45215
  • DJviolin
    Hát izé, a gépet úgy tudod hátulról nézni, hogy a numerikus billentyűkkel elforgatod a kamerát. :)
  • Crazy Mate
    És hátulról hogy tudom a gépet nézni?Szintén S?Köszi a gyors választ!
  • DJviolin
    Szia!

Hát mondjuk másfél éve játszottam a gémmel, de szerintem a motor CTRL+E (nem mellesleg hatalmas piros csíkkal villog, ha ki van kapcsolva), a sebesség + -, de erre nem mernék mérget venni, mert én joy-jal nyomtam, tehát a billhez hozzá se nyúltam. A nézetváltás asszem az S, és itt van a Virtual Cockpit view is.

Mellesleg ezek benne vannak a billentyűzetkiosztásban is. :)

Üdv:
    Lanti
  • kostka
    hát vagy kattingatsz a műszerfalon: ha tudod mit hogyan
    vagy alapértelmezésben CTRL+E billentyűkombináció az autómata motorindítás
    Sebességet szintén megtalálod a műszerfalon sok esetben, amúgy meg vagy a joystickod sliderével, vagy ha jól emlékszem F2-F3-F4 gombokkal.
    Nézetet az S gombbal tudsz váltani, a 3d-s pilótafülkét is így tudod elérni.
  • Crazy Mate
    Sziasztok,elég kezdő vagyok,egy kicsit se értek a játékhoz,hogy leheet:beindítani a motort?a sebességet állítani?nézetet váltani?a 3d-s pilótafülkét bekapcsolni?Ennyi lenne az összes kérdésem,de szerintem lesz,előre is köszia segítséget.
  • exTrem
  • Papirzacsi
    Persze, az ecserin árulják a csájnák.
  • exTrem
    FS2004-hez van magyaritas ? ha van akkor milyen nagyon ratyi ? :DD
  • Clidey
    Igy már rendben, oké. :)
  • alert
    Ja és valóban a language.dll-ben van benne a BREAK üzi, de nem minden stringet ez tárol, ha jól tudom.
  • alert
    Az FS9.cfg -ben lehet eltüntetni (FAQ-ban benne van).
    Lerövidíteni vagy átírni pedig ne hexa editorral próbálkozz hanem resource editorral. Minden stringet resource-ban tárolnak az FS DLL fájljai (szerencsére) ezért tetszőlegesen átírható minden. Ilyen ingyenes editor pl a Resource Hacker.
  • Air
    De nem eltuntetni akarom, hanem csak leroviditeni.
  • Clidey
    Ez a dll egyszerűen eltűnteti a piros csíkos szövegeket.
  • Air
    Nem ez volt az a megoldas amit en olvastam. De ha egy hexa-editorral a dll-t atszerkeszti az ember, akkor ez is jo lehet. Bar ilyenkor szerintem kotott stringhosszusagok vannak.
    Azt hiszem amit Hypo mondott az volt, hogy fs9.cfg-be kell felvenni uj valtozokat, es azoknak lehet tetszoleges szoveget adni. Pl a parking brake set... helyett csak annyit, hogy "PB".
  • Clidey
    A language.dll-t kell megpiszkálni. Ez itt az amit keresel. De előtte bekápojjad a régi fájlodat.
  • Air
    Es milyen valtozonevek alatt?? Ugyanis ezek nincsenek benne alapbol.
  • Hypo #4418
    Az fs9.cfg fileban tudod ezeket allitani.
  • Air
    Regebben mintha olvastam volna egy howto-t arrol, hogy a bal also sarokban megjeleno "Parking Brake Set - Press (.) to release" es "Game Paused - Press P to continue" ostoba feliratokat hogyan lehet leroviditeni. Nem tudjatok, hogy hol lehetett ez, vagy mi a modja??
  • exTrem
    nem tudjatok hogy a Captain Sim 757 -ese mikor jon ki ? koszike olvastam mindent cak azt nem hogy mikor jon ki
  • perko
    Pár új kép a FSX-ből
    Microsoft Game Studios
  • chicco
    ja egyébként az új guruló utat azt megcsinálná Andris csak nincs hozzá elég adat.

"úgy hallottam"
  • chicco
    vAzzeggok mi lenne ha nem itt lőnénk ki az összes warezoldalt????,

Priviben nem megy?????????? :-(
  • Clidey
    No, akkor ezt jól bebuktuk... :(
  • Clidey
    Úgy emlékszem nem is ez volt a vita tárgya... :)
  • exTrem
    en csak az ftps warezrol tudok ami havi 2000 FT es minden van fent filmektol elkezdve a jatekokig de oda mar nincs hely sry
  • lilgame
    lécci adjatok egy warezoldal címet amin rajta van a ms flight simulator 2004

• alert
    Szia, köszi! De mint írtam nekem ennél részletesebb fotók kellenének. Úgy tudom a Google Earth Pro sem tartalmaz jobb minőségű képeket, csupán számos más funkciót stb. Ha tévedek akkor mondjátok, mert ez esetben...
  • alert
    Én is így tudom legalábbis ő maga ezt mondta, amikor utoljára szót váltottam vele.
  • exTrem
    ohm ohm warez mindenkeppen csak nem tom melyik
  • Lockheed
    Jó régóta ilyenem van már, ed eddig Maximálisan megvagyok elégedve vele! Más kérdés, hogy Én személy szerint többet repülök LockOn -al de imádom az FS -t is! Ezen a 2 játékon kívül mással nem is játszok, hisz egyik sem egy rövidtávú szórakozás! De így legalább megvannak eredetiben! :D
  • lilgame
    sziasztok!!

valaki nem tudja hogy honnan lehetne letölteni az ms flight simulator 2004 et?
    vagy warezről vagy torrentről is jó csak a dc m nem jó.
    lécci segítsetek!
    előre is köszi

csá
  • exTrem
    Saitek X52 Teszt ( Katona Dávid csinálta a honlapunkon )
  • Nyiri
    Ha jol tudom Kozma tobbet nem csinal scenery-t. Legalabbis ezt hallottam egy jo ismerosetol.
  • Nyiri
    Belefognek barmikor repulogep keszitesebe. Fullos paneltol kezdve minden (termeszetesen), de nem egyedul es nem ingyen. :)
  • Nyiri
    De ez van... Nem pilota segitsegevel lehet kiprobalni :)
  • Goliath
    Sziasztok!
    Nem ez a cockpit van kiállítva a Jövő házában. Ki lehet próbálni pilóta segítségével. Bocs ha nagyon nem mondtam újat.
  • Clidey
    A baj tudod ezzel meg az, hogy adnál a szarnak egy pofont. :( A jelenlegi Ferihegy scenery ugyanis - a készítője, Kozma mester szerint is - már eléggé elavult. Manapság már sokkal szebb és - ugyanazon részletesség mellett - kevéssé frémzabáló reptereket lehet gyártani (lásd #4394).
    Magyarán a te leendő ápdéteddel max pár fps-t vesztenénk csak, szebb nemsokkal lenne maga a scenery. Szerintem ez felesleges időpocsékolás volna. Jobb, ha megvárjuk, míg Kozma mester elkészül egy teljesen új alapokra épülő Feriheggyel - az FS-X-hez... :D
    Vagy még egy lehetőség: elkezded ímélekkel bombázni Vauchez-t, hogy csináljon egy FlightScenery minőségű Ferihegyet... :D
  • HASLZ
    Szeva mindenkinek!

Koszi Kozak74 kolleganak a segitseget, de sajn nem jutottam elorebb.
    Azt szeretnem tudni hogy a PMDG 737 NG 800/900-as mukodik-e FS2002 alatt.
    Van PMDG 737 NG 600/700-asom, de szeretnek egy 900-assal repkedni, de szigoruan 2002-vel.
    Szoval mukodik azon vagy sem?????????????????????,
    Kerlek segitsetek mert ketyeg az idom, es meg kell rendelnem hetfoig hogy hazaerjen.

Koszonom mindenki segitseget elore is!

SLZ
  • medylok
    Hello
    Én javasolni tudom neked a NASA world wind-ot, és a google earth pro-t, ha érdekelnek, akkor keress meg msn-en: [email protected]
  • alert
    Teljesen egyetértek veled valóban rohadt nehéz, repülőt készíteni még nehezebb. Dolgoztam már egy-két apróbb ingyenes scenery projectben besegítőként. Ha lenne egy kis segítség és jól használható részletes műholdfotók akkor azért gondolom, hogy egyszerűbb dolgom/unk lenne, mert nem kéne modellekkel vesződnünk csupán "talajt" gyártunk egy területre a reptér pedig maradna a Bp2004 sceneryből stb. Ettől függetlenül ha nagyon nem találok jó áron fotókat, segítséget, teljesen elképzelhető az is hogy elhal a project :) Csak azt remélem, hogy nem jut az előző vinyóvesztés sorsára mert az idegtépő.