45215
FAQ | Magyar fejlesztések | AVSIM | SimFlight | FSPlanet | SurClaro | FSInsider
Aerosoft | SimMarket | FSDreamTeam | FlyTampa | Flight1 | Carenado
-
#4834 Természetseb az is fotorealisztikus lesz. Legalábbis annak tervezem. Csak egyelőre nincsen minden részhez textúrám. Sajnos az 1-es terminálhoz sem volt így néhányat rajzolni kellett amin meg is látszik a fantasztikus hozzáértésem :P De a 2-es terminált azért jóval szebbre tervezem. -
#4833 Tervbe van véve :) Szerencsére egy-két scenery guru készített egy ingyenes docking system library-t előre leprogramozva stb. Csak egy-két utóhangolást kell csinálni. Tehát elméletileg lesznek benne. Az egyetlen dolog ami jelen pillanatban lehetetlennek tűnik számomra azok a PAPI fények :) de majd megoldom valahogy. -
#4832 Nagyon jo, nagyon jo! A 2-es terminal epulete is fotoreal lesz ? Mert ha igen akkor mar rohadt kivancsi vagyok. A msaik pedig a kiegetett kifuto palyak. A korom fekete nah az mint a Scwechatnal, de itt meg feketebbek a palyak. Csak igy tovabb. Marha jo a taxilampak is egyszeruen nem talalok szavakat :D -
Nyiri #4831 Nagyonjok!!! Dockkolo rendszer is lesz? :P -
#4830 Azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy a képek úgy készültek, hogy be van töltve a Budapest 2004 scenery. Kompatibilis lesz vele, csak a repteret iktatja ki, maga Budapest az marad. De önmagában is használható. -
#4829 Lehet hogy pofátlanság, de én mindegyiket elfogadom ha van rá időd -
#4828 Úgy döntöttem az új LHBP scenery-vel kapcsolatban, hogy nem lesz a legrészletesebb és nem lesz az összes épület kidolgozva, ami a valóságban vagy a BP2004 scenery-ben is megtalálható. Ellenben viszont próbálom viszonylag széppé és gyorssá tenni. A következő screenshotok majdnem a végleges 1-es terminált mutatják. Ami a képekről hiányzik az 1-2 taxilámpa, a zöld centerline fények és 1-2 kisebb tárgy. Tehát majdnem végleges. Az FPS stabil 30-39. Igaz a 2-es terminálok még nincsenek bent, de úgyis a tényleges látómező húzza leginkább az FPS-t. A tesztkonfig AMD 2700+, 768 MB DDR SDRAM (333Mhz), Radeon 9800 Pro. És akkor a képek:
-
katonad #4827 Nyiri!
Neked milyen FSUIPC-d van? Hányas verzió?
Hülyéskedik nagyon a pt kormányszerve, pedig kikapcsoltam a joy-t, beállitottam a pt-ben rendesen, de nem és nem és nem. Most a tu154-em korfu kifutoján áll, besüllyedtek a betonba a főfutók, mert 500-as varioval értem földet. Nem tudtam visszahuzni.. huztam,huztam,huztam és semmi reakció... legalább nem lett crash... -
Nyiri #4826 Van meg DF 727, CS C-130, B707, IGFLY154M, PMDG747, PSS-777 bar az uccso ketto nagyon egyszeru mivel Boeing igy a 737bol kiindulva nem gazos, foleg hogy ezek hosszutavu gepek igy megtobb az automata cucc.
Kell valamelyik videoja? -
#4825 -
Nyiri #4824 Kovetkezo alzdozat egy meglepi :)
-
#4823 Vki mondja meg a szam cimet -
#4822 Hat sajna nincsen :(. Boccs de ennyit tudtam segiteni. Talan rakd ujra az egesz jatekot vagy ijesmi. Nekem is voltak effel gondjaim de egy re install segitett. Probald meg. -
olloczky2 #4821 Hello exTrem!
Nem sikerült még így se nincs valami egyéb ötleted? -
#4820 Probald ki hogy a tuzfalat kikapcsolod. Az szokta ezt muvelni hogy kidob vagy nem is enged be. -
olloczky2 #4819 Sziasztok!
Lenne egy problémám mégpedig az hogy miért van az hogy az hogy ha felrakom a Squawk Boxot akkor nem indul el az FS de ha letörlöm akkor ugy megy. Ez miért lehet? De lehet hogy csak az én ügyetlenségem.Aki tud segiteni a irjon létszi.
A válaszotokat előre is köszönöm!!!
Üdv:olloczky -
#4818 Hát igen az elso meg ok, de a masodik az tenyleg valami förmedveny, nem is illik oda, de hat nem ez volt a kerdes, nen mar hallottam de nem ugrik be, azt tudom valami dj albumon volt egy valogatasban szerepelt, kosheen, groove armada valami ilyesmi -
#4817 Hát az első a Steppenwolf-tól a Born to be wild, de a második az valami förmedvény...biztos valami halláskárosult komponálta... -
Nyiri #4816 PT-nel ki kell kapcsolni a JOYt az FSben es a Shift + 7 panellal kell beallitani. -
#4815 Flight video
Nem nagy szam a video de toltsetek le!!, mert mar egy eve keresem azt a zenet ami a movie-ban van es nem irtak ki a vegen a szamok cimeit. Ket szam lesz majd benne es a masodiknak a cime es eloadoja kellene nekem. Elore is ksozonom szepen. -
katonad #4814 azzal működik is, mindennel műxik, csak most a pt hülyéskedett, de nem mindig. pl 5 perce, még a 3.5.3-mal jó volt.... lehet hogy a robot csinált valamit? ki volt kapcsolva, meg ott volt a két szarv, szóval ezt nemhiszem. -
frecc #4813 Elvileg a 3.5.3-nak is jónak kell lennie, bár én csak PMDG-vel próbáltam. -
katonad #4812 3.5.3.0 van fent, utánnanézek a 3.4.8-nak.. -
#4811 Lehet FSUIPC hiba. Főleg ha 3.5.0 van fent. Keress egy 3.4.8-ast az stabil. A sima 3.5.0 szar. Újabbakat meg nem próbáltam. -
#4810 Hogyan lehet lementeni a kész útvonaltervet a PMDG FMC -be? -
katonad #4809 HAli!
Olyat csinál a pt 154 hogy néha pár másodpercig nem reagálnak a kormányszervek, mintha nem lenne hidraulika... Nos az én (talán rossz) következtetésem: kéne egy regisztrált fsuipc... ez lehet ha hiba oka?
Ugyanez volt a pss a320-szal is, de az megoldódott miután feltelepítettem a pss 777-et. Az összefüggést nem értem, de talán találkozott már valaki hasonlóval. -
#4808 Jaaa... :D Jóóó! -
Nyiri #4807 En csinaltam -
#4806 Megkérdezhetem honnan van a MALÉV 767 skin? -
Nyiri #4805 Mostmar jo -
Nyiri #4804 20-30 perc. Karbantartas. Ideszolok ha jo. -
Nyiri #4803 En nem toroltem le es a domain az enyem ugyhogy mas se lehetett... Jo hogy szolsz. :) Rakerdezek az rendszergazdara. -
Air #4802 A technika ordoge jatszik, vagy tenyleg csak nehany oraig voltak kint a videok?? -
HASLZ #4801 koszonom szepen
SLZ -
#4800 Ahogy látom a videó codec az Xvid a hang pedig MPEG-Layer 3. Szedj le ilyen codec-eket. www.free-codecs.com -
HASLZ #4799 Nyiri!
mivel lehet megnezni a filmeket?????????????
nem nyitja meg a lejatszom!
Kocce -
#4798 Jo a video koszi -
Nyiri #4797 Elotte az egerrel mutatom mit tekerek be. -
katonad #4796 NYiri!
Amit az overhead-en, jobb oldalon betekergettél szám, az minek az értéke? kösssz! -
#4795 Nincsenek valakinek képei Ferihegyről? Egy-két területről még nincs elég infóm se textúráim. Akinek van bármilyen fotója akár távoli ne kímléjen. Kösz!