45215
  • Nyiri
    Hasznalj FSINN-t azzal kivalasztod az adott gepet ami nem tetszik es megadod mit mutasson helyette.
  • alert
    Az elég ha felteszem a my trafficot?
  • alert
    Oké köszi! Bocs a sok kérdésért de már baromi rég hasznaltam pmdg-t meg repültem online. Biztos azt is tudod, hogy mit kell csinálni, hogy ne legyen minden gépnek vip textúrája vatsimen?!
  • Nyiri
    De
    FMC reszben a PROG nal kiirja a varhato erkezesi idopontot.

Ha leszalltal (de kozben is) az ACARS resznel meg lehet nezni a Block / Flight time-t. De utana logout kell az ACARS-bol ha ujra FP-t akarod latni.
  • alert
    Ok. Nincs fent a service update :) fel is teszem rögvest. Még 1 kérdés közben: a repülési időt ki lehet számolni valahogy? Mármint hogy meddig tart vhonnan valameddig eljutni. A repülőkön mindig kiírja egy kijelző az utasoknak is :P FMC nem számol ilyet?
  • Nyiri
    PMDG nalam is csinalt ilyet mar. Persze ritkan. A Service Update ota nem emlekszem ilyenre

Ilyenkor kapcsold ki az AP-t es probald erzessel vezetni mig vissza nem jon.
  • alert
    Én is arra gondoltam és be vannak kapcsolva. Akkor mitől fagyhatnak még?
  • Nyiri
    Probe Heat
  • alert
    Na most olyan gondom van a pmdg-vel hogy lefagynak a műszerek :) Repülök pl LOWW felé 12000 lábon és egyszer csak lefagynak az lcd monitorok. Gondoltam pitot heat. Nem találtam sehol ilyet de találtam window heat-et a felső panelen stb. Bekapcsoltam. 1 perc meúlva jó is lett minden de csak pár percre mert most megint fagytak. Pitot heat hol van? Vagy mitől fagyhatnak még? Bug?
  • alert
    Működik! Szereztem egy másikat, ami szereintem tök ugyanolyan, mint az én eredetim, de valószínűleg mégse, mert ez működik :)
  • alert
    Szoktam én kézzel repülni csak végre meg akarom már tanulni ezt a nyomorult FMC-t, mert nem árt képben lenni az új dolgokban is ugyebár :) de ez az FMC még nagyon nem megy nekem. Működött már normálisan a PMDG régebben, de akkor is művelt az FMC olyan dolgokat, ami előtt érthetetlenül álltam: be volt állítva a megközelítés, hogy TPS elhagyása után forduljon a pályára és land.
    Tökéletesen követte az útvonalat, elhagyja TPS-t elkezd süllyedni majd FMC kikapcsol full magától és a földbe csapódik a gép.
  • Nyiri
    Te figyu.. :P Miert nem repulod le kezzel? A regi sidek siman repulhetok. Az ujak mar RNAV-k az igaz ahhoz mar muszaj FMC, de lepj vissza par honapot es nyomasd a regit :)
  • alert
    Kezdek kész lenni. Van itt egy eredeti meg 1 nem eredeti PMDG, de egyik se megy :) nemsoká hoznak egy másikat, vagy holnap reggel úgyhogy az az utolsó esélyem.
  • Nyiri
    Van mar alap pmdg is 1.3 installal nekem az van meg es tokeletesen megy minden. Lehet azzal kellene probalkozni
  • alert
    :) ez vicces. Felrakom a pmdg-t ekkor 800/900-ra azt mondja hogy incorrect version (nem 1.3) ha az 1.3-at próbálom felrakni akkor is incorrect version (itt nem ír számot) a service update 1-et gond nélkül felrakja.
  • Nyiri
    Pmdg update folymata.
    1.0 -> 1.3 -> 800/900 addon -> Service update1 ->Model update (opcionalis, de ha nincs akkor nem lesz jo a 600/700 ban a VC.
  • alert
    Az 1-es update fentvan, a többi nem akar felmenni.. már ezt se értem. Most ezzel próbálok kezdeni valamit. Ja és azt sem értem, hogy ha az avsim-ről letöltöm hozzá a malév festést akkor telepítem és kiválaszthatom, de ha az oldaláról pl a Laudát vagy mást, akkor hiába telepítem, nincs a listában az FS-ben. Vagy én csinálok valamit rosszul?
  • Nyiri
    fentvan a pmdg update?
  • alert
    Csináltam egy FS reinstallt, kitöröltem az utolsó fájlt is majd az egészet elölről. Semmit nem raktam fel csak a 9.1-es updatet és a PMDG-t. Ugyanaz a hiba. Na ezt már tényleg nem értem... (9.1es update nélkül se ment)
  • alert
    Én is unom már. Azt hiszem beújitok a Norton Ghostal meg vmi leírással mert már nagyon idegesítő ez az állandó reinstall.
  • Nyiri
    En a g2d.dll miatt most fullos FS reinstet nyomok mar 1.5 oraja. Kurva sok ido mire ugyanugy mukodik minden ahogy megszoktam.

Bar lehet nem erek vele semmit es ugyanugy szar lesz.
  • alert
    Köszi! Ugyanúgy hibát ír. Csak másik sorra. Azt hiszem itt egy fs meg windows reinstall lesz... :S
  • Nyiri
    Itt van az enyim.
  • Nyiri
    Hm...
  • alert
    Thx de írtam, hogy már letöltöttem ezeket.
  • Nyiri
    Amugy lehet az AIRAC regi es a SID-ekben olyan pontok is vannak amik mar nincsenek az benne a a regiben.

www.navdata.at.

AIRAC ott letoltod a PIC/PMDG 737-st majd install

aztan SID/STAR es ALL IN ON ott ugyanugy kivalasztod a PMDG 737 es 480+ repterhez van sid/star
  • Nyiri
    ok egy pillanat vagy picit tobb.
  • alert
    Nem tudnád becsomizni a te SID/STAR-jaidat vagy először csak az LHBP-t hogy megnézzem azzal megy-e?
  • alert
    Na de minden hibás? KSFO-ra is hibát ír (err at TRANSITION, line 68) szinte minden reptérre hibát ír... hibás lenne amit letöltök a navdata-ról? Hibás az is ami a VACCHUN-on van?
  • Nyiri
    hibas a lhbp.txt a sid starban
  • alert
    Valaki segítsen már plz a pmdg fmc-jét nem bírom működésre bírni!! Már írtam nemrég, de azóta se megy. Letöltöttem a legújabb SID/STAR adabázist valamint a legújabb AIRACs-t is mindent feltelepítettem ahogy kell, de ugyanarra jutok. Amikor beütöm a kezdő vagy célrepteret mindig vmi hibát talál. Pl beadom neki LHBP-t erre: err at KEEP, line 118 célnak beadom LDDU-t erre: err at SPEED, line 66. Ezek mik? Egyébként folytathatnám tovább az FMC beállítását tehát nem fagy le meg semmi de pl DEP/ARR -nál semmilyen SIDet vagy STARt nem tudok kiválasztani és sorolhatnám. VACCHUN-ról letöltöttem a legújabb LHBP SID/STAR-t, arra írja ki pl ezt az LHBP-s hibát.
  • Nyiri
    Ezt en is megtalaltam de nalam nincs ilyen a biosban. ASUS K8N-E Deluxe. Sehol nem talaltam.
  • neuro
    Ezt találtam róla Google-val:

Date: 27 Jan 2004 22:56:27
    From: Dashi
    Subject: Re: g2d.dll error - FS9 crash

Ok just looked it up, Mircosoft says to correct this error: disable video
    caching or shadowing in the BIOS settings for your computer.

Should be no problem to do, usually when you boot the computer, it tells you
    to hit "del" or the "F2" key to enter BIOS.

Do that and find where video caching is listed and disable it, usually by
    highlighting it, then hitting "Enter" on the keyboard. Then selecting
    "Disable".

Do the same with "video shadowing", some motherboard BIOS's don't have this
    setting.

When done hit "ESC" and save the changes and continue the re-boot.

That's all.

Dashi
  • Nyiri
    Mi a franc az a g2d.dll ??? Folyamatosan fagy ez a rohadt FS meghozza ezt a dll-t hozza fel indkonak. Mostmar ugy is fagy sokszor, ha LHDC + alap Cessna-t toltom be. Otlet? Eddig no problem. Par napja kezdte.
  • alert
    Ha visszaolvasol 20x le vannak írva.
  • Papirzacsi
    Éppen az elötted hozzászóló linkelte az oldalt...
  • Akuma
    uhh, nagyon sok jó dolgot látok itt, most hajnali órákban rámjött a repülhetnék :))
    tudtok valami rendszerezett oldalt mondani, ahol érthetően kategorizálva vannak ezek a kiegészítők? és persze le is lehet tölteni, nem csak dísz :)
  • Clidey
    Örömmel értesítelek benneteket, hogy végre valahára elkészült a legújabb repülőgépünk az FS2004 számára. Letölthető honlapunkról, vagy az avsim.com-ról!
  • alert
    Kösz, ez eszembe se jutott.
  • Nyiri
    A key beallitasoknal ott van egy kombinacio amivel le tudod rakni egy pontra az approach camera-t. Virtual cockpitban legyen menj a palya szelere es nyomnd meg a kombinacio-t.