45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#4714 No és persze az is kérdés, hogy jó helyre-e másolta-e vissza-e a cuccost-e, és minden-e fájlt-e megvan-e? -
#4713 Szerintem meg nem itt a probléma. Egy scenerynél legfeljebb a telepítője irkálhat a vindóz regiszribe, de az nem lehet hatással az efesen belüli működésére. Én is a legtöbb scenerit csak bemásolgatom a helyére oszt annyi...már műxik is.
Mimiszikü barátunknak inkább az lehet a gondja, hogy nem irta vissza manuálisan a scenery.cfg-be ezt a pár sort:
[Area.039]
Title=BUDAPEST 2003
Local=Addon Scenery\Budapest 2003
Remote=
Active=TRUE
Required=FALSE
Layer=67
Természetesen nem biztos, hogy pont ezekkel az adatokkal kell neki is beírnia, hisz az egyénenként változik. De a legbiztosabb módszer, hogy az efesen belül a settings/add scenerynél hozzáaddolja újból. -
#4712 Vedd meg eredetiben vagy találj olyan tört verziót, ami működik. Ez vagy védelem vagy crackelési hiba és már sokszor meg lett beszélve ebben és más fórumban is. -
#4711 Ez az átmásolás dolog nem működik mert a regeditben és különböző mappákban is rögzít egy csomó infót az egyes fájlok hollétéről. Telepítsd újra, ne másolgass és meg fog oldódni a probléma. -
séróbáró #4710 Vegyél egy joyt, vagy gyakoroljál sokat, mert azért le lehet tenni billentyűzettel is. Itt egy kis videó Madeirán billentyűzette ILS nélkül pmdg 737-et tettem le (visszajátszást vettem fel ezért egy két hang nem tudom miért nem volt) VIDEÓ (jó aláírom hogy nem a legszabályosabb ) -
#4709 Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne, hogy a pdmg 747-400-al amikore állok a kifutón, elmennek a kijelzőim a konzolon és nem tudom visszahozni és a frissítés sem segít. -
#4708 Sziasztok van egy nagy problémám vagy egy éve nemiditottam el a programot most átmásoltam régi vinyoról (uj redszerre) és a budapest nem müködik rajta mert kiirja hogy "fs 2004.....\LAGO\budapest\scenery)in scenery arena.039 not found" -
#4707 Köszi Alert! -
#4706 Sima forgalomgeneráló + saját forgalom szerkesztő. Olyan mint a Mytraffic vagy az FSTraffic. Tartalmazza a valóságban is létező légitársaságok legtöbbjét és azok útvonalait. Így valós gépeket látsz repülni az FS-ben nem pedig a default 10 féle gép repked mindenhová :) -
#4705 Valaki meg tudná mondani, hogy a Flight1 Ultimate Traffic az tulajdonképpen mi is? -
#4704 Es melyik ceg csinalja ? -
#4703 úgy tudom van 1 készülőben Cl is meg NG is -
#4702 Óóóóó nincsmit! Még vagy százat! -
perko #4701 Kösz ALENT -
#4700 Nem, azokat úgy kell hagyni!
Lockheed: Thx :) -
perko #4699 Sziasztok!
Amikor kitömörítek egy nem autoinstall aircraft file-t, a guages könyvtárban a
*.cab kiterjesztésű file-k tömörítve maradnak. Azt szeretném kérdezni, hogy ezek tömörítve maradhatnak, vagy ezeket is ki kell csomagolni?
-
#4698 Boldog Születésnapot Alert! -
#4697 Kivancsi vagyok hogy a jovoben valamelyik ceg fog e csinalni B737 NG-t ? Mert ott a pmdg tudom de akkor is talan lehetne egy fokkal emelni a mercet. Vki tud valamit ? -
Köszönöm! -
#4695 köszi!!! -
#4694 köszi!!! -
#4693 FAQ? Klikk a bannerra? -
#4692 megnyomod a hozzárendelt gombot, majd utánna megnyomod az increase selection gombot. És láss csodát. -
Tudnátok segítni a "time compression" használatában? Hiába nyomom repülés közben a hozzárendelt gombot, nem történik semmi. Mit kellene beállítani, hogy működjön? -
#4690 Hello nem tudnátok segiteni honan tudok gépeket letöltenh?? -
#4689 sajna nem tom -
HASLZ #4688 Szevasztok!
Segitsetek pls, szeretnem megtudni azt az utvonalat amit a Malev Boeing gepek repultek a gyarbol haza LHBP-re.
KBFI-LHBP utvonal kellene!!!!!
Koszike
SLZ -
ttukacs #4687 Hát ennyire nem lehet automatizélni a dolgot...
1. Az irányítás utasítása nélkül semmiképpen nem kezdheted el a sűllyedést, ha kell iktass be egy holding pointot.
Egyébként ők szoktak szólni, hogy sűllyedj ide meg oda, de ha már közel vagy ahhoz a ponthoz, ahol te szeretnél elkezdeni sűllyedni és még nem adtak utasítást, akkor kérsz egy "request FL .... " -t. Ha elcseszik és túl nagy a magasságod, akkor vektorálni fognak. De Ilyen még velem nem fordult elő, az irányítók elég jól értik a dolgukat...
2. Nem árt a T/D pont elött kábé 20 nm -el elkezdeni a sűllyedést kb. 1800 -as varióval és figyelni a sebességre, vagy eleve vspeed -ben kell sűllyedni. Az FMC túl nagy varioval kalkulál és szinte biztos, hogy nem fogod tudni tartani a sebességet, ha a VNAV szerint kezdesz sűllyedni a T/D -nél...
-
ttukacs #4686 Sziasztok!
Tud valaki abban segíteni, hogy a WILCO Fleet A380 -hoz honnan lehet letölteni AIRAC -ot? A Navdata.at -n elvileg van, csak azt nem tudom, hogy melyik kompatibilis az A380 -al...
Köszi -
frecc #4685 Sziasztok! Lenne egy kérdésem ereszkedés meg online repülés témában.
Ha az FMC-t belövöm úgy, hogy a célreptér STAR-ján megadott magasságra ereszkedjen egy belépőpontig, akkor ugyebár ha a PATH DES-t választom, akkor szépen kikalkulálgatja nekem hogy hol van a top of descent. Namármost.
Ha simán VNAV-al repülök tovább, akkor gondolkodás nélkül elkezd ereszkedni a T/D-nél. Kérdésem az, hogy mi van akkor ha az irányító nem adott engedélyt az ereszkedésre? Akkor folytassam a repülést cruise level-en, aztán várjak, míg magától megszólal az irányító? Ebben az esetben nem fog megőrülni az VNAV, ha én az eredeti descent path-ot akarom vele követtetni, csak éppen sokkal messzebb kezdem el a műveletet mint a T/D?
Vagy: szóljak, hogy helló, elértem a T/D-t, szeretnék ereszkedni, szabad-e?
Vagy: pont abban a pillanatban, neadjisten kicsit előbb fogok engedélyt kapni minden esetben, mikor elérném a T/D-t?
-
#4684 nem ez még nem atp
a Private Pilot utáni -
Pitti #4683 Én úgy emléxem az ATP vizsga bazinagy ködben zajlik, a látótávolság talán 100m.
Lehet, hogy ezért van a fehérség :-) -
#4682 Nézd meg a koordinátákat a térképen és indíts egy sima repülést és rakd oda magad. Ha akkor is fehérség van akkor valószínűleg hiányoznak a textúrák. Ez esetben valami baj van az FS-eddel, telepítsd újra és rakd fel a FULL-t mind a 4 cd-ről. -
#4681 letettem az első flying lesson vizsgát, de a második "csoportban" ha elindítom bármelyiket, csak a gép jön be normálisan, körülötte töknagy fehérség oO
miért van ez? -
Pitti #4680 Igaz :-D -
#4679 Jaja, a szimmetrikus Cockpit eléggé megosztja a véleményeket! Én inkább azt mondanám, hogy az A-380 ban bot mellől nézik, ahogy a robot repül... :D -
Pitti #4678 A380-ast is bottal vezetik
A-380 Cockpit -
TheEagle #4677 Ezt én is csak megerősíteni tudom! Magam is ezt használom, és nagyon jó. A bot az igazi. Az adja az élményt, nemhiába is ez van minden komoly gépen (leszámítva a polgári gépeket). -
#4676 Mondom a Saitek Cyborg 3D Rumble force az qrva jo volt. Harom evig hasznaltam es nekem megfelelt mindenre. Ajanlom -
#4675 Már egy viszonylag olcsó 6-12000 Ft (Saitek Cyborg EVO pl) értékű joy is hatványozza a játékélményt...