaba vag: tudja valaki, vagy meg lehet valahol tudni, hogy a British Airways (bar gondolom a tobbi kozvetlen jarat is ugyanrra megy) Budapest-London jarata nagyjabol milyen utvonalat repul? -
antijedi #924 ms joyok is minőségiek állitolag csak kurva drágák... :/
tény hogy saitekek legjobbak ár/érték viszonylatban egyenlőre -
disgust #923 aqurva! Minden elismerésem a tiéd, ha billentyűzetről nyomtál ilyen sikeres leszállást!
Bárhogyis, de a Saitek joyok a legjobbak. Ráadásul nem is olyan drága. A Cyborg 3D már tökéletesen megfelel bármilyen repülős játékhoz.
A Microfos meg a Logitec joyok potijaival kapcsolatban gyakran hallottam panaszt. -
disgust #922 Tudtok valahonnan letölthető műrep. gépeket lehetőleg reálishoz közelítő repülési dinamikával? -
#921 Kösz, és az hogy néz ki és hogy lehet megismerni? -
ToMy_ #920 Ha van a repteren uzagkut, gurulj kozvetlenul melle.
Ha nincs, igy jartal :) -
#919 Hellosztok!
Nem tudja valaki, hogy hogy lehet megtankolni, ha útközben üzemanyag-hiány miatt leszálltam? -
A ChProdukt gyártja -
#917 KVIKKSHÚT ^.^
-
mEkLaU #916 Sziasztok!Elövettem a játékot, és elkezdtem vele játszani de ugye billentyüvel, mos két nap és sok óra játék után már billentyüvel elég jó szinten vagyok, bombardier-el mentem egy Maldive Szigetek(Gan) - Sri lanka (INTL leszállopálya) menetet jo 3 ora volt, de nagyon jol összejött minden idöbe ereszkedés, fékszárnyak, magasság minden, és a leszállás is nagyon jo volt!Ezért is gondoltam h jobban is nekiállnék a játéknak és valami joystickot szeretnék hozzá venni!Mi a legjobb joystick repülös játékhoz???Tehát kifejezetten a legjobb mos nem kell itt legjobb ár/teljesitmény kategoriát elövenni csakis a legjobbat!köszi elöre is!! -
#915 köszi szépen! -
#914 Matya:
Kodek-ek keverhetnek be szvsz, haverom is így járt.
Valahol volt erre leirás, hogy ilyenkor mit lehet tenni, majd elő keritem, azt kirakom ide -
Nyiri #913 Nem mind. De vannak olyanok, melyek mukodnek -
#912 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni a 2002-es repülők jók a 2004 alá? -
#911 Sziasztok!
Nem tudjátok hogy miért van az hogy a játékban nincsenek normális hangok söt a légiirányítóknak sincs hangja pedig be van állítva!
előre is köszi. -
#910 Ma reggel:
-
#909 Írj neki menetrendet :)
Gyere magánba ha segithetek: [email protected] -
#908 Egy kérdés!
Letöltöttem egy gyengébb texturájú gépet AI-nak.
Azt hogyan tudom berakni a játékba, hogy spontán használja, mint a beépített gépekek?
Nem tudok rájönni!
Berczy -
Doma #907 Életemben nem jáccottam a flight simmel, csak úgy tűnt mintha ahhoz lennének kiegek azon a oldalon ígyhát beraktam ide! -
#906 Jah ez jó kis oldal, ez az AVSIM portálon belül levő site, ami Steve "Bear" Cartwright, tesztjeit közli.
Érdemes "http://www.avsim.com/pages/0604/" a link végi hónapot át irogatni, és vissza menöleg is nézzegetni a cuccokat. -
Doma #905 nem tudom hogy MS Flight Sim. 2004 hez van e, de találtam egy oldalt amin kiegek vannak, sztem Nektek való!
Ha nem akkor is a szándék volt a fontos
???? -
#904 Berczy:
AI forgalom ügyében látogass el a, projectAI oldalára:
PAI
és tölds le az official files menüből a pai instalert, és a kivánt légitársaság csomagját. Miután kicsomagoltad a zip-ből, az instaler progi val rakd be a játékba a légitársaságot. -
#903 Sziasztok!
Két kérdés az FS2004-ről.
Amikor berakok egy Sceneryt akkor van egy aminél nem rakja rá a játékban a texturákat. (nevesül az Old Traffort Stadion)
Ilyenkor mit lehet tenni?
Másik. Mondjuk akarok ferihegyre mesterséges AI forgalmat generálni. Azt hogyan kell importálni a játékba?
Plusz az AI gépeket, hogyan kell rábírni, hogy használja a játék? Mármint, hogy azok is repüljenek?
Amugy az AI forgalomnál, azt is meg lehet csinálni, hogy menetrend és légitársaságok pergéptipusok szerint menjenek a gépek mondjuk ferihegyen?
Előre is köszi a válaszokat!
Berczy
-
Zoli22 #902 Hát pasz, még megprobálom kalibrálni, de azért kösz! Pontosan miért is nem szeretjük a logitech yoj-okat? ezért? -
antijedi #901 próbáld meg leveni joy-t az egész gépről majd ujra feltenni -
antijedi #900 hmm akkor nemtom, nem lehet hoy joy calibrálásal van valami gond? -
Zoli22 #899 Nem nincs, mert egy helybe áll aztán balra idönként rángatozik, olyan mint ha sokszor egymás után megnyomnám a pedálokat, biztos hogy nem trim. -
antijedi #898 nincs eltrimmelve?