45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#1017 meg mikor én kreálok küldetést nem fogy a benzin.miért? -
#1016 értem.mikor magason ,nyugottan repülök akkor szoktam külsőben nézni ;)
csak az a baj hogy a pilótafülkéből alig lehet kilátni :( -
#1015 külső nézetben nyomod? ugye nem?
leszállásnál be szoktam nyomni a CTRL-Q kis ablakot, az elég külsőnek, közben ugyanúgy látom, mit csinálok -
#1014 nekem az nem nagy gond,de bill-el eltalálni leszálláskor a pályát,azt már nehéz.őszintén szólva még semmivel nem bírtam leszállni -
#1013 Virtual Cockpitben ?az micsoda?
hogy kell 2 d be váltani?
,mert boeing-al nem jó külső nézetben mert blefojik a kamerába a gép:( -
Nyiri #1012 Erdemes venni, Virtual Cockpitben kisgeppel valami isten a VFR repules :)
Nagygeppel en mindig 2D-ben nyomom, mert IFR-nel fontos a muszer. -
#1011 737 összejött, nekem azzal a felszállás nagyobb rejtély :D -
#1010 akkor ténleg veszek joy-t.így élvezhetetlen a játék:(
boeing-al landoltatok már sikeresen?(rendesen kifutópályán) -
antijedi #1009 használtan már 800ért is lehet kapni -
#1008 szvsz ne szenvedj vele, 3 rugó egy alap joy, és az is bőven jó (ha nem gagyi) -
antijedi #1007 az hogy billel nehéz gyk minden szimulátorra igaz... :) -
#1006 nagyon nehéz játék.legalábbis billentyűzettel.felszállás,levegőben maradás nagyjábol OK,de leszálllás.....még a kifutópálya közelébe sem bírom letenni a gépeket.össze vissza húznak,és billenyűzettel nagyon nehéz.joyyal biztos jobb. -
Nyiri #1005 Logitech SUX... Itt szidom a retkes mocskos fosszar 4 honapos joyomat. :( Nem is volt olcso es mar kontakthibas.
Nem is lehet kalibralni, automatan csinalja esa rudder jobbra nem ter ki maximalisan. A legjobb mikor vatsimen repek es a landnal derul ki :(
Viszem is vissza es Saitek-t veszek helyette. -
neuro #1004 nekem teljesen jól megy az IL2 és az FS is. MS Sidewinder2-es joyal. -
#1003 Cimborámnak minden géppel túlérzékeny a joy, akkor lehet, hogy más gond van. -
#1002 de, Wingman Attack II
akkor is érdekes, hogy csak kisgépeknél szar.... -
#1001 Véletlenül nem Logitech joy-od van?
Mert haverom is ezzel szenved, hiábba húzta le a sensitivi csuszkákat, nekem Saitek-kal jól müxik. -
#1000 ha már itt tartunk, nekem is van irányítási problémám
nagyobb gépeknél minden ok, a DC-3 meg egyenesen istenien repülhető, de kis gépeknél a vertikális mozdulatokra iszonyat érzékenyen reagál (kicsit hátrahúzom és hirtelen már csak az eget látom)
mivel a Sturmovikban nincs ilyen gond, valszeg az FS2004-ben van a "hiba", nem ismerős valakinek? -
#999 háát,sajnos azok sem tökéletesek
joyal biztos sokkal jobban tudod korrigálni,élvezehetőbb.
igaz,tegnap játszottam vele először és rögtön egy Boeing-al keztem :D -
neuro #998 A nagyobb gépek elég lomhán reagálnak a kormánymozdulatokra. Próbáld a Cessnákat vagy az Extrát. -
#997 köszi szépen! -
#996 1. num lock on, és a numpad számaival -
#995 lenne egy-két kezdő kérdésem:
1.külső nézetben (alapban S betű)hogy lehet fordítani a kamerát?mert csak oldalról mutatja a gépet.
2.én billentyűzettel játszom.miért van az,hogy pl. megnyomom a fordulás gombot,de csaak 2-3 másodperc után fordul?(minden mozgással így van).
köszi. -
#994 nekem a Kozma Budapest 2003 scenery van meg,ami ha jol tudom nem ehez a reszhez keszult de nalam mukodik vele...
szerintem neked is ez volt meg
uzenem azoknak akik ram priviztek,hogy dc rol szedtem,ott erdemes keresgelni,de en mostanaban nem tudik dc-zni a router miatt -
ZOLEE22 #993 Bocsesz! De hamár ennyire a legális dolgoknál tarunk akkor közbe vágnék egy kisebb kéréssel, igfly tu-154-hez keresek updatekat és textura csomagokat ha valakinek megvolna! akkor PLZ HELP!!! -
#992 :D
ja oks ;) -
#991 nem én nem vagyok a DC társadalom tagja :D -
#990 tudnám ha jó lenne:)
te sem bírod megosztani a 3.cd-t? -
#989 na próbálgatom
hang bug van valakinél? nálam pause vagy map után néha az összes hang frekvenciája eltolódik
vagy minden kurva mély lesz (rádió, motorhang) vagy sugárhajtású hangja lesz a DC-3-nak, és Mickey Mouse beszél a toronyból..... -
#988 meg tudná nekem osztani valaki a 3. cd-t?(dc-n)
thx. -
antijedi #987 pl, vagy egy bőrszijal odakötöd magad a kormányhoz, bár nem, abbol adódhatnak még gondok :DDDD -
#986 ja, vagy egy láncon előre húzod magad :DDD -
antijedi #985 viszel magadal egy fadarabot és kitámasztod magad :PPPP -
#984 felszállásnál nem nagyon ágaskodsz :) -
antijedi #983 meg valóságban lehet "ágaskodni" a pilotaülésben -
antijedi #982 tényleg akkor most van itt valakinek működő bp addonja, mert nekem anno volt régebben egy de az valami miatt szarakodott 2k4es fs-el bár állitolag mennie kellet volna -
#981 tudom, valóságban sem, de ott lazán kilátsz oldalra -
#980 igen, engem is picsamód zavar, hogy felszállásnál semmit nem látni a műszerfaltól -
neuro #979 3d-s cockpittal viszon jobb a kilátás
én szinte mindig azzal repülök -
#978 :((
mert te simán fel tudtad tenni?