45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#3339 VAlaki le tudná írni, hogy kell ezt a PMDG-és 747-est telepíteni? -
#3338 Hát igen.. csak a 1.0.0.1-es verzió működik a többinél rájön hogy nem eredeti :( -
#3337 FSPassengers. Van valakinek olyan verziója amit frissíteni lehet? Sajnos az update után nálam kilép a piszok. Pedig jó kis program lenne... -
#3336 Az FSPassenger tényleg fasza. Mikor a SuperHornet-tel repültem, csak sikítást hallottam. :D -
Mojlepque #3335 köcce a segítséget, már meg is nézem hol találom, mert ilyenről álmodtam -
#3334 A modules mappába kell az FSUIPC fájljait másolni. -
#3333 Mostmár nekem sem írja ki, hogy nem jó az FSUIPC. Mostmár spontán kiírja, hogy FS9.exe leállt. -
thomka #3332 Nekem is egyszer ezt kirta, én ujra raktam és azóta jó, de azért lekopogom:) -
#3331 csá! Leszedtem a PMDG 747-est, szépen felrakja, de mikor kiválasztom a gépet, és OK-t nyomok, akkor kiírja, hogy szükség van az FSUIPC 3.48-ra, vagy újabbra. Pedig nekem fenn van. Mondjuk valaki le tudná nekem írni, hogy hova kell a file-okat bemásolni az FSUIPC-ből? -
#3330 De vannak benne súly szempontjából szimulálva vannak másrészt egy fizetős kiegészítő személyében neve: FSPassengers. Hihetetlen élvezetessé teszi az egész utat, lehet benne légitársaságot menedzselni, vigyázni kell az utasokra, reagálnak a repülésre, beszélnek az utaskísérők, sikítanak az utasok ha béna vagy, meg kell várni amíg beszállnak kiszállnak, vészhelyzet tájékoztató üzenet és társai hangzanak el stb... szóval egy csomó elemet tartalmaz ami szuperré teszi a repülést :) Mondjuk ez FS-el sajna így van, millió kiegészítőt kell hozzá vásárolnod (vagy megszerezned máshogyan :) rohadt drágán, ha valósághű látványt, reális és élvezetes profin szimulált repülést is szeretnél az egyébként önmagában silány "FS világban". -
Mojlepque #3329 Köce. Kár, pedig szívesen vittem volna a halálba a kedves utasokat:D -
thomka #3328 Hát ilyen utas szálítási dolgok nem nagyon vannak benne. -
Mojlepque #3327 Én nem azt kérdeztem hogy ki hogy gondolja el az utas szállítást, hanem hogy van-e a gameban. Pl olyan szinten hogy egy utas szállítónak megfelőlen repüljünk, mert minél több utas sérül, vagy panaszkodik, annál kevesebb értékeink lesznek.
Meg a súly szempontjából is fontos nekem, mert imádok pl viharban menni, úgy hogy a gépem himbálózik, és akkor még 1 kis kihívás ha még az utasokra is kell vigyázni a manőverek között -
#3326 Ááá nem olyan vészes. Én is most néztem meg részletesebben 1 órája foglalkozok vele és már rá is jöttem szinte mindenre manual nélkül :) Egész jól megy a dolog. De még mindig nem szimpi. Azért majd fogom alkalmazni ha fmc nélküli géppel repülök. Csak még gyakorolni kell hogy spontán tudjam hova kell kattintani :) -
thomka #3325 Hát igazad van:) Ember legyen a talpán aki tudja ezt a progit kezelni:)) -
#3324 Ímádok jobb oldalra rakni 2 tonnát olyan jól eldöl a gép :D:D:D
-
thomka #3323 Ok köszi kiprobálom. -
#3322 Sajnos nem. Létezik egy modul FSNavigator a neve ami egy fizetős kiegészítő és megjelenít egy térképet lehet tervezni benne útvonalat stb és képes bármilyen free gép robotjára rákapcsolódni tehát végülis szimulálja az FMC-t. Nekem azonban nem tetszik se a program se a kezelése ha jobb lenne használnám is. Azért szerezd meg valahonnan és próbáld ki hátha neked bejön. -
thomka #3321 Hali!
Volna egy kérdésem. Lehet olyat hogy mondjuk egy Fokker 70 es be utólag FMC rakni, mert szeretnék Fokker 70 es el repülni de nincs benne FMC? És FMC nélül nem a legjobb neten a repülés.
Üdv Thomka -
#3320 #3319 + A szállított utasok és csomagok szimulálva vannak súly szempontjából. -
#3319 Egyszerű.Kitalálod, hogy most 300 utast szállítasz A-ból B-be, és máris utasokat szállítasz. Vagy úgygondolod, hogy 100tonna terhet viszel C-ből D-be.
És máris terhet szállítasz.Fantázia kérdése a dolog.Vagy belépsz vmi VA-ba, és máris utasokat szállítasz. Bár ez inkább csak a fantáziátlanoknak való. Szal a kérdésedre a válasz az, hogy olyan a gém amilyen a fantáziád. -
Mojlepque #3318 Van egy kérdésem. Mégpedig, hogy utasokat is lehet szállítani a game-ban, vagy csak egyszerű repülési tér a játék? -
bzsoli #3317 Sziasztok!
Így kora reggel, miután az órállítást is belekalkuláltam, szóval hajnal negyed 7-kor gondoltam bekukkantok ide. Jól eső érzés volt látni, a nagy IVAO-s szülinapi rendezvény bannerét. Valamint a linkre kattintva a további szép FS-es anyagot. Szóval gratula érte ALERT. A navigációs és FMC-s leírást aranyat érhet sokaknak.
Hirtelen csak ennyi.
Jómagam B.Zsolti vagyok, IVAO-n szoktam repkedni. Jelenleg IVAO-HU staff is vagyok EventCoordinator poszton, valamint az SRSZ-nél repülök (http://srsz.uw.hu).
üdv: zsolti -
#3316 Megesik hogy nem megy vagy rosszat raknak mellé sajnos. -
#3315 Nos én a "hivatalosan" hozzájuk mellékelt wapperral próbálkoztam, mégse ment. :-) -
#3314 Azért mert a flight1 wrappernek különböző verziói vannak. A különböző verziókhoz különböző verziójú crack kell. -
#3313 Csak finoman, mert ez már a moderátoroknak kényes téma. :-)))
De van egy kvescsönöm. Amióta megjelent a wrapper, azóta minden flight1 cucchoz ezt mellékelik a sötét oldali letöltő helyeken. De nálam spec nem müxik, csak a leveldivel, a 727-tel, meg a pc-12-vel. Any tapasztalat más installprogikkal? -
#3312 Akkor is rosszul tetted fel. Azért nem kér semmi kódot mert az már csak egy végleges telepítő, a licensz fájlt nem az generálja. Az eredeti telepítővel kell feltenni amihez létezik egy wrapper progi ami szimulál egy netkapcsolatot átveri az authentikációt és engedélyezi a szükséges fájlok létrehozását. Ezen kívül van egy másik megoldás ami egy cracknek mondható valami és generál egy licensz fájlt a megfelelő helyre. -
StRobi #3311 Nem igazán legális változat van meg. A telepítéskor semmi kódot nem kér. Viszont eddig működött. Ezért nem értem, hogy mi a gond. Arra már rájöttem, hogy a LVLD.DLL file-al lehet valami gond, ugyanis, ha ezt kitörlöm, akkor az FS legalább elindul. -
#3310 Ha csak a Flight1 érvényesítő progija által már kibontott telepítővel installáltad a progit, akkor az a baj. Elölről kell futtatnod a rendes telepítőt, hogy betallózd a licensz fájlodat és akkor ő legenerálja a szükséges fájlokat, hogy működjön. -
#3309 Nem kell mást tenned, mint a megvásárláskor megadott adataid által létrehozott licenszfájl másolatát betallózod neki telepítéskor és menni fog. -
StRobi #3308 Sziasztok!
A LevelD 767-el lenne problémám. Korábban már fel volt telepítve és tökéletesen működött is. Utána volt egy win újra telepítés, és azóta az FS indításakor közli, hogy LevelD 767 Bad Licence, és ki is lép. Az FS is és a Level is ugyanarról lett telepítve. Találkoztatok már ilyennel? Ha van valami tippetek, azt megköszönném. -
thomka #3307 Hali!
Volna egy kérdésem, de elötte megnéztem a FAQ ot meg vissza is olvastam de nem találtam az alábi kérdésemre választ. Hogyan tudom kiszámolni hogyha mondjuk Ferihegyről Munchenbe repülök akkor mennyi üzemanyag kell a replőbe? -
Air #3306 Szoval a FAQ-ban, nem a manualban.
Koszi!
-
#3305 Hu lehet kicsit rosszul irtam most neztem meg a F.A.Q.-ot ezt irjak benne:
Cut and pasted from the PMDG737NG FAQ:
I.2) Map keys to operate the Air Stairs up and down:
In order to animate the operation of the Air Stairs, we installed a very complex articulated stair model into the 737NGs that use the stairs in the real world. (You can tell this from reading the information in the User Interface....)
If you have an airplane that uses Air Stairs and you would like to operate them, the following are some easy steps to help you!
Within MSFS, access the CONTROLS menu, then the ASSIGNMENTS menu.
Assign a key to EXTEND CONCORDE NOSE and VISOR FULLY (I recommend CTRL+F10)
Assign a key to RETRACT CONCORDE NOSE and VISOR FULLY (I recommend CTRL+F9)
Now the air stairs are mapped to your CTRL+F9 and CTRL+F10 keys so that you can operate them within MSFS!
It is important to note that not every 737 includes the stair animation, as not all airlines order the stairs from Boeing! The stairs add a significant amount of weight to the basic shell of the airplane, so many airlines choose not to have them installed.
You can normally determine if you model has air stairs by reading the User Interface information about the 737 you have chosen! -
#3304 Válassz egy 737 modellt amihez van stairs, aztan alt gomb felul megjelenik az fs menuje, ott Menjel a PMDG Options menube, es assign keys, majd keress ra a "Extend Concorde nose & visor" re es allisd be es a "Retract Concorde nose & visor" -t is allisd be es mar muxik is -
Air #3303 Koszi, de ez mar korabban megoldodott. ->#3297
Nyiri!
Ebben viszont segithetnel. Pontosan melyik manualban?? (Nehogy azt mondd, hogy a PMDG manualban mert elsirom magam.) Szoval pontosan melyik pdf-ben van?? Mert vegig kerestem az osszeset es egyikben sincs 'stair' szo. -
#3302 Az Fsbuilb be az options nel be kell allitani az eleresi utvonalakat, az fs2004 hez a pmdg hez es a tobbi cucchoz ha az megvan utana mar letre tudja hozni a file-t -
Nyiri #3301 Van beepitett lepcso amit ki lehet nyitni egy beallitott gombra. De ez benne van a manualban. -
Air #3300 Koszi!
Amit viszont most kerdeznek arrol meg tenyleg nem volt szo a topikban. Egyes PMDG modelleknel a Variation alatt van ilyen, hogy "PMDG W/Stairs". Ez mit jelent??