45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
neuro #2459 Elkezdtük a BOP2 publikus tesztelését. A cikkek áttöltése folyamatosan halad, a hírek mostantól csak az új oldalon lesznek elérhetőek. A bop.hu domain beregisztrálása után a 2-es változat marad a végleges.
PUBLIC BETA LINK: http://mambo.agria.hu
Hírszerkesztőket, cikkírókat és játéktesztereket keresünk!
Ha úgy érzed, hogy szívesen részt vennél a BOP készítésében ne habozz és jeletkezz mielőbb! Az elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találod!
-
#2458 1.szerintem nagyon
2. nem tudom, de az nem kell, az vmi kieg biztos...
3. már tudod, de egy kis logikával és readme olvasással rájöhettél volna -
#2457 oks egyenlőre még gépeket töltök le,mert látom van az avsimen original aircraft,meg textúra!:DD nekem csak textúrák voltak nagy részben,érdekes lett volna azt betenni a modell nélkül!:DDD -
#2456 ha valami nem működne akkor szólj -
#2455 hát igen...ahogy sejtettem...nem éppen a legideálisabb bill.-el nyomatni...ehez joystick-kel... -
#2454 érthető az egész!:D
köszönöm szépen,leginkább erre voltam kíváncsi...Dzsojsztikom' sajnos nincsen,így hát marad a bill. sajnos,de majd lehet,hogy veszek egy ócsót'!:) -
#2453 egyébként nem ajánlatos a szimulátorokat bill.-el játszani :) -
#2452 hát 3. kérdésre válaszolnék.
úgy hogy amiket leszedtél azt először is kicsomagolod. ezután kapsz mappákat és fajlokat amiket be kell másolni a helyükre. (tehát ami mondjuk a "gauges" mappában van fájl, azt bemásolod a játék "gauges" mappájába. de szokott lenni egy olyan mappa is aminek a neve a repülőgép típusa, na azt be kell másolni [az egész mappát] a játék aircraft mappájába).
Legalábbis ezt én így szoktam, lehet hogy máshogy is lehet.
Lehet hogy nem volt túl érthető, amelyik részt nem érted arra kérdezz rá :)
-
#2451 Nyiri, nálatok a VA-ban ilyen lassú a regisztráció??? még 7végén regeltem, és azóta is ellenőrzik az adataimat. E-mail-ekre meg nem válaszol senki. Vagy már nem is foglalkoztok felvétellel? -
#2450 hali!
lenne 1-2 kérdésem a játékkal kapcs.
1. Billentyűzettel mennyire lehetetlenség a játékkal játszani?
2. Nekem 5 CD-s a játék...Az 5dik egy Eurowings nevezetű CD?Az mit takar?
3. Leszedtem az avsim.com-ról gépeket a játékhoz...Ezeket,hogyan kell feltenni?
Thx! -
ZOLEE22 #2449 www.avsim.com
-
#2448 hol? -
#2447 Mind1 én csak egyenlőre nem tudom eldönteni mivel tudnának vmi újat mutatni, ezért várom... -
#2446 Akkor megnyugodtam én már várom :) Egyébként nem hiszem, hogy a repülőterekkel foglalkozna a Microsoft, egyszerűen képtelen annyi reptérhez megcsinálni ilyen részletes sceneryt. Max azt teszik lehetővé, hogy az addon gyártóknak lehetősége legyen ilyen dolgokat beletenni. -
#2445 Én konkrétan a repülésről beszéltem, bár biztos abban is lehet kifogásolni valót találni, de az ütközés modellben egyetértek, hogy elég ratyi... -
Nyiri #2444 Szerintem a FS "fizikaja" egyaltalan nem jo. Hianyzik kompletten az utkozes vizsgalat es a serulesmodell. Annyi az utkozes figyelese hogy ha osszeernek aminek nem kell akkor CRASH felirat es vege. Ennyi... Sokkal komolyabban lehetne megcsinalni (leeso alkatreszek stb...) -
#2443 Szerintem az új részben már nem a repülőkkel kéne foglalkozniuk, mert a repülés fizikája, meg a grafika sztem már elég a mostaniban is (ha jobb lenne ahhoz sokkal durvább szgép is kéne), inkább finomításokat kéne csinálni, mint pl. kicsit aktívabb reptéri élet (gondolok itt arra, hogy beállsz, rámegy a gépre a kapu, lehetne látni mozgó embereket, meg a járműveket, bár azok most is vannak, de azoknak a fizikáján kéne javítani, meg a repgépen, rámennének az utastérre stb.) Ezekkel az apróságokkal lehetne már csak jobbá tenni az FS-t. -
Nyiri #2442 Az is lehet hogy rossz helyen van a sulypont. Ha fs2k2 a gep es 2k4-ben hasznalod akkor 99% hoz orrnehez a gep. (En eddig a 2k2-s gepeknel mindig ezt tapasztaltam 2k4-ben). -
Nyiri #2441 Azert mert MS :) Az FS-ben nagyon nagy uzlet van es mindig fejlesztenek valamit ami miatt nem kompatibilis :) -
#2440 Igen, kérdezték. Ajánlom figyelmedbe a lap alján található "Keresés a témában" c. részt. Vagy a guglit. Csodákat tud művelni. -
#2439 Miért veszed biztosra hogy a következő FS-ben nem fognak futni a mostani cuccok? -
Nyiri #2438 Ha keszul ha nem jopar embert (beleertve engem is) legalabb 1 evig nem fog erdekelni az FS10. Leginkabb azert, mert a mostani kiegek csak 2k4-re vannak es amit megvettek azt szeretnek hasznalni is :) -
#2437 hali!
biztos 100x kérdezték már,de honnan lehet a játékhoz gépeket,skineket letölteni?
köszi! -
#2436 De ez nem is játék. -
#2435 Megynugtatlak mar gozerovel dolgoznak rajta, most volt nem reg a flightsim conferencia, es rengeteg fs portalon mar a forumokban megy a fejlesztok vs jatekosok beszelgetese -
#2434 Szerintem nem lesz :(
http://www.microsoft.com/games/pc/default.aspx
Itt kint vannak a Microsoft gamek megjelenési dátumai 2006 tavaszáig, de FS sehol. -
#2433 Hmmm... Szerintem akkor valami gebasz lehet nálad, mert én nem tapasztaltam efféle jelenségeket. Teljesen jól repülhető a masinéria. Még tán a nemigazilátóhatár is működik, csak ki kell arretálni.
Esetleg próbálkozz felszállás előtti erőteljes hasratrimmeléssel... -
ZOLEE22 #2432 Ha jól emléxem akkor az elözö résznél már márciusban lehetet tudni hogy jön, de még semmi híre az újnak -
ZOLEE22 #2431 Van hozzá update csak le kéne töltened!
-
#2430 Tényleg, lehet már tudni valamit az FS következő részéről??? Mert elméletileg, ha követik az eddigi trendet akkor ősszel kéne jönnie a köv résznek... Jó lenne! -
#2429 amúgy elég jó, pl. a kabinja is eltekintve attól hogy egy-két műszer (pl a műhorizont) még mindig nem mozog. -
#2428 ráadásul az emelkedése se sokkal jobb, mert fékszárnyak nélkül is csak úgy tudtam vele felszállni mint az AN-124-gyel. vagyis SEHOGY.
Ez a kép kb. 320-nál készült és még csak az orrfutó sem emelkedett el, pedig húztam ahogy csak lehetett.
A betonró lefutottam és úgy szállt fö hogy egy dombra felfutott és mikor a végére ért a levegőben maradt. LOL. Majd miután a levegőben volt, hát utána is elég gyéren emelkedett. -
#2427 ez egész jó csak azt az egy szokatlan dolgot tapasztaltam, hogy a fékszárnyak furcsa módon nem felhajtó, hanem épp leszorítóerőt termelnek. ezért is csodálkoztam mikor ugye felszállásnál 300 km/h-nál húztam mint állat, de az egyre csak nyomta az orrát a földbe, mikor normális esetben már 220 körül a levegőben van a gép. aztán nagy nehezen fékszárnyak nélkü csak sikerült valahogy felszállni. Aztán mikor megkezdtem a leszállást, a futók kiengedése mellé kiengedtem a fékszárnyakat is félig. akkor csodálkoztam hogy ott is erőteljes süllyedésbe kezdett a gép még akkor is mikor húztam teljesen. -
#2426 Khmmm... szóval ez. -
#2425 Ez miért nem felel meg neked?
http://library.avsim.net/zipdiver.php?DLID=68155 -
#2424 ha an-24 az se baj mert kb ugyanaz a kettő -
#2423 tud valaki egy normális an-26 panelt ahol a műszerek ne csak a 40%-a mozog? az is jó ha egy teljes repülőgépet mondotok csak legyen normális műszerfala -
#2422 Az mitől lehet, hogy felraktam a Hungary 2004 scenery-t meg a 3-as updatet és a Bp-i reptereken kívül az összesnek csak a kifutója meg taxi útja van meg, azonkívül egy nagy betonplacc, gondolom ott épületeknek meg fáknak kéne lennie... -
thomka #2421 Sziatszok lenne egy kérdésem.
A virtualairlines.hu-n olvastam a foker kezelését és ott van egy olyan hogy miután ráfordultam a siklópályára kapcsoljam be az approach módot. Az approach modot hogyan tudom bekapcsolni? Van egy ilyen gomb hogy "approach hold switch" ez az? -
#2420 Nekem Saitek ST110 van és bevált. Gázkaros, négygombos, jó vele "repkedni". :)
Ja! És strapabíró!