45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Zoli22 #897 Hello!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy mitöl van az hogy a függőleges vezérsik rángatozik minden gépnél bal irányba? Földön, levegöben egyaránt, és nem a szél miatt. -
Nyiri #896 -
Nyiri #895 Servinfo-t hasznalj:
http://www.avsim.com/hangar/utils/servinfo/
PS: A vatsimen nagyon eros szabalyok vannak, illik betartani oket. :) -
#894 Köszi Zoli !
Megoldottam már,a VATSIM-re tudtam csatlakozni.
A gáz az hogy nem találok magyarokat :( -
Zoli22 #893 Hello EPER!
hol akadtál el?
-
#892 Hali
Valaki tudna nekem segiteni?
Hogy lehet neten repkedni a flight simulatorban? -
antijedi #891 rajta van a cd-n... -
Stickee #890 Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Felraktam a gépre a játékot , de nem indul el. Azt mondták hogy valami crack kell hozzá. Tudtok nekem olyat küldeni? Vagy megmondanátok, hogy honnan tudok olyat letölteni? Előre is köszönöm. Sziasztok -
Zoli22 #889 CEO valamilyen kiegészités van hozzá nekem nincsmég meg de azért probáld ki hozzá hátha segit rajtad itt találod
http://www.nexus.hu/flight_simulator/ -
Nyiri #888 a PIC 767 az csak 2000/2002 kompatibilis -
Maya #887 Sziasztok!
Valakinek meg van a Wilco féle PIC B767-es?
...és működik, vagy esetleg sikerült megcsinálnia, hogy működjön FS2004 alatt??!!
Ugyanis nekem gondok vannak az EFIS panellal!!
Akinek sikerült, az kérem keressen meg!!
Köszi!
CEO
-
antijedi #886 megtettem :) -
Maya #885 Szia ANTIJEDI!
Kérlek keress meg priviben:
[email protected]
Köszi,
A többit inkább mailben, az a tuti!
Üdv,
CEO -
Nyiri #884 Malev :) -
antijedi #883 amugy nagyon pofás az odlalad, minyárt regizek is :) -
antijedi #882 ha már enyire profizmus vagy nem tudnál modnani 5letet hogy fizetős cuccokat fullban honnét lehet lekapni (kiegeket ugyértem...) tudom hogy warez az rossz meg minden de pls :) -
antijedi #881 végre egy "reklám" ami jókor jó helyre kerül, gratula érte, de komolyan! (sajnos szomorú hogy már egy ilyen jó reklámért is gratulálni kell amiatt mert sokan öszebarmolják csak a forumot ...)
amugy ez a vatsim mire is jó? sorry de fs onlány részébe még nem nagyon folytam bele :) -
Maya #880 Szia Zoli22!
Köszi, hogy elmagyaráztad, kedves tőled, de nekem is van VATSIM OD-m
Köszi szépen!
Nyiri!
Melyik VA-nál repülsz?
Üdv,
CEO
-
Nyiri #879 Amugy szerintem veled dumaltam vatsimen a multkor. En epp brusszelbe tartottam (vagy jottem, mar nemtom). -
Zoli22 #878 Hello! Szerintem nekem van ID mert különbe nemtudtam volna csatlakozni VATSIM-re De ha beregisztrálod magad akkor utána automatikusan, vagy nemépen automatikusan, elküldik az ID is meg a Pas. is emilben. -
Nyiri #877 Igen, igen. Amikor ezt irtam meg fogalmam sem volt a dologrol :) Mar 1.5 honapja en is pmdg-vel repulok. Tenyleg jo gep csak sokat eszik (hardware)
A vatsim id-m pedig kuldom privatba :) -
Maya #876 Bocsánat!
Egy kérdésem lenne!
Azt itt hozzászólók lés olvasok közt kinek van aktív VATSIM ID-ja???
Várom a válaszokat!
Üdvözlettel,
CEO -
Maya #875 Szia Nyiri és Mindenki!
Szeretnék egy hibát kijavítani, amit írtál a félreértések elkerülése végett.
Olyan, hogy PMDG B737-200 nem létezik!
Amit jelenleg kiadtak (http://precisionmanuals.com/), az a PMDG B737-600/700-as gép (B737NG), illetve a PMDG Beechcraft 1900D Express.
A PMDG B737-800/900-ast hamarosan, heteken belül adják majd ki, azután a nyár közepén kerül piacra a PMDG B747-400-as (Queen of the Skies).
Elnézést, csak ezeket azért írom, nehogy félreérts, de szinte minden, amit kiadtak FS2002-hez és FS2004-hez, mind meg van nekem.
Egyrészt innen a jól informáltság, másrészt használom a PMDG B737-600/700-ast.
Tudom javasolni, nagyon jó gép, különösen az FMC-je
Fullos, Overhead panellal, Pedestarral, Radio panellal, full komplett gép.
Ha valamire szükséged vagy szükségetek van, keressetek meg a [email protected] mail címemen.
Mindenkinek szívesen segítek, amely időmtől és energiámtól függ.
Üdvözlettel,
CEO -
Maya #874 Sziasztok!!
Ha nem haragszotok, invitálnálak benneteket a honlapomra!
http://www.europeanexpress-va.com
Mindenkit sok szeretettel várunk, akit érdekel a repülés (MS Flight Simulator 2002 és 2004)!
Magamról csak annyit, hogy közel 9 éve használom az FS-t, még anno az FS 5.0-val kezdtem repülési ismereteimet.
A mai napig odáig jutottam, hogy egy új Virtuális Légitársaságot alakítsak.
Nagyon kedves barátaimmal alakítottuk ezt a non-profit Projectet, s úgy tűnik nagy sikerrel indultunk el.
Jelenlegi vezetőségi tagokkal nagy tapasztalatokkal és szakmai ismeretekkel vágtunk neki a VA-nak.
Aki szeretne beregisztrálni, az a honlapon megteheti!
Ha esetleg a neten Virtuális útvonalakat szeretne repülni, menetrendünk alapján, vagy aki szeretné jobban megismerni a repülési elméleteket és azt gyakorlatban szeretné a szimulátoron gyakorolni, nálunk megteheti!
Tehát, minden kedves érdeklődőt szívesen látunk!
Üdvözlettel,
Hampel Gyula András
CEO of European Express VA -
Zoli22 #873 Kösz! -
K.András #872 FS Architect 2002, meg bármelyik más scenery designer program tudja kezelni,hogy mi ez meg miért ne kérdezd... -
Nyiri #871 API ? -
Zoli22 #870 Sziasztok! Az API fájlokat hogy lehet fs-be berakni
És DC++-on hol szoktatok lenni melyik "szobába" -
#869 én repülnék.. :)
milyen filenéven futnak a bin-jei :)
értelmes vok mi ?:))
-
Nyiri #868 Mar nem repultok ? :] -
#867 Köszi az infót, repülők oda is:) -
#866 Ha bejönne ...
Kik azok a szakmabeliek?
-
ToMy_ #865 Amugy meg nezzetek at ide nagysagrendekkel jobban mukodo repszimes forum, szakmabeliekkel. -
ToMy_ #864 Reptervet meg az FSNav-val lehet kesziteni. Letoltheto a Flightsim.com-rol, igaz hogy regisztralni kell penzert, de cserebe jol beepul az FS-be, es franko komplex utiterveket tudsz vele csinalni. Ingyen hasznalhato parszor. (kb. 30 alkalom asszem) -
ToMy_ #863 Tankolni a reptereken az üzemanyagkút mellé állva lehet. Nagyvasaknál nemtom műxik-e, de a Beechcracft gépeknél tutira. -
Nyiri #862 Te Vertical Speed Indicatorra gondoltal?
Az alap gepeken nincs ilyen az AP-n belul -
Nyiri #860 Automata magassagvisszaszamlalo? -
#858 Valaki tudja hogy lehet hosszabb utitervet készíteni?
Pl: Bp-Tokio, közben itt-ott megtankolni stb.
Apropó, hogy a fenében tankolnak meg?
Még sehol nem adtak naftát, talán kutat kell keresni? -
antijedi #857 jo énis találok néha jo cuccokat de az igazán királyos dolgok mind fizetősek és dc-n nem nagyon találni... -
Nyiri #856 Mar van egy ket cuccom, de nekem panel edit kellene :]
Olyan szar, hogy nehany panelen nincs Fuel FLow es Battery kapcsolo igy keykodot kell nyomogatni, hogy raadjam az erot :(