45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#3914 A gagyi attól még gagyi.
Igen, a csapadék is maradt a régi.Ez is csak azt erősíti, hogy az MS megint csak kicsit kipofozta a progit, hogy újabbnak tűnjön, és kész. Ez sikerült is nekik, mert nekem is tetszik ,csak az a baj, hogy ez a varázs tart majd kb 3 napig. -
Nyiri #3913 27s kep. Tipikus fs eso. Ahol allsz nem esik... Hihetetlen hogy ezt bennehagytak. -
Nyiri #3912 A viz az pixel shader, nem textura. -
#3911 Na sztem azért nem kell ennyire hanyadt esni ettől az fstől. Meg kell hagyni, a nap az tényleg teccetős, és néhol az is, ahogy tükröződik a repülőkön.Bár a 29-es képen a Cessna jobb szárnyán eléggé gyomorizgató az fényjáték.
Nem rossz ötlet a vizes betonon tükröződő nap sem, de pont a szakadó esőben, zárt felhőzetnél?Ha szabad szemmel nem látom a napot, akkor a tócsákon tükröződve mégis hogy láthatom?
A cukormáz szerű víz sztem inkább gusztustalan mint szép.Emellett a vizen tükröződő felhőzet képe is csak illúzió. Volt már ilyen víztextúra kiegészítés a 2004hez is. Tényleg csilivili volt, mikor a borultság kb megegyezett tükröződő ég borultságával, de mikor OVC felhőzetnél is ugyan azt a 3/8-os borultságot láttam viszonta vizen, igencsak kiábrándultam.
Az közuti forgalom is eléggé impozáns. De miért csak egy képen látszik? Pedig ne mcsak azon az egy képen repül alacsonyan a gép.
Ezen kívül semmi igazán újdonságot se látok. A madarak is tök jók, de vajon tényleg madarak, vagy csak AI repülők? Volt már ilyenkieg a 2004-hez is. Csak éppen elég szar volt hallani, hogy a madarak leszállási engedélyt kérek...
A talajtextúráról csak annyit, hogy mint az előző fsnél is, talán felnyomták a felbontását, és kicserélték vmi látványosabbra, újabbra. Ezen kívül semmi. Az autogen fák sűrűégét is megnövelték, és több házat pakoltak be az új textúrákba. Na meg betettek bár újabb autogen elemet, amit eddig is bármikor meg lehetett tenni.
Kicseréltk ugyna az utak textúráját is, de ez kevés. Némelyik képen felfedezni, hogy itt-ott nem is érnek össze az utak.
A repterek kidolgozottságáról elég szépen árulkodik az a 747-es kép. Megint csak kocka épületek akár mit is vártok. Bár mondjuk nem is várható el az MS-től, hogy minden reptér flightzone01: Rhode Island részletességű legyen.
Érdemes megnézni a 28-as képet is. Kimondottan gyönyörű az az egyben forgó és álló légcsavar. (jó jó, tudom ez még work in progress kép, de azért röhej..)
A repülőgépek fényein viszont megincsak semmi változást nem látok. Ugyan az a beforduló textúra mint eddig is, és így nem hiszem, hogy a leszállóféynszóró is másabb lenne mint korábban. Az viszontelég gáz. Nem lene rossz, ha már végre világítana is az a fényszóró, és nem csak vmi textúra lenne a földre fektetve, ami néha inkább rontja a látást, mint javítja...
Szóval asszem megint csak egy felturbózott kinézetű előző fs-t kapunk, igazán lényeges változtatások nélkül. Értsd mondjuk a fizika...
Na de majd meglátjuk a nyáron. -
Air #3910 Probald ki az iFly 747-eset. Sok helyen dicserik. Van benne FMC is, es ingyenes. -
frecc #3909 Ha tényleg ilyen lesz a scenery, én sem nyomatom tele aerosoft-tal.
Az airportokra leszek kíváncsi hogy még mindig kockabódék-e.
Meg mondjuk lehetnének valós légitársaságok, mer az ilyen Orbit airlinesoknak meg Landmarkoknak nincs sok értelmük. -
TheEagle #3908 Értem, hogy Te mire értetted, én csak úgy egyébként írtam oda ezt:) -
Nyiri #3907 En repulokre ertettem. -
TheEagle #3906 Ha alapban ilyen lesz, nem is biztos, hogy agyon kell majd pakolni kiegészítő scenery-kel. -
frecc #3905 Első ránézésre tényleg marha szép.
-
TheEagle #3904 Tényleg nagyon szép a grafika, sőt...majdnem tökéletes. De azt ne felejtsük el, hogy milyen vasat igényel egy ilyen megjelenítés úgy, hogy még élvezhető sebességet is eredményezzen. -
Nyiri #3903 A Q&A ban irjak hogy sok gep mukodni fog FSX alatt ami 2004s. Valszeg akkor fizika over ujra :( -
>>>>>>> FLIGHT SIMULATOR 10 SCREENSHOTS & 1-2 adat <<<<<<<
Szerintem gyönyörű így elsőre :) Ahogy elnézem szép grafikát biztosít majd a kiegészítő scenerykhez de már önmagában is szebb a táj, mint az elődjében. -
Flyman #3901 Lehet ez is LoL kérdés de említhetne valaki egy pár ingyenes repülőmodelt amit érdemes letölteni mert pl. jó a fizikája stb. mivel ign sok ingyen es van és elég nehéz eldönteni melyiket lenne érdemes kipróbálni.
Ha valaki tud ilyet azt megköszönném.
A fizetősöket már kivüről tudom mit érdemes, hátha van az ingyenesek között is pár használható darab. -
#3900 Ezek ingyenesek és csak modellek. Esetleg egy panelt mellékelnek ennyi. Hangokat és panelt pedig magadnak kell letöltened pl az avsim.com-ról. A CRJ modelljük létezik. Fizetős CRJ-je pedig a Wilco-nak van (www.wilcopub.com). -
TheEagle #3899 Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy használjátok az FSPilot-ot? Jó dolog, érdemes kipróbálni? -
Flyman #3898 LoL kérdés de nézegetem a Projectopensky (posky) modelleket, a kérdés az, hogy ezeknek a gépeknek a mérete max 10 mega ebbe mi fér bele?
Jó tudom nem kell Level D minőséget várni de mégis mit tudnak?
Másik lol kérdés a CRJ modeljük az létezik vagy az csak festés?
Készít valaki egyébként normális CRJ modelleket? lehet fizetős is!
-
Flyman #3897 Polipoknak ideális -
Ezt most láttam a "PC-s játékoknak leáldozott" topic-ban. -
TheEagle #3895 Csináltam egy próbát BP 42 gate előtt a mostani gépemmel, 20-25 FPS lett az eredmény. De kíváncsi leszek a másik procival, hogy alakul. -
frecc #3894 Én meg az Ultimate Trafficra szavaznék.
THE EAGLE: A 3dmark eredményeid tényleg nem valami kecsegtetőek, de ha ez vigasztal, nálam sem a videókártyán múlik a történet. Majd megnézem a 3dmark beállításaimat, már nem tudom mer viszonylag sok fröccsöt vedeltem. De szerintem full teszt volt.
PETKO: Szerintem is gagyi volt a film, én sem hiszem hogy az lenne a cél az ATCnél, hogy hogyan lehet minél közelebb hozni a gépeket hogy buli legyen de azért ne menjenek össze. Meg folyton hülyeségeket beszéltek benne és ez nagyon zavart. Pölö ilyet hogy "forduljon 8634 irányra BALRA, kövesse a 756-os kifutópályát....."
-
#3893 Nos gőzöm sincs, mert én egyszer próbáltam a Mytraffik vmelyik régi verzióját még fs2002-nél. Hát az nagyon gagyi volt. Azóta biztos sokat fejlődött. a Traffic2005-t sose hsználtam. a PAI cuccokat használtam egy időben, de sajna az fs a sok kieggel már kinőtte a gépem korlátait, így nem használok AI-t. Meg Fs-t se nagyon ,de ez más tészta. A PAI ellen max az szólhat, hogy macera telepíteni, mert légitársaságonként külön kell megtenni, és elég nagy helyet foglal. nekem most úgy 1 Giga, és nincs fent minden. De legalább cserébe tuti nem fog olyan gép állni Ferihegyen, ami nem jár ide, és olyan desztinációk se lesznek amik irreálisak. :-) -
Flyman #3892 A traffic 2005-ről légysz annyit árulj el mejik légiforgalomgenerátor progival járok jobban ? ezzel vagyy pedig My traffic eseteleg PAI? -
#3891 Hát tudod ezzel az Airlinerrel több gond is van.
A progi vmi olyasmi lenne, hogy egy virtuális pilóta karriert hozhatsz létre.
Szvsz ha vkinek ez kell az FS-hez, akkor elég fantáziátlan lehet, mert ennélkül is sok sok remek célt ki lehet tűzni magunk elé, nem kell egy progi, hogy megmondja mikor hová merre menjünk.
A fő probléma viszont a Just Flight. Én még ötletes, normláis kiegészítőt nem láttam tőlük. Ami igazán eredeti volt, ahhoz nekik semmi közük nem volt. :-)
Ahogy elnézem ezeket az erlánjerpájlot képeket is, erősen PSS gyanús az a dash-8 műszerfal.Szóval ez is mint a legtöbb kiegjük, mindenhonnan összeszedett, összetákolt vmi.
A traffic 2005-ről meg csak annyit, hogy ne tévesszem meg a followme car, meg a helikopretek a screensotokon. A kocsi csak vezethető, a helikopterek úgy repülnek mint a repülők, és az Aismooth is letölthető ingyenesen innen-onnan. -
Flyman #3890 @Papirzacsi arra rájöttem én is hogy légiforgalom kreátor progi, de láttál te eről screenshotot? mert itt follow me autótól kezdve minden van ezért kérdeztem van e valakinek tapasztalata vele illetve véleménye róla! -
Flyman #3889 Rájöttem! talán a My trafichoz tudnám hasonlítani, ha jól gondolom :) valaki próbálta esetleg?
De viszont van egy másik progi: Just flight: Airliner Pilot lenne a neve ha jól emlékszem van valakinek valami tapasztalata vele?
Mert én olvastam itt,róla de csak arra jöttem rá, hogy pilótáskodni kell, de ez mitől lesz más mint az Fs alapjáraton?
vagy itt már saját karaktered lesz? -
#3888 Akkor minden bizonnyal háttal ültél a monitor elé, mert mint a nevében is benne van flight traffic, tehát légi forgalom.
Mindenféle lepülőt valázsol bele az fsbe folgalom gyanánt. -
Flyman #3887 Estét, erről a kiegészítőről hallottatok már: just flight traffic 2005 ?
érdekelne a véleményetek, hogy pontosan mi a lényege mert csak screenshotot láttam róla és abból nem sok jött le. -
Dawye #3886 nos a jelenlegi álláspont szerint nem lesz szükség kártyacserére, csak egy kicsit kevés benne a hűtőeszköz...
pár venti elég lesz ... talán... -
hefi #3885 Dawye:
Az alaplap könyvében le van írva, hogy a csipogásoknak milyen jelentése van. Így könnyen meg tudod találni a probléma okát.
Az én véleményem, és tapasztalatom a hardverekkel kapcsolatban:
Ha szaggat a játék (alacsony fps), akkor az videókártya, vagy proci miatt van.
Ha megáll a játék (tehát még az fps-t sem frissíti), ránézel a hdd led-re, és azt látod, hogy a vinyód majd kiugrik a tekeréstől, akkor kevés a memória. -
TheEagle #3884 Szia Frecc!
Most jut eszembe, hogy megkérdezem, hogy Te azokat a 3dmark03 teszteredményeket milyen beállításokkal kaptad?
Az enyém regisztrált, és minden teszt be volt jelölve, tehát full teszt volt. Ez lényeges információ lenne.
-
Dawye #3883 oks.. köszi.. valamelyik nap elviszem a szervizbe, még garanciás, hátha kezdenek vele valamit, meg ott elintézem bele a memoriát is -
TheEagle #3882 Mindenképpen hardware gond van. Töltsd vissza az alap bios setupot, és mindenképpen futtatsd le a memtest86-ot. Ha elindul. Ha a VGA bios sem ébred fel, akkor kártyacsere -
Dawye #3881 és mégegy kérdés, hátha tudjátok...
most a gépem azt csinálja, hogy elinditom, és kb 10 perc után kikapcsol, utána ha be akarom kapcsolni, felpörög és leáll. kb 1 perc után már be tudom inditani, de akkor is 10 perc és leáll. a másik variáció, elinditom, sipol egy hosszút és semmi... harmadik variáció: megy a gép és elmegy a kép, és semmi... arra gondoltam hogy a videokártyának van baja... szerintetek? -
Dawye #3880 Sziasztok!
a gépen most 3GHz proci, 512 mb ram. Ha veszek hozzá még 512-t akkor jelentősen jobb lesz? gondolom ez sok mindentől függ, de általában ez sokat segít?
a mostani konfiggal általában igy 30 és 70 fps között ugrándozik, de nincs maximum grafikán, de általában akadozósan "néz" ki az fps értékek ellenére (mi számit jó fps értéknek?). viszont online már totál behal az egész, akad, nyöszörög... -
Petko #3879 Az a film egy akkora ökörség, alapjaiban egy őrület milyen elképzelést mutat be az atc-kről... talán lehet hogy a filmes szakma egy csoport agyhalott idiótának képzeli őket akik azon fogadnak meg versenyeznek hogy ki bír a szektorában több gépet tartani anélkül hogy ütközés lenne és ezt ők jó szórakozásnak tartják. Ha ez így lenne tuti nem mernék repülni (legalábbis ATS területen).
Kb. annak amit a film mutat 180°-ban ellentettje az igaz. ATC lényege pont a maximális biztonság és minimális kockázat biztosítása minden helyzetben.
-
Air #3878 "Az FS-ben viszont problémád lesz a 9800Pro-val ugyanis mint kiderült már régebben is teljesen inkompatiblis tehát nem működik együtt vele. Sajnos ez pech. Nekem azért megy, mert 9800-as a kártyám és 9800Pro-ra van tuningolva tehát hardverileg 9800. "
Ezt mar egy masik forumban leirtam, hogy ilyet ne irjal, mert ez egy nagyon nagy butasag. -
#3877 Sztem Nyiri a IRLre gondolt...FS-ben nem divat sebességeket mondani. :( -
TheEagle #3876 Én is csak erre emlékszem. Sebesség adatot még nem hallottam. De logikus lenne, mert egyszer úgy jártam, hogy ráfordulván a final-re, jól becélozva a pályát, süllyedek szépen, egyszer csak hátúlról belém durrant egy 747. El is csodálkoztam és anyáztam, mert vagy egy órát túlóráztam, hogy végre aztán landolhassak LHBP-n. -
Dawye #3875 sziasztok!
nem tudjátok hogy a project magenta oldalán hol vannak az árak?