45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
DJviolin #4314 Váááááááááááááá. JÉZUUUUUUUUUS Erre hogy jöttél rá? -
katonad #4313 ez aranyos
az "520 ft" mellett van egy kép - próbáljátok meg lementeni a képet, és nézzétek meg milyen nevet adott neki a kedves szerkesztő :) úgylátszik nem volt biztos benne, hogy mi van a képen :) -
katonad #4312 és láttátok milyenek lesznek az új légikatasztrófák részek? "a másodpilóta a kapitány életére tör" stb.. .. nagyon durvák lesznek.. national-on február 12.-től -
#4311 FLIGHT SIM es szo volt benne az fsrol hogy miket csinaltak, meg a valos repulo szimekrol hogy 12 millo dollarba kerulnek :DDD meg sok minden jo dolog ami Flight Simulator -
Thanatos #4310 mi volt a cime? biztos ismétlik még :D -
#4309 Lol! A DISCOVERYN Flight Sim. volt 2004 hogy hogy keszult :D:D -
Nyiri #4308 A kormanyom pedalja is megteszi egy ideig. -
hefi #4307 És Nyiri most akkor mivel rudderelsz?
Másik joy, vagy bill? (Mert utóbbival elég nehéz!!!)
Szerintem. -
kozak74 #4306 Ismertek olyan fmc-t, ami fuggetlen az fs-tol? Mint pl. a project magenta-e? -
#4305 Ezért is mondtam, hogy ez az én véleményem. Más még zenghet róla ódákat... :)
Egyszerűen nekem nem adja azt az érzést, mintha valóban egy pedált taposnék. Ebben közrejátszik szerintem nagymértékban az is, hogy túl nagy a távolság a két pedál közt, ill. túl sok a kitérése is. -
Nyiri #4304 Az oke, hogy IL2, meg egyeb gyors manoverezesu gepekhez biztos jobb a Joy. De en inkabb polgari gepeket szeretek vezetni, Ami lomha es oda a szarv jobban illik. Szerintem. -
Nyiri #4303 Ez is velemeny es biztos igaz is. Nemtom. Egy angliai haverom ajanlotta a szarvat es a pedalt. O pl aradozik rola mindig. Nagyon szereti es szerinte rohadt jo.
Pl. a MOMO Rarcing kormanyom ami elvileg minoseg ugyanugy csuszkal es nyikorog a pedal. Megoldas. Mogeraktam egy dobozt es el sem mozdul :) -
Sotasos #4302 Sziasztok!
Repüléseimet eddig formula force kormány és pedálok segítségével végeztem, vettem egy forceos joystickot, elég szokatlan, eddig sose repültem bottal, de meg lehet szokni...
A throttle controll karocska- segítségével a 'thrust reversert' hogyan oldjátok meg?
PMDG gépemet egyáltalán nemtudom throttle controllal vezérelni, kicsit feltolom és a kakaó felmegy max-ra vissza se lehet húzni, mit kéne állítanom??
Az ATR, Cessnával nincsenek ilyen gondok
Köszi!
-
#4301 Hát nemtudom...nekem volt szerencsém több alkalommal is próbálni ezt a CH cuccot pedállal, rádiópanellel, fullosan...és annyira nem estem hanyatt tőle. A szarv még csak-csak elmegy, ha az ember hozzászokik (bár én eleve utálom, szóval ez csak az én személyes véleményem), de a pedál az egy rakat szar. Az még hagyján, hogy nyikorog-nyekereg minden egyes mozdulatnál - pedig vadi nyú cuccról van szó -, de azzal már végképp nem tudtam megbarátkozni hogy csúszkál a földön ide-oda...nagyon zavaró. Pedig direkt a lehető legcsúszásmentesebb felületre lett rakva. Arról már nem is beszélek, semennyire sem adja vissza egy valódi pedál "fílingjét". Nekem határozottan kellemetlen volt vele repülni...
Egyszóval fölösleges pénzkidobás. Szerintem. -
hefi #4300 Force feedback???
U.I: tetszik a billenytűzet -
#4299 Ez tenyleg qrva jo mar en is probaltam. Volt osztalytarsam apja a hhaverom es neki is ilyen van. TEnyleg jo vele repulni. Amugy mennyit kostalt ? :D -
#4298 És végül mennyiben volt? Tényleg jó! -
Nyiri #4297 Mentem egy kort a Cessnaval majd egy kort a Tu154el. Elso benyomas. GECIJO :)
Olyan mertekben mozog a szarv, hogy nagyon szepen lehet vezetni. A rakas gomb meg a 3 slider + trim kerek nagyon sokat segit. Egy elmeny a repules. Eddig is az volt de mostmar meginkabb :P
Kep azert ilyen fos, mert mobillal keszult
Kovetkezo beruhazas, egy pedal + quadrant. -
#4296 jaja es egy kepet ha tudnal kuldeni halasak lennenk -
hefi #4295 Beszámolást kérünk ide holnap reggel 8ra! -
Nyiri #4294 Megjott a szarv :) Este megyek erte. -
Nyiri #4293 Mennyi volt a Magenta? -
kozak74 #4292 Egesz heten kuzdottem a project magentaval. Valamitol bezarja az fmct, es a pfdt.
Ha valaki jotanaccsal ellatna, megkoszonnem -
#4291 Sziasztok!
1 kérdés: Mostanában elég sok (Iris,Alphasim,stb.) gyártó kiegészítőiről lehet videot letölteni.Ezeken azonban olyan kameranézetek vannak amiket a gyári fs nem,de még sztem a walk&follow vagy az actiecamera sem tud...Ha valaki látott már illen videjót,és tud vmi esetlegesen új kameraprogiról,vagy iylesmiről, pls szóljon:)
Köszi!
Üdv: Lt.Balu (HA-FUN) -
#4290 Nem tud valaki olyan kiegeszitot, amelyik szimlulalja a hajtomubol kiaroamlo gazt. Mint a pfotoshopos kepeken. Ugy hogy lassam a hot. koszke all -
#4289 Hali Nyiri! Mivel csinaltad a videot ? Fraps ? vagy mi pls rd le koszke
2. Nem tudja vki hogy keszul-e FIZETOS 757-es gep vagy mar van-e. Melyik a legjobb en POSKY-t hasznalok az eleg jo. -
#4288 Ja. Lassan már mindenkinek... :) -
hefi #4287 Nyiri te vagy az én emberem
Pont azt nem tudtam, hogy hogyan lehet a levegőben transition altitude-ot álítani. -
hefi #4286 Ez egy elég jó tutorial a PMDG-hez. Szerintem..
http://www.fsstation.com/tutorials/pmdg737ng.html -
#4285 Köszike szépen! Szedem, és így már hátha sikerül! :)) -
Nyiri #4284 737ES -
#4283 Váááá! Nagyon szépen köszönöm... Hálás vagyok neked, már másodjára! THX! :))) -
Nyiri #4282 Csinalok egyet. fel ora es kesz. -
#4281 Sziasztok! Lenne egy elég nagy kérésem! A mai napon megvettem a PMDG 737 The Next Generation és a 737 - 800/900 és az indítási procedúra nemnagyon megy... Ha valakinek megvan az AddOn, nem csinálna -e egy videót, mint amilyet Nyiri csinált(#4206) az ATR 72-500 -ról. Az is nagyon nagy segítség volt! Azóta tudom "rendesen" beíndítani azt a gépet, és ezúton is szeretném megköszönni neki bár nem nekem csinálta, de mégis iszonyú nagy segítség volt! Az a gond, hogy az indítást az alábbi pdf (05_NORMAL_PROCEDURES_S73702_06DEC03.pdf) szerint csinálom, és a műszereket a (07_SYSTEMS_OPERATION_73702_06DEC03.pdf) nevű pdf dokumentumban keresem meg, hogy hol is van a panelen. De vannak olyan pontok a checklistben amit nemtalálok... Pl.: APU PNEUMATIC BLEED VALVE, REVERSER LIGHTS. De ezen kívül van még egy pár! Tényleg nagyon nagy segítség lenne! Mellesleg, ha ALERT hazajön, (asszem külföldön van) lehetne neki szólni, hogy tegye be a FAQ -ba! Nagyon jó kis tutorial! Úgyhogy, ha valaki tud, pls segítsen! Előre is köszönöm szépen! Mellesleg naggggyon kemények a Boeingek! :) -
DJviolin #4280 Írtam a honlapon is:
1 giga a tárhely. eleddig lement 6 adás. Feltehetőleg a Légcsavar összes adását fel fogom rakni dvdrip-ben. Ezért egy rész 80 mega lehet. Plusz kell minimum 200 mega szabad hely a képeknek. Számold ki. -
Nyiri #4279 a minoseg amugy elegge gany -
DJviolin #4278 Én rippeltem le. :-))
Megvan a 3. és a 4. adás is. Ahogy a gépem bírja nyomom fel őket a netre. Sajna a hatodik adást még nem kaptam meg a stábtól. -
hefi #4277 Jaja.
A többi rész is jöhet letölthető formában (nem wmv). -
Nyiri #4276 Jééééé. Az ott Selmeczi Petya :) -
#4275 Minden újabb fsben ezt tapasztalhattuk.
Vagy te nem így láttad?