17159

WAREZ = azonnali BAN!

• Sephi
    jah igaz! A Frog volt nagyon jo ezek ellen anno :)
  • Aramir
    Kivéve, ha valamelyik cd-n védelem van.
    Így jártam anno a Mission Impossible c. játékkal.
    Egy CloneCd azért segít ezen a problémán.
  • Sephi
    Ha megvan az eredeti Playstation CD jatekod azt a Nero siman le tudgya menteni a "Save Track" opcioval aztan csinal egy .nrg kiterjesztesu imaget es azt meg ra tudod irni barmilyen ures Cd-re. Legalabis nekem igy mukodik.
  • Al Age
    Naná.
    Az emberek 99,9%-a azon másolja, vagy írja.
  • Al Age
    Nyugi Sephi, mindigis voltak ilyen kis noname köcsögök, akik csak ugatni járnak ide, b@szni rájuk...
    Egyébként a sztorid télleg elég ciki, amikor segíteni akartál vkinek, viszont most egyszerűbb lett volna, ha nem mondsz semmit, mert ezzel csak eme "gyíkarc" beszólását érted el.
  • Sephi
    Te meg nem tudom mit vered itt a nyalad mert en nam latom hogy igy szidtalak volna es nem is okoskodtam semmit sot hozzad se szoltam csak az igazat irtam le hogy miert ne kerdezze meg itt. Ha akarod tuni annak is megirtam hogy kell megirni a DVD-et abba a percben privibe amikor a hozaszolast irtam ide. De meg most sem koszonte meg. Nem az hogy varom hogy koszonye meg de aztan ne kuldjon mar el a francba.

Moderald magad legyszives mert azt a laccatot adod mintha egy makulatlan barom vagy egy hulye paraszt lennel.

Nem erdemlem meg hogy igy beszejenek velem mert nem tettem semmi roszat. Ha nem tudod mirol van szo inkabb ne irj.
  • Sephi
    Tud meg hogy bantott a dolog mert en jot akartam valakinek es nezd meg mit irt visza. A fene a dolgat neki. En amikor megkerdeztem toluk hogy hogy kell miert irtak nekem ilyet ?:( Hogy ok is a sajt zsebukbol jottek ra. Na es? En is ugy tettem bar nekem hamar sikerult :)

Tudom hidd el nem afektalt amit az emailes csavo irt mert szarom le magasrol a hapit. De csak mondom hogy mik tortennek meg az emberrel.

En miert legyek jo valakivel ha az a valaki elkuld az anyamba?

• Alien!
    szaros pc....gány minőségű dvd lemezek...inkompatibilis dvd írók...nekem a pio 105-ös nem tudja normálisan megírni a 2x TDK-RW-t....a Primediscet meg igen...pedig melyik a nagyobb márka?!
  • Adi
    "Amikor az egyik gyerek innen megkerdezte akkor senki sem akarta neki elmondani es en irtam neki egy privi uzenetett hogy hogyan is kell mire masnapa faszi viszairta hogy tok fasz vagyok mert o ugy megprobalta es nem sikerult es egy csomopenzt kidobott az ablakon. Ez a hala?"
    Ez meg egy vérbeli konzolos volt aki két dologhoz ért.
    1. tv bekapcs és azon csatorna váltás.
    2. ps2 bekapcs.
    3. talán még játszani is tud.
    Most én nem azt mondom, hogy kirázom a kisújjamból, hogy kell írni. Nem írtam még dvd-t. Se ps2-set. Se filmet. Se semilyet.
    Csomó pénzt kidobott az ablakon.. Ki a lóf*szt érdekkel. Úgy kell neki. Te mondtál neki vmit. Neki nem jött be azt kész.
    Amúgy meg a dvd-írás annyi dologtól függ.
    pl.: dvd másolós haveromnak folyamatosan vitték vissza a gameket. Ő nem tudta, hogy mi baj lehet... Esetleg rossz a dvd-re ír?? Probálkatot egy csomó mindent.
    Egyszer végig futatott a gépén egy memoria tesztet... Rossz volt a memoria és kikellet cserélni. Ennyi.
  • Adi
    "Sot volt mar olyan mas topikon hogy leirtam hogy kell mire irtak nekem emailt hogy ha kedves az egessegem ne terjeszem hogyan kell megcsinalni."
    Szal... Szard le... ki a faszt érdekelnek a kisbuzik?!
    Sephi most őszintén. Kiírt neked egy mail-t? Esetleg egy admin? Vagy egy magánemberke? Mert ha egy magánemberke az meg ki a fasz. Egy monitor fejű kapzsi fasz.
    Esetleg egy 12 éves kispöcs.
    NE FOGLALKOZZ AZ ILYEN EMBEREKKEL!!!!!
    Tudod mit írtam volna vissza?? Hogy mi a fasz köze van hozzá!!
  • Sephi
    Iteligens hozzalas. Kivanomveled is tortenyek meg ez a dolog es majd meglatod milyen szar erzes.
  • Sephi
    Amikor en akartam megiratni nekem senki sem valaszolt es azzal a szoveggel szurtak ki a szemem.

Amikor az egyik gyerek innen megkerdezte akkor senki sem akarta neki elmondani es en irtam neki egy privi uzenetett hogy hogyan is kell mire masnapa faszi viszairta hogy tok fasz vagyok mert o ugy megprobalta es nem sikerult es egy csomopenzt kidobott az ablakon. Ez a hala?

Ha en bazz akirol nem lehet aszondani hogy roszakaratu vagyok elarulok valakinek valamit es az meg le is szid erte akkor minek tegyem?

Ha nekem is igy valaszoltak en miert nem tehetem ugy?

Sot volt mar olyan mas topikon hogy leirtam hogy kell mire irtak nekem emailt hogy ha kedves az egessegem ne terjeszem hogyan kell megcsinalni.

Szal...
  • Adi
    Sephi nem rád értettem a hülyegyerekes részt....... nehogy nekem itt bevágd a durcát.....
  • Adi
    De ha az utolsó mondatodat mondod akkor máris más a helyzet... na mindegy...
    "senki sem lesz olyan hulye hogy elaruja nekem ezt a nagy szakmait titkot mert ok maguk is csomo penzt adtak ra amikor rajottek. "
    Ezzel ügye csak vicceltél.........
    Amúgy meg nem csak egy forumon kell járni.. itt az sg.hu-n nem nagyon segítenek. Inkább index-en sokkal segítő készebbek az emberek. SZVSZ az élet kor is sokkal magasabb, mint az sg-n. Sg-re elég sok hülyegyerek járkál aki nyit egy külön topicot az egyéni problámájára. Hogy crackelje meg az adott játékát aztán kap két választ:
    1. Van már ilyen topic
    2. Abba a topicba már válaszolnak neki.
    Viszont amikor abba a topicba kérdezik, hogy kell elindítani a game-t akkor ő már nem segít, mert ügye neki már sikerült és a szerencsétlen hülye majd rájön....
    Jóó ez csak egy példa volt...
  • Sephi
    Erdekes en amikor megkerdeztem hogy kell megirni egy Ps2 DVD-et hogy 100% menyen a gama aszontak nekem hogy senki sem lesz olyan hulye hogy elaruja nekem ezt a nagy szakmait titkot mert ok maguk is csomo penzt adtak ra amikor rajottek.

Egyebkent a .gi kiterjesztest nem ismerem mert csak .iso -t szoktam kiirni.
  • Aramir
    Ahoz kell egy gyári dvd-s játék, a Dead Or Alive 2-t szokták ajálgani és dupla lemezcsere lesz az indítás, illetve nem mindegy, hogy mi az Action Replay 2-ednek a verziószáma, mert nem mindegyikkel működik.
  • Aramir
    RecordNow Max vagy Prasi PrimoDvd és a 1,44 Kb-ost kell megnyitnod.
  • musha
    na jó, azért vannak kivételek is :)
  • musha
    szerintem itt felesleges kérdezni, ugyanis a kétféle ember aki itt van:
    1 - nem tudja a választ
    2 - baszik válaszolni (lásd sephi)
  • indy32
    Sziasztok!
    Leht hogy megint olyat kérdezek ami már volt a topicban.Én 4 oldalt olvastam vissza de bűn lassu a netem.A kérdés :Action Replay chip+kártyás gépen lehet -e és hogy írott dvd játékot játszani?Korábban láttam a topicon valami beckup cd-t v. mit,de ehhez én láma vagyok
    Előre is ksz.és B.U.É.K
  • Adi
    Vagy hadd kínlódjon?
  • Adi
    Akkor válaszolhatnál neki nem?:D
  • Sephi
    Akkor sok szerencset kivanok neked mert szerintem itt a 90% az embereknek sajat penztarcajukbol probalgattak a dolgot. Nekem pl 3 nap allat es par elbaszott DVD utan sikerult rajonnom melyik a legjobb DVD iro a legjobb iro progival es a legjobb DVD lemez amire irni kell.
  • Neme.
    Apydia --> Apidya ...ehh :]
  • Neme.
    Ajánlom mindenkinek az unexotica nevű site-ot, Amigás játékok zenéi eredeti formátumukban (a mod pl. elég ritka, legtöbb NoisePacker, TFMX meg ilyenek).

Ha a bőség zavarában nem tudtok választani, itt van pár cím ötletadónak: :-)
    Gods - Into the Wonderful (amit a 3D Demo II-ben remixeltek), Turrican1-2-3, Apydia, Beast3(Castle), Cybernoid2...
  • Al Age
    Ha már demo, akkor sztem a PMC-t is meg kell említeni, nagyon alap zene és asszem mindössze 100 kilo?
    Remekmű
  • Alien!
    én a flower power/anarchy zenéjétől akadok ki annyira alap....viszont ami előtt tényleg fejet hajtok az björk - big time sensualtity-je ami az azonos című demóban volt hallható....
  • Al Age
    "van rá modplayer úgyhogy teletoltam zenékkel"
    Naja. Amigás zenék a mai napig megállják a helyüket. Azért Jogeir bácsi nagyot alakított, az biztos, (Keys To Imagination, Variations, Face Another Day 1, de főleg 2 hallatán még ma is borsódzik a hátam, annyira rulez), de felsorolhatnék még 1-2 (izé, inkább jónéhány:) művészt, akik nagy hatással vannak rám, jelenlegi kedvencem pl a Kefrens2aaaaaaa, asszem Laxity:)))) Vazeg, qrva nagy zene!!! Egyébként az valami borzalom, ahogy a winamp játsza a modokat, remélem nem ezt használod.
  • Alien!
    na mave ma gondoltam rád...vettem egy ipaq 2210-est,sajna amiga emulátor nincs rajta(atari st már van és állítólag csinálják is már az amigát),de snes/megadrive az van...és hát ezekre is megcsinálták a chaos engine-t,cannon foddert,another world-öt(sajna ez egyikkel sem tökéletes,pedig örökérvényü favorit),sensi soccert,shadow of the beast 2-öt...és ultrafasza újrajáccani őket...:) van rá modplayer úgyhogy teletoltam zenékkel....azé jó dolog az emuláció...bár pc-n semmi pénzér nem tolnám huzamosabb ideig..
  • Mave...
    És ez erdményezi (debug funkció) általában azt, hogy nincs mese, marad a cé.... kivétel a gba hál istennek. Mert a jutilok erősen pécések által készülnek pécéseknek, akik azé akarnak pici péesskettőt is kódolni. Játékfejlesztés nem hinném hogy menne az igazi TOOL nélkül, én láttam működés közben a toolt, meg hogy miket tud produkálni (hogy segít optimalizálni a kódot) Grafikonokkal jelzi, mikor melyik proci vagy busz "idle" (pihenős), és ezzel tudod a lehető leghatékonyabban időzíteni a különféle procik működését. Version hónapokig móktolt az engine-jén, és a végére kb 5* lett gyorsabb ugyanaz a módszer, de más időzítésekkel. Persze kétlem, hogy bárki más nekiáll kiszámolni, hány művelet fér bele ennyi meg ennyi órajelbe stb.... De ,megnézem én azt a ps2 tool emulációt, ami csak hasonló szagú dolgot tudna..... előbb jólenne ha a winsuxx futna mongyuk rendesen, nem? A gba-t viszont már 2 ghz-en stabil 100%-on emulálom. Ez ugye egy egyprocis 16 mhz-s arm cucc, lehet kalkulálni......
  • Neme.
    "Mert miért akarna mindenki ps2emu-t írni, beszerezni"

PS2 Home Development. Ha valaki nem csak játszani akar a PS2-jén, hanem alkotni is, és (PS2 official devkit híján) egy viszonylag hatékony debugolási/tesztelési lehetőséggel élni (lásd GBA emu). Ehhez persze kell a 100%-os sebesség is, de mivel az pár évtizeden belül (eheh) nem lesz elérhető, így marad a 100%-os kompatibilitás (vagy legalábbis az elérésének célja.. :)).
  • Sir Quno Jedi
    PS2 über alles !!!
  • Al Age
    svcd-t még nemtom, de 1 próbát mindenképpen megérne, de sztem ne fűzz hozzá reményeket....
  • Al Age
    Gran Turismo nem ment automatikusan (forma1 nincs meg...), csak a memóriakártyán max 1 GT játékállás mentés lehet. Valszeg pont azért, hogy csak 1 ember játszhasson vele. Ergo: ha többen akarnak játszani, vegyenek még 1 memcard-ot. Ez üzletszagú. Persze lehet, hogy hülyeséget írtam, de szerintem ez lehetséges verzió. Egyébként nekem is jól jönne, ha több mentés is lehetne 1 memokártyán.
  • musha
    én nem
  • musha
    sorry, küldtem én is privátot!
  • Adi
    Írj a mailom-ra. Ha esetleg a priviket nem tudod, hogy kell megnézzni!
  • Adi
    Vazzeg a privátodat nem olvassod????????????????????????????????????
  • musha
    a jelek szerint itt mindenki magának írja a játékokat. de jó nektek :(
  • musha
    ha tud valaki olyan embert, aki ír ps2 játékokat, az kérem szépen jelentkezzen!

köszi!