45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
Crazy Mate #4474 Nem akadozik,minden jó,köszi a segítséget! -
Crazy Mate #4473 Már látszik,de akadozik... -
Crazy Mate #4472 Ok,de rámegyek hogy create flight,és amikor repülőt akarok választani,akkor nem jelenik meg... -
#4471 Szia! Már mondták, hogy olvasd el a FAQ-ot vagy olvass vissza... ezerszer tárgyalt kérdés. -
Crazy Mate #4470 Sziasztok,hogy kell repülőket,helikoptereket berakni a játékba? -
#4469 Ki kell írnod CD-re, telepítés után általában csak újra kell aktiválni. De ha rendes a fejlesztő, akkor sokszor a regisztrációs kódod elküldése után újra megad egy letöltési helyet ahonnan újra leszedheted és aktiválhatod. Fejlesztő válogatja... -
#4468 Én már programoztam FMC-t ALAPSZINTEN, FSUIPC-hez is értek egy picit (értékek beállítása, kiolvasása), FMC-nek a navigációs részéhez (trigonometrikus függvények és számítások a megfelelő szögekhez, két koordináta pont távolsága, iránya, stb) tudok képleteket adni (nem mindegyiket értem de működik :)) Elég kemény. Igaz Visual Basic 6-hoz értek és abban csináltam, de mivel egy német sráccal együtt fejlesztettem a GPL licenszű simplefmc-t ezért megvan a teljes forráskód C++ nyelven ami ingyenesen elérhető, C++-hoz viszont nem értek. Távolságszámítás, irányszámítás, részidők számítása, holding pálya számolása, szélerősség/irány korrekció számítása stb dolgok vannak benne, de kb ennyi, hogy minden géppel együttműködjön és egyszerű legyen végül is ezért SimpleFMC :) Tehát súly, üzemanyag és egyéb kalkulációkat, VNAV funkciót stb-t nem tud (ezekhez viszont nekem sincsenek képleteim). Ha valakit érdekel ebből valami, amire tudom is a választ, akkor szivesen segítek. -
HASLZ #4467 Sziasztok!
Azt szeretnem megtudni hogy ha letoltok egy fizetos programot, gepet, vagy sceneryt es kesobb valami oknal fogva ujra fel kell raknom a gepre akkor ujra fizethetek hogy letoltsem????????????????????
Vagy adnak valami jelszot amivel tobbszor letolthetem?
Vagy esetleg rogziteni kell cd-N???????????
kosz a segitseget elore is -
Crazy Mate #4466 Sziasztok,nem tudok angolul,nem találtam a billentyűkiosztásnál,hogy hogy lehet a helikopterek hajtóművét bekapcsolni,eltudom indítani a tetején azt a forgó propellert,de csak úgy megy előre,ha előredöntöm az egész gépet,és ez a pilótafülkéből irányítva nagyon zavar...Kérlek segítsetek! -
Thanatos #4465 tény a játéktechnika más de azért a gépikód nem olyan nagyon szar programnyelv..., aki azt vágja már jól el tud szvsz boldogulni :) és ettől még nem kell cikizni szegény gyereket még ha esélytelen is a dolog :) -
Nyiri #4464 Nem kell viccelodni. Szerintem nem olyan balhes egy FMC-t leprogizni. Egyedul a fordulas szogenek a szamitasa es a bezier gorbek kirajzolasanak kiszamitasa huzos de vegulis az is matek. -
#4463 Hát nekem elég friss emlékeim vannak a gépikódról, de szvsz-t ennél jóval többre van szökség az FMC leprogizásához. Nem kevés repülés mechanikával kapcsolatos dolog, hogy az FMC a funkciójának megfelelően működjön. -
Nyiri #4462 Tegnap az FSBUS-l mennyit szoptam. Fotoztam a nyakot. 8x probaltam meg de fel 12kor abbahagytam. Vagy odaegett a lakk vagy sok volt az ido vagy keves :D
Ma ujra proba. Csak osszejon. -
#4461 Valaki tudna segíteni a 737-es kilebegtetése a holdra ott mennyi az átesési sebesség f@szom ki van mennnyivel jobb volt a 2004 mint ez a 2020as verzió.De hát akkor még fiatal voltam a szex is jobban ment -
Thanatos #4460 ne cikizzétek szegényt, ha gépikódban programozott régen valszinű már msot többet tud belőle mint ti valaha is fogtok :) -
#4459 Akkor huzzál bele jól, mert én az FS2010-et írom, és jobban haladok mint terveztem. Már be tudom kapcsolni a számítógépet. -
#4458 Sziasztok!
Sokat gondolkodtam már, és úgy döntöttem, hogy megírom az FS2008-at! Ha van kedvetek segíteni, és jártasak vagytok a programozásban (én sajnos semennyire), várom jelentkezéseteket! Mutassuk meg a világnak mit tudunk!
Üdv,
Clidey -
Thanatos #4457 én főiskolán tanulok, szvsz felejtsd el :D bár lehet ezt amiatt modnom mert iskola iyleneket cska megutáltatja az emberrel :P -
kozak74 #4456 Hi!
Jartas valaki a C++ programozasban?
Hetvegen gondoltam egy mereszet, es elhataroztam, csinalok magamnak egy fmc-t.
Otleteket, velemenyt, erveket es ellenerveket varok.
Na meg lelki tamogatot, mert mar most erzem, hogy nem lesz erom vegigcsinalni.
Ui: pc-n meg nem programoztam, ugyhogy szinte semmi C++ jartassagom nincs. :)
utoljara C+4 -en programoztam, meg amigan, gepi kodban es basic-ben, vagy 15 evvel ezelott ;)
-
kozak74 #4455 Hi Crazy Mate !
Eloszor is nyisd meg a faq oldalt... Fennt a fejlecben jo nagy betukkel. kattints a buek2006-ra.
Egyebkent meg nyomd meg az f10-et, ott benne van az osszes billentyu, amit tudsz hasznalni az fs-el. Igaz angolul van, de ha ugyis online akarsz jatszani, akkor gondolom az megy. :)
Egyebkent a faqban benne van az online jatekhoz szukseges progik leirasa, konfigolasa, raadasul magyarul. (thx to Alert).
Sok sikert, es jo jatekot.
Ps.:
Nekem saitek st200-am van(joy), nem forszfidbekkes, de van toloeroszabalyzoja.
3-4e HuFt lehet manapsag, ha nincsenek nagy igenyeid.
Tescoban lehet gagyit venni 2500-ert is.
-
#4454 Cyborg 3D rumble force az egy jo JOYSTICK meg es nem is borsos az ara. 14000 ft meg van hozza rudder meg minden ami az fshez kell en is azt hasznaltam egy harom evig. Nagyon jo a gazkat is egezjo rajta. keress ra a neten -
Crazy Mate #4453 Tud valaki valami egyszerűbbet? -
Crazy Mate #4452 Kurva jó,majd gyűjtögetek,de addig beérem valami egyszerűbbel is -
#4451 30000 Ft volt es most is ennyi de a Media Marktban 40000 -
#4450 Jojstick ugyben ajonlom neked a sajat honlapunkat !!! -
#4449 Ebben rejlik az egésznek a varázsa! -
#4448 Pontosan. + angol tudás hogy megértsd és megértesd magad az irányítókkal + ehhez a fónia. És nem az a lényeg, hogy végig tudj repülni több ezer kilómétert hanem hogy szabályosan és a valóságnak megfelelően tedd ezt :) -
#4447 hát ahhoz, hogy egy ilyen hálózathoz csatlakozz, szükséges az a tudás mindenképp, hogy végig tudj menni egy nagy, rendes utasszállítóval akár több ezer kilométert, de úgy, hogy közben figyelsz a forgalomirányítóra, a műszerekre, és mindent hajszálpontosan csinálsz. -
Crazy Mate #4446 Bizronságosan repülni?Akkor egy ideig nem fogok neten játszani.... -
#4445 neten még nekem sem sikerült mennem, azt tudom, hogy vannak ilyen hálózatok, ahova csatlakozva elég reális online légteret kapsz, de ahhoz meg is kell tanulni biztonságosan repülni, mivel azokon a hálózatokon már minden van szinte, ami a valóságban. -
DJviolin #4444 Na ez egy hosszabb sztori. Ehhez kevés vagyok. Reméljük a többiek tudnak segíteni. :) -
DJviolin #4443 Ja ja. -
#4442 ottvan az is :) ha nem tetszik a nézet pl. túl elöl van a kamera, vagy ilyesmi, akkor bizonyos billentyűkombinációkkal tudod mozgatni, már nem emlékszem túlzottan, de asszem CTRL+ENTER, CTRL+sHIFT, CTRL+BACKSPACE, vagy ilyesmik -
Crazy Mate #4441 Neten hogy lehet játszani?Olvasgattam,de semmit sem értettem meg belőle... -
Crazy Mate #4440 Egyébként nekem eddig csak a 2d-s pilótafülkét sikerült megnéznem,biztos ott van a 3d-s is,csak nyomkodni kell az S-t.... -
#4439 Logitech Attack 3, nem FFB-s, de én ezzel nyomtam, és nagyon meg vagyk elégedve vele. Az ára nem olyan húzós, 5-6 ezer ft körül van. -
Crazy Mate #4438 Mi az msn címed?Tudod így elég nehézkes chatelni. -
#4437 igen az is S, bár ha úgy szeretnéd irányítani, az szerintem értelmetlen, és elég kezelhetetlen lesz.
még egy jótanács: ha a játékkal tényleg szeretnél rendesen játszani szerezz be egy joystickot, az nagyon sokat számít!! -
Crazy Mate #4436 Numerikussal?Ok. -
Crazy Mate #4435 Ja,és joystick-ot mennyiért,milyet éri meg megvenni?Nem kell extrás,csak hogy végre normálisan,életszerűen repülhessek.