45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#2579 Nekem megy simán, minden gond nélkül. Kiválasztod a kategóriát, hogy FS2004 Original aircraft, beírog, hogy "An-2", aztán kidobja, minden ok. -
#2578 Nemtudok vele mit csinálni, megnézem én is. -
Yangtzee14 #2577 Hát megpróbáltam, meg is találtam, amit akartam, csak mikor rámentem a letöltésre, beadott egy oldalt, aztán rögtön egy másikat a jó öreg "A lap nem jeleníthető meg" szöveggel! -
Thanatos #2576 ati-nál érdemes kikapcsolni, nvidiát nemtom -
#2575 Lehet, én is szedtem le egy elég jót az avsim.com rol. Regisztrálni kell, de minden ingyen van. Sajnos van sok kukába való cucc, de ki lehet fogni jo dolgokat is. -
Yangtzee14 #2574 Üdv!
Egyetlen kérdésem lenne! Lehet valahonnan külön repülőt letülteni a játékhoz? Engem egyetlen repülő érdekelne, egy Antonov-2-es! Kicsit régi gép, de nekem ilyen kell. Azokban az 5 cd-nyi kigészítőkben van An-2-es???? Ha nem, lehet valahonnan külön letölteni, lehetőleg ingyen??????? THX for help! -
#2573 Attól függ milyen a kártya :S ezt nem tudom sajnos. Nálam be van kapcsolva. -
zizzenet #2572 Tényleg, azt a FastWrite funkciót a videókártyán be- vagy kikapcsolva kell tartani? -
#2571 :) egyébként drága játék ez. Millió kiegészítő van hozzá nézz körül a www.simmarket.com-on mindegyik 20-40 dollár körüli. Viszont eszméletlen jók. -
zizzenet #2570 Heh, akkor kizárt. Eddig is sokba van nekem az élmény nélküli játék :)) -
#2569 Szívesen segítek. Az FE egy fizetős kiegészítő $23 asszem. www.flight1.com -
zizzenet #2568 Uff. Az enyém meg sem közelíti ezt. Egyébként én is letöltöttem valami állat víz cuccot, hogy hátha, de ijesztő látvány fogadott, szó szerint.
Egyébként ingyenes ez a Flight Environmnet cucc, letölthető valahonnan?
És köszi az eddigi segítséged és türelmed, alert. -
#2567 Csináltam 3 képet, de én Flight Environment víz textúrákat használok. A sima fs víz jóval gyérebb szerintem.
kép 1
kép 2
kép 3 -
#2566 Innen el lehet indulni valamilyen szinten:
no AA/AF 1024*768 32bit
4x AA / 8x AF 1024*768 32bit
4x AA / 8x AF 1600*1200 32bit -
zizzenet #2565 Amúgy azért alkalmanként láttam már érdekes dolgokat. Pirates!-ben pl. konzekvensen mindig csak a pénzosztás után eltűnik a hajók tükröződése a vízfelszínről, de egy újabb városlátogatás vagy csata után visszajön és minden nagyon szép.
Nemtom, azért az efféle dolgok még nem feltétlen a kártya meghibásodására utaló jelek, ugye? -
zizzenet #2564 Be tudnál rakni egy-két képet a te játékodból, ahol vízfelület fölött vagy, és a víz is jól látszik? -
#2563 Ezek elég ütősek nem nagyon van hozzájuk teszt :S -
#2562 Hát én tényleg nem értem. Mondjuk nekem még soha nem volt gondom és mint írtam 3 féle radeonom volt és ismerőseimnek is az van. Egyébként ha rányomod az AA-t akár játékban akár driverben lassulni fog mint a szemét, mert a felhők túlságosan részletesek és nagy felbontásúak. Én redukált méretű textúrákat használok felhőknek, a generált táj épületeinek, fáknak, napnak, és a környezeti tükröződéseknek így viszont egyáltalán nem jelentkezik a lassulás, mérföldekkel jobb a teljesítmény FPS szempontjából, a grafikai romlás meg szinte észrevehetetlen. Persze a AF 8-16-on van. -
zizzenet #2561 Egyébként érdekes dolog, ha Trilinear a szűrés, eszméletlenül flikkerezik a talaj. Ha driverben beállítom az anizotropikus szűrést, mondjuk 8x-ra, akkor sokkal jobb a kép, viszont látványosan belassul a játék. Ezt egy kicsit furcsállom. Más játékokat mindig AF-fel futtatok, és messze nem lassítja be ennyire. Nem értem én ezt. Amúgy akkor kezdte el megint kirakni a csúnya textúrákat és a sok más nem kívánatos jelenséget, amikor felhúztam az AA-t és az AF-t, de utána hiába húztam vissza, maradt a pocsék állapot. -
zizzenet #2560 Az igazság az, hogy angol fórumokon is sokan panaszkodnak hasonlók miatt, és persze megint főleg csak Radeonosok. Már nem hiszek a reinstall és bütykölés jótékony hatásában, soha nem jött eddig még be. Lekopogom, a gépem általában rendben van - egy rosszul megírt programot nehezen lehet a pc ajnározásával megjavítani. -
#2559 Sziasztok!
Szerintetek az FS melyik VGA-t értékeli jobban?
Sapphire Ati Radeon X800XL 512 MB VIVO-t, vagy a Club-3d Geforce 7800 GTX 256 MB-ot?
A platform konfigja alul található, aláírásban. Itt a VGA-t kérem elnézni.
Köszönöm.
Várom válaszaitokat! -
#2558 Windows reinstall? :) gondolom megjavítaná, de azért nem biztos, hogy megéri neked. -
zizzenet #2557 Na, driver leszed, visszarak - semmi változás. Egy darabig mintha jó lett volna, aztán masszívan ugyanaz. Szar, pixeles, 16 bites textúrák, flikkerező talaj stb. Kétlem, hogy az én készülékemben van a baj. -
#2556 Mellesleg én omega driverrel min 7 fps-t nyerek Flight Simulatorban. Ajánlom mindenkinek, persze nem mindenhez jó... de mivel én csak fs-ezek ezért megteszi. -
#2555 Nem tudom hogy miért van a radeonok élsimítása nullán. Én is driverből állítom gyorsabb is. Azt meg hogy miért nincsenek benne az ilyen finomhangolások azt a készítőktől kéne megkérdezni :) -
zizzenet #2554 Azért beállítom, mert most minden nézetváltásnál várni kell kicsit, mire minden textúra megjelenik. Amúgy az ilyenek miért nincsenek benne alapból? És miért van az, hogy a konfigban a Radeonok élsimítása alapból fix nullára van téve (ezért nem lehet programból aktiválni)? -
#2553 Ez a textúrák betöltését gyorsítja a vidkártya memóriájába ha min 128 MB-os. Tényleg sokkal gyorsabb. Én is használom. De nem hiszem hogy a hibákat befolyásolná. -
zizzenet #2552 Köszi. Egyébként régebben használtam Omegát, és egyrészt nagy változást nem láttam, másrészt egyszer volt valami gebasz, azóta inkább Catalystot használok. De lehet, hallgatok rád, és megnézem még egyszer.
Egyébként az FS9.cfg fájlban nálam ez áll:
TEXTURE_BANDWIDTH_MULT=40
Olvastam, hogy ennek 400-nak kéne lennie. Ez igaz, és esetleg tényleg használhat? -
#2551 Próbáld meg az omega drivert. www.omegadrivers.net úgy kell telepíteni hogy először legyen fent a catalyst, majd a vezérlőpult > programok hozzáadása/eltávolítása -ból töröld ki az ATI Display Drivert. Utána restart majd omega telepít és szintén restart. -
zizzenet #2550 Lehet, megpróbálom. Egyébként Catalyst 5.6, viszonylag friss telepítés. És installálás előtt mindig DriverCleanert alkalmazok safe módban. -
#2549 Azt nem mondtad, hogy akkor neked most a catalyst 5.6 van vagy az omega 5.6? És újratelepítetted? Lehet hogy jól van telepítve de más progik vagy játékok bezavarhatnak. Nekem is volt már játék textúrahibás és csak újra kellett telepíteni a drivert. -
zizzenet #2548 Na, eztet akkor nem értem. Azonos a driverünk, és ráadásul jól telepítettem, az sicher. Azonos a kártyánk is. Nálad nincs ilyen hiba, nálam meg van. És még a szárazföld is flikkerezik a távolban.
Más játékoknál nincsenek ilyen problémáim. -
#2547 5.6 és működik. De van 5.6hoz omega. Azzal gyporsabb is az FS. -
zizzenet #2546 Egyébként a 9800 Pro-val te most milyen drivert használsz, hogy kifogástalanul működik? -
zizzenet #2545 Ezen azért vagyok kiakadva, mert más játékok meg igénylik az 5.6-ot. Szeretem az ilyet. A legújabb egyébként az 5.7, de szerintem azzal sem lesz jobb a helyzet. Tehát kezdhetek visszafele vándorolni. Csak mondom, más játék meg akkor nem megy rendesen. -
#2544 Javaslom hogy telepítsd újra a drivert a legújabbat, vagy szedd le a legújabb omega driver-t. Nekem volt 9200, 9600XT és most 9800 Pro-m van és működik kifogástalanul. Az anti-aliasing-ra annyit tudok mondani, hogy a játékban lévő szar. A windows-ban a a driver tulajdonságianál vedd le alkalmazásvezéreltről az anti-aliasingot és az anizotrop szűrést és ott állítgass amíg FS-el játszol. Így sokkal gyorsabb a game mintha abban állítanád. A textúrahibákra tényleg csak driver hibát tudok most mondani :S próbálj másik drivert vagy omegát. -
zizzenet #2543 Valki help? Ötlet? Javallat? Nunába küldés? -
#2542 Köszi de ezek már megvoltak, szerintm az FsPassengers demója volt a ludas... Nem tudjátok lehet-e valahogy csak a hangot újra telepíteni? -
zizzenet #2541 Jaja, 9.1-es update. Hivatalos oldal. -
Thanatos #2540 van már patch is? enm is tudtam