45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#4794 Ez hasznos lesz kössz :) -
HASLZ #4793 szasztok
milyen lejatszoval tudom megnezni ezeket a kisfilmeket?
koszi
SLZ -
katonad #4792 kössz -
Nyiri #4791 Shift+4 -
katonad #4790 Hali!
az overheadet hogy tudod ugy előhozni, hogy látszodik a main panel?
nagyon jó a videó! köszi! -
#4789 jo :) nem lattam tisztan :P tenyleg -
Nyiri #4788 PT 154 start
Bizom benne jo lett. Kurva reg repultem vele es nehol homalyos volt az emlekezetem.
A vegen a tesztelesek nagyon fontosak mert nem fog bekapcsolni az AP. Akkor jo ha gurulas elott ket SZARV latszik az AP-n es mikor bekapcsolod akkor STAB (oroszul) szo jelenik meg. Az AT azert nem kapcsolt be, mert bekavart a joyom. ami el volt kalibralodva is egyben azert is olyan szep a TO :D
-
TheEagle #4787 Sziasztok!
Bocs a lámer kérdésért, de hogyan tudok videót készíteni a repülésemről?
Elnézést, ha már volt szó róla.
Köszi. -
Nyiri #4786 Ez Praga volt :) -
#4785 Erre mar eleg sok forumban adtak valaszt. Es ugytudom hogy valamelyik ingyenes addon oldalrol is le lehet tolteni egy modifikaciot amely javitja a hibat. Ez valoszinuleg attol van, hogy egy effec-et rosszul masoltal be vagy hasonlo.
Nyiri nagyon jo kis filmet csinaltal. Melyik Korfu sceneryt hasznalod ird le legyszi mert nekem ami van hat az eleg kezdetleges. Koszike -
#4784 a repülőgépek után a kondenzcsíkból kiválik egy másik fehér csík ami ívesen lemegy a földre. Elég hülyén néz ki. Mi lehet a hiba? -
#4783 Nagyon szépen köszönöm... Ismét! -
Nyiri #4782 Kiraly vagy!!! Csak igy tovabb. -
Nyiri #4781 LVLD 767 inditas.
Mivel az a checklist amit adtak hozza eleg gyer igy fejbol nyomtam. Lehet benne hiba. Utolag visszanezve eszre is vettem egyet. Hajtomu inditas elott is kell adni levegot az utasoknak es csak kozvetlen az inditas elott kell kikapcsolni. -
#4780 Örülnék ha valakinek valamelyik meglenne, akkor fizetnék hogy lemásolhassam (vagy ő lemásolja)!! -
#4779 honnan tudnám beszerezni? -
#4778 Én a MyTraffic-ot vagy az FSTraffic 2005-öt ajánlom. Utóbbiban új ATC hangok vannak stb, de engem speciel zavart mert néha annyira bénán vannak összevágva hogy nevetséges. Néha ugyanazt a mondatot 3 hang mondja el :D szóval MyTraffic. -
#4777 Az Ultimate Traffic bonyolult. A MyTraffic nem. Telepíted és kész. Egyébként mindegyik traffic program ugyanannyira bombázza az FPS-ed. Én végigpróbálgattam ezeket 30, 60 és 100% forgalommal és mindegyik ugyanannyira gyilkolta az FPS-t. Ha jó géped van és nincsenek fent brutális sceneryk akkor egy mega reptéren (pl Frankfurt Main) el lehet lenni olyan 30-40%-os forgalommal :) Fölötte 15 alá esik az FPS. Az meg hogy jó gép.. megint relatív. -
#4776 akkor mit tegyek, hogy igazi légitársaságok legyenek igazi útvonallal? -
#4775 A mytrafficet ne hogy hasznald ! Teljesen lebombazza az fps-ed. Semmi ertelme. Az ultimate traffic talan megeri de abban sem lennek olyan bator. -
#4774 Valakinek nincs meg a MyTraffic vagy az Ultimate Traffic (vagy akármilyen egy kis realisztikusságot a játékba vivő program)? -
#4773 Vááóó! -
Nyiri #4772 Elso FSBUS sikerem :)
-
#4771 Nemkis fába (reptérbe... ) vágtad a fejszédet( egeredet...)! Sok szerencsét! :D -
#4770 Csinálgatom. K*rva lassan, de készül :) Úgy döntöttem "építek" egy új repteret. Remélem jobb lesz a teljesítmény. Szebbnek szebb lesz az biztos. Sajnos még mindig sok problémával küzdök... de majdcsak megoldódnak. A képeken látható egyik objektum se sőt semmilyen látható elem sincs kész :)
-
#4769 Szerintem ilyen free addon pack nincs. Van kiegészítő pl a Radar Contact 4, amiről sokmindent hallottam, de még nem volt lehetőségem kipróbálni. Mégegy ilyen felturbózott ATC be van építve az FS Traffic 2005 kiegészítőbe is de hát az elég vacak sajnos :( -
katonad #4768 Hali!
Alert! csinálgatod még az LHBP sceneryt? vagy leállt a project? hogy állsz vele?
Remélem csinálgatod, mert gyönyőrűek voltak azok a screenshotok. -
#4767 Jaja, ez így vaaan... Bár ez a felhasználókon múlik... -
#4766 Sziasztok! Nem tudjatok honnan tudok letolteni ATC hangokat hogy ne az alap FS atc legyen ami amugy tok rotyin szol, hanem valos felvetelek alapjan utasitsanak engem uj hangok :D. Kszike. Ha avsimen akkor adjatok egy linket kerlek mert mire megtalalom ... Elore is koszonom -
#4765 megeloztel:}
Ja egy apro megjegyzes, sok forumon vagyok altalaban, de fs2004 hez magyarul ez az egyetlen igazan hasznalhato forum, itt mindenki probal a masiknak segiteni.
Szoval jo kis tarsasag ez itt:} -
#4764 Ehhh... Köszi, beindult. -
katonad #4763 Jah mellesleg egy APU bleed sem ártana -
katonad #4762 L és R packet kapcsold ki.
a level-d menüjében vissza lehet állitani a RAM AIR TURBINet -
#4761 Nah, megjöttem melóból... Ottvan problémám, amikor már adnám rá a gyújtást (forgókapcsolót fordítom ground állásba) és kapok egy hibaüzenetet... Erre a kapcsolóra hivatkozik, ami a hibaüzenettel egyidőben kapcsol ki...
Itt van egyébként az overhead panel hibaüzi nélkül is...
-
#4760 Rossz lett a link.. írd be a böngészőbe. -
#4759 www.fshungary.com de elég gyatra szerintem. A megjelenő kiegészítők 1-2%-ról írnak csak. A színvonal 5 de a tartalmi mennyiség és frissítés karó... -
#4758 Létezik olyan magyar nyelvű oldal ami fizetős kiegészítőkkel foglalkozik? -
katonad #4757 igen igen igen igen van igény. egy apró kérés a pt videóhoz: iránytű kalibrálás :S esetleg? kössziii! -
#4756 Persze hogy van igeny, elore is koszonet a videoert, azert egy ils approach se lenne rossz voiceover el:}} na jo ez mar alom, bar magam is valami hasonlo oktato tutorial szetten gondolkodom. -
#4755 Pt engem is érdekel Mondjuk arról bármilyen egyéb videót is elfogadok :) Manual-t nem volt időm olvasgatni, kipróbáltam egyszer a gépet, de az találomra sosem fog működni.