45215
  • exTrem
    Ekkora xart mint a CLS A340-600 bekaphatjak a keszitok egy igazi nagy xart csinaltak szo szerint
  • alert
    Magasról jól néz ki. Egyébként azért csinálták ilyenre az FS-t és azért adták ki hozzá az SDK-t hogy lehessen sceneryket készíteni. Ma már szinte minden nagyobb, de már egyre több és több kisebb reptérhez is letölthetsz realisztikus kiegészítőt. Vannak olyan kiegészítők is amik egy-egy országot vagy területet műholdfelvételekkel fednek le így fotorealisztikus a táj pl: Németország
  • Clidey
    Ment PÜ
  • chicco
    Tib amúgy miről kéne kép.Nlg front or side??
  • quack
    na jó, valamennyire sikerült beállítani, bár azért a föld még mindig nemtetszik, de hát majd akkor magasan fogok repülni ^^
    kösz a segítséget
  • alert
    Azt el is felejtettem :D hozzászoktam hogy online magától van :D
  • Clidey
  • Clidey
    Hmmm...és a AI trafik meg hunvan?
  • alert
    London Heathrow max grafikán - default scenery itt bekapcsoltam az árnyékokat is, de én azokat nem használom, mert nélkülük +50% teljesítmény
  • alert
    Bp2004 scenery max grafikán. Majd csinálok egy default sceneryről is egy screenshotot.
  • alert
    A 4600-ban egy fizetős kiegészítő nagyfelbontású saját textúrái vannak. Az nem az alap FS. Csináld meg beállításokat amiket írtam 4621-ben egyébként benne vannak a FAQ-ban is. A te konfigod bírja ezeket. Utána ha mindent jól lősz be akkor nem annyira csúnya.
  • quack
    hat en most tenyleg mindenhol mindent maxra tettem, de még így is csűnyácska, vagyis hát közelében nincs azoknak a képeknek amik a 4600ban vannak....
    ti rakjatok mar be egy pár sajat képet plz, csak hogy legyen viszonyítási alapom
  • Clidey
    A 2D panelre nem hat az antialiasing, mivel benne van a nevében: 2D :)
    A kép többi részével nem tudom mi a baja kvakknak, bár tény ami tény, sikerült az FS-t a legszerencsétlenebb helyen és repülővel lesotolnia... :D Itt valóban nem a legszebb arcát mutatja a szim. De ha körbenézel pár fórumon, láthatsz olyan képeket, amitől lef*sod a bokád. Az egyik legjobb példa erre Zacsi #4600-jában szereplő fórum... ;)
    Javaslatom tehát a következő: tolj föl minden csúszkát maxra, és ha úgy sem tetszik, F8. ;)
  • alert
    A képet te csináltad? Az élek sajnos recések nyomj rá anti aliasingot de ne az FS-ben hanem a video driverben mert az FS-ben semmit sem ér (nem bizti hogy panel szélét is elsimítja mert az 2D bitmap de hátha.. a tájat viszont szépen kisimítja majd). Nyomjál rá még szintén a driverben anizotróp szűrést 16x-ra (a konfigod simán bírja) ezzel távol sem lesz homályos a föld. A talaj nagyon homályos biztos hogy a global max texture size opció MASSIVE-on van? Csak ekkor segít az anizotróp szűrő is. + a Trilinear szűrő legyen benyomva még FS-ben. Hardware rendered lights és az alatta lévő csúszkán elég 5-6-ot állítani. Így sokkal szebb lesz...
  • Hypo #4620
    Ja leveld nem rossz, de meg mennyire, van egy ket bajom vele, de mindezek ellenere nagyon jo, en is akkor helyesbitenk a legjobb 737 es addon a pmdg ennyi, 767 ben meg a leveld
  • quack
    Kép (823.7 KB)

csak azért zavar mert több helyen is dícsérték a grafot, es azert nem hinném hogy ez két éve még bjütifül kategória volt
  • exTrem
    En csak a jo kis hajtomu hangokat hianyolom. Ugy gondolom hogy az ariane atereo sound setje qrva messze al a valosagtol es a pmdg alap hangjai kurva gagyik. Vki nem tud egy jo kis CFM56-7bXX hang csomagot ajanlani? Az avsimrol leszedtem amr mindent es azoktol sse voltam elajulva. Egy ojan hang sincs amely megkozelelitene a valos hajtomuhangokat
  • alert
    Jó a Wilco A380 akkor is überel mindent ezt azért nem tagadhatjátok
  • Papirzacsi
    Izlések és pofonok. Én spec a PMDG737-tel nagyonsokat repülgettem az fsben, de nem mondanám azt, hogy a legjobb. Csak azt ,hogy per pill az ez egyetlen elfogadható 737 a piacon. A 747tel nem sokat repültem ,de egyáltalán nem nyűgözött le. Szerintem a LevelD 767 lefőzi mindkét addont. ;-)
  • Hypo #4615
    hat azert meg mindig az egsik legjobb addon a 747 meg plane, viszont a supporjuk nagyon jo
  • Papirzacsi
    NA fasza. Elübb küldtem el mint befejeztem. :-D

Szóval tény ,hogy a PMDG a sokadik peccs után már használható állapotba hozta a 737et, de egy vmire még mindig nem képesek, mégpedig arányos VC-t létrehozni. Mert a 737 és a Beech1900 is olyan torz,hogy az nem lehet kifejezni. Nem tom mi van a modellezőjükkel ,de hogy egy háromszöget nem tud megkülönböztetni a négyzettől az is fix, mert különben észrevenné, hogy amit csinált az aránytalan.
  • Papirzacsi
    Igen a PMDG nagyon bugos volt annó mikor megjelent. Legjobban az hműleállós bugját szerettem. Csomószor kellett miatta felszállás közben úgy 5000feetről visszavitorlázni a reptérre. :-D
  • Nyiri
    Milyen ACARS? Amugy a szimben alapbol az ACARSnak semmi ertelme.
  • HASLZ
    szevasztok!

segitsetek legyszi!
    Az ACARS-rol szeretnek tobbet tudni!!!!
    mire jo, mit hogyan segit, es hogy kell hasznalni!!!!!!!!!!!!

elore is koszike

SLZ
  • alert
    PSS-nek nincs 600-asa ha jól tudom :(
  • Hypo #4609
    Sajnos az egyetlen szep de viszont bugos airbust a pss csinalta, nekem megvan mindegyik a panelek szepek, a rendszerek jok, csak hat bugos a kicsike, na jo mindegyik addon az elejen az de hogy ezek nem csokkennek az mar baj. A pmdg 737 is az elejen bugos volt a 744 is most meg mar eleg jol repulheto, bar teny es valo hogy a pmdg-s fiuk supportja meg talan a fly tampasok hozzaallasa a legjobb ebben az uzletagban.
  • katonad
    Én próbáltam a CLS-t. a külső modell tetszik, a pilótafülke ocsmány, az overhead katasztrófális, a rendszerek messze állnak az airbustól és ha a 737 pic-re mondjátok, hogy frame zabáló, akkor erre már nemtom mit mondjak. élvezhetetlen!
  • Lockheed
    Uhhhh... Mondasz valamit, a FlyTampa sem csúnya...
  • Clidey
    Oké, vettem a adást. De ha már enyhült a Putyin papa miatti szigor, tékeljémár piccsöröket lécci amit dumáltunk!
  • chicco
    7 gép van a hangárban,Ráadásul az enyém a legszarabb.Most is 1 napra vok csak itthon,-de megyek vmikor
  • alert
    CLS A340-600-at próbálta már valaki? Én szeretem azt a gépet és vártam hogy végre valaki csináljon egy igényeset belőle de ez is annyira fps zabáló lett hogy hihetetlen.
  • Clidey
    A PIC737 egy fos, úgy ahogy Zacsi is mondja. Túl azon, hogy frémzabáló szar, drágalátós vilkó még a hatvankettedik peccs után is bennehagyott ezernyi alapvető hibát, aminek már az alap csomagban sem lett volna szabad benne lennie. Szóval sokmindenre jó, de legfőképp arra, hogy az ember nyomjon neki egy effnyócat.

Szolg. közl.: Apci, mikor tolod már át a bringát?
  • alert
    A FAQ-ban benne van hogy hol van ez a fájl. De ez semmit nem állít a grafikán csupán gyorsabban töltődnek a textúrák. Rondán mit értesz? Screenshot esetleg? Lehet hogy ami neked ronda az valójában a max?!
  • quack
    na bocs h itt bombázlak titeket lama kerdesekkel de a faqban olvastam:
    "...A konfigurációs fájlban keresd meg a TEXTURE_BANDWIDTH_MULT=40 bejegyzést. A 40-et írd át 400-ra..."
    na holvan ez a file? :S mert a config mappa config fájljában nem találtam ilyet, és hát én mindent beraktam ultra highra, de még így is elég randa, szal vagy nem állította át vagy kell neki meg ez ^^
  • Papirzacsi
    Igazából a Wilco egyik termékét se, de PIC737-et, meg aztán főleg, nem ajánlanám senkinek se. Elég elnagyolt, és még pénzt is kérnek érte...

A flytampa termékek tényleg szépek és jók, de ha azok remekművek, akkor nem is tudom ,hogy a flightscenery termékeire mit lehetne mondani, mert simán überelik a flytampát.
    Pár friss portland screenshot.
  • quack
    ok kösz
  • alert
    Szerintem először tanulj meg repülni, tanuld meg az alapvető dolgokat ha új vagy. Ha aktívan foglalkozol a témával és szánsz rá elég időt akkor ez pár hónap alatt megvan. Addig nem érdemes semmilyen kiegészítőt beszerezned mert percenként azt fogod kérdezgetni hogy ez meg az mi és hogy működik. Kivételek a sceneryk. Ezek kiegészítő repülőterek és csak látványt valósítanak meg gyakorlatilag az alapértelmezett kocka repülőterek helyett általában nagy mértékben hasonlítanak az igazira az igényesebbek pedig fotorealisztikusak. A FAQ-ban találsz pár fizetős és ingyenes linket ilyen kiegészítőkhöz, ezekhez nem kell tudás.
  • exTrem
    FlyTampa Vienna scenery sztem egy remek mu nagyon erdemes beszerezni. Meg a Wilco 737 classic csaladot ajanlanam.
  • quack
    jó, úgy értettem hogy azon kívűl :)
  • chicco
    kattincs a fent lévő képre