45215
  • Stevemc
    K.András - Fatal eltüntetek, olyan jókat szoktatok írni. Egyedül érzem magam :-(
  • Stevemc
    Itt négy napja senki nem járt? Nem repül senki a Flight simulatorral?
  • V-Storm
    Hi All!
    nem tud valaki valami jó navigator rendszert de nem a Filght Manager?
  • pacman
    Az Active Camera 2004 kiegészítőben van ilyen lehetőség, de sajnos ez egy limites program. http://www.anticyclone.be/active.html .
  • pacman
    Képeket játékokból vagy filmekből én a Hypersnap-DX programmal szoktam elmenteni támogatja a directx és glide -ot is. Az avi, wmv varíáció engem is érdekelne. Most kezdtem el a navigációt tanulgatni az Fs2004 -ben, találtam egy nagyon jó kis leírást: http://ruczi.tripod.com/,ami után még mindig sokminden Kínaul van,valószínű hogy nem a leírásban van a probléma, és szerintem nagy segítséget nyújtana néhány film a játékból,bár nem tudom hogy ez az .sfr saját formátuma alkalmas-e erre a célra.
    Gondolom néhány teljes útvonal leírás nagyon sokat segítene.Én az Fs 2002-vel kezdtem aztán itt a 2004 ami gyönyörűre sikeredett,de ahhoz túl komoly program hogy az ember csak nézelődjön benne, ezért is szántam rá magam hogy megtanulom a navigációt, és ez úton szeretnék kérni bármilyen segítséget de csak magyarul. Külföldi oldalakat találtam már de azokból egy kukkot nem értek.
  • sanzik
    nem vagom annyira a temat,de aszem a fraps nevu progival tudsz ilyet csinalni
  • Stevemc
    Sziasztok !
    Lehet avi-ban wmv-ben vagy jpg-ben elmenteni a repülésemet és ha igen akkor hogyan ? Mert fsr kiterjesztésben elmenti de azt nem lehet lejátszani más gépen.
  • Stevemc
    Mikor kell a PROPELLER CONTROL és a MIXTURE karokon állítani,mert én még nem nyúltam hozzá repülés közben soha.
  • Hacker
    Lesd a gépet külső nézetben, és akkor nem látod a műszerfalat
  • Stevemc
    SEGITSETEK !! Vettem egy geforce fx5600-as kártyát azóta a műszerfal helyén egy nagy fekete
    négyzet van, elötte geforce mx440-es volt azzal gyönyörűen ment. Megőrülök :(
  • oneal1
    nekem a bp 2003 kéne!:)
  • Ren
    En is leszedtem, de sajnos nem javit semmi lenyeges dolgot (AI, ADF), azt majd csak kesobb :(
  • Stevemc
    Budapest2003-hoz új Patch: http://web.axelero.hu/andkozma/budapest2003/default.htm
  • matya007
    topik up
  • Stevemc
    Rendes vagy kösz! De az icq sajnos nem jó nekem.MÉGEGYSZER KÖSZ :(
  • sanzik
    en megosztom ha kell,keress meg icq-n...
  • K.András
    Sorry, az nekem tul nagy macera.Egyszer eljátszottam egy srácal valami hasonlot ,no akkor én megfogadtam soha többé!
  • K.András
    Talán nem egy boingel kéne kezdeni :)
  • Ruffi
    Hi nem rég raktam föl játékot sokat nme mentem vele és s747-esel mentem kennedyröl bostonba és ahhoz képest hogy amatör vagyok jol megoldottam helyzetet csak leszállni nem tudtam hogy kell leszállni ja és az mért van hogy levegöben sosem gyorsul föl 800 km/h-ra?
  • Stevemc
    Pár hete fenn volt a DC-n a Budapest2003. Tudom hogy lerágott csont már de akkor leszettem 50 megát belőle és azóta eltünt.Nem lesz valaki fenn a DC-n akinek meg van esetleg ?
  • Stevemc
    Sajnos csak demo az Active Camera 2004
  • oneal1
    ird ki cd-re és postázd lécci:)))
  • K.András
    Az nem számit!Elöbb utobb megjelenik dc-n valamelyik ember jovoltábol,én minden fizetös addont onnan szedtem hozzá és már több gigám van...
  • Stevemc
    Az Active Camera 2004 fent van a www.avsim.com-on ! Egyébként mindenki szabin van, hogy ilyen csendes a topic ?
  • Stevemc
    Tudom, sajnos én is csak nézelődtem.
  • sanzik
    ez tenyleg szep,de ha jol latom fizetos...
  • Stevemc
    www.megascenery.com nézzétek meg nagyon szép!
  • K.András
    51 ezer láb az utazomagassága asszem...
  • [NST]Cifu
    Khm... A Bombardier-nek mennyi a max. rep. magassága? :)
  • Ruffi
    az mér van hogy felmentem 40000 lábra egy repcsivel bombaerdien vagy mivel és ott nem gyorsult be csak 300-ra??? pedig full throlttle rajt volt
  • cenobite
    No és mégegy:

http://www.simviation.com/

Itt is nagyon jó a downloads szekció!
  • cenobite
    Egy cím, ha még nem volt:

www.fsdome.com

Itt is van sokminden és jól jönnek a cuccok.
  • cenobite
    Végre megszereztem a progit! Nagyon tetszik, bár még csak a tanuló repüléseket csinálom+néha belekukkantok élesben is. Addiktív, ma megyek joy-t venni. :)
    Töltöttem le néhány kiegészítő file-t, amik a 2000-es illetve 2002-es verzióhoz készültek. Ezek jók a 2004-hez is? Előre is köszi a választ!
  • Ren
    K.Andras: ha kicsit is megnezned jobban, akkor latnad, hogy az FS2004-ben nincs "eurswafd.bgl" file, amiben az afd adatok tarolodnak es ezert nem istudja a Budapest 2003 scenerybol importalni ezek a file-okat. Valahol le is irtak, hogy megvaltoztattak az afd file-ok formatumat es nem kompatibilis az elozo verzioval. De ha nekem nem hiszel, akkor had idezzek:

"Posted: Tue Jul 15, 2003 10:17 am Post subject: Re: Budapest Scenery és az FS2004

--------------------------------------------------------------------------------

TamásD wrote:
    Előreláthatólag a scenery mennyire kompatibilis az FS2004-rel?

Hi,

Leszámitva a forgalmat és az afd-fájlokat, teljes mértékben.
    Mindazonáltal lesznek apróbb módosítások és egy patch az FS2öö4-hez.

regards
    Andras "

Aki valaszolt az a BP2003 scenery fejlesztoje, o mar csak tudja...
  • oneal1
    kurvalassan jönke a cuccok:((
    mivel lehetne ghyorsaban szedni???
  • oneal1
    www.fsplanet.com
    innen hogy lehet gyorsan tölteni??
  • antijedi
    figy van egy progi ugye? azt elinditod (adf vagy valami hasonlo neve van) na most az elkezdene valamit instalálni (ahogy elnéztem mellete lévő txt fileokbol vagy hogy) de mindegyiknél kiirja hogy hiba és valami ismeretlen filera hivatkozik 8tényleg nem találtam olyat)
    szal inétől kezdve meg vagyok lőve...
  • K.András
    ???
    Kezdem nem érteni.Nem azt kéne berakni, persze hogy hiányzik...
  • antijedi
    kézzel telepitem..., de kiirja hogy valami hiányzik vagy valami iylesmi amire a reptérfileok hivatkopznak...
  • oneal1
    www.fsplanet.com
    innen hogy lehet gyorsan tölteni??