45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
DJviolin #4434 Hát izé, a gépet úgy tudod hátulról nézni, hogy a numerikus billentyűkkel elforgatod a kamerát. :) -
Crazy Mate #4433 És hátulról hogy tudom a gépet nézni?Szintén S?Köszi a gyors választ! -
DJviolin #4432 Szia!
Hát mondjuk másfél éve játszottam a gémmel, de szerintem a motor CTRL+E (nem mellesleg hatalmas piros csíkkal villog, ha ki van kapcsolva), a sebesség + -, de erre nem mernék mérget venni, mert én joy-jal nyomtam, tehát a billhez hozzá se nyúltam. A nézetváltás asszem az S, és itt van a Virtual Cockpit view is.
Mellesleg ezek benne vannak a billentyűzetkiosztásban is. :)
Üdv:
Lanti -
#4431 hát vagy kattingatsz a műszerfalon: ha tudod mit hogyan
vagy alapértelmezésben CTRL+E billentyűkombináció az autómata motorindítás
Sebességet szintén megtalálod a műszerfalon sok esetben, amúgy meg vagy a joystickod sliderével, vagy ha jól emlékszem F2-F3-F4 gombokkal.
Nézetet az S gombbal tudsz váltani, a 3d-s pilótafülkét is így tudod elérni. -
Crazy Mate #4430 Sziasztok,elég kezdő vagyok,egy kicsit se értek a játékhoz,hogy leheet:beindítani a motort?a sebességet állítani?nézetet váltani?a 3d-s pilótafülkét bekapcsolni?Ennyi lenne az összes kérdésem,de szerintem lesz,előre is köszia segítséget. -
#4429 -
#4428 Persze, az ecserin árulják a csájnák. -
#4427 FS2004-hez van magyaritas ? ha van akkor milyen nagyon ratyi ? :DD -
#4426 Igy már rendben, oké. :) -
#4425 Ja és valóban a language.dll-ben van benne a BREAK üzi, de nem minden stringet ez tárol, ha jól tudom. -
#4424 Az FS9.cfg -ben lehet eltüntetni (FAQ-ban benne van).
Lerövidíteni vagy átírni pedig ne hexa editorral próbálkozz hanem resource editorral. Minden stringet resource-ban tárolnak az FS DLL fájljai (szerencsére) ezért tetszőlegesen átírható minden. Ilyen ingyenes editor pl a Resource Hacker. -
Air #4423 De nem eltuntetni akarom, hanem csak leroviditeni. -
#4422 Ez a dll egyszerűen eltűnteti a piros csíkos szövegeket. -
Air #4421 Nem ez volt az a megoldas amit en olvastam. De ha egy hexa-editorral a dll-t atszerkeszti az ember, akkor ez is jo lehet. Bar ilyenkor szerintem kotott stringhosszusagok vannak.
Azt hiszem amit Hypo mondott az volt, hogy fs9.cfg-be kell felvenni uj valtozokat, es azoknak lehet tetszoleges szoveget adni. Pl a parking brake set... helyett csak annyit, hogy "PB". -
#4420 A language.dll-t kell megpiszkálni. Ez itt az amit keresel. De előtte bekápojjad a régi fájlodat. -
Air #4419 Es milyen valtozonevek alatt?? Ugyanis ezek nincsenek benne alapbol. -
#4418 Az fs9.cfg fileban tudod ezeket allitani. -
Air #4417 Regebben mintha olvastam volna egy howto-t arrol, hogy a bal also sarokban megjeleno "Parking Brake Set - Press (.) to release" es "Game Paused - Press P to continue" ostoba feliratokat hogyan lehet leroviditeni. Nem tudjatok, hogy hol lehetett ez, vagy mi a modja?? -
#4416 nem tudjatok hogy a Captain Sim 757 -ese mikor jon ki ? koszike olvastam mindent cak azt nem hogy mikor jon ki -
perko #4415 Pár új kép a FSX-ből
Microsoft Game Studios -
#4414 ja egyébként az új guruló utat azt megcsinálná Andris csak nincs hozzá elég adat.
"úgy hallottam" -
#4413 vAzzeggok mi lenne ha nem itt lőnénk ki az összes warezoldalt????,
Priviben nem megy?????????? :-( -
#4412 No, akkor ezt jól bebuktuk... :( -
#4411 Úgy emlékszem nem is ez volt a vita tárgya... :) -
#4410 en csak az ftps warezrol tudok ami havi 2000 FT es minden van fent filmektol elkezdve a jatekokig de oda mar nincs hely sry -
lilgame #4409 lécci adjatok egy warezoldal címet amin rajta van a ms flight simulator 2004
-
#4408 Szia, köszi! De mint írtam nekem ennél részletesebb fotók kellenének. Úgy tudom a Google Earth Pro sem tartalmaz jobb minőségű képeket, csupán számos más funkciót stb. Ha tévedek akkor mondjátok, mert ez esetben... -
#4407 Én is így tudom legalábbis ő maga ezt mondta, amikor utoljára szót váltottam vele. -
#4406 ohm ohm warez mindenkeppen csak nem tom melyik -
#4405 Jó régóta ilyenem van már, ed eddig Maximálisan megvagyok elégedve vele! Más kérdés, hogy Én személy szerint többet repülök LockOn -al de imádom az FS -t is! Ezen a 2 játékon kívül mással nem is játszok, hisz egyik sem egy rövidtávú szórakozás! De így legalább megvannak eredetiben! :D -
lilgame #4404 sziasztok!!
valaki nem tudja hogy honnan lehetne letölteni az ms flight simulator 2004 et?
vagy warezről vagy torrentről is jó csak a dc m nem jó.
lécci segítsetek!
előre is köszi
csá
-
#4403 Saitek X52 Teszt ( Katona Dávid csinálta a honlapunkon ) -
Nyiri #4402 Ha jol tudom Kozma tobbet nem csinal scenery-t. Legalabbis ezt hallottam egy jo ismerosetol. -
Nyiri #4401 Belefognek barmikor repulogep keszitesebe. Fullos paneltol kezdve minden (termeszetesen), de nem egyedul es nem ingyen. :) -
Nyiri #4400 De ez van... Nem pilota segitsegevel lehet kiprobalni :) -
#4399 Sziasztok!
Nem ez a cockpit van kiállítva a Jövő házában. Ki lehet próbálni pilóta segítségével. Bocs ha nagyon nem mondtam újat. -
#4398 A baj tudod ezzel meg az, hogy adnál a szarnak egy pofont. :( A jelenlegi Ferihegy scenery ugyanis - a készítője, Kozma mester szerint is - már eléggé elavult. Manapság már sokkal szebb és - ugyanazon részletesség mellett - kevéssé frémzabáló reptereket lehet gyártani (lásd #4394).
Magyarán a te leendő ápdéteddel max pár fps-t vesztenénk csak, szebb nemsokkal lenne maga a scenery. Szerintem ez felesleges időpocsékolás volna. Jobb, ha megvárjuk, míg Kozma mester elkészül egy teljesen új alapokra épülő Feriheggyel - az FS-X-hez... :D
Vagy még egy lehetőség: elkezded ímélekkel bombázni Vauchez-t, hogy csináljon egy FlightScenery minőségű Ferihegyet... :D -
HASLZ #4397 Szeva mindenkinek!
Koszi Kozak74 kolleganak a segitseget, de sajn nem jutottam elorebb.
Azt szeretnem tudni hogy a PMDG 737 NG 800/900-as mukodik-e FS2002 alatt.
Van PMDG 737 NG 600/700-asom, de szeretnek egy 900-assal repkedni, de szigoruan 2002-vel.
Szoval mukodik azon vagy sem?????????????????????,
Kerlek segitsetek mert ketyeg az idom, es meg kell rendelnem hetfoig hogy hazaerjen.
Koszonom mindenki segitseget elore is!
SLZ -
medylok #4396 Hello
Én javasolni tudom neked a NASA world wind-ot, és a google earth pro-t, ha érdekelnek, akkor keress meg msn-en: [email protected] -
#4395 Teljesen egyetértek veled valóban rohadt nehéz, repülőt készíteni még nehezebb. Dolgoztam már egy-két apróbb ingyenes scenery projectben besegítőként. Ha lenne egy kis segítség és jól használható részletes műholdfotók akkor azért gondolom, hogy egyszerűbb dolgom/unk lenne, mert nem kéne modellekkel vesződnünk csupán "talajt" gyártunk egy területre a reptér pedig maradna a Bp2004 sceneryből stb. Ettől függetlenül ha nagyon nem találok jó áron fotókat, segítséget, teljesen elképzelhető az is hogy elhal a project :) Csak azt remélem, hogy nem jut az előző vinyóvesztés sorsára mert az idegtépő.