45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Air #3539 Koszi, megnezem. Eddig meg nem probaltam ki az autolandot a pmdg-vel, de ez csak azert volt mert idohiany miatt nem tudtam a doksit atolvasni. -
Nyiri #3538 Terkep alapjan :) Amugy FSben az ILS aminek van GS-je is az CAT III az hogy melyik gep kepes ra az a doksibol kiderul.
PMDG tudja. NAV 2 radiora is beallitod az ILS-t. FMC be benyomod hogy milyen approach flaps majd DUAL CHANNEL autoland (A es B app is bekapcs)
Olyan 1000 lab korul ha a PFD-n van egy zold flare felirat akkor le fogja rakni a gepet szepen. -
Air #3537 Ezt a CATIII-at mar tobb helyen is lattam. Ez egy tovabbfejlesztett ILS?? Honnan tudom meg, hogy a gep es a palya alkalmas-e a CATIII-as megkozelitesre?? -
Nyiri #3536 Az ATC azert mondja a 110-t mert szepen ra akar vezetni az utvonalra... Tulrepultel a forduloponton ezert nagyobb szogben kell repulnod hogy elerd az utvonalat. Miutan elerted mar fordulhatsz 110 fokra. De valszeg ez olyan utvonal amit te kezzel rohadt nehezen tudnad lekovetni (vagy sehogy) ezert erdemes GPS modban NAV-ra kapcsolni es igy a gep lekovetni. Jobb esetben VOR-VOR flightplant keszitesz es VORnavval repulod az utat. Ez szerintem jobb :) -
Nyiri #3535 Approaching minimums... Annyit jeleht hogy minden leszallopalyanak meg van adva egy DH ertek. Ez az a minimum magassag amikor meg kell latnod vizualisan a palyat. Ha ezt nem sikerult akkor Atstart. Persze ha a palya is meg a gep is alkalmas a CATIII megkozelitesre akkor zero latotavolsaggal is leszallhatsz. Ez a kis tekero arra jo hogy leszallas elott beallitod azt a magassagot ami a terkepen van es a gep figyelmeztet erre. -
frecc #3534 Sziasztok!
Ha pl 90 fokon repülök és követni kellene a flight plan alapján egy 135-ös headinget, és az ATC aszondja hogy turn right heading 110, resume own navigation, akkor most 110-en repüljek vagy 135-ön? -
hefi #3533 Sziasztok!
Lenne megint egy kérdésem:
PMDG737-700 nál(meg gondolom a többi gépnél is van) mit jelent az, amikor leszállás előtt bemondja, hogy MINIMUMS vagy hogy APPROACHING MINIMUMS? Megnéztem, hogy ez a MINS tekerővel van összefüggésbe, de ez valami elméleti dolog, mert a manualba csak az van benne, hogy ott lehet állítani. Ha tudja valaki, akkor légyszi mondja már el, hogy ezek az üzenetek mit jelentenek, meg hogy a MINS tekerővel mikor mit kell beállítani.
Előre is köszönöm. -
thomka #3532 Ez durva volt, de lényegre törő -
Air #3531 De most tenyleg daf xf!
Mi a celod?? Lezulleszteni egy jo kis szakmai forumot a baromsagaiddal?? 2 napja meg azt sem tudtad, hogy letezik ilyen jatek. Sajna a hozzaszolasaidbol itelve (bar tudom ezt nem szabad) nem neked valo. Menj inkabb vissza legozni! -
#3530 Igen van Joyom.
Úgyhogy nemtudsz elszomorítani! -
TheEagle #3529 Köszi, de közben megtaláltam a vacchun-on. -
TheEagle #3528 Sziasztok!
Tudnátok segíteni abban, hogy Ferihegyi reptér taxi utjainak és beállóinak térképét hol tudnám fellelni?
Köszi -
thomka #3527 Daf xf van Joyod? Mert ha nincs el kell hogy szomorítsalak, mert anélkül nem tudsz játszani. -
thomka #3526 Amúgy meg lelehet tőlteni warezről. De ahogy ismerem az átlag magyart az még azt a 200 ft is sajnálja rá. -
thomka #3525 Szerintem aki megkérdezi egy játékról hogy milyen, amikor a nevében benne van hogy simulator, szerintem az ne nagyon erőltesse. -
#3524 Nem fejeznéd már be a hülyeségeidet??? -
#3523 Ez komolyan mondod, nem kártyajáték? paszeg, akkor most át kell szerveznek az életem. -
#3522 Nem tudom mire gondolsz, csak postai úton szállítanak, letölthető verzió sztem nincsen. -
frecc #3521 mászkálós... -
#3520 .
És az internetröl?
-
#3519 Pl a médiamarktban a polcról. -
#3518 Na lécci de mégis!
-
#3517 Á szerintem hagyd, nem menne. Vedd meg egyszerűbb, nem kell vele bíbelődni. -
#3516 Akkor még csak egy kérdésem lenne!
Honnan lehetne leszedni? -
#3515 Bocsi! -
#3514 Kártyajáték!
De most komolyan kérded? ha a nevéből nem derült volna ki, akkor a google-ba beírva 6millió szkrínsaton nézheted meg, hogy valójában mi is ez... -
#3513 -
#3512 SZiasztok!
Ez milyen játék?
Repülős?Vagy milyen?
Köszönöm! -
#3511 Há nemtom ,de nekem 3.50-es Fsuipcvel úgy megy az ACtiva sky, hogy öröm nézni. -
frecc #3510 Az active sky is az elcseszett fsuipc miatt volt megdögölve....
sztem ez a fsuipc téma mehetne a FAQ-ba. -
#3509 Frecc: Ettől függetlenül valóban lehet FSUIPC gond, próbáld a 3.48-at vagy másikat, hátha bejön. -
#3508 Ez tévedés, 3.48-at használom regisztrálva mióta megjelent. A 3.5-tel vannak gondok, azzal semmi sem akar működni de a 3.48 kifogástalan. -
#3507 Az FSUIPC verzio száma 3.3-nál nem lehet nagyobb.A 3.4-es már csinal ilyet a PMDG-vel, hogy nincs képernyő.Ha ez van, ragd vissza a régit.(Az IVAP felrakásnál, ha nem kapcsolod ki frissíti az FSUPC.-t)
Józsi! -
#3506 Warez... :) sok fórumból kiderül, hogy kikapcsolnak a panelek a PMDG gépeknél ha nem eredeti... másik verziót kell beszerzeni vagy újra kell rakni. Nem tudom mitől függ, nekem még nem volt ilyen. -
frecc #3505 Na nekem is az 1.3-as verzió van fent, a PMDG honlapon csak az a service update van, ami 1.3-má teszi az 1.2-t tehát annak most nincs értelme.
De akkor mi a *** van?... -
#3504 Nem tudom update-ként vannak-e publikálva, a serviceupdate 1 az biztos hogy létezik hozzá, nekem a 737NG egyébként 1.3-as verziójú. -
frecc #3503 Hát öööö, a 737 NG-hez nincs semmilyen update, a 800-900-hoz fent van valami temporary update, 2004-es születésű.
Remélem az update-ek ingyenesen letölthetők a PMDG-ről. -
#3502 Az update-ek fentvannak? (v1.3, serviceupdate1, 800/900 model) -
frecc #3501 Sziasztok!
Felpakoltam FS-hez a 9.1 update-et és a PMDG gépeimnél nem látszanak a műszerek a panelen. Mér?
Próbáltam utánanézni ebbben a fórumban, FAQ, PMDG support de semmi.
FS9.0-val működött. Segíccsééég... -
frecc #3500 Ja, kösz. Utánanéztem az active sky honlapon, ott nem volt olyan frissítés ami erre vonatkozott volna. De ha van már 2005, akkor megpróbálom leszedni azt.
(....meg is nézem a pirate bay-n hogy fent van-e már.....)