45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
antijedi #1057 ebből van a legkevesebb source :P nah midn1 megprobálom :) -
antijedi #1056 oks , énis onnét szedeketek épp, csk nem tom melyik verzio az de majd kiderül :) -
Nyiri #1055 PMDG 737/600/700/800/900
Van egy alap ami a 600/700 ez 70 mega
erre jon a 800/900 kiegeszito egyben a 600/700 update is ami 50 mega korul van
Es meg van egy Service Update ami 3 mega -
Nyiri #1054 emule -
antijedi #1053 mellesleg pmdg 737ből van vagy 3-4 verzio is :) ez msot melyik? -
antijedi #1052 amugy ilyeneket melyik filecserélőről horgáasztad? (már ha onnét van, bár gondolom onnét mert máshol nem nagyon népszerüek iylesmik :/) -
antijedi #1051 jó tudom tudom, ott mégis más gépek vanak, és én ezeket csak cesnakal meg hasonlokal probáltam, nem nagy gépekel :)
de pl ez hogy a menetirányra a gép hossztengelye bezár- fokot elég gáz :/ -
#1050 helcsivel szállt már le valaki? :D -
#1049 thx megnézem... -
Nyiri #1048 Itt is stall lehet siman. Ha keves a sebesseg akko leesel mint egy kodarab. DE!!! Azert nem tudsz dugozni nagy gepekkel, mert sokkal de sokkal nagyobb a szarnyfesztavolsag! Sokat szamit. Vagy pl polgari repeknel a fuggoleges vezersik a sebesseg novekedesevel folyamatosan csokkenti a vezersik kiterithetosegenek a szoget.
Kisgepekre visszaterve, tenyleg szarok az alap gepek, de en mar talalkoztam olyan kieggel ahol eleg durva dugohuzokat csinaltam tulhuzas eseten. Az FS-ben a gepek AIR file-je donti el a fizika-t, ezert minden gepnel mas. -
#1047 flight planning -
#1046 #41-et tudja valaki? -
antijedi #1045 az ilyen "apróságok" szvsz nagyban rontják a játékélményt... :/ -
antijedi #1044 iránygatás verzio . : ha átmész külső nézetbe, ugy állitod be a kamerát hogy pont a gép mögül nézzen egy idő után állandóan "elmászik" (kanyaroknál emg mégjobban) ez is elég zavaro, de ha már iylen rakhatak volna bele egy fix hátsó nézetet... -
#1043 én sajnos igen.szinte minden gépnél. -
antijedi #1042 nemtom de lockon vagy il2 (tudom tudom nem ugyan az a kategória meg a géepk kalibere is más de akkor is) szvsz sokkal reálisabb..., pl azokban valamit szerul csinálsz nagyon könyen átmész stallba, meg ott ha "sikban" problsz kanyarodni a hátsó vezérsikal rögtön el kezd dőlni valamere a gép, itt meg oylan lazán lehet egy rossz vezérsik beállitásnál "oldalazni" hogy az már röhely... van hogy a menetirányal a gép hossztengelye bezár vagy fokot is, valóságban iylet azé nehéz produkálni stall és egyebek nélkül... -
#1041 hol kell tervezni? -
#1040 hmmm ilyet nem tapasztaltam -
Nyiri #1039 Ahoz, hogy az FS gepi atc jol iranyitson tervezned kell egy utvonalat (flight plan). -
antijedi #1038 másik ami zavar engem fs-ben a "csodás" iránygatás
alapból pl ha ember ugy kezd hogy egyből felszállópálya végén van és csak motor be akkor ugy elvan tekerve a rudder vagy nem tom mi hogy rögtön kivág valamelyik irányba, ennek szvsz azért nem igy kéne mennie :) -
Nyiri #1037 Melyekhez kepest? :) Vannak pocsek kiegek is, de szerintem eleg jo a fizika.
Miben rossz az fs? Mire gondolsz? -
#1036 azt honnan tudom, melyik pályára és mikor szállhatok le? mondjuk DC3-mal
egyszer benyögnek valamit a rádión, hogy menjek balra vagy jobbra aztán szevasz, leszállok valahol, és jajgatnak, hogy nem kaptam engedélyt, pedig nem volt ilyen opció a rádión -
antijedi #1035 engem egyedül az zavar fs-ben hogy valami pocsék szerintem a fizikája, elgalábbis egyébb repszimek után nagyon szembeötlő nekem :( és ezen szvsz fizetős kiegek se nagyon segitenek...
mellesleg te ezeket filecserélőröl szedted? :) -
Nyiri #1034 Ha mar kiralyul meg az ILS akkor johet a visual app. Oke, hogy sokan forditva ajanljak, de kezdoknel eleg ezt is megcsinalni. -
Nyiri #1033 Ha elsore nem sikerul, akkor ne ess ketsegbe mert kozel sem konnyu. Arra figyeljetek ha 2D cockpittal reptek, akkor mindig a kepernyo kozepen van a gep kozvonala! Picit csaloka, mert az ember azt hinne hogy a cockpit szerint baloldalt ul. 3D-nel (virtual cockpit, S-betuvel lehet valtogatni) mar jo.
Amugy leszallasnal eloszor ajanlom az ILS-t ez a siklopalya/iranyt mutato radio.
Pl.: LHBP (ferihegy) 31R palya a szabvanyos leszallopalya (idojarasfuggo). Az iran 310° frekvencia 109.50Mhz
Beallitod az AP-n (autopilot) A COURSE-t 310-re a 109.50-t a NAV1 radiora es akkor az ND (Navigation Display-nel) megjelenik egy lila teglalap.
Akkor vagy kiraly helyzetben ha a rozsaszin teglalap kozepen van, ha balra van akkor jobbra vagy elcsuszva, ha jobbra akkor balra vagy. Ugyanezen a mutaton jobb oldalt megjelnik egy lila nyil (jobbra). Akkor vagy jo helyzetben magasag szerint ha ez kozepen van. Ha folotte van akkor tul alacsonyan vagy (ilyenkor nem kell felhuzni mint az allat, hanem szepen egyenesbe hozni es a mutato majd kozeljon). Ha alul van a mutato, akkor tul magasan vagy.
Ha vegig kovetet a muszert akkor szepen leszallsz :) (de ehhez eloszor szepen el kell talalni a palyaig :)
Fontos, ne a muszereket hajszold, hanem iranyitsd oket, ne kapkojd hanem megfontoltan repulj. 30 fokos dolesnel nem ajanlatos tobbet csinalni. :)
A kepen meg lathato hogy a palyatol balra van 4 lampa. 2 sarga 2 piros. Ez is a leszallasnal segit. Leginkabb a visual approachnal (de jo ellenorizni az ILS-t is). Ha 2 sarga es 2 pirost latsz akkor jo helyen vagy magassag szerint. Ha tobb a piros mint a sarga akkor alacsonyan vagy ha tobb a sarga mint a piros akkor meg magasan.
Sok sikert, ha kell meg segitseg szoljatok :) -
#1032 nagyon szépek?
és melyik fizetős oldalról lehet őket letölteni? -
#1031 köszi! -
Nyiri #1030 Ha mar kiralyul megy az FS sima gepeivel a rep akkor ajanlom a fizetos kiegek-t. Sokkal jobb fizikajuk van. Es "picit" tobb a kapcsolni valo :)
Ajanlom a PMDG 737-t En ezzel repek, a VA-nal:
Itt mar a motor beinditasa is gond lehet, de hosszutavon realisztikusabb az erzes :) Van hozza malev festes is, ha valakit vonz a honi legitarsasaggal valo repules elmenye.
Tegnap csinaltam meg az aranygep festeset is :)
-
#1029 hát nem :D
fél percet álltam ennél a mondatnál :D -
Nyiri #1028 " kozel nullara veszitek a sebesseget " = kozel nullara veszitek le a gazt :) Nem mindegy. -
Nyiri #1027 nagygepnel ritkan van visual approach. Inkabb a muszert nezzetek. Tudni kell leszallopalya magassagat es ahhoz viszonyitani. Az a szep leszallas, mikor a foldeteres pillanataban a vario mutati kozel nullanal van (100-150 fpm (feet per min).
Amikor leteszitek a gepet, az orrat maximum 5 fokra emeljetek mert atesik. 737-nel 30 fokos fekszarny es kb. 130 csomos a leszallasi sebesseg (normalis gepekenl (nem FS hanem a fizetos kiegek), a approach speed fugg a sulytol).
Amikor atlepitek a kifuto vonalat a kozel nullara veszitek a sebesseget es felhuzzatok az orrat szepen. ekkor ha minden tokeletes szepen lerakja a gepet.
Sok sikert. -
#1026 IL2 FB-ben szeretem a meghibásodásokat:D -
antijedi #1025 hát jah
amugy lehet van ilyen addon is (van kismillio addon hozzá) csak éppen gyk összes addon ami ér is valami fizetős és max filecserlőkröl lehet őket beszerezni... :/ -
#1024 hát igen, ez így túl "gyakorlós", jó lenne egy teljesen reális random meghibásodás -
antijedi #1023 de elvileg igy, bár szvsz elég béna az a rendszer mert igy tudod mikor fog galyra menni, bár én mgé enm probáltma ezt ki mert engem max ugy érdekelne hogy egész küldi ben random vannak a hibák és nem te állitod be hogy mikor mi miért :) -
#1022 failures asszem, de nekem nem műxik egyelőre (randomra állítom, 1 motor, 0 és 5 perc között, nem így kell?) -
#1021 thnx -
#1020 én is ezt mondom,levittem 0 gallonra-ra a benzint mégsem fogyott ki:(
azt hogy lehet hogy sz@rjon be? -
#1019 én meg mindig beállítom, hogy szarjon be az egyik motor, de mégsem, ez miért van? -
#1018 nyomd meg a W gombot