45215
  • alert
    A settingsben feloldhatod. Van még hely kiegészítők letöltésére de etikátlan fórumba beírni.
  • vki
    Apropó! Mikor megnyomtam a shift+Z-t 2x, akkor ugye kiírja az FPS-t. Zárójelben ott van, hogy Locked 20. Az korlátozás lenne? Ha igen, akkor az hogy lehet feloldani?
  • vki
    Csá!

Lenne egy kérdésem. Ezen az oldalon kívül van még egy olyan oldal, ahonnan pénzes kiegészítőket lehetne letölteni ingyen? (csóró vagyok )
  • hefi
    Detto! Meg balesetmentes karácsonyi repülést :D
  • eyecandy
    MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT!
  • alert
    Itt van pár kép. 800 KB körüliek, hogy ne rontsa a látványt a JPG tömörítés. Paraméterek: grafika max, no traffic, PIC737(zabálja az FPS-t), fotózás közben futott a Photoshop, 1280x1024, 6 x AA, 16 x AF. Sajnos a Budapest sceneryt csak az utolsó képen látható beállításokkal tudom élvezni mivel rosszul optimizálták (kár hogy pont ezt). Scenery density normal és az árnyékok ki vannak kapcsolva. A többi beállítás itt is max és amit említettem. Egyébként tényleg sajnálom, hogy pont LHBP van ilyen rosszul optimizálva ellenben lásd pl a FlyTampa reptereit ahol hihetetlen részletességű minden, saját talaj textúrák vannak (értsd fotorealisztikus kifutó, gurulók, parkolók, stb) szóval gyönyörű, és nagy forgalommal is van 20 FPS. A konfig egyébként 2000+ AMD @ 2700+ :)), 1024 DDR, 9800 Pro.

Kép1
    Kép2 (árnyék nélkül)
    Kép3 (árnyék nélkül, scenery density normal)
  • alert
    Hehe itt már 10 FPS ha kerekítünk. Ez messze nincs 35 de még csak 20 se. Sajna ez az FS baja... A shadow-okat én kikapcsolom mert az rohadt sok procit zabál úgyhogy az nekem mindegy. Egyébként a global max texture size szerintem tuti nincs maxon. Túl homályos a föld. Mondjuk az nem nagyon húz FPS-t. Egyébként ennyit akartam. Semmit nem ér ennyi húzás mivel 10 FPS-el szerintem játszhatatlan és hamar kicsinálja a kártyád. Nekem 9800 moddolt Pro van és azzal is 15 körül jön ki itt. Nem a videókártya a lényeg az FS-nél hanem a proci és a memória. De ezt már megvitattuk egy másik fórumon meg itt is régebben ha jól emléxem. Dual proci rendszerrel már egész jókat ki lehet hozni. Fullos kiegészítőket amiket nem optimizálnak jól lásd Budapest 2004 sajnos esélytelen bármilyen jelenlegi géppel sok FPS-t kihozni.
  • Papirzacsi
    Nem beszélve az 1 mérföldes látásról, és a gyatra AI-ról, ami igen csak a difót.;-) Egy faszább AI csomag még - sok fps. Szal abból a paciból még most se lett versenyló. :-)
  • Clidey
    BTW én mindenféle kártyabuzera nélkül is ki tudok hozni az efesből 5 fps-t...
  • Clidey
    Nelámáskodjálmár, nade hol van ez a max 10 fps-es képek az elsőnek belinkelt képek 20-38 fps-éhez képest, he???
  • medylok
    Még mindig nem értitek a dolog lényegét :)..... a gyári hűtésel ezt nem tudtam volna kihozni a video kártyából!!!... uj fotokat csináltam, és mindent beállitotam ugy ahogy kértétek, és mégsem ment 5 alá :) anti-alsing 4×, cast shadow kipipálva....
    kép1
    kép2
    kép3
    kép4
  • Clidey
    Nomeg ugye ha teli van a rezidens is mindenféle szeméttel, az se tesz túl jót ugyebár...
  • Clidey
    Egyet kő ércsek magszimálisan Zacsival...
  • Papirzacsi
    Ahogy látom mégbőven lenne mit rátolni a beállításoknál. Pl egy kis Anti-Alising se ártana. Meg ott az a scenery cast shadows beállítás. Na az is eszi ám a frémet. :-) HA megnézed a köv. képet, meg a tieidet, akkor még messze van a beállításod a maxtól.
    FPS LOW!!!!!
  • Clidey
    Hja, és ne zúmolj rá a repülődre, mert úgy persze hogy magasabb effpéesst fog mutatni...
  • Clidey
    Mint az látszik, klír volt a szkáj teljesen, márpedig tudvalevőleg a felhők (is) zabálják az effpéest. Állíts be valami jó kis óverkósztot, egyből le fog konyulni a szádszéle amint meglátod a effpéesst... Ráadásként még ha a PIC737 fost is használod, örülj, ha alúlról fogja súrolni a bűvös 5 képkocka/perc értéket...
  • medylok
    Minden maxon volt, és a traffic 100%-on, de ezzel nem azt akarom mondani, hogy milyen jó kártya az fx 5200 hanem azt, hogy egy video kártya hűtés milyen sokat számit, a gyári hűtéssel ezt soha nem tudtam volna megcsinálni.
  • medylok
    http://kepfeltoltes.hu/view/051223/fs9_2005-12-23_18-05-56-40_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/051223/fs9_2005-12-23_18-06-37-99_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/051223/fs9_2005-12-23_18-07-18-16_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/view/051223/fs9_2005-12-23_18-07-26-62_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • alert
    Egyébként érdekelne egy kép max grafikán. Ferihegyen a 42-es kapunál állj és a 2B terminál felé nézz, hogy látszódjon a legtöbb híd. A grafika és a scenery részletesség legyen max. Ja és a Budapest Scenery 2004-re gondolok. Ha nincs meg akkor mondok mást. Egy ilyen képre és FPS értékre lennék én kíváncsi ha megtennéd légyszives.
  • alert
    Nemtom meddig fog élni a kártyád ilyen tuningal azért megnézném egy teszter progival hogy vannak e pixelhibák. Mindenesetre ha tényleg megy akkor mákod van mert ált. 5-10% húzás az már jónak számít.
  • vki
    CSá! Tudtok nekem adni egy linket igényesen kidolgozott F-18 Super Hornet-hez vagy egy F-15 Tomcat-hez? (Esetleg mindkettőhöz). A válaszotokat előre is köszi.
  • frecc
    Fizetős, igényesen kidolgozott scenery-vel + fizetős traffic progival 85% körüli trafficon fut 35 fps-sel? Ja meg mondjuk egy igényesen kidolgozott PMDG géppel?
    Mer ez azért érdekelne. Alap scenery-n cessnával nekem is fantasztikusan megy. De mondjuk egy aerosoft sceneryvel, ultimate traffic meg egy PMDG géppel már 10-15 fps van a reptéren...
  • Falconer
    FX5200, lol
  • medylok
    Igen power strip-ben felemeltem 20% az orjelet.... ha érdekel, akkor képet is tudok küldeni, hogy hány fps-el fut az fs.
  • alert
    Nem értem mi köze van a hűtőnek a teljesítményhez? :D nekem zalman van rajta tehát sokkkal jobbat nem találok de ha lecserélem akkor se történik semmi. Ez abszurd amiről beszélsz de mindegy Vagy hogy érted? Veszel egy jó hűtőt és agyontuningolod a kártyát? Mert úgy már érthető... de hogy 20-ról nem fogsz elérni így se 35-öt az zicher. Te valami mást csináltál.
  • medylok
    Sziasztok.
    Annak akinek kevés fps-el megy az fs, és rendsen gép configja van, annak ajánlom, hogy szerezen be egy jó vga hűtött. Nekem egy P4 3 ghz 64 bit, 1 gb dual ram, fx5200 128 mb, Thermaltake W0010RE 480W táp, Thermaltake Giant 3 vga hűtőm van. Amig a gyári hűtés volt a videokártyán, adig csak 16-20 fps-el ment max graffikán, az uj vga hűtővel 35 fps-el is simán megy, ha még a fraps-el videot rögzitek, akkor is eléri a 25 fps max graffikán. Szoval ajánlom, hogy egy jó vga hűtést szerezetek be.
  • Air
    Ilyet en is tudok durrani! :)
  • frecc
    Háááát az nagy kár....
  • Nyiri
    van csak nemtom mi az :D
  • frecc
    Ez szuper!
    Neve is van?
  • Nyiri
    Van egy offline atc progi... 1 cd a cucc. Valtozatos dumakkal, akcentussal, komolyabb AI motorral. Tele van szituaciokkal ami uj es erdekes helyzeteket produkal.
  • alert
    Én egyszer próbáltam ki lévén nem igazán repülök offline, de működött. Illetve 2x, mert a Traffic 2005-be is be van építve.
  • frecc
    Az igen!
    Akkor asszem én kihagyom! Bár az a szemét alitália megérdemelte volna tegnap hogy beküggye az AI smooth a fődbe....
  • Papirzacsi
    Én kipróbáltam az Ai smoothot, de nálam fagyással jutalmazza ha dolgozni kell. Értsd úgy, hogy mikor kialakul a konfliktushelyzet, és beavatkozik az AI smooth vagy azonnal kifagy, vagy beleküldi az Ai-t a földbe, és utánna fagy ki.
  • frecc
    ja, még annyi, hogy tudott annyit mondani a másodpilótám, hogy captain, beszart a flaps.... aztán BAMMMMMMMMMM
  • frecc
    Ja, offline. Már csak az hiányzott volna hogy online törjek-zúzzak...

Igazad van a TCAS-sal, nem figyelem éjjel nappal de azért is, mert feltételezem, hogy az ATC úgy irányít hogy nem hoz a nyakamra egy másik gépet.
    Bár mondjuk volt már olyan hogy egy mögöttem lévő gépnek aszonta hogy follow az én gépemet on final, aztán elsuhant a fejem felett egy airbus úgy hogy majdnem összecsináltam magam...

Na a lényeg, hogy elkezdett nyekeregni a TCAS, hogy traffic, traffic... aztán DURRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aztán zu spät vót...

• alert
    Offline volt? Mert akkor megértem az Offline ATC nem elég tökéletes. Érdemes hozzá használni az AISmooth-ot. Online viszont nagy balfék lehetett az irányító... Másrészt már bocs, de te is hiszen ott a TCAS :)
  • frecc
    Bakker, emberek!

Tegnap LHBP 13R final approach-on nekem gyütt hátulról egy gép és lezuhantam... Pedig pontosan követtem az ATC utasításait és pontosan a siklópályán haladtam előírás szerint. Ráadásul a dolog marha égő volt, mer FS passengers flight volt, meghalt a pilótám, meghaltak az utasaim, aztán a végén még jól le is hurrogott az FS....
    De hogy lehetnek ilyenek, ha mindenki követi az ATC utasításokat?????

• alert
    Miért kéne átállítani az órát? Nekem tökéletesen működik és semmilyen crack nem kell. Egy progi patcheli az installert ennyi.
  • berczy #3700
    Alert, köszi kipóbálom. más: Van már olyan crack PMDG 747-hez amihez nem kell átállítani az óráT? Thx.