45215
  • himi007
    sziasztok! Multiplayer gondom van. zone.com-on látom a szervereket meg minden csatlakozik is és amikor belép a játékba kiírja hogy: "connecting to
    multiplayer session via lobby" és nem latok bent senkit. help me
  • DEXTER92
    Jól látom ?!

Microsoft ?!

• Air
    Sziasztok!
    Egy pici segitsegre lenne szuksegem. Nem ertem a kovetkezo ATC uzeneteket:
    "Fly right downwind runway 8L." A 8L palya mellett repuljek el, jobbra tole?
    "Expect localizer runway 26 approach via RTT transition, circle to land
    runway 8L. Cleared to RTT." Innsbruckba RTT-n keresztul akartam menni a
    26-os palyan levo ILS-re. Az uzenet szerint csinaljak egy kort a 8L felett
    es ugy menjek RTT-re? De minek?? Becsbol jottem, az RTT Becs es Innsbruck
    kozott van. Akkor miert kell elmennem a 8L palyaig, ott egy kort csinalnom
    majd visszajonni RTT-re??
    Kovetkezo uzi: "Make left traffic, runway 8L" Hat ezt egyaltalan nem
    ertem.
    Illetve egy masik repternel ilyen uzit kaptam 4R palyara torteno
    leszallashoz keszulodes kozben: "Expect vectors ILS runway 4R approach,
    sidestep runway 4L"
    Elore is koszi!
  • kad
    Kosz, ezt mar megtettem.

Andras
  • thomka
    Nekem is ez volt. Hát szerintem töröld le azt a crack et mert nekem egy format c-t okozott.
  • kad
    Sziasztok,

segitseget szeretnek kerni. Probaltam hasznalni a PMDG 747-hez crackot de valami baj van vele. Virusosnak erzi a virusellenorzo es nem tudom a kijatszasaval sem elerni hogy mukodjon. Tudna esetleg valaki segiteni?

Kosz
    Andras
  • alert
    Active Camerára gondolsz? Mert alapból nincs. Options > Active Camera 2004 > Sound off
  • eyecandy
    Kérdés. A spot nézetnél hallható szélzúgást meg lehet szüntetni, vagy le lehet cserélni valahogy?
  • Air
    Igen. Nem az en magasagommal volt a baj, hanem azzal, hogy az ATC mindekeppen az FP-ben elore leadott magassagra akart kuldeni, holott azt egy korabbi ATC mar engedte csokkenteni. A Baron ugyanis nem kepes 14000-re felmenni.
  • borntofly
    lehet hogy félreértettem, akkor bocsi :P
  • borntofly
    A magasság tartására vonatkozó üzenet oka, hogy a magasság helytelenül van beállítva (nyomásérték), erre szolgál az FS-ben a "B" betű lenyomása...ez korrigálja a hibát. Ezután a gép elvégzi a korrekciót [süllyedés/emelkedés] - automata pilóta esetén. Ha rosszat írtam, javítsatok ki.
  • Air
    Lenne egy kis gondom, offline repulessel kapcsolatban. FSNavigatorral csinaltam egy utvonalat a kovetkezo keppen: indulo repter: Ljubjana rwy13+SID, celrepter: LHBP rwy31R STAR:TPS. A koztes utvonalat az fsnavval rakattam be. A repulesi magassag veletlenul 14e lab maradt (BARON 58-cal repultem). Kileptem az fsnavbol (elotte plan export FS9 formatumban, hogy a GPS-be is bele tudjam tenni).
    Inditom a repulest, allok a 13-as palyan Ljubjanaban, leadom az FP-t a
    toronynak erre a ground attaxiztat a palya masik vegere (31-re) hogy onnan
    szalljak fel! De vajon mi a jo feneert??? Talan a szel miatt? Mindegy.
    Felszallok. Resume own nav. Emelkedek. De 10700 labnal a Baron csaknem
    akar feljebb menni. Kerem az iranyitast, hogy had repuljek 9000-en.
    Nyugtazza, sulyedhetek. Kozben az FSnavban is atirom a magassagokat, hogy
    tudjak azzal repulni. Megyek, megyek, egyszer csak azt hallom a radiobol,
    hogy "Baron 8BE, please expedite your climb to 14,000" Na ezt mire
    veljem?? A szloven-magyar hatar atlepesetol kezdve a sulyedes megkezdeseig
    folyamatosan nyomta a radio ezt az uzit. Na mindegy. Kozeledek
    Budapesthez, FP-ben TPS megkozelites, az approach-nak leadom, hogy 31R
    palyara szeretnek ILS-sel leszallni TPS megkozelitessel, el is fogadja,
    kozli, hogy tiszta minden. Vegigmegyek az utvonalon, elkapom a LOC-ot,
    jovok lefele, erre a toronybol a holgy benyogi, hogy "clear to land on rwy
    31L" Mi van?? Most hogy lett a jobbol hirtelen bal? Bemondom a radioba a
    missed approach-ot. Nezem, hogy valasztok masik palyat, de csak a 31L-t
    ajanlja fel alternativakent, vagyis akkor en a 31R-en kellene, hogy
    leszalljak. Vajon mi tortenhetett??
  • alert
    Akkor ideiglenesen egy hangkártya egy másik gépből betesz, biosban integráltat tilt. Ha pmdg működik megvan a problem hanem, lehet tovább keresgélni.
  • eyecandy
    Régivel is újal is :(
  • alert
    Esetleg újabb FSUIPC-vel próbáld.
  • alert
    Elképzelhető hogy nem hajlandó futni integráltal.. bár inkább más lehet a baj. Talán új alaplapdriver amiben új a sound driver segítene.
  • eyecandy
    Integrált. De fut minden csak a PMDG nem
  • eyecandy
    PMDG indításánál írja ki. Mármint mikor gépet választok és betöltené
  • alert
    Most az fs-t telepíted és a pmdg írja ki vagy mivan? Pmdg nélkül is kiírja? Vagy a pmdg install közben írja ki? Integrált hangkártya van a gépben?
  • eyecandy
    Sziasztok valakinek telepítem az fst, és miután felraktam, a pmdgt ezt írja ki: ERROR INITIALIZING DIRECT SOUND és kilép.
  • berczy #3199
    Nem az, mert minden más gépn okés. Meg a motor, amikor leveszem a gázt akkor leveszi, de azonnal rá is adja valami, csak tudnám, hjogy mi???
  • frecc
    BOCS, EMBEREK, EZ OFF, DE GÁZ VAN!

NEM TUDJA VALAKI HOGYAN KELL EGY BARTON 3000+ PROCIT BEÁLLÍTANI A BIOSBAN ABIT KV7 ALAPLAPNÁL?
    TÁMOGATJA, ANNAK UTÁNANÉZTEM + A BIOSOM IS A LEGFRISSEBB, ENNEK ELLENÉRE IDÉTLEN PITTYEGÉS ÉS NEM INDUL EL A GÉP. ÁLLÍTÓLAG MANUÁLISAN KELL BEÁLLÍTANI AZ FSB-T MEG A SZORZÓT, CSAK FOGALMAM SINCS MENNYIRE.
    VAGY NEM TUDTOK OLYAN FÓRUMOT, AHOL ESETLEG TALÁLKOZTAK MÁR EZZEL A PROBLÉMÁVAL (keresek a gugliban mint állat de semmit nem találok..)
  • thomka
    Köszi. Mostmár király.
  • alert
    Az FS flight plannerében megtervezed az útvonalat és leokézod.
  • thomka
    Az ATC nek hogyan tom leadni a repülési tervet?
  • Nyiri
    3. ajanlott ha mar offline akkor valami atc csak legyen.
  • alert
    Csak 3 lehetőség van.

1. kiszámolod fejben ránézésre kb adatokkal
    2. fmc kiírja az egyes pontokra számított magasságot
    3. atc mondja ha leadod fs-ben azt a repülési tervet amit beprogramozol fmc-ben.
  • thomka
    Köszi megtaláltam. Mostmár mükszik.
    Jah és még 1 kérdés:)) ha Offline ba repülök FMC vel akkor honan tudom hogy kb mikor kell elkezdeni ereszkedni?
  • alert
    a com?
  • Papirzacsi
    De most komolyan. Mintha nem is oylna régen, nem a PMDG747 freki beállításáról lett volna szó...Olvass vissza, nem árt.
    De itt egy fejtörő. A kommunikációs frekik 118.00 és 135.95(asszem) közé vannak kiosztva. A navigációs frekik meg 108.00 és 117.95 közé. Ergo, ha egy rádión nem tudsz beállítani 118.00 alatti frekit, akkor az milyen rádió lehet?
  • thomka
    Nem tudom beálítai mert a legkisseb frekvencia 118. Hogyan lehet azt beálítani hogy kisseb frekvenciát meglehessen adni?
  • thomka
    Volna egy kérdésem. Léci valaki segítsen. Hogyan tudom beálítani a PMDG 747 esen a siklópályát?
  • alert
    Nem joystick gázkar kalibrációs probléma? Ilyen nekem is volt.
  • borntofly
    Tedd ki maxra a féklapokat,illetve az áramlásrontó lapot...szükség esetén állítsd le a motort..ez a legjobb ötletem. Kényszerleszállás powa :D
  • berczy #3185
    Köszi, én is valami ilyesmit éreztem. Akkor hagyom a fenébe...

Más:
    Rájöttem mi a retekért nem tudok a Katanával lassítani. Mert amikor nullára veszem a gázt akkor valamiért mégis felpörög ujra és nem lehet lejjebb venni, hűzza tovább a gépet és ezért lebegek el folyton.
    Nem tud erre veleki valami megoldást. Már ott tartok, hogy leszállás közben kikapcsolom a motort, de ez elég gáz megoldás..
  • Papirzacsi
    Nos nem tom Hypo milyen trim problémáról beszél. Tény, hogy a flight1 féle cessna 172 1.0 úgy van elcseszve ahogy van. Próbáltam a gépet, de még gyenge freeware próbálkozásnak is alig menne el, nemhogy fizetősnek. Már ami a modelt ill a flightmodelt illeti. A panel emlékeim szerint tök jó, de a többi az elég szar. Nem mondom, hogy eccerű jó flightmodelt gyártani, de amit annál a gépnél előadtak ,az tényleg dúrva volt. ráadásul állt a gép vagy 3 kontakt pointból, így pl felszállás közben ismán a hátára lehetett fordítani a gépet. Szal ha az 1.0t próbálgatod, akkor ne is várj tőle sokat.Ha jó kisgépet akarsz a flight1-től, akkor válaszd a régebbi gépeiket. igaz 2002-es a nagyrésze, de 2004es update-tel nagyon jól muzsikálnak.
  • berczy #3183
    :-) Thx, de hol van ez a progi fóruma,??
  • Hypo #3182
    Valoszinu trim problema, a progi foruman a link honnan szedheted le.
  • berczy #3181
    Hi!

Segítsetek nekem. Megvan a Flight1 Cessna 172R-je, de gondjaim vannak vele. Nem tudok felszállni, mert mindig átesik, pedig minden megvan hozzá, hogy felszálljak, de nem megy. Mintha az aerodinamika el lenne cseszve benne. Nem tudja valaki, hogy mi lehet a ognd?
  • borntofly
    Köszi Fatboy 89...bár már letöltöttem vagy 3 747et, mindegyik kilépett az FS-ben történő kiválasztása után...Ehhez kell a crack? Ez megoldja ezt a problémát?