45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#734 Flying lessons -> kiválasztod a kívánt anyagot -> Fly This Lesson Now
A jobb felső sarokban. -
#733 és ez a Fly lesson now holvan? -
#732 Na akkor honnan szedhetek le terepeket meg egyéb cuccot (ne mondjátok, hogy nem tudjátok, mert láttam Budapestet meg a Malév gépet :P) -
#731 Van a Fly lesson now. Azt megnyomod és akkor a tanár elmagyarázza a dolgokat és néha rád bízza a gépet. -
#730 hol tucc leckét venni?
mert nálam csak szöveg van -
#729 Na, megvolt az első leckemennyiség. Tudok felszállni, leszállni, de honnan szedhetek le cuccokat hozzá (légitársaságok, területek, stb). -
#728 Bocsi tévedtem még repülni sem tudok :D
felszállok: ok
repülés: háát egyenesben tartani nem mindig általában röktön
auto pilot
fordulás, kanyarodás: pfff kizárt
leszállás: HAHAHAHAH LOL az teljesen kizárt még mellé sem tudok leszálni. csakugyhogy kamikaze a foldnek utána pattogás összes fék be és miután siklottam eggyet a földön meg áll de akkor is a pusztaságban valahol LOL! -
Prowler001 #727 asdf -
Nyiri #726 Akinek gondja lenne a traininggel (mivel angol), ITT magyarul nehany ertekes info -
antijedi #725 jah és annak akinek már jol megy javaslom tegyen néha be véletlenszerű meghibásodásokat, nagyon poénos lesz tőle a dolog :) -
antijedi #724 leszálni nekem meg ugy ment egyszerüen hogy a gép legyen full egyenesben a pálya elött, és mindent ugy ahogy elmagyarázza, de amikor leteszed akor kapd fel gép orrát, elsőre oylan érzés mitnha mindjárt átbukna de nem fog ha jol csinálod és szépen leül kétkerékre, persze ezt csak kis sebeségnél
a másik meg amit mond trainingben hogy van az a két világito izé a pálya melet aminek a szinei attol fugnek hogy milyenek hogy miylen magaságban/távolságban vagy az is sokat tud segiteni -
antijedi #723 *lényeg na :) -
antijedi #722 trainingben a léyneg! nem kell ide 200 oldal azok nagy részét amiket leirtál királyosul elmagyaráza a training , nekem tök érthetőnek tünt szvsz... -
Nyiri #721 Errol beszeltem a #717-ben :]
Felszallni konnyu :]
Vagy te megtervezed az utat es szepen GPS (bar az elegge lamer dolog) vagy navigacios adok segitsegevel elrepulsz becs fele. Majd utana megtervezheted a leszallopalya megkozeliteset vagy kered a tornyot hogy kezenfogva odavezessen (vegulis ez a dolga) :] Sok sikert. A leszellas pedig a flight trainingben van benne.
En eloszor is a kicsi 1-2 prop-s gepeket ajanlanam. -
#720 Na király gameletm veleme megint
Boeing 737-el nyomom és a felszálás és mennés már jól megy
csak hát leszálni még nem tudok.
elég égő
de a Budapesten felszállok akkor hol látom meg hogy merre van Bécs? vagy mit nézzek hogy oda jussak?
mert nekem már irt godollot, tokolt, de bécset nem.
-
#719 oops bocsika az előzőt én irtam csak rossz login
szóval
van ghz-s gép -
#718 van ghz-s gép... -
Nyiri #717 En is elhataroztam, hogy kiralyul megtanulok jatszani a gameval. Mar durvan 200 oldal tomeny dokumentaciot toltottem le. Semmi ertelmet nem lattam annak, hogy egybol kifutora rakom a gepet es felszallok. Most igy 150 oldal utan mar tudom mi az a vor, nbd, dme, speedbrake (bar ez sugarnal van csak), alt, flaps stb... Mar tul vagyok 3-4 belfoldi kisgep utazason, de a leszallasnal meg vannak problemaim :] -
#716 Sztem amire ö gondol az a papirrepülögép hajtogatás...
Elég sok idö mig belejössz sztem...ÉS legalább ghz-es gép kéne sztem... -
#715 ez simulator nem arcaderepuloshátulrolnézemahogyleszáll magátolarepulogépjáték
-
antijedi #714 lejjeb vanak irva minden féle oldalak azokon nézelődj, de szvsz amig nem megy jol kis repülövel ne eröltesd a sugárhajtásuakat :) -
#713 és azt meg tudod mondani honnan tudok concordot le tolteni hozzá? -
antijedi #712 3. elveilg el de nagyon ronda lesz szvsz, rendes játékélményhez joval jobb gép kell
2. én nem emléxem oylan autopilotára mint amire te gondolsz, (csak oylanal találkoztam aminél a be lehet állitani miylen magaságot és irányt tartson, de azt nem fogja neked megcsinálni hogy midnent ő csinál, szal pl leszálni neked kell midnenképp)
1. lehet, nézz utána a kamerakezelő gomboknál vagy hasonloknál hogy melyik gomb melyik nézet, de szvsz sokra nem mész vele mert külső nézetből szemre nehezebb repülni szvsz mintha vanak müszerek is, meg belülröl hangulatosabb is -
#711 Na meg van és qrva jó!
sajna concordot nem találtam benne.
de 3kérdésem lenne
1. lehet hátulnézetben menni? Mert én nem találtam.
2.a gps ben be lehet álitani hogy hova menjen utána auto pilot és én csak nézem?
3. egy 433mhz 256mb ram geeforce 2 mmx200 32mb
on elmegy? mert a weblap szerint csak az a baj hogy 433 és 450 kell. -
antijedi #710 annyi igaz belőle hogy nicns bene rendes törésmodell, tehát ha lezuhansz/nekimész valaminek kiirja hogy crash, de nem mutatja hogy tört össze a gép vagy aminek nekimentél, más realitásbeli csökkenés nincs (ráadásul van hozzá olyan mod ami még ezt is visszarakja...) -
antijedi #709 vannak oylanok is , meg hidak, stb... :P -
#708 Thx mindent!
holnap reggelre le jön és kiprobálom!
Iszonyuan várom! -
#707 és az ilyen közönséges (házak stb..) épületek?
mert itt a képen mutat mindenfélét lent. -
#706 1. biztos van hozza concord is, en mondjuk nem is kerestem azert nem talakoztam vele
2. annyira,hogy egy felhokarcolo 27. emeleten latod ahogy a titkarno kiveszi a kavet a mikrobol es meg tudod szamolni hany darab kockacukrot rak bele,csak ne felejts el fekezni az ablak elott ! -
#705 lehet concorde-al menni.... nagyobb felhokarcolom, jellegzetes épuletek benne vannak... eiffel torony, stb.... -
#704 már csak 2kérdésem van
1. lehet benne menni concordal
2. ha pl elkezdek zuhanni és közel megyek a földhöz
akkor mennyire lehet jól látni az épületeket? -
#703 annyi ideig fog tartani az ut mint a valosagban,a nagyvarosokra raismersz,de azt ne vard,hogy minden fuszal ott lesz ahol a valosagban is....
de ha muhold kepek alapjan van lemodellezve a vilag akkor eleg hasonlo lesz -
#702 igen
nem ertem ezt miert olyan nehez elkepzelni ?? -
#701 lehet menni benne concordal? -
#700 valami zur tenyleg volt vele,de azert fel lehetett rakni es mukodik.....
-
#699 mármint ha budapestről indulok -
#698 de az egész világot meg csinálták???
ha elinduluk amerika felé akkor egy idő után oda is érek vagy nem ennyire részletes? -
#697 hm, mi igaz abbol hogy ez már nem olyan realisztikus mint pl az MS FS 2000? mert hogy volt ez a terroros izé, meg hogy meg lehet tanulni vezetni ebbol, am iszerintem elég hulyeség, mert én pl hiába csináltam meg az alap kiképzést meg jogsit is kaptam, nem ulnék bele egy gépbe, foleg nem egy boeingba, bár ha már a levegoben van talán egy toronynak neki tudnám én is tolni :) -
#696 Milyen filenévre keressek rá? -
antijedi #695 jah csak éppen valamiért van hogy azt nem lehet felrakni fs2004re nemtom miért vagyis fellehet csak egy részét nem engedi.... :/