45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#4354 Jaja ez is klassz. Csak az a gond, hogy szerintem leállt a fejlesztés pedig van már egy jobb alfa vagy béta teszt csak nem publikus. Az úgy is néz ki mint az igazi. -
kozak74 #4353 Aki megsem szeretne visszaterni a kezi vezerleshez, annak itt egy ingyenes fmc.
Free Fmc -
#4352 Akit érint vagy érdekel kijött az ingyenes SimpleFMC új verziója (1.9), ami mostmár támogatja az FSNavigator SID/STAR-jait up to date AIRAC adatbázissal rendelkezik és van saját NavDisplay képrenyője. Legjobb ha külön monitoron tudod használni de tökéletes akkor is ha nem. Bármilyen FREE gép robotpilótáját tudja vezérelni, kitűnő az online repülésekhez is, bármilyen RNAV útvonal lerepülhető a segítségével. Felülete egyszerű, Windows-os kezelése még egyszerűbb :) A SID/STAR convertert és editort én írtam hozzá. Oldal: SimpleFMC Eddig már rengeteg embernek segített, aki nem igen értett a valódi FMC-khez, vagy csak most kezdte elsajátítani használatukat. Tényleg jó arra is, ha olyan géppel akarsz online repülni, aminek nincs FMC-je. Mindez azoknak nem szól, akik már visszatértek az FMC-től a kézi vezérlés felülmúlhatatlan hangulatához :D -
#4351 thx -
#4350 FAQ? :) -
#4349 Attol fugg mire gondolsz. Ha sima nem fizetos kiegesziokre gondolsz akkor www.avsim.com vagy www.fsplanet.com vagy www.surclaro.com. De ha FIZETOS-re gondolsz akkor www.simmarket.com es ott tudod nyomon kovetni az ujonnan kijott kiegeszitok arat es minden adatat. -
#4348 Sziasztok!!
tud valaki olyan oldalt ahol vannak a gamehez kiegészítől pl uj gépek?
előre is köszi
byez -
kozak74 #4347 A tobbi egyenlore csak cdr formatumban letezik.
Ma pakolom fel a kapcsolokat az mcp-re. -
Nyiri #4346 Ez csak 3 kep :( -
kozak74 #4345 Beirtam a honlapom cimet, de nem irta ki labjegyzetkent. -
Nyiri #4344 mit? -
kozak74 #4343 Proba -
Nyiri #4342 Akkor muti!! :D -
kozak74 #4341 Es meg nem lattal mindent ;)
Egyebkent coreldraw-al.
Van efis panel, es fmc is. -
Nyiri #4340 Nagyon baba!
A hatteret hogy csinaltad? -
kozak74 #4339 Ha jol emlekszem, lehet konfigolni az fs menujebol. En Jobbshift + kurzornyilat allitottam be, az nem zavart semmit. /kiveve a a windozt,amikor 8mp-nel tovabb tartottam nyomva a shiftet/.
Atvaltassz virtual cockpitre / mar ha van/ , es nyilalsz... -
#4338 Vki ertelmesen letudna irni egy Active Camera hasznalati utasitast amelyben leirja hogy mit hogyna kell beallitani es hogyan kell mozogni benne meg a nezeteket hogyan kell valtani elore is koszonom szepen es segitsetek kossz -
kozak74 #4337 Javitva a link. A szolgaltato torolte a nagy merete miatt.
Linkeltem az extrara -
hefi #4336 Ha arra gondolsz, hogy az utasfülkében a szárny mellet üljél, akkor töltsd be virtual cockpit+cabin-t.Az active camera nevű progival tudod mozgatni a kamera helyét.
Átváltasz virtual cockpit módba, és átmész a kabinajtón. Utánna meg foglalj helyet valahol. -
#4335 Hi! A PMDG 747-nel hogyan tudok szarnynezetet csinalni mert virtual cockpitba nincsen es mashogy se tudok. Egy csomo movieban lattam hogy a szarny mellol csinaltak meg. Pls help koszke -
Pyth #4334 A videot nem lehet letölteni, lehet hogy rossz a link? -
kozak74 #4333 Frissitettem az oldalam.
Felkerult 3 db kep, 1 az mcp-rol, 2 db kep egy gombrol.
valamint a beigert video az fsbus mukodeserol(45MB)
http://kozak74.7web.hu/ -
hefi #4332 Akkor erről majd elbeszélgetek haverommal -
#4331 Nem Ferihegyen... -
hefi #4330 Má megint koriznak Ferihegyen -
#4329 Valami nem stimm, olyan nincs hogy nem a menübe tesz először hacsak nem kapcsoltad ki. Töröld a C:\Documents and Settings\Application Data\<felhasználónév>\Microsoft\FS9\fs9.CFG fájlt ez tartalmazza a beállításokat, itt lehet buherálni hogy ne a menü jöjjön be stb. Ha nem jelenik meg az Application Data akkor engedélyezd az eszközök menü mappa beállításaiban a rejtett fájlok megjelenítését. Ha kitörlöd a fájlt legenerál egy újat és mindent default-ra tesz. Ha ezután se javul meg és egy teljes reinstall se teszi jóvá (úgy hogy kitörlöd az egész Flight Simulator 9 mappát) akkor egyelőre passzolok. -
frecc #4328 Nem tudja valaki véletlenül, PMDG-n mi felel meg a beacon light-nak?
Az FS passengers mindig sír, hogy nem kapcsoltam fel a beacon-t és már unom. -
#4327 áhhh!!! olvastam faqot léci ne hurrogjatok le és tudok angolul is és mindent megpróbáltam amit az FS ír ez ügyben!!!
szóval: miért nem indul ez a játék??? XP Prof SP2 minden zsírhozzá! fent van új peccs meg vengeane féle crack hozzá betölti úgy ahogy vna tudnék reőpülni mert ugye nem a menübe tesz elösször és mikor mennék be a menübe kifagy! :S de miért?! (tehát mikor arra nyomok h end flight) -
DJviolin #4326 Légcsavar 3. adása.
http://legcsavar.extra.hu/filmek/legcsavar_s01e03_dvdrip-by-lanti.avi -
#4325 hát az igaziban sem 1 ugyan azon dolog csinálja azt tudod.??? -
Nyiri #4324 MINDEN MAXON, kiveve az Other Aircraft Collosion. -
#4323 Nyiri elkuldened a realism settig beallitasod kepet ? koszke
-
Nyiri #4322 Minden joynal olyan. Maskepp nem is lehetne jol megoldani. A Repcsikbe, vagy kulon karral a gazkarokon vagy maga a gazkarral, de az idle allasabol hatrabb huzni erezhetoen tobb erovel kell. Vagyis a joyokban nem tudod beallitani rendesen. -
frecc #4321 Sziasztok!
Ez a joy-os reverse thrust-ot kérdés engem is érdekel. Pont ezért nem vettem eddig komolyabb joy-t, mert attól féltem, hogy nem lehet vele reverse thrust-olni, meg nem voltam biztos benne, hogy egyeneletesen szabályozza a tolóerőt.
Nektek hogy működik?
(a jelenlegi hulladék joyomon is teljesen hátrahúzva csak idle)
-
Thanatos #4320 thx -
#4319 pffffff... -
ZOLEE22 #4318 http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=3434961&i_where=1&i_where_tv=1 -
DJviolin #4317 Szabad fordításban azt jelenti, hogy:
Mi a f*sz ez itt? -
katonad #4316 ezért meg néztem, de ő se tudta -
katonad #4315 hát én se tudtam hogy mi a fuckisthis :)