45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#4594 hi!
új vagyok fs téren szóval valaki segíthetne:
melyik kiegészítőket érdemes beszerezni? -
#4593 Papirzacsinak abszolút igaza van ez tényleg így működik. Crack biztos lesz majd... valamikor. -
#4592 a hsz-eid alapján nálad többet..."nah mind1" -
#4591 pff no comment ne hidd amr hogy annyit tudsz nah mind1 ... -
#4590 a hangúly a leszen van. Lesz, de nem serial, hanem crack. Fogalmi dugóba keveredté ezek szerint.
Nos ÖCSI, kitörölheted a szar egy óráddal, mert számtalan serial kikerült már régebben a captainsim termékeihez, de mindegyik használhatatlan volt, mert addigra már n+1 millióan megpróbálták használni, és a kapitányszimesek se hülyék, hogy ne figylejék ki honnan milyen IPről próbálkozik. És hidd el letiltják. Szóval ÖCSI pihi. -
#4589 frisshús ??? kohom kohom amuyg meg ugy is meg lesz ceackelve en nem dobok ki ennyi penzt ra. Es nincsen limitalva. Csak haromszor probalkozhatsz egy jelszoval utana varnod kell egy orat. Ocsi -
#4588 Frisshús vagy,úgyhogy felvillanyozlak.
Valszeg sose lesz serialod a 757-hez, hacsak nem veszed meg, mert limitált a serialok felhasználása, így ha el is jutna hozzád egy eredeti serial, azt addigra már hatmilliószor letiltották a captainsimék.
Amúgy meg még mindig nem warez topi szóval..... -
#4587 vki nem szerzett mar serialt a Captain Sim 757-hez ??? -
kozak74 #4586 Ha ez nekem szolt, keress meg a skype-on -
hefi #4585 Megcsináltam az fscom-ot, meg egy fskey-t hozzá, erre nem megy -
#4584 Nem neked válaszoltam. És jó volna ha te is alkalmaznád a fórum eme opcióját mert nem tudni hogy kinek mire válaszolsz... -
#4583 Mar mint mit toltok le ?? Bocs nem ertelek de elore is koszi turelmedet -
#4582 Bocs, ezek szerint rosszul csaptam a hasamra -
#4581 Belogolsz a kapitány szimuláció oldalára és letöltöd. -
#4580 azt irj ki hogy invalid number honnan tudok leszedni hozza serialt vagy te honnan szedted ??? Captain Sim 757 -
#4579 koszike -
katonad #4578 Sziasztok
captain-sim 707 paint kit-re lenne szükségem. Tud esetleg valaki?
köszi -
#4577 hat mert annak a kalkulaciojat is elvegzi de nekem mindig gondom van a helyes uzemanyag mennyiseggel, -
#4576 Bár sajnos nem igen ismerem az fsbuild-et de mi köze az üzemanyaghoz? -
#4575 OK megtalaltam a vacchunsiteon elenezest az elobbi targytalan, bar fsbuild hez par magyarazat jol jonne, az uzemanyagal mindig szivok ( unable crz alt) -
#4574 PMDG 737 hez LHBP-rol flightplan-ek valakinek vannak? Illetve ezeknek az elkeszitesehez fsbuild el egy kis help? -
#4573 Tessék:
KHGHV-JHGGS8464441-HGA -
#4572 kene egy serial a captain sim 757-hez mert lent van csak serial kell :D -
#4571 Nézd bele a FAQ-ba. -
#4570 pmdg 737-hez kell akkorwww.avsim.com -
#4569 Bocs hogy enniy problem van de honnan tudok letölteni magyar addonokat?
A legfontosabb egy Malév Boening lenne.. :) -
#4568 Sok szerencset -
#4567 az elérhető! :)
meg meg van a játékkjönyvtárában is.. cska turkálni kell pcit!
egyébként nem hiszem h videó kártya.. (ATi 9550 Legújabb OMEGA Driverrel)
nem sokára újra teszem windos-t és akkor hátha! bár íígy is tökáletes nekem! :)
nagyon jó játék! elsőre megfogott... manapság ez ritka! tudom h nem egy mai darab de cska most lett ép-kéz-láb joy-om! :D -
#4566 Sajnos fogalmam sincs. Attól függ hogy sikerül megoldani a felmerülő problémákat és hogy mennyi időm van rá. Jelenleg napi 1-2 óra de az se mindig. Ez már nálam sokat jelent :) -
#4565 Valami videókártya driver hiba lehet. Egyébként szerintem minden menü elérhető a játékból is. Talán a Learning Center nem?! Ezt nem tudom. -
#4564 Es kb mikorra keszulsz el ha jol haladsz vele ? -
#4563 lenne egy gondom!
játszani tudok a játékkal de cska az után h a nyitó screen-t kikapcsolom a cfg-be..
menniy menüpont van benne? az elhanyagolható? vgay azért az is fontos lenne?
mert így most röktön betesz egy reptérre egy repülővel!
de így legalább nem jön kedvenc windows hiba üzenetünk.. -
#4562 Ha még jobb FPS-t akarsz tedd fel a FAQ-ban lévő redukált textúra pakkot ami minimálisra csökkenti a házakon is a textúraméretet. Ezen kívül meg egy-két dolgot + a felhőket bántja, de érdemi különbség nem vehető észre (talán a felhőkön egy kicsi). Csinálj egy backupot a texture mappáról és ha nem tetszik tedd vissza. De az a pack a default scenerykben minimum 30%-os FPS növelést csinál. -
#4561 Nem a házak miatt esik az FPS hanem reptér rossz optimizáltsága miatt. Vedd le a scenery complexityt "NORMAL"-ra és máris min 25 FPS :) A 3D taxilámpák és egy-két részlet a termináloknál az ami gyilkolja az FPS-t. Én pedig nem egy egész sceneryn dolgozom csupán ehhez egy fotorealisztikus környezeten. A 3D modellek maradnak úgy ahogy vannak. Ami új lesz az a talaj, saját gurulóutak, kifutók, mint a FlyTampa scenerykben. Ja és új 3D-s lámpák. Tehát az FPS is jobb lesz (előreláthatólag). Egyelőre rohadt nagy gondban vagyok a PAPI lámpákkal mert nem tudom leprogramozni de majd megoldom. Hosszú idő még mire elkészül. De szívesen belefognék egy teljesen új scenerybe is ha valaki csatlakozna aki modellezik :) 3D-s modelleket nincs kedvem, se időm megcsinálni nagyon macera és nincs hozzá tapasztalatom. -
#4560 hogy allsz a Bp scenery-vel Alert ? Megyeget ? Mert mar nagyon varom :D Meg a tuti az az animalt gate lenne emg a follow me car. Bar nem is ertem mert a Lago is igert egy olyan updatet amiben mozgasba lendul scenery. ( follow me car stb gatek meg minden )Meg ha lehetne a hazakat amiket kidolgozak Pesten azokat eltuntetni es csak a repter legyen mert az mar egesz baratsagos lenne az fps-el. -
#4559 és akkor még most se tuto mit az a feather, illetve autofeather? :-D -
#4558 Leírásokban olvasom őket én is meg fórumokban, de ahogy Papirzacsi mondta az olyan FS gépekbe, amibe beépítik ezeket a funkciókat a manualban benne van. Az FAA handbook-ot nem ismerem. -
frecc #4557 Naja.
Hogy miért kell végigkapcsolgatni? :-))
Erre az egyes guide-ok állandóan azt írják: "it is not modelled, but you want realism, don't you?"
:-))))))))))))))))))))))
-
frecc #4556 Kösz, Alert!
Figyi, te ezeket az infókat honnan szerezted? Mert nagyon érdekel és bújom azt a szutyok FAA airplane flying handbookot meg ilyeneket de nem nagyon találok rá olyan dolgokra amik igazán érdekelnek. Ráadásul nagyon tömény az anyag és számomra elég nehezen emészthető. Meg ugye magyarul mennyivel jobb lenne ilyen műszaki információkat olvasgatni.
Pl. korábban, amikor propelleres gépeket vezettem hetekig keresgéletem a neten, hogy mi a tököm az az autofeather meg mér jó, aztán feladtam.
-
#4555 Miért kell?
Probe heat ,az a nyomásérzékelő, általában pitotcső fűtés. Ha befagy, akkor cseszheted a műszereidet.
A cont. állás, mint talán a nevéből is kiderül. Continue, tovább menve Continuous ignition azaz folyamatos gyújtás. gázturbánás gépeknél a felszállásnál, nagy esőben stb, amit a manual ír, be kell kapcoslni, hogy megakadályozzuk a léngkialvást a hműben.
Ez ilyen cseklisztekkel kapcsolatban csak egy kérdése merül fel az Fsben, hogy van e értelme ezeket mind végigkapcoslganti, mert a legtöbb dolognak semmi hatása sincs.