45215
  • Nyiri
    Ma ha minden igaz lesz idom LVD vidinyot csinalni. Aztan pt is johet. :)
    Persze ha van ra igeny.
  • katonad
    Sziasztok!

nekem is hasonló videóra lenne szükségem, csak esetleg Project Tupolev TU-154 indításáról Tök jók a leírások amiket találtam, de sose akarja megengedi hogy felszálljak Nah mind1. Ha vki tud ilyen videóról, vagy ha van kedve csinálni, akkor nagyon nagyon nagyon szépen kérem

Előre is köszönöm
  • Hypo #4752
    :}}} moondtam nem arra keszult, de nekem azert tetszik, ami a manualokat illeti persze benne van minden de hat az ember vizualis, nem is ertem miert nem inkabb jo kis tutorial videokat csinalnak.

Amugy a leveld foruman van egy par jo tutorial illetve video anyag is.
  • eyecandy
    Ez a video teljesen figyelmen hagyja a szabályos repülési eljárásokat, inkább keressetek rá az AVSIM-on a "LEVEL-D tutorial"-ra. Nem video de vannak képek
  • Hypo #4750
    A hajtomu inditast nem fogod teljes mertekben latni ez sajna nem arra keszult viszont eleg jo kis movie.

Amugy mi a gond az inditassal?
  • Lockheed
    Uhhh, visszaszívnám! Csak Flashgettel nemjött... Mégegyszer köszönöm...
  • Lockheed
    Nemsikerült a dolog... :( (404)
  • Lockheed
    Naon szépen köszönöm, megnézem...
  • Hypo #4746
    Amugy itt egy nagyon jo kis 767 es video inditas meg minden
    767 video
  • killer123
    Huu!

Köszönöm ez tényleg segitett.Látom nem gyengén értetek a repüléshez.Elolvasom a faq-t köszönöm.Ha valamit nem tudok akkor megint jövök.
    Köszi megint.
  • Lockheed
    Valaki akinek megvan a LEVEL-D 767 nem csinálna egy olyan videot, amin rajta van a full indítási procedúra? Nyiri csinált ilyet az ATR 72-500 -hoz és a PMDG 737 -hez... Nagyon nagy segítség volt, és gondoltam akinek megvan annak már rutinból megy... Köszönöm...
  • Clidey
    Esetleg ha föl van tolva a realism csúszka maxra, lehet hogy a nyomaték viszi el a bringát balra jobbra...
    Már ha légcsavaros gép(ek)ről van szó egyáltalán...mert az számomra nem derül ki a lenti kommentből.
  • alert
    Eszembe jutott még valami. Ha jobbra-balra tér ki a gép a kifutón gyorsulásnál és a szél abszolút nulla, akkor rosszul van kalibrálva a joystick-od. Ez esetben állítsd be a windows-ban. Hogy a szél épp mennyi azt a SHIFT+Z nyomogatásával tudod megnézni de az időjárásnál ha fair-t állítasz be, akkor úgy tudom szintén nulla.
  • alert
    Olvasgathatsz FAQ-ot is (klikk a banner-re), abban is benne van és még sokminden más is.
  • alert
    Jaja, ahogy a Lockheed mondja. Egyébként azt tudom javasolni kezd el csinálgatni a Learning Centert vagy nézz utána, hogyan működik a repülő (abból amit írtál kiderül, hogy még nem teljesen vagy tisztában a dolgokkal). A mostani problémád azért van, mert a sebesség és magasság függvényében változik a szárnyon a felhajtóerő. Ha gyorsulsz nő ha lassulsz csökken plusz a levegő sűrűsége is közrejátszik. Erre használják a súlypontkeresőt a trimm-et, ami bizonyos kormányfelületek mozgatásával korrigálja a kormányra ható erőt. Elméletileg ezekkel is lehetne vezetni a gépet a kormány megmozdítása nélkül. Ha a robotpilóta be van kapcsolva, akkor az pl ezekkel a trimmekkel vezeti a gépet.
  • Lockheed
    Használd a TRIMM -eket. Ezzel tudod levenni a terhelést a joyról!
  • killer123
    köszönöm ezt kiprobálom.
    Már csak egy kérdés.
    Amikor elkezdem adagolni a gázt a kifuton a gépek tulnyomo része el kezd jobbra vagy balra fordulni.Ezt hogy oldjam meg.
    A másik hogyan tudok egyenesen repülni?Mindig föl vagy le megy a gép de egyenesen soha!!
    Joyal nyomom és elég frusztráló hogy mindig után kell nyomni hogy ne hullámosan repüljek.
  • alert
    A Global Max Texture Size opció legyen a maximumon (MASSIVE) és a driver beállításaiban az Anisotropic Filter-t rakd 8x-ra vagy 16x-ra.
  • Hypo #4736
    sajna a blurr dologot eleg nehez eltuntetni de van ra par modszer, viszont ha nagy magasagban repkedsz akkor nem nagyon lehet eltuntwtni
  • killer123
    Köszönöm ez tényleg segitett rajta mostmár türhető a talaj már csak valami textura sürétés kéne.
    Túl homályos minden.Már a fs9.cfg-t is átirtam de még igy sem lett szebb.
    Hát majd talán az fs 10-ben szebb lessz.
    Hátha még élet is lenne a tajaon akkor maga lenne a kánaán.
    Mekkora lenne hogy repülsz a Golden Gate hid felett és mennek a kocsik kamionok meg motorok a hidon:).Na persze mindenhol nem csak ott:)
    De tudom hogy ez a technika korlátai miatt nem megoldható:(
    Majd 10 év mulva.
  • Dires
    Igazatok volt, fokozódott a játékélmény a joy beszerzésével. Nomeg az ILS használatának begyakorlásával is. Köszönet a tanácsokért!

Dires
  • alert
    Szia!

Nem ismerem a hydrokat és nem szóllak le :) Az előző csak azért volt mert tényleg nagyon sokszor ki lett beszélve az a téma.
  • katonad
    Sziasztok!!!

Olyan képekre, dokumentumokra lenne szükségem ahol különböző géptípusok rajzain a hozzá tartozó értékek (mi hány méter) fel vannak tüntetve. Főleg TU-154-re vadászok, de minden más is jó
    Előre is köszi
  • Hypo #4731
    Antialiast ne az fs ben allits hanem a vga driver szoftwareben
  • Lockheed
    Van FS -hez egy kiegészítő csomag a neve: Sea Plane Adventures... Abban van jópár...
  • killer123
    Hali.

Egy kérdésem van.

A játékban mindent full-ra raktam (grafika) fsaa-is be van löve és a talaj a gép elött zizeg szal látszik hogy rakosgatja a texturát olyan mintha a csikok egymásba csuszkálnának.De ez igy volt az ezelötti vga-imon is.
    Mit csináljak???
  • Air
    Szerintem, ha a Malev gepei egyenesen Seattle-bol jonnek haza akkor sem a KBFI-rol (vagyis Boeing Field repterrol) jonnek. A Boeing gyar Everett-ben van. Mellette a Snohomish County Airport (KPAE) talalhato. Szerintem onnan jonnek, ha kozvetlenul jonnek.
  • Air
    Ha ingyenesre gondolsz akkor: Hughes H-4 Spruce Goose. Ennel nagyobb nincs a vilagon. De az avsim-en ha rakeresel arra, hogy "flying boat" fogsz talalni egy parat.
  • Goliath
    Sziastok!

Újabb kérdés (majd alert jól le**** megint):

Készült valamilyen nagyobb méretű hydroplán az fs-hez?
  • ttukacs
    Szevasztoksz!
    Tudja valaki, hogy honnan lehet működőképes AIRAC -ot leszedni a WILCO FLEET A380 -hoz?
    A progi megvan, csak a Navdata.at -n nem találok hozzá működőképes verziót. Pedig állítólag ott kéne lennie... Tud valaki erről vmit?

Köszi a segítséget!
  • Nyiri
    Elismeresem, hogy jok a modellek. DE! En es azt hiszem jopar masik szimes arc a modellt csak masodlagosnak tartja. En korbenezem a gepet es aztan le se szarom hogy nez ki :) A panel es gauk legyenek kiralyak meg jol be legyen parameterezve a repmodel.

Hiaba kenterbe veri a pmdg-t. A PMDG a FS2k4 megjelenese utan majdnem rogton adta ki a 737-t, oke bugos volt, de 2 javitas utan mar kurva jo a gep. A tobbi fejleszto legalabb 1.5 hatranyban volt a PMDG-vel. Szerintem meg mindig a minoseget adnak ki es gyorsak.
  • Clidey
    Egyébként meg van egy rahedli textúra már hozzá ezer éve, csak ki kéne nyitnod a szemed...
  • Clidey
    Kösz apci a reklámot!
  • Clidey
    Hát azt azért nem állítanám hogy rakás szar... Szerintem formailag eszméletlen jó. Komolyan mondom, mikor megnéztem wireframe-ben igencsak leesett az állam, hogy milyen kis nüanszokra is odafigyeltek. Iszonyatosan alakhű! Szóval én emelem kalapom előttük, tényleg! Az hogy (még) nincs VC, átmeneti állapot - mégha kissé hosszú is... :D Ha majd lesz (ami ugye magával hozza, hogy kellenek hozzá gauk is), biztos vagyok benne, hogy kenterbe fogja verni a pmdg-t is simán. Hogy a vilkó hányadékáról már ne is beszéljek...
  • exTrem
    koszi megnzem
  • chicco
    Pannon Wings Design Team
  • exTrem
    pwdt ? boccs nem ertelek
  • chicco
    a PWDT az most a legmenőbb
  • exTrem
    A fiftyNorth egy rakas xar. Beigertek a VC-t meg a wingview meg egy csomo texturat aztan hol vannak ??? !!! A modelljuk jo de mar lassan egy eve meg van es nem ertem hogy miert nem csinaltak meg.
  • alert
    Most hogy mondod valóban.. nekem is rémlik, mintha a Budapest scenerynek nem lenne korrekt a telepítője.

Local=LAGO\Budapest2003\

helyett ő a teljes útvonalat megadja:

Local=C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\LAGO\Budapest2003\

Ha máshova másolod a játékot akkor értelemszerűen nem fogja találni a sceneryt. Bocs, nem figyeltem, hogy Budapestről van szó.