45215
  • Hmuda
    Hm passz. Majd megint szedd át tőlem a 3.cd-t ha hazaértem, pár óra alatt megvan. Ha úgy se műxik, akkor nálad lesz a hiba. :-(
  • PLackó
    nem sikerült,megint ugyan az a baj :(
  • FREAK
    épp most tettem le egy kisgépet két pálma közé Hawaii-on :D a leszállással nincs gond, anno hetekig csak ezt gyakoroltam Sturmovikban, és főleg a nagy gépeket szeretem letenni, a kicsi nem kihívás

• Hmuda
    Az tényleg irtó fontos, hogy rendesen tudj repülni, mert csak úgy vaktában elég nehézkesen menne pl a leszállás.
  • FREAK
    ja értem, thx

na majd kijárom a sulit :)
  • Hmuda
    A nézetválasztó gombbal lehet váltogatni a kameraállások között és a második az a 3D-s cockpit, bár a 2D-s sokkal jobban használható. Hameg már betrimelted azt, hogy a gép szinten maradjon, akkor meg úgyis a külső nézet a nyerő. :-)
  • FREAK
    felraktam, kipróbáltam, király

a 3D cockpit csak marketing duma vagy én nem jöttem rá, hogy lehet elővarázsolni?
  • Hmuda
    Szivesen. :-)
  • Hmuda
    Ha vki akarta még tölteni rólam a gamét, annak üzenem, hogy bocsi, de már egy teljes napja fel van lőve a gép, szóval most lekapcsolom, mert nem árt ha pihen kicsit és amúgyis gólyatábor. :-)
  • PLackó
    értem.kösz.most felszabadítottam 7 gigát,remélem jó lesz:)
    és tényleg köszi hogy letölthettem!!!
  • Hmuda
    Plusz azt is figyelembe kell venni, hogy mennyit akar a progi cache-nek használni, mert lehet hogy azt is bele kell kalkulálni a dologba.
  • Hmuda
    Asszem két giga nem elég neki. Elvégre négy CD-s és amúgyis tömörítve vannak a cuccok a CD-ken. Próbálj minimum 4 gigát összehozni és akkor talán menni fog.
  • PLackó
    de már ki is kapcsolom a gépet 10 percre telepítés előtt,mert már 24 órája fent van.
  • PLackó
    nem hiszem,még van több mint 2giga.de szabadítok fel még több helyet és újratelepítem...
  • neuro
    Tele a vincsi?
    Próbáld meg újra telepíteni...
  • PLackó
    A 3. cd telepítése közben hibát ír ki:

ha a retry-re megyek megint felvillan.

• FREAK
    csatlakozom
  • PLackó
    mosttöltöttem le hmuda-ról.felrakom....
  • antijedi
    nemtom, mi cesnaval ,meg a kis kétmotoros gépel (nem jut eszembe a neve) mentünk és én nem emléxem érezhető/zavaró ugrálásokra
  • FREAK
    meg az is kérdés, hogy a szaggatáskor mennyit "ugrik" a gép, mert 2 méter gáz lehet egy sportgépnél, de alig érzékelhető egy 747-nél :)
  • antijedi
    amugy nekünk ketten nem szagattot a másik gép mozgása, legalábbis én nem emléxek rá szal biztos nem volt olyan feltűnő :)
  • antijedi
    attol még hogy 16 embert támogat nem jelenti hogy egy adslel el is birna anyit..., csodálkoznék ha max 4-5 embernél többet elbirna...
  • FREAK
    thx

mi max hárman nyomnánk, de az sem biztos, csak hátha...
  • FREAK
    ok thx

bár utoljára a 98-cal játszottam, azóta biztos sokminden változott, szóval először körülnézek, hogy mi a helyzet :D
  • Nyiri
    Hi!
    Ha joltom 16 user lehet egy hostban, ugyhogy nincs gond. Ne varjatok normalis multi-t. Mindig fog szaggatni a masik gep mozgasa. Ez a MSFS egyik sajatossaga. :(

Mi klub repeknel neha 12-14-n vagyunk es ugy buli a dolog.
  • antijedi
    nekem keeel ! :)
  • antijedi
    hát nekem ezzel elbirt 1et amit én probáltam, ahvernak meg 2-t, de szvsz a is menni fog
  • sanzik
    hali!

ha kell esetleg budapest kiegeszito es nem talalod sehol,privizz 1et...
    :)
  • FREAK
    hi sanzi!

thx :)
  • sanzik
    eleg
  • FREAK
    ja és még egy láma kérdés, most kezdtem el leszedni, anélkül, hogy gépigényt néztem volna

2.4XP, 512MB RAM, Radeon 9600 256MB elég lehet neki? nem baj, ha medium, de 1024*786-on mondjuk
  • FREAK
    512 adsl akkor elbírhat 3 embert?
  • antijedi
    hát mi 2en probáltuk anno, ugy lehetet simán, de szvsz ha nem modemel van a host 3at is elbir :)
  • FREAK
    ha hülye kérdés, jöhet a slap, de lehet ebben 2-3 userrel közösen repülni vagy valami komoly szerver kell hozzá?
  • Hmuda
    Oks látom már szeded. Sajna csak ennyi a max sebesség, de majd fent hagyom neked a gépet mert mindjárt megyek gólyatáborba, szóval szedd nyugodtan.
  • Hmuda
    [HUN]hmudaa
  • PLackó
    oké,kösz.mi a nicked?
  • Hmuda
    Ja épp szedek egy file-t, és még baromi sok van belőle szóval ráérek.
  • PLackó
    ráérsz?te is töltesz most?
  • PLackó
    rendben.megpróbálom újra:)thx