45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
zizzenet #2539 Itt egy kép például a az alacsony felbontású vízről és az érthetetlen textúra- vagy "színlapokról".
-
zizzenet #2538 Uff, ez megint egy olyan játék, ami nem szereti a Radeonokat vagy csak én szívok vagy ez nem szívás, hanem ilyen? Szóval gyönyörűen fut és szép, csak:
1. a víz textúrák kegyetlen rondák, hiába a 32 bites üzenmód, nekem max. 16 bitesnek tűnik. Ráadásul olyan, mintha néha össze-vissza töltené be, itt-ott pixeles, máshol valóban víz jellegű. Ha leveszem mediumra a talaj részletességét, a víz egy az egyben pixeles, 16 bites.
2. Hiába jelölöm be az Anti-aliasingot, semmi eredmény. Végül magam átírtam a display.cfg-ben a Radeonra vonatkozó résznél az AntiAliasingot 4-re. Nulla volt :(( Most viszont már szép.
3. Vannak részletek, amelyeket elég hülyén rajzol meg, kicsit elcsúszva, kicsit késleltetve. A repülő reflektor fénye pedig permanensen ronda, hiányos és nem ott van, ahol a repülő, hanem hol arrébb, vagy más irányba mutat stb.
Egyébként patch telepítve.
Örülnék, ha tudnátok segíteni. Előre is köszönöm. -
#2537 Esetleg újabb hangkártya driver? Vagy ha nincs új csak újratelepíteni? Ellenőrizd a vezérlőpult hang beállításokat is, nekem volt olyan hogy vmi hülye progi átírta a kimeneti hangot vagyis hogy nem a hangkártya drivere kezelte. -
#2536 Sajnaos nem segít. A többi hang egyensúlya is xar :(((((((( -
#2535 A windows hangerőszabályzójában nézd meg, hogy minden fel van-e nyomva. Ha igen akkor annyit csinálj, hogy az ATC hangot a settingsben max-ra rakod a többit meg lejjebb veszed. Jobb most nem jut eszembe. -
#2534 Sziasztok, találkozott már valaki azzal a problémával, hogy az ATC-t alig lehet hallani? Hiába változtatom a settingnél, semmi javulás. Tud valaki megoldást? -
#2533 Van free de az csak a kezdőreptér közvetlen közelében működik. Ha kirepülsz a területről letilt. Kipróbálni jó, hogy eldöntsd kell-e vagy sem. -
zizzenet #2532 És ez csak fizetős változatban létezik? Vagy van valami free verziója is? -
#2531 Ha az alap játékkal játszol akkor bőven elég, de ha kiegészítőket raksz fel új gépek, sceneryk stb, akkor ahhoz hogy élvezd a látványt kell. -
zizzenet #2530 IL-2-ben a kamerát mindig lehet forgatni, nem kell hozzá külön program. Sebaj. Gondolom, AC nélkül is elég sok lehetőség van a nézelődésre, még ha előre beállított kamerák vannak csak. -
#2529 Persze a kidolgozott utastérhez és 3d-s cockpithez erőmű kell. -
#2528 Alapértelmezettként olyan kamera van hogy tudod kívülről bizonyos szögekből nézni a gépet valamint a 3d-s pilótafülkében is csak bizonyos nézeteket érhetsz el, de mozogni nem tudsz. Az active camerával tudsz forogni járkálni még a gépet is körbejárkálhatod és tetszőleges szögből nézhetsz meg mindent. Utastere az alap FS gépeknek nincs, sőt a gépek 99%-nak sincs. Általában csak a fizetős minőségi gépeknek van utastere és 3d-s pilótafülkéje. -
zizzenet #2527 Azt meg tudnátok mondani, mire való az Active Camera? A játékban nincs alapértelmezetten mindenféle kameranézet? Külső, belső, pilótafülke, utastér stb.? -
#2526 Én mostanában sajnos nem repülök, merta munkám miatt nem engedhetem meg, ezért is írkálok ilyenkor, mert sajna ekkor érek rá.
Amúgy az őszi, téli tavaszi időszakokban sokat repkedek.
A szarvkormányomat és a pedálomat 2000 őszén vettem meg Németországban, az akkori összeg ma sem változott értékében, ma is tartja az árát.
A kettő teljes értéke 85.000 FT.
Teljesen megérte, a mai napig nem csalódtam benne.
Tökéletesen működik!
-
#2525 Sziasztok!
Nem kötekedni akarok, csak egy észre vétel!
Crazy Mate!
A repülőgép soha nem kanyarodik, még a földön sem, csak kizárólag fordul.
Az autó kanyarodik!
Amúgy az FS-el nem tudsz repülni billentyűzettel.
Javaslom, ha anyagilag megteheted, vegyél pedált és szarvkormányt!
Én is azt használok.
Nagyon jó, megéri!
-
Crazy Mate #2524 Köszi hogy írtatok,majd veszek egyet ha nincs más lehetőség. -
#2523 Hát, sajnos ez van, egy joystickot az ember általában nem csak egy játékra használ. Ha esetleg késöbb is lennne valami repszimulátorod, pl IL2, lockon, egyéb, akkor hasznos dolog. Ha csak ez a játék érdekel, akkor meg pech. Vehetsz valami olcsot is 3-4 ezer forintért, azzal is tudod lényegében irányitani, de nem tljes az élmény. -
zizzenet #2522 Nekem csak az a bajom, hogy technikai okok miatt nem tudok letölteni. Ezért, ha kell valami, többségében kénytelen vagyok megvenni. Mondjuk a patchek és support miatt jobban is járok. Namost, ha megvenném az FS 2004-et, annyi pénzért, amennyibe az kerül, kicsit sértve érezném magam, hogy legalább még egyszer annyit rá kéne költsek, hogy egyáltalán játszani tudjak vele. -
#2521 Szerintem megéri, ha tényleg gyakran játszanál szimulátorokkal. Én kb két éve vettem az enyémet, nem bántam meg. Ez nagyon jó árnak számít, mert emlékszem, még régebben egy jó FFes joyt 30-40ezer alatt nem lehetett meguszni. Akkor még az eröátvitelt is acéhuzalokkal oldották meg, és csomo embernek eltört a joystickja :D -
zizzenet #2520 Akkor, ahogy elnézem a jó és megfelelő joyopk árát, 13-15 ezer alatt nem úsznám meg. Kicsit viccesnek tartom. Pimasz kis árukapcsolás. -
#2519 LOL :DDD -
#2518 :)) Sehogy... billentyűzettel nem lehet szimulátorozni. -
Crazy Mate #2517 -
Crazy Mate #2516 Sziasztok,az irányítással akadt gondom,amikor a jobbra nyilat nyomom akkor jobbra megy,addig amíg el nem kezdem a balra nyilat is nyomkodni,hogy lehetne azt beállítani,hogy csak addig kanyarodik amíg nyomva tartom a nyilakat? -
#2515 Nem tudom, az milyen, de eléggé fotos ahhoz, hogy koordináltan repülj, mindig az, de pl leszállásnál korrigálni nagyon fontos, amikor gurulsz akkor is azzal kormányzol, bár asszem meg lehet oldani billentyüzet gombokkal is. A trust ez egy rakás... -
zizzenet #2514 Mondom, annyit nem ér nekem az plusz nemtom hány ezer. Szóval Trusttal mi a baj? És a kar forgathatósága mennyire fontos? Csak mert a Saitek st-90 nem forgatható, ha jól tudom. -
#2513 Jaja, nem kell májernek lenni, de nagyon feldobja az élményt, hogy érzed a kezedben a gépet! -
zizzenet #2512 Avagy Force Feedback? Az a vissza rezgős? Na, az biztos, hogy nem kell nekem. Annyira nem vagyok vagy leszek májer. -
zizzenet #2511 Parancsolsz? (Kicsit tudnál segíteni, mire kell figyelni?) Egyébként a Trusttal mi a baj? Ez a Saitek meg nem forgó kormányos, asszem. -
#2510 Saiteket vegyél, a trustot hanyagold. Meg ha már veszel, akkor legyen FFes is :) -
zizzenet #2509 Lehet...
Egyébként kipróbáltam Dual Actionnal a Sturmovikot, bal kar a joy, jobb kar föl-le az a függőleges lapát. Csak könnyű nagyot rántani az apró karokon. Ez a joy téma fáraszt. Néztem Trust meg valami más márkát. Trustból láttam egy Predator QZ 501-es joyt (annak forog a kormánya), Auchanban 6000, Meida Marktban 10000 Ft. Az milyen egyébként?
Másik: egy Saitek ST-90 Joy, az egy összecsukható, háromlábú cucc. -
#2508 Az a másik cucc az nem arra van, hogy a joynak a középpontját bekalibráld manuálisan? -
zizzenet #2507 Ez baromi jó. A genius joyomon van két tekerőgomb, az egyik függőleges, az a gázkar, müxik is, a másik meg elöl, vízszintes. Szerintem az az a lapát, amiről beszélünk, de azt képtelen felismerni a windows, mintha ott sem lenne, drivert meg nem találok, illetve csak egyet win95/98-hoz, a Genius oldalán, amiért 5$-t kéne fizetnem. Francba. Jó joy lenne ez, ha be lehetene üzemelni. Egyébként IL-2 Sturmovik demón tesztelem, mert ugye FS-ből nincs demo vagy trial. -
#2506 Mi? Hogy forogni tudjon? Az az oldalkormány, azzal tudod a gépet bedöntés nélkül oldalra kormányozni. A gomb az nem lényeg, a gázkat meg nagyon hasznos dolog. -
zizzenet #2505 Annyit tudnátok segíteni, hogy mi az a minimális követelmény egy joysticktól, ami a játékhoz szükséges? Például ha csak a kar mozgását érzékeli, az már elég? Vagy mindenképp kell a gázkar is? Meg a négy gomb? És mennyire létszükséglet, hogy a kar forogni is tudjon? Egyébként az pontosan mire jó? -
#2504 Nem muszály a játékot megvenni. Joyt meg nem kell annyira keresni, vannak nagyon jók mindenhol. -
#2503 avsim.com -
horrich #2502 Most ezzel tényleg nem lehet semmit se tenni? Amúgy ti honnan szoktatok reülőgép addonokat leszedni? -
zizzenet #2501 Marha jó. A joystickom Genius Flight2000 F-22. Nincs hozzá driver, és mivel gameportos, manuálisan kell felismertetnek az xp-vel. Már mindent próbáltam. Végül is müxik, egy négy gombos, nézőpont-váltós, és két valami alulgörgetős gomb, amiből csak a függőlegeset ismeri fel, mint gázpedál, de csak 50-100% között. Aztán máshol olvastam, hog Genius joy-jal nem lehet jól játszani, mert nem lehet rendesen bekalibrálni. Nem tudom. Asszem, hanyagolom ezt az egészet. Most álljak neki keresni, mi a fene a legmegfelelőbb joy, kutassak fel egy ilyet, és komoly ezresekért vegyek egyet - ehhez valahogy nem fűlik a fogam. Az FS 2004 árát még csak-csak kipréselném magamból, gyűjtögetve, ugyanis már egy Sims 2 áráért is lehet kapni, ha ezzel letudhatnám a dolog kellemetlen részét, de hogy mellé még egy joy-t is vásároljak... A francba az egésszel. -
Ren #2500 Nyiri: kösz szépen