45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#4234 Most vettem X52-ot 30 lepedoert. Nagyon joo. Igy Fs az Fs :-). Ajanlom mindenkinek. Ti miilyen joj-t hasznaltok? -
#4233 Áááá! Köszönöm! Hmmm... Kb. 7000Ft? Azigen! Na ezért kell a fanatizmus! Ezért már az ember kap a bótban egy átlagefpéest! :))) -
#4232 Szia! Kell joy. Billentyűzettel reménytelen. Ami még kell ahogy Lockheed mondta a fanatizmus és rengeteg szabadidő és elszántság. Mielőtt bármi mást kérdeznél olvasd végig ezt a fórumot és a FAQ-ot, mert minden kérdésedre választ találsz :) -
#4231 Bár nem nekem címezted de gondolom nem baj :)
Flight1 ATR72-500 -
#4230 Szijja! Nemnagyon szoktam ide írni, de általában readonlyban itt vagyok rendszeresen. Érdeklődni szeretnék, hogy az a gép amivel a videót csináltad az vmi fizetős addon, vagy free! Egy linket tudnál adni, ahonnan be tudnám szerezni? Köszönöm... -
#4229 Joystick+Qrva sok szabadidő+szerelem/fanatizmus... -
jrbugi #4228 Hali!
Én most tudtam beszerezni a Fs 2004-et, felraktam, megpróbáltam repülgetni, de reménytelen :)))
Hogy a fenébe kell írányítani??? :DD
Mindenképpen kell Gamepad? Billentyűzettel próbáltam de mikor kanyarodok illetve fodulok:)) akkor fél pecre rá fordul, de akkor meg már jó nagyot fordul és ezuhan, na jó ezt lehett nem teljesen értitek:)) de talán valaki megérti mi a bajom!!
Üdv! :D -
kad #4227 ok. -
#4226 Bocs, elírtam. Water effects: Low -
kad #4225 Szia Alert!
Azt hogy csinalod, hogy:
Terrain Detail: Land & Water
Water Effects: High
Nalam ha :
Akkor csak ez lehet:
Water Effects: Low
Nem is engedi mashogy! Vagy megis lehet?
Andras
-
#4224 koszi szepen. kiprobalom -
#4223 Itt vannak a beállításaim bár túl sokat nem használ. Amivel minden fizetős scenerynél és sok AI gépnél jó FPS-t lehet kihozni az a 3500+ 64bites AMD, 1500 MB RAM és nvidia 7800GT -nél kezdődik (volt szerencsém tesztelni és hála égnek nem kellett érte kifizetni a 160 ezret :). Egy ilyen konfiggal max grafikán rengeteg AI géppel a Cloud9 Amsterdamnál 18 FPS van (EZ NAGYON JÓ!!!). Szóval máshol olyan 25 lenne minimum.
A beállításaim:
DISPLAY
========
Terrain Mesh Complexity: 100
Terrain Texture Size: High
Water Effects: High
Dawn/dusk texture blending: NO
Extended terrain textures: YES
Scenery Complexity: Normal (Budapest 2004 miatt. Ha nagyobbra veszem szaggat)
Autogen Density: MAX
Add-on dinamy scenery: NO
Ground scenery cast shadows: NO (árnyékok)
Sun Glare: NO
Lens Flare: NO
HARDWARE
========
Target Frame Rate: UNLIMITED (így gyorsabban tölti a textúrákat ha van elég RAM-od)
Render to texture: YES
Transform and lightning: YES
Anti-aliasing: NO
Filtering: Bilinear
MIP mapping Quality: 4
Hardware-rendered lights: 5
Global-Max texture Size: MASSIVE
Továbbá: A FAQ-ban leírt tweak-ek alkalmazva + a videókártya driverben Anti-Aliasing 2x, Anisotropic fileter 8x.
Így átlagban egy-két brutális sceneryt leszámítva a legtöbb fizetős jól kidolgozott scenery esetén játszható marad az FPS online is, még ha több repülő láthatáron belül van akkor is és ilyen beállításokkal még a grafikára is lehet mondani, hogy szép. De pl a Cloud9 Amsterdamban ha áll a környéken 5 gép, akkor már csak 10 FPS... De az Amsterdam sceneryt mondjuk megpiszkáltam. Ha korrektek a készítők akkor leírják néha a readme-be hogy milyen BGL fájlok kitörlésével lehet növelni az FPS-t. Persze így le kell mondani egy-két épületről, fákról vagy 3D-s taxi lámpákról stb.
Hozzá kell még tennem, hogy a fenti adatokat úgy értettem, hogy egy default vagy közepes kidolgozottságú repülőmodellel repülsz. Ha betöltesz egy PMDG-t az minusz 4-6 FPS, ha a Wilco PIC737-et az minusz 8-9 FPS. Lehangoló.. de ez van. -
#4222 Nekem 3.2 GHZ p4 proci 768 mb RAM ati 9600 XT videokartyam van. Pls ALERT tudnal egy kepet adni a te display beallitasodrol? pls csak hogy lassam mi az idealis az en konfigomhoz hogy elvezheto legyen a flight es ne szagasson es online is naoon jo legyen elore is thx -
HASLZ #4221 koszike, utanna nezek
SLZ
-
#4220 Akkor ott esetleg valami codec probléma lehet. Ha van codec packod töröld le, vagy valami hasonló hibát kéne keresni. Nézd meg hogy ha letiltod a mic-et akkor mi történik. Társíts minden média fájlt a win media playerhez. Ez is szokott még hiba lenni. A Real Player szokott még fúrcsa dolgokat okozni. Hirtelen ennyi jut eszembe. -
#4219 Háhá, milyen sokat repülgettem annó az fs4.0-val. Nem is volt még az oylna régen.. :-O
Ez nagyon gáz volt már akkor is. Ilyen volt a felhőzet, mikor nem OVC volt. :-D
-
HASLZ #4218 hali!
az igazsag az hogy FS2002-vel repulok, nekem az jott be, meg van egy csomo penzes kiegeszitom hozza.
De offline-ban egyaltalan nem szaggat, csak akkor kezd el hasznalhatatlan lenni, mikor a mikrofonnal probalok kommunikalni, es onnantol kezdve teljesen behal a gep. -
#4217 Flight Simulator 1:
A híres Meigs Field Chicago-ban :)
-
#4216 Egy kis érdekesség képpen Flight Simulator történelem. Minden 1980-ban kezdődött... Flight Simulator History
Letöltés és infók a verziókról
Ízelítő :)
-
#4215 Szia! Sajnos ez elég gyenge konfig az FS2004-hez. 1,9GHz helyett 2,5 kéne minimum, 9200SE helyett pedig egy 9600Pro minimum. De még így is szaggatna ha felhős az ég vagy 2-3 másik gépnél többet látsz. Próbáld levenni az időjárás grafikáját. Ha tiszta égboltal is szaggat akkor pech. Offline nem akad? Mert ha nem akkor más bibi lehet, online nincs sokkal jobban leterhelve a rendszer. FAQ-ban lévő tweak-eket próbálgattad már? -
HASLZ #4214 szasztok!
Nagyon rangat a szimem mikor online-ban akarok repulni.
A proci 1.9Ghz-es, 1024G RAM,ATI RADEON 9200SE video kartya.
Mi a f... kell meg hogy elvezheto legyen az onlinos repules!?
Remelem tudtok segiteni!
Elore is koccike
SLZ -
#4213 Nem tudom érdekel-e valakit, de régebben sokat szívtak az Active Camerát használók azzal, hogy a Gradual Transition-t állandóan ki kellett kapcsolni. Ha kreálsz egy flight-ot, kikapcsolod az GT opciót majd elmented a repülést és bejelölöd azt is, hogy az legyen az alapértelmezett, akkor többé nem kell vele szenvedni. -
Air #4212 A radio panelen, kozepen. -
frecc #4211 Szevasztok!
Egy apró kérdés. A PMDG 737-esen hol a fenében van a TCAS? -
#4210 Sziasztok.
A lago féle scenery enhancer használatához, ha ért valaki szívesen vennék minden segitséget.A legnagyobb gondom már rögtön az elején kezdődik mivel el sem tudom inditani.Ahogy indítani próbálom (ctrl-insert)szépen kifagy az egész fs.Mi lehet a gond? Ha valaki tud légyszi segitsen.
Hi
814 -
kad #4209 Allo hajtomu/motor:
bc_dark.zip
( pl avsimról letöltve, keress rá ). Ez egy módosított fltsim.flt file-t tartalmaz, csak ki kell cserélni az eredetit erre
x:/program files/microsoft games/flight simulator 9/flights/other konyvtarban talalhato es amaris allnak a hajtomuvek
Udv
Andras -
Sotasos #4208 Sziasztok!
1.Az Fs2004 ben van olyan lehetőség, hogy standby/álló hajtóművekkel induljon a szimuláció?
2. PMDG 747-es géppel leszállás közben, mikor érintkezik az első futó is a talajjal, akkor "crash"-el a szimuláció, pedig óvatosan teszem le és beton futópályára, mitől ez a jelenség?
köszi a választ
-
#4207 Köszi. Gyakorlom -
Nyiri #4206 Nah itt van. -
Nyiri #4205 Kesz a videnyo :)
Mindjart toltom. -
Nyiri #4204 Jah... Ep most jutott eszembe hogy egy rovid videot csinalok :) -
#4203 Nyíri ATR-es privimet megkaptad? (APU és FMC témában) -
Nyiri #4202 Nalam FS install utan az elso hogy atkonfigolom a Key-t :) Es kitorlom az Engine select gombot. -
#4201 F1 -
Nyiri #4200 E betut elnyomtad. -
katonad #4199 hali. vmit elállítottam és csak az egyik hajtóműre adja gázt, hogy tudom visszaállitani rendesre? köszi -
Thanatos #4198 atyaúristen... -
Nyiri #4197 NEKEM IS :D
Pliz :) -
#4196 767-es új design kell??de azt már icq-n -
#4195 majd holnap ,most bolykottálom a tulórát a HR-es gyereket meg kell nevelni mert lerántotta a zsetonomat:-(