45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
antijedi #774 na meg a letölthető cuccok itt legalább ingyenesek ;P -
antijedi #773 :)))
mongyuk ha embe rigazán "beleélősen" (de teccik eza kifejezés ;PPP) akar repülni érdemes követni az oldalon leirtakat max nem kötöten csinálja nem jelenti le meg iylesmi, ráadásul az oktatóanayaguk elég jo szvsz annak aki nem tud angolul esetleg -
Nyiri #772 En sem ernek ra :] -
antijedi #771 amugy ettől függetlenül tényleg jo 5let, ha elnne rá enyi időm énis kiprobálnám :) -
antijedi #770 jah, pl egy bp-NYC uthoz sok sikert kivánok neked és a munkáltatódnak aki enyire rengeteg sok szabadidőt hagy neked ;PPPP -
Nyiri #769 Ha mar eleg jol megy, jelentkezhetsz a Malev Virtualis legitarsasagahoz :] Ott a malev ervenyben levo menetrendjet repulik le a pilotak :] Online. Valos ATC-kkel :] Szerintem kurva jo lehet :)
-
#768 Az ilyen pillanatokért volt érdemes felrakni a programot:
-
Nyiri #767 Flying Lesson-nal tobb csoportra vannak osztva gyakorlasok es a vizsgak (Private Pilot, Instrument Pilot, Commerical Pilot, stb....) Mindegyik csoport vegen van a vizsga, kozben pedig a vizsgara felkeszito oktatoanyagok. Ha rakattintasz valamelyik oktato anyagra akkor az aljan jobb oldalt megtalalod a Fly this lesson linket.
A vizsgaknal, pedig a Fly this checkdrive...
Sok sikert. -
Air #766 Pontosan hol erhetok el ezek a vizsgak?? Mert en csak a videokat es a szoveges leirasokat (flying lessons?) talaltam meg. -
antijedi #765 jah ugy van hogy első az csak repülés aztán majd késöbb lesz még ami a sugárhajtásu repcsiket magyaráza el az össze többi meg navigácio, szal ha nem akarsz iylen "beleélősen" vagy rossz látási viszonyok mellet repülni akkor a navigácio nem oylan lényeges -
Nyiri #764 Az elso vizgan ha jol emlekszem annyi van, hogy felszallsz, majd teszel elfordulsz balra, mesz nehany nm-t majd ujra balra es leszallsz :] Egy olyan palyara, ahol nincs semmi navigacios ado :]
Az instrument pilotnal meg mar csak a muszerekre hagyatkozhatsz, mert volt olyan, hogy mikor mar majdnem erte a foldet a kerek akkor lattam meg a palyat :)
Szerintem nem kihivas tiszta idoben repulgetni :] -
#763 Aham. Okés, akkor asszem mégiscsak nekiállok majd holnap. :-) -
Nyiri #762 Szerintem erdemes vegigvinni az osszes lecket :] Nem csak annyibol all a dolog, hogy felszallsz majd teszel egy kort es leszallsz :]
2-3 vizsgan mar vannak eleg kemeny feladatok :] Szerintem vidd vegig. (ezekben tanulod meg az ils, vor, stb.. navigaciot ertelmesen hasznalni).
4-5 vizsga meg alap, hogy kotelezo megcsinalni, ha ertelmesen akarsz egy sugarhajtasuval ugykodni :] -
#761 Egyáltalán végigvite valaki az összes leckét? Én nekem bőven elég volt az első kurzus, onnan minden ment mint a karikacsapás (jó, azért még boeinget nem vezetek valami nagy hozzáértéssel, de azért az is megyeket valahogy). -
antijedi #760 el a pontig 5k-n azt fügölegesen le 3kra azt tovább ugy :) -
Nyiri #759 4. vizsgan szopos kocsog a vizsgaztato! :]
ki kellett nyomtatnom a repules menetet, mert olyan hosszu hogy nem tudom megjegyezni :] Latotavolsag semmi (olyan kod), kovetem az utasitasokat. 5nm-re vagyok egy ponttol ami folott 3000 feetre kell elmennem, ez oke, de 5000 feeten vagyok :] Szepen sulyedek erre ramordit, hogy 5000 :]
De ha nem 3000 labon megyek el felette, akkor meg azert buktat meg :] Mit akar ez? zuhanjak ? :) -
antijedi #758 tapasztalatom szerint nincs, mivel a legtöbbi iylesmi fizetős szal free modon max dc++-on találod meg sajna... :(
(de ha találsz esetleg iylet mégis feltétlen szolj!!!:) ) -
#757 Most állok úgy, hogy mindenhol szétnéztem (még egy 100-as FSweb toplistát is találtam), desehol nem találtam rendes budapest sceneryt, vagy ha igen, akkor az install holmi serial kódokat követel rajtam. Szóval nincs valami rendes, jól áttekinthető és jól felszerelt oldal, ahol a világ mindn tájáról szedhetek le sceneryket és légitársaságokat (esetleg repülőket). -
Nyiri #756 En amikor meg csak probalgattam a gamet, a cessnaval alltam a kifuto vegen erre egy jet leszallt elem :] -
antijedi #755 nekem a legnagyobb "élményem" talán az votl amikor egyszer a kifuton leszálásnál szembejött egy repcsi :P -
Nyiri #754 ha realims nem easy-n van, akkor nem biztos :)
en egyszer leszallas utan vettem esre hogy pitch trim fel van huzva, pattogott a gep :] -
#753 Na, végre sikerült először olyan repülést csinálnom, ahol szabályos felszálás a texarkanai reptérről, zökkenőmentes repülés Texarkana fölöt, majd (nem éppen tökéletes, sőt kimondottan ronda) leszállás ugyanott (bár a gép egyben volt :D). -
antijedi #752 jah ezt mondom énis, itt nem oylan a tutorial mint alegtöbb gameban hogy felejtős, ez normálisan szájbarágosan elmagyaráza és miután az ember át tudot meni a vizsgán már tényleg gyerekjáték az egész -
Nyiri #751 pillel=biller :[ -
Nyiri #750 ISI=ISL :] Edit gomb :( -
Nyiri #749 Csa!
Megcsinaltam a private pilot vizsgat :) Nem vot konnyu, felszallni oke, 10 fokos szogben, de utana forgolodni kellett ugy hogy a magassag ne csokkenjen es a sebesseg is maradjon 100 csomo. Utana kert egy 45fokos dolessel egy 360-t ugyanazokkal a kriteriumokkal. Nehanyszor megbuktam :] Ha 100 labot csokkent vagy nott a magassag vagy nem 45 fokos volt a doles vagy +/-10 csomos sebesseg valtozas volt egybol megbuktatott :[ De meglett. Azert is volt nehez szamomra, mert egy 93-s gyartasu osregi joyyal nyomtam + pillel a gazadagolast :] Miutan meglettek a fordulok, kert egy VFR leszallast egy ISl nelkuli palyara. Ezek utan az mar gyerekjatek volt :)
Szerintem is csinalja vegig mindenki a leckeket es a vizsgakat, hihetetlen elmeny ha sikerul + utana mar ertelmesen tudsz jatszani :] -
#748 :D -
antijedi #747 Boldog Szülinapot kivánok neked énis amugy! ;P -
#746 -
#745 Boldog szüli napot!!! -
#744 Persze megértelek. Csak én nem találtam. :D -
antijedi #743 amugy azért vald be te se szereted ha valamit sokszor kell beirogatni (kotor topic?) szal megérthetnél :) -
antijedi #742 nehéz lett volna visszaolvasni ? ;PPP -
#741 Kösz.
(nehéz volt?) -
antijedi #740 segitek: 616 környékén pl :P -
#739 Én nem találtam de mégegyszer megnézem. -
#738 megan=megvan
-
#737 ok thx megan -
antijedi #736 olvass lentebb, ott irtak pár odlalt ;P -
antijedi #735 baloldali menuben