45215
  • kad
    Sziasztok!

Egy olyan kerdesem lenne, hogy sikerult-e valakinek mar beinditani a aFeelThere/Wilco 737-300 -as hajtomuvet. Probaltam mar mindenfelekeppen (doksi alapjan is), de nem sikerul. Olyan erzesem van mintha nem lehetne bekapcsolni a Battery Switch-et. Sikerult mar valakinek esetleg beindítani?

Udv
    Andras
  • alert
    Ezt hogy érted? pl hogy bedöntöd a gépet és amikor elengeded a joy-t nem fordul vissza vizszintesbe? ebben semmi hiba nincs. Ez fizika.
    http://media.putfile.com/FTG-Video
    Érdemes megnézni

http://media.putfile.com/FTG-Video
  • StRobi
    Köszi, ez is megoldódott. Már csak annyi problémám van, hogy miután a joy-t elengedem, a gép továbbra is abban a manőverben marad, amit előtte kezdtem el. Gondolom ez is egy beállítási gong. Hol tudom ezt kijavítani?
  • medylok
    Most probáldt az oldalt.... kijavítottam a híbát, most már le tudod tölteni a videot.
  • alert
    Én is letöltöttem most és kipróbáltam. Nem csak hogy nem hibás de tökéletesen működik :) Nálad lesz a gond

Máshonnan nem tudod letölteni ez egy saját összeválogatás.
  • StRobi
    Köszi a segítséget. Még arra lennék kíváncsi, hogy honnan tudom még letölteni a redukált textúrákat, mert a FAQ-ban levő progi telepítéskor azt írja ki, hogy hibás.
  • alert
    Ide: Flight Simulator 9\Level-D Simulations\navdata

De ahhoz, hogy innen bele tudd importálni a tényleges adatbázisba szükséged van egy PROCIO nevű progira. Vigyázz, hogy az adatbázisból a régi SID/STAR-t töröld ki, mielőtt az újat beleteszed. A programhoz mellékelnek angol nyelvű egyszerű leírást, de nem egy nagy ördöngősség.
  • StRobi
    Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy az apt kiterjesztésű file-t hova kell bemásolni?

Előre is köszönöm
  • vki
    Tudtok olyan csapatot, embert, aki csinált egy igényes F-14-es modellt (lehet fizetős is)? Meg tud valaki valami fasza hangrobbanás effectet?
  • perko
    Lehet kapni az e-boltban FSUIPC_v.3.52-t. Próbálta már valaki?
  • alert
    Nekem nem jön be az oldal.
  • DJviolin
    "Akkor hogy ne kelljen kétségek közt vergődnöd, 1. kérdésedre a válasz: nem."

Régen volt már, de én emlékszek egy olyan frecce tricolori-s gép pack-ra, ahol volt egy olyan modell, mintha a teljes frecce kötelékben repülne, de valójában te egy repülőt vezettél, de olyan volt, mintha a teljes köteléket vezetnéd. Hát furcsa volt mitne mondjak. :-))
  • medylok
    Fatboy, látom érdekelnek a vadászgépek, meg az airshowk, engem is, ha van kedved kötelékezni multyban meg ilyenek akkor keres meg, msn cimem: [email protected]
    Itt megtekintheted az egyik kötelék videonkat, mondjuk ez még elég kezdetleges volt, mert még csak akkor ismerkedtünk meg a gépel. http://fsvideo.uw.hu
  • vki
    Köszi.
  • Clidey
    Akkor hogy ne kelljen kétségek közt vergődnöd, 1. kérdésedre a válasz: nem.
  • vki
    Azt nem én csináltam. Én csak hozzáadtam még 2-őt, plus pozicionáltam.

Az AVSIM-on a keresőbe írd be, hogy "New AirShow Demonstration Smoke", ott az FS2004-es verziót szedd le(a második), és abban lesz a readme, meg a többi, hogy kell használni.
  • medylok
    Figyi a füst effectett hogyan tuningoltad?
  • vki
    Hi!

Az 2.-ra rájöttem:

KÉP
    BOcs, hogy csak így linkelem, de nagyon szétszedné a fórumot.

Az 1.-re még várom a válaszokat.
  • vki
    Csá!

Lenne két kérdésem:

1, Létezik olyan mód, amivel több gépet lehet egyszerre vezetni? (pl. egy f-18-as kötelék nagyon komoly lenne)
    2, Lehet valahogy tuningolni a füst effectet? (nem a hajtómű-ét, hanem a műrepülők füstjére)
  • medylok
    Egyik ismerösöm adta ezt a cimet: http://www.lockonskins.co.uk/index.php?page=downloads&cat=84 mindenkinek javaslom, aki kiváncsi lock-on-os videokra... nagyon jok. Nekem ez nagyon bejött: 2005 Season Virtual Thunderbirds Teaser Movie. kár, hogy az fs-ben ezt nem lehetne megcsinálni.
  • Clidey
    Difóltból nem lehet kikapcsolni, külön stuff kell hozzá, úgy emléxem. Keress rá az avsimen.
  • medylok
    Sziasztok, nem tudjátok, hol lehet azt kikapcsolni, hogy amikor viszanézem a a replay-t, akkor a ball alsó sarokban piros szöveg irja a Replay ..: Press ESC to stop.
  • eyecandy
    Sziasztok Frankfurthoz tud valaki manualt? (Aerosoft EDDF)
  • vki
    Köszönöm szépen.
  • medylok
    Fatboy89 találtam neked egy nagyon jol kidolgozott f18-at, az avsim.com-on keres rá erre : F/A-18E Super Hornet Final Upgrade , és van hozzá egy sebeeség javítás, annak meg ez a neve: F/A-18E Super Hornet Maximum Speed Update
  • DJviolin
    *assz. Tényleg. :-)) hOGY EZ NEKEM NEM JUTOTT ESZEMBE. :-Ö (Bocs caps lock on volt)
  • Papirzacsi
    Nos ha feltünt a shuttle kilövésnél, csak addig megy az a 3 hmű, amíg fent van a tartály a gépen. Ebből sztem már egyenesen következik, hogy azokhoz a hajtóművekhez a shuttle nem hordoz külön a törzsében hajtóanyagot? Logikusan hangzik nem? :-)
  • DJviolin
    Tudom. én mondjuk a joy-al szoktam. És az 5-ös billentyű a stabilizáció. Ezzel mind tisztában vagyok, csak azt nem tudom Space Shuttle-nél, hogy a 3 nagy hajtóműre hogyan adom rá a teljesítményt, mert csak a fölötte lévő 2 fúvókára sikerül ráadnom a cuflát.
  • Papirzacsi
    A numerikus bilentyűzettel simán le lehet benne vezetni minden hajót...
  • DJviolin
    Én mondjuk az orbitert és az x-plane-t se nézem sokba. De azért az orbiterrel a teherhordó hajóval egész jól el lehet szórakozni. A Space Shuttle-lel nem vagyok kibékülve, mert nincs műszerfal, ahol a hajtóművek teljesítmébyét tudnám irányítani. Nekem ez zavaró benne.
  • DJviolin
    Gondolom a célkereszt LHBP-n van, vagy esetleg Hármashatárhegyen?
  • Papirzacsi
    Az orbiterrel csak az a baj, hogy ott kezdődik, ahol pl az x-plane végetér, és fordítva. Az orbiter jó ürrepülő szim, de nem jó repülőszim. Az x-plane meg nem jó ürrepülő szim, repülőszimnek meg olyan amilyen. :-)
  • Clidey
    Alig egy perce sotoltam a FS-ből:

• vki
    Én olyanról nem tudok, de az X-Plane-ben ki lehet menni az űrbe. Van még egy speciális űrszimulátor, az pedig az Orbiter. Abban már több gép is van, de ott nincs úgy kidolgozva a föld, meg a gépek.
  • Dawye
    sziasztok!
    nem jártas közületek valaki az md-80-asokban?
    szükségem lenne egy kis segitségre
    [email protected] irj, ha otthon vagy az md-ben
    köszi
  • DJviolin
    Akkor kézi hack? Tehát nem tudjátok véletlenül, hogy az fs melyik fájlban tárolja a maximális magasságra vonatkozó adatokat?
  • alert
    Shuttle modell létezik de ilyen mod nincs.
  • DJviolin
    Sziasztok!

Elsőnek is szeretnék boldog karácsonyt kívánni mindenkinek!

És most megalomán multiplex leszek:
    Nem tudtok olyan módot az fs2004-hez, ami mondjuk megszünteti a 30 km-es magassághatárt, és mondjuk olyan messzire el lehet repülni, amennyire ki tudunk zoomolni a földről. Tehát az ürbe. Ez a mód mondjuk tartalmazna még a kinti nagy feketeség helyett csillagokat, és mondjuk egy space shuttle repülőmodellt is. Na, igazán nem kívánok sokat.