45215
  • Zoli22
    Hello!
    Valaki megtudná nekem mondani, hogy mitöl van az hogy a függőleges vezérsik rángatozik minden gépnél bal irányba? Földön, levegöben egyaránt, és nem a szél miatt.
  • Nyiri
  • Nyiri
    Servinfo-t hasznalj:

http://www.avsim.com/hangar/utils/servinfo/

PS: A vatsimen nagyon eros szabalyok vannak, illik betartani oket. :)
  • Eper
    Köszi Zoli !
    Megoldottam már,a VATSIM-re tudtam csatlakozni.
    A gáz az hogy nem találok magyarokat :(
  • Zoli22
    Hello EPER!
    hol akadtál el?
  • Eper
    Hali
    Valaki tudna nekem segiteni?
    Hogy lehet neten repkedni a flight simulatorban?
  • antijedi
    rajta van a cd-n...
  • Stickee
    Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Felraktam a gépre a játékot , de nem indul el. Azt mondták hogy valami crack kell hozzá. Tudtok nekem olyat küldeni? Vagy megmondanátok, hogy honnan tudok olyat letölteni? Előre is köszönöm. Sziasztok
  • Zoli22
    CEO valamilyen kiegészités van hozzá nekem nincsmég meg de azért probáld ki hozzá hátha segit rajtad itt találod
    http://www.nexus.hu/flight_simulator/
  • Nyiri
    a PIC 767 az csak 2000/2002 kompatibilis
  • Maya
    Sziasztok!

Valakinek meg van a Wilco féle PIC B767-es?
    ...és működik, vagy esetleg sikerült megcsinálnia, hogy működjön FS2004 alatt??!!
    Ugyanis nekem gondok vannak az EFIS panellal!!
    Akinek sikerült, az kérem keressen meg!!
    Köszi!

CEO

• antijedi
    megtettem :)
  • Maya
    Szia ANTIJEDI!

Kérlek keress meg priviben:
    [email protected]
    Köszi,

A többit inkább mailben, az a tuti!
    Üdv,
    CEO
  • Nyiri
    Malev :)
  • antijedi
    amugy nagyon pofás az odlalad, minyárt regizek is :)
  • antijedi
    ha már enyire profizmus vagy nem tudnál modnani 5letet hogy fizetős cuccokat fullban honnét lehet lekapni (kiegeket ugyértem...) tudom hogy warez az rossz meg minden de pls :)
  • antijedi
    végre egy "reklám" ami jókor jó helyre kerül, gratula érte, de komolyan! (sajnos szomorú hogy már egy ilyen jó reklámért is gratulálni kell amiatt mert sokan öszebarmolják csak a forumot ...)
    amugy ez a vatsim mire is jó? sorry de fs onlány részébe még nem nagyon folytam bele :)
  • Maya
    Szia Zoli22!

Köszi, hogy elmagyaráztad, kedves tőled, de nekem is van VATSIM OD-m
    Köszi szépen!

Nyiri!
    Melyik VA-nál repülsz?

Üdv,
    CEO
  • Nyiri
    Amugy szerintem veled dumaltam vatsimen a multkor. En epp brusszelbe tartottam (vagy jottem, mar nemtom).
  • Zoli22
    Hello! Szerintem nekem van ID mert különbe nemtudtam volna csatlakozni VATSIM-re De ha beregisztrálod magad akkor utána automatikusan, vagy nemépen automatikusan, elküldik az ID is meg a Pas. is emilben.
  • Nyiri
    Igen, igen. Amikor ezt irtam meg fogalmam sem volt a dologrol :) Mar 1.5 honapja en is pmdg-vel repulok. Tenyleg jo gep csak sokat eszik (hardware)

A vatsim id-m pedig kuldom privatba :)
  • Maya
    Bocsánat!

Egy kérdésem lenne!
    Azt itt hozzászólók lés olvasok közt kinek van aktív VATSIM ID-ja???

Várom a válaszokat!
    Üdvözlettel,
    CEO
  • Maya
    Szia Nyiri és Mindenki!

Szeretnék egy hibát kijavítani, amit írtál a félreértések elkerülése végett.
    Olyan, hogy PMDG B737-200 nem létezik!
    Amit jelenleg kiadtak (http://precisionmanuals.com/), az a PMDG B737-600/700-as gép (B737NG), illetve a PMDG Beechcraft 1900D Express.
    A PMDG B737-800/900-ast hamarosan, heteken belül adják majd ki, azután a nyár közepén kerül piacra a PMDG B747-400-as (Queen of the Skies).
    Elnézést, csak ezeket azért írom, nehogy félreérts, de szinte minden, amit kiadtak FS2002-hez és FS2004-hez, mind meg van nekem.
    Egyrészt innen a jól informáltság, másrészt használom a PMDG B737-600/700-ast.
    Tudom javasolni, nagyon jó gép, különösen az FMC-je
    Fullos, Overhead panellal, Pedestarral, Radio panellal, full komplett gép.
    Ha valamire szükséged vagy szükségetek van, keressetek meg a [email protected] mail címemen.
    Mindenkinek szívesen segítek, amely időmtől és energiámtól függ.
    Üdvözlettel,
    CEO
  • Maya
    Sziasztok!!

Ha nem haragszotok, invitálnálak benneteket a honlapomra!
    http://www.europeanexpress-va.com
    Mindenkit sok szeretettel várunk, akit érdekel a repülés (MS Flight Simulator 2002 és 2004)!

Magamról csak annyit, hogy közel 9 éve használom az FS-t, még anno az FS 5.0-val kezdtem repülési ismereteimet.
    A mai napig odáig jutottam, hogy egy új Virtuális Légitársaságot alakítsak.
    Nagyon kedves barátaimmal alakítottuk ezt a non-profit Projectet, s úgy tűnik nagy sikerrel indultunk el.
    Jelenlegi vezetőségi tagokkal nagy tapasztalatokkal és szakmai ismeretekkel vágtunk neki a VA-nak.

Aki szeretne beregisztrálni, az a honlapon megteheti!
    Ha esetleg a neten Virtuális útvonalakat szeretne repülni, menetrendünk alapján, vagy aki szeretné jobban megismerni a repülési elméleteket és azt gyakorlatban szeretné a szimulátoron gyakorolni, nálunk megteheti!
    Tehát, minden kedves érdeklődőt szívesen látunk!
    Üdvözlettel,
    Hampel Gyula András
    CEO of European Express VA
  • Zoli22
    Kösz!
  • K.András
    FS Architect 2002, meg bármelyik más scenery designer program tudja kezelni,hogy mi ez meg miért ne kérdezd...
  • Nyiri
    API ?
  • Zoli22
    Sziasztok! Az API fájlokat hogy lehet fs-be berakni
    És DC++-on hol szoktatok lenni melyik "szobába"
  • hen-tes
    én repülnék.. :)
    milyen filenéven futnak a bin-jei :)
    értelmes vok mi ?:))
  • Nyiri
    Mar nem repultok ? :]
  • Endre
    Köszi az infót, repülők oda is:)
  • PREMIERE1
    Ha bejönne ...

Kik azok a szakmabeliek?

• ToMy_
    Amugy meg nezzetek at ide nagysagrendekkel jobban mukodo repszimes forum, szakmabeliekkel.
  • ToMy_
    Reptervet meg az FSNav-val lehet kesziteni. Letoltheto a Flightsim.com-rol, igaz hogy regisztralni kell penzert, de cserebe jol beepul az FS-be, es franko komplex utiterveket tudsz vele csinalni. Ingyen hasznalhato parszor. (kb. 30 alkalom asszem)
  • ToMy_
    Tankolni a reptereken az üzemanyagkút mellé állva lehet. Nagyvasaknál nemtom műxik-e, de a Beechcracft gépeknél tutira.
  • Nyiri
    Te Vertical Speed Indicatorra gondoltal?
    Az alap gepeken nincs ilyen az AP-n belul
  • Nyiri
    Automata magassagvisszaszamlalo?
  • Endre
    Valaki tudja hogy lehet hosszabb utitervet készíteni?
    Pl: Bp-Tokio, közben itt-ott megtankolni stb.
    Apropó, hogy a fenében tankolnak meg?
    Még sehol nem adtak naftát, talán kutat kell keresni?
  • antijedi
    jo énis találok néha jo cuccokat de az igazán királyos dolgok mind fizetősek és dc-n nem nagyon találni...
  • Nyiri
    Mar van egy ket cuccom, de nekem panel edit kellene :]
    Olyan szar, hogy nehany panelen nincs Fuel FLow es Battery kapcsolo igy keykodot kell nyomogatni, hogy raadjam az erot :(