45215
  • frecc
    A kérdés nagyszerű. A válasz engem is érdekelne (Alert, pls!) mert én is azon agyalok hogy ramot vennék.
  • TheEagle
    Köszi, de akkor most mit tanácsoltok, 50 ezret költenék a jobb FS teljesítményre, akkor ezek szerint inkább vegyek 2GB ramot?
  • frecc
    Buék mindenkinek!

TheEagle! Lehetséges, hogy Alertnek igaza van, nekem ugyanis egy Geforce 6600GT-m van, amit eléggé dícsérnek a tesztek és ennek ellenére érdekes dolgokat tapasztalok. Ugyanis 3D-mark teszttel Antialiasing nélkül 7800 pontom van, ami elég frankó. Az AA nagyon rontja a teszt végeredményét, 8X-os AA-val már csak 2700 pont. Viszont ebből feltételezném, hogyha kinyomom az AA-t, akkor szárnyalnia kell az FS-nek, vagy legalább is lényeges különbséget kell látnom. MÁR HA A VIDEOKÁRTYÁN MÚLIK A DOLOG. És érdekes módon semmivel nem jobb AA nélkül mint 8X AA-val, ugyanannyi az fps, ugyanúgy szaggat. Ebből arra következtetek, hogy nem a videókártya a szűk keresztmetszet hanem valami más.

Ez a valami más könnyen lehet a memória, mert egyszer nem volt a gépemben egy hétig a másik 512-és lényegesen lassabb volt a game. Meg ráadásul olyankor is sokáig tart neki egy-két dolog, amikor az FPS-sem viszonylag magas. Például 20 FPS-sel ugyanolyan lassan tölti be mondjuk az AI gépek festését mint 7 FPS-sel.
  • TheEagle
    Az a baj, hogy a jelenlegi alaplapom Asus P4PE800-E deluxe, AGP-s, a procim P4 2.8/533, ami 3.15-ön megy most. 2 db 512 400 DDR rammal. Nem akarom az egész architektúrát cserélni most, PCX-re.
    Játszani csak FS-sel játszom, más nem érdekel.
    A véleményed szerint inkább két 1GB Ramot vegyek, mint újabb videókártyát?
    Nagyon kellene a segítség, mert holnap szét szeretnék nézni ezügyben, mert azért néha szaggat az FS, és már zavar egy kicsit.
    Köszi
  • alert
    Milyen célra? FS-re hiába veszel jobbat sok értelme nincs. 1-2 fps-t nyernél vele. Memóriára költs 2 GByte-ot vegyél és procit! 3 GHz felett amennyire csak pénzed van. Persze ha más játékhoz is kell akkor vidókarit vegyél. Ajánlom ezt a boltot, itt olcsók a videókarik. nVidia 6800-as 128 MB és PCI express-es 45 eFt. Ezt tudom ajánlani 50 ezres limitnél vagy pedig Radeon X800 GTO 256 MB, 47eFt-ért.
  • TheEagle
    Sziasztok!

BÚÉK mindenkinek!
    Segítségeteket kérem abban, hogy holnap elmennék egy új videokártyát vásárolni az ATi R9600 XT 256Mb AGP helyett.
    Javasoljatok valamit, ami kobb teljesítményt ad ennél, kb 50 ezret szánnék rá.
    Jöhet nVidia is, nem vagyok márkafüggő.
    Köszi
  • Clidey
    Köszi Moderátor, már épp szólni szerettem volna!
  • pepsi003
    Hello! Megszeretném kérdenzni, hogy az Fs Enhancer 2004-be hogy tudnám megcsinálni vagy akár letölteni valahonnan azt a ferihegyi buszt és a többi ilyen ferihegyi járművet mint a virtualairlines.hu-n látható képein? Előre is Köszönöm és Boldog Új Évet kívánok mindenkinek[IMG][/IMG]
  • Papirzacsi
    Igen, a 4. negyedév már hihetőbb.
  • perko
    Microsoft: New Flight Simulator Announcement Soon
    Posted: Friday, December 30, 2005 - 18:36
    In a communication received from representatives of Microsoft Game Studios late yesterday, AVSIM was informed that "the next instalment of the Flight Simulator franchise" is forthcoming, with a projected release date of Q4 2006. This information was released in response to the inaccurate release date published in US magazine PC Gamer's February edition; AVSIM delayed its publication of this note from MGS until it had verified that this information could be released to the public.
    Further information is expected from MGS next week -- watch this space!

Az AVSIM-en jelent meg ma este.
  • Lockheed
    Sziasztok! Uhhh... Most számolgatom, hogy ha a PMDG gépeket megveszem + a Budapest Sceneryt, akkor az már olyan 30.000 HUF fölött kóstál! :) Nemsemmi... Viszont szépek a gépek, meg azthiszem itt olvastam, hogy a PMDG gépek hasonlítanak az igazihoz a lehetőségekhez mérten a legjobban!
  • alert
    A Ground Environment 2006 fejlesztői is tudhatnak valamit, mert kompatibilitási infót nem adhatnak fizetős termékről 'csak úgy'. "...it will be made compatible with FS10 which is expected to be released next year." Egyébként nem néz ki rosszul ez az addon sem.
  • Papirzacsi
    "Microsoft just sent out a press release telling us that they will be announcing news on the next version of Flight Simulator (internally known as FSX). As we already suspected, the article in PCGamer was premature and incorrect, reason why we did not mention it in the news. Expect more news to surface after New Years Day..... we'll keep you posted of course."

Simflight.com

• Thanatos
    hát végülis... :) bár szvsz nem ettől függ a játék minősége :)
  • DJviolin
    Sajna igaz. :-( Akkor majd megcsináljuk mi. :-)
  • Thanatos
    nemhiszem hogy magyart raknának rá..., hiába elismertek világszinvonalon is erre akkor is kicsi az esély szerintem :((
  • Nyiri
    Ha Airbus az mar nem lehet jo.
  • Dawye
    sziaasztok. melyik a legjobb fizetős vagy ingyenes a320-as? fmc-vel...
  • DJviolin
    LOL. Hogy örülnek az arabok az fs10-nek.
  • DJviolin

Szerintem itt is az történt, mint például a Panzers II esetében. Tehát hogy még nem jött ki a második részből kép, ezért a második rész előzetesénél az első rész képeit használják fel a nyomtatott lapok, egyfajta "illusztrációs" anyagnak. Perzse ez csak akkor lehetséges, ha a folytatás grafikailag és játékmenetben nagyon megegyezik az előző résszel.
  • DJviolin
    A lenti képen a pálya MegaScenery addon. Az Extra 330-as az fs2004-ben benne lévő gép. Ugyanaz a festés, ugyanaz a csaj. Furcsa lenne ugyanazt a nőcit mégegyszer újra elspannolnák. Szerintem inkább a Veres vagy a Besenyei lesz az új fs-ben. A gép valóban szebb, mint az eddigi fs gépek, de ezt úgy mondom, hogy még csak geforce2-esen láttam az fs-t. Szerintem egy atombrutál grafkarin hozza a 2004 is ezt a színvonalat. Viszont a felhő... Ilyen szépet még nem láttam. Ezen estem gondolkodóba.
  • Papirzacsi
    Arról nem beszélve, hogy egy-egy fejlesztésről szóló infó már magában több lenne, mint amit az fs az elmúlt 3 részben fejlődött. :-D
  • Papirzacsi
    Az FSnordic írt róla a Pcgamerre hivatkozva. :-)
  • Nyiri
    Szerintem is kamu... egy netes FS lap nem irt rola.
  • Papirzacsi
    Ezt a februárt abszolut irreálisnak találom. Fs történelemben sztem olyan még nem volt, hogy a megjelenés elött 2 hónappal még csak ennyi eléggé nagyvonalakban adott infó legyen a progiról. Semmi hivatalos szkrínsot vagy hasonló, ráadásul az ms még csak meg se említi a dolgot.
  • Nyiri
    Most mar nem annyira ures a fal :)
  • Clidey
    Csak gondolkozzá logikusan...rájössz magadtól is, remélem.
  • neuro
    ezt meg ugyan miből gondolod?
  • Clidey
    Hoax
  • neuro
    http://www.neowin.net/forum/index.php?s=f2215064b2e75eac797d9e7ab65955a1&act=Attach&type=post&id=146773

FS10 2006 februárjában?
  • alert
    Nekem és egy haveromnak Logitech Extreme 3D Pro van, forgatható a nyele is. Tizen valamennyibe kerül. Mostanában mindenki hurrogja a logitechet de nekem személy szerint bevált semmi gondom vele. Ha igazi szarvkormányt akarsz akkor pedig EZT tudom ajánlani csak ehhez pedált is kell venni így pedig már nagyon borsos az ár :( Ha a pénz nem nagy gond akkor pedig egyértelműen EZ
  • kad
    Sziasztok,

Nem hasznal valaki kozuletek Ultimate Traffic-ot. Nemi segitsegre lenne szuksegem.

Kosz
    Andras
  • Dawye
    igaz hogy egy vagyon, de szerintem legérdemesebb gyüjtögetni egy saitek x52-re. én vettem 2000-ért egy nagyon gagyit azzal repültem pár hónapig és közben összejött a 30.000 az x52-re.
  • Papirzacsi
    Nos +2ropiért már kapsz egy Saitek Cyborg 3D platinumot. Ez egy sokadik kiadását megélt joy már, de nagyon kafa. 4 tengelyes, 10 gombos joy.
    Igen, elég fontos hogy legyen egy rudder is.
  • Dr4gonlord
    Va negy rossz hírem, utánanéztem ennek a Joynak, és, nos, a hivatalos reviewek jónak mondják (többynre), de a felhasználók nagyon leanyázták, ha érdekel, és az angol nem gond, adok linkeket, de ha google-ba rákeresel, az se rossz, érdemes utánaolvasni.
  • Knecht
    Helósztok!

Sajna nekem nincs joystickom, és most tervezem, hogy veszek egyet, hogy tudjak játszani az FS-el...

Csak azt szeretném kérdezni, hogy nem tudtok-e valamit a Logitech Attack 3 joystickról? Árban még ez lenne a legelfogadhatóbb, van neki gázkarja, meg minden, csak azt nem írja, hogy forgatható nyelű-e? Ez utóbbi mennyire fontos?

Ja, ha esetleg valakinek lenne eladó, használt joystickja, úgy 5-6k körül, az érdekelne.

Mindent előre is köszi
  • alert
    Picit pontosabb infót mondj. Azon hogy beszarik mit értesz pontosan? Nem kapcsolódik, nem találsz szervert vagy lefagy? Esetleg felcsatlakozol és egy idő után omlik össze? Milyen tűzfalra gondolsz WinXp default vagy más progi? Router mögött nem vagy (meg van osztva a net)?
  • jeppesen001
    Sziasztok!

Frissen telepítettem fel újra az angol SP2-es XP-met.
    Feltettem rá vírus írtót, alaplapi drivereket és egyéb eszközök drivereit.
    Fel van fríssítve a legújabb windows update-al.
    Vírus ellenőrzésen átfutott, Spam ellenőrzésen átfutott, a tűzfal helyesen van beállítva, még is, amikor Host-os, vagy Netes (IVAO - VATSIM) repüléseket folytatok, az FS bexarik!
    FSUIPC fel van téve, regisztrálva.
    Ha valaki tudna nekem ebben segíteni, nagyon megköszönöm!
    Már kb. másfél, két hónapja küzdök ezzel a problémával és nem jövök rá, mi lehet a gond!
    Várom válaszaitokat!
    Üdv!
  • kad
    Kosz a segitseget, de meg nem megy, ugylatszik valamit elrontok, csak tekeri de nem akar elindulni...
    Andras
  • Dawye
    nem tul bonyolult. csak inditsd apu-t, aztán apu bleed