45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#4394 Csak úgy érdekességként :) -
#4393 Azért mondtam, mert nekem nagyon megmosolyogtatónak és elhamarkodottnak tűnik kijelentésed. Félre ne érts, én drukkolok neked, de van rá egy fogadásom, hogy ez az általad készített Ferihegy sosem fog elkészülni. Hogy miért? Egy scenery-t elkészíteni iszonyatos nagy munka, tele buktatókkal és nehézségekkel. Pláne ha FlyTampa-szerű minőséget akarsz - ami amúgy is egy lehetetlen vállalkozás házilag szvsz...gondolj csak bele.
Egy kisebb csapat is hosszú hónapokat készítgeti a maga kis kiegészítőjét, mire elkészül, és a minőség még így sem garantált. Szóval nem arról szól a dolog, hogy szerzek pár fotót, azt ráteszem pár poligonra, bedobom az efesbe és már kész is vagyok, hűde eccerű volt!
Az általad "ápdételni" kívánt Ferihegy is több mint egy évig készült...vajh miért?
Volt már egy hasonló csörtém Nyiri kollegával is, mert szerinte pedig repülőt készíteni nem áll semmiből. Őt sem sikerült meggyőznőm hogy faszságokat beszél, véleménye - gondolom - azóta sem változott, ám furcsamód még mindíg nem örvendeztetett meg minket mondjuk egy Level-D színtű kieggel. :)
Szóval, én becsülöm a lelkesedésed, a hozzáállásod, minden tiszteletem a tiéd, de ha szabad jóslatokba bocsátkoznom, ez a terv pár hét, és szépen el fog sikkadni úgy ahogy mások nagyszabású terveivel is történt. -
#4392 Nem nagyon értek a modellezéshez, de Sok Szerencsét kívánok! -
#4391 Saját kifutó is lett volna, de azt nem csináltam tovább, mert ekkor szállt el a vinyó. Kép - Custom Runway -
#4390 Na itt egy kép. Igaz ez még elég béna kezdeti állapota volt, de a készről nem találok képet. -
#4389 Ezt most miért mondod? Valamelyest értek hozzá. Csak a modellezéssel nem foglalkoztam igazán de azért maxban a ground poly meg az fs2002-es gamepack-os scasm kód tweak még megy hogy jól is jelenjen meg... Egyszer már marhajól megcsináltam egy ground updatet bp 2004-hez igaz csak a taxiway-ek voltak jól kidolgozva, az is igaz hogy nem fotoreál volt, mert nem volt hozzá anyagom, de sokkal jobb volt mint a szürke alap. Sajnos elveszett egy vinyóhiba miatt. Mellesleg meg váltottam pár szót a FlyTampa sceneryket készítő Martinnal és rendes arc. Elmondta, hogy ők hogy csinálják az egészet stb. 1-2 dolgot még nem igazán értek, de azok kivitelezhetők máshogy is. -
#4388 Tán nem ártana ha kivennéd a kezed a biliből... -
#4387 Nem tud valaki valami helyet ahonnan műholdképeket vagy légifotókat lehet beszerezni? Nem igazán vagyok tisztában a terraserver zoomolhatóságával. Bár gondolkozom, hogy azért a 10 dollárért befizetek egy hétre. Ja és jöhet bármi fizetős is, csak jóval részletesebb képek kellenének mint pl a google earth nyújt. Gondolkozom, hogy meg kéne csinálni egy Ferihegy sceneryt FlyTampa részletességgel :) mondjuk ha be tudnám szerezni a képeket nem is lenne olyan nehéz, mert csak egy "kis" utómunka kéne velük és így elég lenne egy kiegészítés a Bp 2004 sceneryhez fotorealisztikus terrain texture-ként, mert engem ezek zavarnak leginkább. Innen már csak egy ugrás 1-2 modellt készíteni kiegészítésként :P -
#4386 CHICCO ezek ariane gepek ??? ha igen akkor milyen panelt hasznalsz hozzajuk ?
valaszod elore is koszi -
#4385 egy 757-200 neven keressetek -
#4384 van egy FlyTampa felszallas videom az fs2004.com-om nezze meg akit erdekel a FlyTampa Vienna scenery erdemes -
#4383 oke
-
#4382 megnéztük .klasz nézd meg én is csináltam párat fly.uw.hu -
#4381 igen ő az:-) -
perko #4380 Sziasztok!
Használta már valaki a Radar Contact 4-et. Van valami használható tapasztalata valakinek? -
#4379 http://www.fs2004.com/downloads/index.php?dlid=956 nezzetek meg az elso kis videomat ami fent van a neten. Egy landolas Madeiran B737-800-al. -
#4378 Apci, akkor sasold meg tán ezt: Andras Kozma's 737NG cockpit -
#4377 én megvárom az fsxet majd utána meglátjuk mire jók a régi motorok.Patch bizti lesz mert support nélkül nem hadják a fizetős cuccokat.Lehetne már nyár most már 2 okból .is -
#4376 nekem mar emgvab a vienna letoltottem :D nagyon jooooooooo es tenyleg nem kel ala eromu -
#4375 Épp ez az! Nekem megvan jónéhány eddigi FlyTampa scenery és NEM! Hihetetlen! -
#4374 szép csak bizti ehez is erőmű kell -
#4373 Láttátok az új FlyTampa készítette Vienna (Bécs :) sceneryt? Eszméletlen gyönyörű ahogy azt a FlyTamp-ától megszokhattuk. Most hogy áttértek Európára írok nekik 1000 mail-t, hogy csinálják meg Ferihegyet is, mert az ő jó tulajdonságuk, hogy az ilyen eszméletesen részletes és fantasztikus kidolgozású scenery-jük sem zabálja nagyon az FPS-t. Ilyen minőségért még fizetnék is 5000 Ft-ot. Hihetetlen, hogy ennyire realisztikus saját foto textúrákat csinálnak még a kifutóknak és a gurulóutaknak is. Mindennek, ami a repteret övezi. FlyTampa -
#4372 sim -
#4371 nem sok infót találtam sajna
http://www.akulturhaz.hu/kulturhaz/cikk/4397/ -
#4370 nem take off sima iskolakör és base land stb kb 20 perc -
#4369 OOOO :D esilyen volt a gazkar emg minden ? Gondolom kurva jo volt hogy gazkat meg gear up meg minden .... Nos eleg idod volt hogy le is szalj ???? Amikor letelt a 20 perc akkor bementek es szoltak, hogy most alj fel es mennyel ki ? vagy mi?
-
#4368 tegnap kipróbáltam a jővő házában a Boeing simet PMDG alapokon 20 perces iskolakör Budapest felett.Szép az egész de nagyon fura volt ,hogy olyan széles a látómező.Meg szerintem jó ha verte a 18fps .De azért érdemes megsasolni ajánlom mindenkinek. -
kozak74 #4367 Ne rendeld meg...
Egyebkent is rendelkezned kellene az alap 737NG-vel. Az viszont mukodik fs2k2 alatt.
PMDG 737 800/900 Honlap
PMDG 737NG Honlap -
HASLZ #4366 szevasztok!
megtudjatok nekem mondani hogy a PMDG 737 800/900-as fut az FS2002-ESEN?????????
Surgos lenne, mert akkor nem rendelem meg a jatekot.
koszike
SLZ -
kozak74 #4365 Itt egy forum(angol nyelvu) kifejezetten az fdc-al foglalkozik, probald meg ott.
Avsim forum -
frecc #4364 Sziasztok!
Használ valaki közületek Flightdeck Companiont?
A bajom az, hogy PMDG737-tel nem nagyon működik együtt. Checklisteknél akkor is azt mondja hogy ON, amikor OFF, stb... Egyszerűen azt mondja, amit beállítok checklist válaszként és nem foglalkozik a valósággal. Így nincs sok értelme. Aki hozzá tud szólni a témához, help pls! -
kad #4363 Az en gepemnel a kovetkezo volt a problema:
a Biosban a Advanced-->CPU Configuration-->Hyper Trading Technology ha "Enabled" ben van akkor ha elinditom az online repulest 1-2 perc utan kilepett az FS-bol. Ha "Disabled"-ben van akkor megy minden tovabbi nelkul. De ez szerintem csak a 64 bites processzorokra ervenyes es lehet hogy csak az ASUS alaplapokra. Mindenesetre ezt onnan tudtam meg hogy egy helyen ki kellett ezt kapcsolni kulonben a regi doszos alkalmazasok nem mentek.
Andras -
#4362 a procim p4 3.2-es memoria 768 RAM videokari ati 9600XT. ----kad mi ez a biosos dolog ? :D ezt egy kcsit erthetobben :D ksozike -
kad #4361 A biosban ha a Hyper Trading Technology disabledban van akkor engem nem dob ki az online FS -bol nehany perc utan.
Andras
ASUS P5GDC DELUXE Alaplap, Intel P4 3.2 Processzor -
Nyiri #4360 miert? -
kad #4359 exTrem!
64 bites Intel processzoros geped van?
Mert ott tudom miert dob ki az online FS.
Andras -
#4358 Hi! Miert van az hogy az FS Online folyton ledob egy ot-tiz perc utan ? A tuzfalam ki van kapcsolva. Miert?? Csak online van ez ha siman megyek akkor semmi gondd. Kerlek segitsetek koszi. -
ToMy_ #4357 Hali,
ezt próbálta / használja valaki?
http://www.aviacomp.com/game/index.htm -
kozak74 #4356 Nem tudok, mert nem hasznalom. Akkor kerult latoterbe a program, amikor alternativat kerestem a PM fele FMC-re. -
#4355 Eszembe jutott miért dobtam ezt ki a szemétbe. Tele van buta dologgal. Nem engedi aktiválni az útvonalat amíg nincs megadva STAR. Nem elég hogy amikor az irányítás új útvonalat ad törölheted ki majd választhatsz ki megint egyet néha hajlamos hülyeségeket csinálni. Ráadásul a kiválasztása is macerás nem mindig enged visszatörölni, mindig máshova helyezi a visszalépés gombot, nem logikus szerintem. + Minden géphez külön bele kell maceráskodni a konfig fájllal és egyéb beállításokkal. A STAR és egyéb útvonalgondokra nem tudsz javítást? Vagy van valami trückje? Mert az egész dolog oké amíg nem online repülsz mert szépen végig repdesed amit beállítottál de online nagyon idegesítőek a hibái.